Igår var vi förlovade i ett år. Vi fira de inte med Polen men båt v de tvunget att vara så vi åkte över till Helsingör. Super mysigt och vi hade tur med vädret för trots regn på svensk sidan sken solen över sundet.
Riktigt mysigt första dagen på sommaren som vi suttit ute och bara njutit med god dryck.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Good middag här är vi än I pyjamas och så får de vara resten av dagen. Solen skiner till och från men riktigt kallt och blåsigt höst deluxe . så passar på att städa fixa dona hemma nu kommer vintern och man får börja bona inne hoppet om sommar har lämnat mig. Deppigt med tanke på att man inte fått sol och vi lagt hela sommaren ekonomiskt och tidsmässigt på att fixa utsidan av huset utan att riktigt kunna njuta av det. Men vi har ju inte så mycket val vi hade ju ändå inte kunnat åka på semester och de hårda arbetet ger värde i slutet ändå. Man får hålla ihop och äta vitaminer i mängder och hoppas att man orkar hela vintern. Nu ska jag mysa med lilleman sista dagen av sommarlovet.

Likes

Comments

Jo vi lever mycket skit som hänt, sista tiden och mer som kommer man saknar ork att hantera allt. Man behöver tid att resa sig. För trots jag kanske faller med krokben så landa jag alltid tillslut på benen tills nästa krokben kommer nu har de vart en drös på samma gång undrar när lättnaden kommer så mycket skit vi fått gå igenom borde de någon gång ta slut. Men tydligen inte när man väl börjat krypa kommer nästa. Vet vi kommer ta upp oss de kommer kanske ta en tid. Men de kommer och tills de är jag så glad att trotts all skit har vi lyckats bygga upp ett så underbart liv och uppnått så mycket tillsammans trots alla stormar. Så glad vi är varandras klippor och lyckats med så mycket tillsammans trots allt. Ett år förlovade snart inshallah kan vi gifta oss nästa år starkare än någonsin tillsammans och vi vet att lyckas vi hålla i alla motgångar så kommer framtiden bara bringa bättre för oss.

Ett år tio kilo senare

Likes

Comments

Min underbara man hade verkligen fixat en underbar födelsedag till mig igår när jag kom hem hade han fyllt taket med ballonger och vimplar och vara fina grannar var där. Sen tog han ut mig på middag hade förbeställt tårta och skumpa. Helt sjukt underbar är han min älskling. Kände mig verkligen bortskämd som en prinsessa av min underbara.

Likes

Comments

God morgon augusti är här, hemskt ingen sommar än och nu är den snart slut. Riktigt ångest. Förra sommaren så man då de redan då var en dålig sommar tyckte man då, att de kan inte bli värre nästa bli bättre. Nej verkligen inte de kunde uppenbarligen bli riktigt mycket värre en sommar med inte en dag över tjugo grader eller sol en hel dag. Kyla och vinterjacka på på mornar och kvällar för att ens kunna vara ute om de inte regnar. Riktigt riktigt deprimerande. Behöver sool och d vitamin. För annars kommer jag att dö denna vintern.
Försöker iallafall få sommar känslan så gott de går äta ute så fort de inte regnar.

Likes

Comments

Helgen tog vi en mini trip med kryssning i Stockholms skärgård. Var härligt komma bort byta miljö och få lite värme man behövde inte vinterjackan som här iallafall. På vägen dit stannade vi på ett mysigt ställe i Lidköping blev lite små kär av den vackra trädgården och maten va riktigt god.

Likes

Comments

Äntligen sol blev bikini direkt efter jobbet och vägrar att lämna altanen innan solen gått ner behöver varenda solstråle.

Likes

Comments

God morgon då var det måndag helgen springer iväg och tyvärr slängde jag min tid på riktigt otrevliga människor. Men bara jobba på helgen som kommer blir det mys bara mannen och jag längtar.
Dörren till toaletten fick ny färg och handtag och blev så fin

Likes

Comments

Ute öser regnet ner börjar bli lagom trött på detta väder önska så mycket vi kunde ta en sista minuten till värmen. Men svårt kanske nästa år.
Igår var det iallafall fint på eftermiddagen men ingen värme och tror inte att de varma sommarkvällarna kommer så man kan njuta ute inte detta året iallafall. Men vi satt en stund innan solen försvann med gäster ute och åt.

Likes

Comments

Helgen är här lilleman tycker de är badväder bara för solen tittade fram, själv sitter jag som badvakt i byxor och långärmade och fryser. Så fina pojkar jag har som mötte upp mig med detta en dag på jobbet. Haha visserligen något jag beställde själv men de hade packat in de fint bara för att göra mig glad i regnet.

Likes

Comments