View tracker

Jag har aldrig saknat någon så här mycket. Just mu förstår jag alla quotes som säger: I miss you som much that it hurts. Det gör verkligen ont att tänka på honom jag vill ju bara att han ska ligga bredvid mig just nu. Varför ska allt vara så svårt? Jag vet att han gillar mig och förhoppningsvis saknar mig också. Eller?

Jag hatar att jag inte har modet att fråga honom, jag hatar att jag aldrig tar tag i saker.

Just nu ligger jag o lyssnar på deppiga kärlekslåtar, det är min kväll det...... Hoppas er är bättre!

I MIZZ U!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
Allmänt

Just nu känns det som om jag tappar hoppet, tappar hoppet om kärleken. Är äkta kärlek något som bara finns i filmer eller böcker? Eller är det bara jag som hittar fel killar? Jag vet att det är många tjejer som skriver "män är svin" och liknande. Självklart är det inte alla som ska ta åt sig men just killar i min ålder beter sig så fullständigt idiotiskt. Just med den här killen tycker jag att det här är fruktansvärt jobbigt, jag vet inte om jag har rätt att vara arg eller inte. Men när man är lite på G så lägger man inte upp en bild när man kysser en annan person. Är detta så jäkla svårt att förstå? Jag förstår inte hur ni tänker, man leker inte med någons känslor..... Jag blir bara så jäkla arg,besviken och ledsen. Jag tror att jag träffat en kille som har varit så snäll mot mig. Då gick jag i o för sig i 3:an. Men det är nog den bästa killen jag någonsin träffat.

Jag har varit helt ensam i två dagar nu och jag hatar det. Jag är helt ensam med mina egna tankar och jag står inte ut. Jag försöker sysselsätta mig så att jag inte ska överanalysera allting men jag kan bara tänka på honom och vad han gjort. När jag är ensam tänker jag tillbaka på allting, min barndom, alla killar som varit svin, mina vänner, mig själv och mina misstag. Jag blir så frustrerad på att jag inte kan stänga av min hjärna och mina tankar. Jag blir så irriterad på mig själv att jag bara vill dunka huvudet i väggen.

Snälla killar och tjejer tänk över vad jag skrivit. Ni kanske tror att ni är änglar men tänk över vad ni gör mot de som håller er nära. Snälla

Likes

Comments

View tracker
About me, Allmänt

Hej Hej igen!

Jag har jullov som de andra flesta studerande, och som alla andra har jag också ångest för skolstarten. Jag har ångest över ett speciellt ämne nämligen..............Teknik. Någon som är bra på teknik som kan hjälpa mig? Suger verkligen på det. Men som ni har läst på rubriken så tänker jag skriva upp ett par grejer som hände mig 2015. De kommer dock inte i ordning.

1. Fyllde 15 år!

2.Min syster flyttade lååååångt härifrån.

3. Började 9:an

4. Fick ångest över 9:an

5. Gick på provfotografering hos en modellagentur

6. Hade oändligt många medryttarhästar

7. Blev av med många medryttarhästar

8. Min familj skaffade marsvin

9.Min familj skaffade sköldpadda

10. Hade en jättebra jul!

Hoppas att ni hade en jättebra jul, nyår och ett bra 2015. Nu hoppas vi bara på ett bra 2016!!

Tack för mig!😘😘

Likes

Comments

Allmänt, About me

Hej Hej! Så kul att just du hittade till min sida.😄

Här kommer jag skriva ner känslor, tankar, vad som pågår i mitt liv och massa massa mer! Jag tänkte börja med att berätta lite om mig själv. Jag är en tjej på 16 år som gillar att rida, träna, tävla och håller på mycket med skönhetssaker som smink. Så smink kommer det också att handla om. Jag bor i en liten håla som snarare kan beskrivas som by än stad. Jag gillar musik också. Mina mål under 2016 är att komma in på det gymnasiet jag vill gå på och skaffa massa nya kompisar där. I framtiden vill jag bli ridande polis. för att jag vill ha ett aktivt arbete men fortfarande kombinera det med något jag älskar, Nämligen hästar och ridning.

Jag har två syskon också. Två systrar och skilda föräldrar men jag bor hos båda. Vi har väldigt många djur men de är uppdelade mellan mamma och pappa. Vi har 5 katter, 2 marsvin och 1 sköldpadda.

När jag var mindre var jag jätteblyg och hade två vänner som tryckte ner mig ännu mer och bråkade över mig. Nu håller jag steg för steg att återupphämta mig. Därför ser jag gymnasiet som en helt ny början.

Det var lite om mig och om ni har några frågor är det bara att kommentera.

Tänkte skaffa en emailadress också om ni har några privata frågor som ni kanske inte vill att alla ska veta.

Tack för mig!😘


Likes

Comments