att vÀlja mascara tycker jag Àr skit svÄrt!
jag stÄr alltid i hundra Är och bara glor och glor och kan aldrig riktigt bestÀmma mig. Jag kan nog fan sÀga att jag prövat tio tals olika mascaror men de tvÄ som varit bÀst Àr de tvÄ jag har nu.

eller ja en av dessa anvÀnde jag innan och en av dem Àr den nuvarande.

maybelline lash sensational.
man ska fÄ sÄnna hÀr fjÀrils fransar eller ving fransar eller hur fan man ska förklara de och mascaran Àr enligt mig vÀldigt bra för den Àr lÀtt att ta bort och samtidigt sÄ hÄller den bra. fransarna blir jÀtte fina och man fÄr en grym volym. lÀngden Àr helt okej. men den Àr mer volym Àn lÀngd. men den Àr verkligen till att rekommendera.

LÄNK TILL PRODUKT​

Loreal Paris double extensions mascara.
Denna mascara Àr enligt mig helt underbar förutom EN sak.. och det Àr att den Àr jÀtte svÄr att tvÀtta bort. tar en hel jÀvla evighet.
men nÀr det kommer till lÀngd sÄ Àr den grym.
mina fransar blev jÀtte lÄnga med denna mascaran.
Och det vita du lÀgger pÄ först Àr ju det som gör hela grejen. Dock Àr risken med denna mascaran att fransarna blir för tjocka och nÀstan lite fula, men de gÀller att inte ta för mycket av de vita och sen va nogrann nÀr man lÀgger pÄ den svarta delen.
Men den Àr verkligen till att rekommendera.

LÄNK TILL PRODUKT

Likes

Comments

Sitter och plockar iordning vid mitt sminkbord och dricker en kopp kaffe. kÀnde att nÀr jag nu Àr ledig sÄ var det dags för lite ordning och reda. ska Àven passa pÄ och sortera ihop klÀderna och fÄ bort mina klÀdhögar och upp med dem pÄ galgarna haha.

Likes

Comments

märks verkligen att hösten är här nu.
När allt man ser på nätet är knä höga stövlar och strumpor, kappor och halterneck's man blir helt in love.

Och så vaknar man på morgonen och de är frost ute och när man sen ska cykla till jobbet tidigt på morgonen och man behöver vantar m.m.m, då vet man att hösten är kommen och vintern nära.
så självklart att jag var tvungen och fota lite på morgonen promenaden.

Likes

Comments

Nu tĂ€nkte ja lĂ€gga upp lite bilder hĂ€r pĂ„ de hĂ„rfĂ€rger jag haft nu pĂ„ senaste haha. Vet att jag byter hĂ„rfĂ€rg ofta men nu Ă€r den röda fĂ€rgen den sista pĂ„ ett bra tag framöver.

Jag hade inte varit hos friösren pÄ typ 3 Är innan jag gick dit nu i somras. sÄ var en hel del sletet att klippa och en del att avfÀrga. dÄ jag varit mörkhÄrig sÄ mycket.

SÄ gick till orginal fÀrg - blond - rödhÄrig.
sÄ jag klippte av allt det sletna nu sist hos frisören. och hÄret kÀnns sÄ mycket bÀttre. dock blev det vÀldigt kort men det vÀxer ju som ogrÀs nu.

och nu rödhÄrig.

Likes

Comments

en bild ifrån somras.

Likes

Comments

Älskar att fota. nu gör jag inte de lika ofta som innan men när jag väl börjar så blir de några antal haha. naturen är det jag älskar att fota mest.  speciellt Sånna här bilder som känns så talande på något sätt.

följ mig på instagram för mer bilder; https://instagram.com/idaolssons/

Likes

Comments

r e d h a i  r.. ja hur gĂ„r de nu med att hĂ„lla liv i min röda fĂ€rg? jo de gĂ„r. dock sĂ„ har den bleknat lite. Men ska faktiskt slĂ€nga i fĂ€rg inpackningen ja köpte hos friösren. tĂ€nkte slĂ€nga i den ikvĂ€ll eller imorgon.
Det Àr den fÀrgen som jag fÀrgade det med hos friösren sÄ jag hoppas pÄ ett kanon resultat.

Dock har jag aldrig prövat inpackningen innan eller sett den nÄnstans. sÄ ska bli spÀnnande.

rouge red heter den. aaas snygg. sÄ resultatet Äterkommer jag med sÄ fort jag lagt i det.

Likes

Comments

Bara jag som älskar att vintern snart är på gång?
älskar vintern eftersom jag älskar kläd stilen man har. Jag är mer för långbyxor och kappor och snygga stövlar än shorts och tshirt.

Jag älskar när första snön kommer och hur mysig vintern kan vara. sen känns de som de finns tusen gånger mer att göra på vintern också haha.
Sen är ju julafton number one på varför jag älskar vintern med haha.

vilket föredrar ni, julafton eller nyår?

Likes

Comments