Jag lever dagligen med ett problem, ett problem som inte syns från utsidan. Ett stort problem som ibland kan skapa en så stor ångest inombords så att jag inte vill äta. Egentligen är det inte mitt problem, men det har blivit en stor del av mitt liv och bakgrund. Det är något som får mig att inte sätta den där dyra väskan på önskelistan, det är något som får min mamma att sucka när jag är hungrig, det är något som får mig att spara pengar till min familj, det är därför min mamma är skyldig mig pengar.


Jag antar att ni har listat ut det nu. Många familjer i Sverige lever likadant, det syns bara inte som i Afrika. Vi lever i hus, vi får för det mesta i oss tillräckligt med mat. Men våra föräldrar kämpar med pengarna, de är inte dåliga människor, de tar hand om sina pengar. Men ibland räcker det inte med en vanlig Svensson Svensson lön , Ibland blir utgifterna eller lånen för stora, ibland går saker sönder, ibland kan man inte göra något åt det.


Men jag har lärt mig något av detta, jag tar aldrig något för givet. Jag klagar inte över att det ligger mindre saker under granen än mina kompisar, jag klagar inte om det inte finns tillräckligt med snacks inför fredagsmyset. Men när mina kompisar berättar vad de fick i julklapp. Michael Kors skor, presentkort för flera hundralappar. Det är då jag försöker byta ämne eller måste gå på toa. Det är då jag gömmer mig inne på toaletten och hoppas att de glömt bort vad vi pratade om. När jag ser alla varor på rullbandet, det är då jag går därifrån och försöker att koncentrera mig på något annat än personalens röst som upprepar vad som står på kassadisplayen.


Med detta vill jag säga att ni ska vara tacksamma för det ni har och inte ta något för givet. Vi alla vet ju att livet inte är en dans på rosor. Men på vissa ängar finns det mer taggar än på andra.

Likes

Comments

Jag har aldrig saknat någon så här mycket. Just mu förstår jag alla quotes som säger: I miss you som much that it hurts. Det gör verkligen ont att tänka på honom jag vill ju bara att han ska ligga bredvid mig just nu. Varför ska allt vara så svårt? Jag vet att han gillar mig och förhoppningsvis saknar mig också. Eller?

Jag hatar att jag inte har modet att fråga honom, jag hatar att jag aldrig tar tag i saker.

Just nu ligger jag o lyssnar på deppiga kärlekslåtar, det är min kväll det...... Hoppas er är bättre!

I MIZZ U!

Likes

Comments

Allmänt

Just nu känns det som om jag tappar hoppet, tappar hoppet om kärleken. Är äkta kärlek något som bara finns i filmer eller böcker? Eller är det bara jag som hittar fel killar? Jag vet att det är många tjejer som skriver "män är svin" och liknande. Självklart är det inte alla som ska ta åt sig men just killar i min ålder beter sig så fullständigt idiotiskt. Just med den här killen tycker jag att det här är fruktansvärt jobbigt, jag vet inte om jag har rätt att vara arg eller inte. Men när man är lite på G så lägger man inte upp en bild när man kysser en annan person. Är detta så jäkla svårt att förstå? Jag förstår inte hur ni tänker, man leker inte med någons känslor..... Jag blir bara så jäkla arg,besviken och ledsen. Jag tror att jag träffat en kille som har varit så snäll mot mig. Då gick jag i o för sig i 3:an. Men det är nog den bästa killen jag någonsin träffat.

Jag har varit helt ensam i två dagar nu och jag hatar det. Jag är helt ensam med mina egna tankar och jag står inte ut. Jag försöker sysselsätta mig så att jag inte ska överanalysera allting men jag kan bara tänka på honom och vad han gjort. När jag är ensam tänker jag tillbaka på allting, min barndom, alla killar som varit svin, mina vänner, mig själv och mina misstag. Jag blir så frustrerad på att jag inte kan stänga av min hjärna och mina tankar. Jag blir så irriterad på mig själv att jag bara vill dunka huvudet i väggen.

Snälla killar och tjejer tänk över vad jag skrivit. Ni kanske tror att ni är änglar men tänk över vad ni gör mot de som håller er nära. Snälla

Likes

Comments

About me, Allmänt

Hej Hej igen!

Jag har jullov som de andra flesta studerande, och som alla andra har jag också ångest för skolstarten. Jag har ångest över ett speciellt ämne nämligen..............Teknik. Någon som är bra på teknik som kan hjälpa mig? Suger verkligen på det. Men som ni har läst på rubriken så tänker jag skriva upp ett par grejer som hände mig 2015. De kommer dock inte i ordning.

1. Fyllde 15 år!

2.Min syster flyttade lååååångt härifrån.

3. Började 9:an

4. Fick ångest över 9:an

5. Gick på provfotografering hos en modellagentur

6. Hade oändligt många medryttarhästar

7. Blev av med många medryttarhästar

8. Min familj skaffade marsvin

9.Min familj skaffade sköldpadda

10. Hade en jättebra jul!

Hoppas att ni hade en jättebra jul, nyår och ett bra 2015. Nu hoppas vi bara på ett bra 2016!!

Tack för mig!😘😘

Likes

Comments

Allmänt, About me

Hej Hej! Så kul att just du hittade till min sida.😄

Här kommer jag skriva ner känslor, tankar, vad som pågår i mitt liv och massa massa mer! Jag tänkte börja med att berätta lite om mig själv. Jag är en tjej på 16 år som gillar att rida, träna, tävla och håller på mycket med skönhetssaker som smink. Så smink kommer det också att handla om. Jag bor i en liten håla som snarare kan beskrivas som by än stad. Jag gillar musik också. Mina mål under 2016 är att komma in på det gymnasiet jag vill gå på och skaffa massa nya kompisar där. I framtiden vill jag bli ridande polis. för att jag vill ha ett aktivt arbete men fortfarande kombinera det med något jag älskar, Nämligen hästar och ridning.

Jag har två syskon också. Två systrar och skilda föräldrar men jag bor hos båda. Vi har väldigt många djur men de är uppdelade mellan mamma och pappa. Vi har 5 katter, 2 marsvin och 1 sköldpadda.

När jag var mindre var jag jätteblyg och hade två vänner som tryckte ner mig ännu mer och bråkade över mig. Nu håller jag steg för steg att återupphämta mig. Därför ser jag gymnasiet som en helt ny början.

Det var lite om mig och om ni har några frågor är det bara att kommentera.

Tänkte skaffa en emailadress också om ni har några privata frågor som ni kanske inte vill att alla ska veta.

Tack för mig!😘


Likes

Comments