att välja mascara tycker jag är skit svårt!
jag står alltid i hundra år och bara glor och glor och kan aldrig riktigt bestämma mig. Jag kan nog fan säga att jag prövat tio tals olika mascaror men de två som varit bäst är de två jag har nu.

eller ja en av dessa använde jag innan och en av dem är den nuvarande.

maybelline lash sensational.
man ska få sånna här fjärils fransar eller ving fransar eller hur fan man ska förklara de och mascaran är enligt mig väldigt bra för den är lätt att ta bort och samtidigt så håller den bra. fransarna blir jätte fina och man får en grym volym. längden är helt okej. men den är mer volym än längd. men den är verkligen till att rekommendera.

LÄNK TILL PRODUKT

Loreal Paris double extensions mascara.
Denna mascara är enligt mig helt underbar förutom EN sak.. och det är att den är jätte svår att tvätta bort. tar en hel jävla evighet.
men när det kommer till längd så är den grym.
mina fransar blev jätte långa med denna mascaran.
Och det vita du lägger på först är ju det som gör hela grejen. Dock är risken med denna mascaran att fransarna blir för tjocka och nästan lite fula, men de gäller att inte ta för mycket av de vita och sen va nogrann när man lägger på den svarta delen.
Men den är verkligen till att rekommendera.

LÄNK TILL PRODUKT

Likes

Comments

Sitter och plockar iordning vid mitt sminkbord och dricker en kopp kaffe. kände att när jag nu är ledig så var det dags för lite ordning och reda. ska även passa på och sortera ihop kläderna och få bort mina klädhögar och upp med dem på galgarna haha.

Likes

Comments

märks verkligen att hösten är här nu.
När allt man ser på nätet är knä höga stövlar och strumpor, kappor och halterneck's man blir helt in love.

Och så vaknar man på morgonen och de är frost ute och när man sen ska cykla till jobbet tidigt på morgonen och man behöver vantar m.m.m, då vet man att hösten är kommen och vintern nära.
så självklart att jag var tvungen och fota lite på morgonen promenaden.

Likes

Comments

Nu tänkte ja lägga upp lite bilder här på de hårfärger jag haft nu på senaste haha. Vet att jag byter hårfärg ofta men nu är den röda färgen den sista på ett bra tag framöver.

Jag hade inte varit hos friösren på typ 3 år innan jag gick dit nu i somras. så var en hel del sletet att klippa och en del att avfärga. då jag varit mörkhårig så mycket.

Så gick till orginal färg - blond - rödhårig.
så jag klippte av allt det sletna nu sist hos frisören. och håret känns så mycket bättre. dock blev det väldigt kort men det växer ju som ogräs nu.

och nu rödhårig.

Likes

Comments

en bild ifrån somras.

Likes

Comments

Älskar att fota. nu gör jag inte de lika ofta som innan men när jag väl börjar så blir de några antal haha. naturen är det jag älskar att fota mest.  speciellt Sånna här bilder som känns så talande på något sätt.

följ mig på instagram för mer bilder; https://instagram.com/idaolssons/

Likes

Comments

r e d h a i  r.. ja hur går de nu med att hålla liv i min röda färg? jo de går. dock så har den bleknat lite. Men ska faktiskt slänga i färg inpackningen ja köpte hos friösren. tänkte slänga i den ikväll eller imorgon.
Det är den färgen som jag färgade det med hos friösren så jag hoppas på ett kanon resultat.

Dock har jag aldrig prövat inpackningen innan eller sett den nånstans. så ska bli spännande.

rouge red heter den. aaas snygg. så resultatet återkommer jag med så fort jag lagt i det.

Likes

Comments

Bara jag som älskar att vintern snart är på gång?
älskar vintern eftersom jag älskar kläd stilen man har. Jag är mer för långbyxor och kappor och snygga stövlar än shorts och tshirt.

Jag älskar när första snön kommer och hur mysig vintern kan vara. sen känns de som de finns tusen gånger mer att göra på vintern också haha.
Sen är ju julafton number one på varför jag älskar vintern med haha.

vilket föredrar ni, julafton eller nyår?

Likes

Comments