Hela dagen igår och ändå till nu har jag sovit. Var uppe nån gång drack åt lite mat sen sov vidare helt utmattad.. Känner mej fortfarande trött hade nog kunnat sova hela dagen idag oxa men ska gå med Dean på takwando.
Men läkaren hade nog rätt är utbrändheten som spökar.
Måste börja få mer ordning på livet och faktiskt shema lägga egentid och återhämtnings tid.  Har provat sån mindfulness men kände man fick mer medvetenhet om var man har ont som man inte noterat innan än att känna sig avslappnad.  Men ska prova några andra övningar innan jag avfärda de helt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Den sista tiden har jag mått väldigt dåligt yr illamående extremt trött och febrig hela tiden.  Konstigt nog har jag aldrig koppla de till min utbrändhet kanske för när jag gick in i väggen sist va väldigt annorlunda.  Jag va hopplös och orka inte hantera allt i livet och ville bara avsluta allt. 
Idag gick jag till läkaren för jag bara kände hur kroppen vägra göra något och kände de är dags kolla upp va som händer.  Jag trodde att jag hade lever problem på grund av enorm klåda utan ett enda utslag.
Men de va utbrändhete som spöka.  De skrämmer mej att efter nästan två år klara jag ännu inte stress och jobba heltid och pendla mamma roll och kvinna.  Hur många år ska de ta innan man orkar med allt utan att va helt död i kroppen och må skit? Jag känner mig inte ens ledsen mer men frustrerad och irriterad på mig själv att jag inte orka de som är självklart.  Att jag blir helt matt av att jobba och ta hand om familjen och idag har jag en enorm avlastning av Ibrahim i jämförelse med 2 år sedan. När blir man helt frisk och orka sköta allt normalt?

Fick iallafall magsår medicin och ska prova ta stark dos av Kalcium och d vitaminer och hoppas på mer ork och mindre illamående och utmaning.

Likes

Comments

Onsdag vill ha helg.  Helt slut.
I går kom blas bror och kusin hit så var full rulle hela kvällen,  känns av när man redan inte är så pigg.
Men äntligen börjar frukten av ens hårda arbete de sista två åren betala av sig.
Första gången jag längtar till lön och har ändå inte ens jobbat heltid förra månaden.

Likes

Comments

Kort dag idag har kvartsamtal med Dean och efter det hem och laga mat bilas bror och kusin kommer och hälsar på.

Likes

Comments

Helgen rusade iväg som vanligt. 
I går var vi på Pinchos och åt mumms.
Söndagen bara försvann jobbat eller snarare bråkat med datorn hela dagen samtidigt som jag gjort lammstek och massa mat till de.  Så blev söndags middag bilas vänner var här och åt med oss.  Nej nu ska jag försöka varva ner så jag orka jobba efter jobbet.

Likes

Comments

Äntligen helg, mannen va i Malmö igår och Dean och jag hade pyjamas mys i soffan med den goda dinosaurien  välbehövligt då jag vart sjuk hela veckan och ingen i huset vart pigga.
Men när man är ledig kommer konstigt nog ny energi direkt va uppe vid fem rensa i vår skrubb som är menat till ytterkläder men va ett soprum så man kunde inte ens komma åt kläderna.  Men nu är det rent och man kommer åt allt.  Skönt inget mer som stressa en så mycket som kaus i hemmet även de inte syns känner jag mej jätte stressad av det.  Klarar inte ens av kaus i förrådet där ska bara saker man använder period vis vara inte. Skräp.

Nu vila i soffan och slapp tid medan de storma utanför.

Likes

Comments

God morgon.  Idag är jag riktigt hängig men bara gå till jobbet har massor att göra och trivs med det egena ansvaret gör det roligt.
Sitter och funderar på vad det är med folk måste man alltid över vräka varandra om jag gör a måste du göra a x två.  Orka bry sig om att leka bäst hela tiden utan låt saker komma ifrån hjärtat och viljan.  Inte bara för att visa sig bättre.  Fattar inte hur man orkar leva så. Allt jag gör är av vilja och hjärta inte bara för hen gjort något måste jag göra det bättre bara för att. Fast jag inte ens tänkt göra saken.  Men gud förbjudet nån annan är bättre eller hur tusan man tänker.
Na väl härma på en sak blir ändå inte bra om det inte är från hjärtat.
Ser ut som ett vrak så bjuder på bilderna från fredags morgonen.
Ha en bra dag

Likes

Comments

De har vart full rulle hela helgen äntligen har jag en lugn stund när barnen titta film. Första jag sitter på hela helgen typ.
Men vart en underbar lycka födelsedag. Och är så tacksam för alla som på något sätt firat vår prins.  Underbar människor man har i sitt liv. 💕

Likes

Comments

Helt slut i kroppen vart helt febrig på kvällarna sista.  Skulle egentligen vara ledig imorgon och fixa för kalaset men blev inte så men har förberett rätt mycket så hinner nog imorgon kväll och göra resten innan folk kommer.  En lugn födelsedag med bara aram och Sandra blev en hel bunt folk men Dean blir glad har alltid bra varit han och jag innan om inte vi åkt hem eller familjen kommit hit.  Men nu blir det varken jul eller födelsedag ihop konstigt får hoppas vi kan. Åka på våren istället.

Likes

Comments

God morgon ledig idag så ska fixa inför lillens kalas.
Min prins blir 8 år sjukt vad tiden går fort.

Likes

Comments