View tracker

hej igen!! Jag har inte uppdaterat nu på jättelänge och tänkte att jag ska skiva lite om vad som har hänt.

I det stallet som jag rider (ånestadstallet) så har alla hästar sålts pga att stallet var gammalt och ska rivas. Sedan så har jag varit och campat i Västervik i helgen och vi har haft det jättebra.

Men det jag ville skriva om egentligen var att jag har skaffat en ny instagram som heter nailart_dezign!!!!
Den är öppen så vem som helst kan kolla på bilderna och vem som helst kan följa<3

Ha en bra dag och glöm inte att att föjla min insta<3<3<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Förlåt att jag inte har uppdaterat på jättelänge! Men nu hinner jag inte heller skriva så långt. Jag ska ner till tölt on ice i Göteborg i helgen och det ska bli skitkul.
I LOVE YOU<3<3<3

Likes

Comments

View tracker

Asså, denna häst! Så himla underbart fin i formen, underbar galopp och underbar häst. Vi hade framdelsvändningar för först gången på ridningen (även fast jag har gjort det innan) och jag tror vi fick bara en oren. Resten var i princip bara klockrena. Hon gick fint i form och var väldigt lydig. Vi red fram innanför spåret för att få hästarna att kunna gå vart som helst utan att de ska falla in till väggen . Det gick ganska bra och hon var väldigt fin. Summa sumarum ett väldigt bra ridpass på Dior<3

GLAD PÅSK<3<3<3 Dior

Likes

Comments

Hej! Just nu sitter jag och bara tar det lugnt i soffan. Jag ska snart åka ut till Doris och rida och idag står uteritt på schemat. Jag ska rida ut med min moster och vi får se hur det går. Min häst är väldigt framåt när vi rider ute och vill gärna galoppera medans hennes häst är ung och rädd för saker. Det gör att om jag och Doris råkar dra ifrån så börjar Armani (min mosters häst) att bocka! Eftersom han är ganska stor och spänstig så tar han väldigt stora språng. Men aja, vi ska rida ut och vi får se hur det går annars får jag rida i paddocken...

Nu när det inte händer så mycket i mitt liv, snälla kan någon kommentera vad ni vill ha för inlägg. Har idétorka!

ILYSM<3<3<3

Likes

Comments

Asså vilken häst man har! Jag blir så himla stolt över henne när hon jobbar så här fint och snyggt. En 21årig gammal fjording har kanske inte det lättaste att jobba i en korrekt form eller att gå på tygeln med krökt nacke! Men bara att hon sänker huvudet iallafall och går på tygeln stundtals visar ju bara att jag har jobbat henne på rätt sätt. Jag blir bara så stolt över oss!
Sedan har jag planerat en lång uteritt med min moster på lördag, ska bli jättemysigt. Men vi får se hur långt doris kan hålla sig innan hon skenar iväg!<3 Hon har nämligen lite problem med farten när man rider med andra ute. Hon börjar skena väldigt mycket då!
#Stoltmattetillvärdensbästasteracerponny <3<3<3

Likes

Comments