God morgon här regnar det skönt slipper jag vattna blommorna idag 😂
När man sitter instängd i ett kontor kan de lika gärna vräka ner men vill ju gärna ha klart min gård. Och börja med min del slut. Fix så helst inte att det regnar mer idag då kommer nog bygget stå relativt still.

Färgen på fasaden börjar oxa sakta men säkert komma svårt i värmen men baksidan och ingångssidan är klart när de blir klara med uterummet kan vi måla framsidan oxa sen är bara ångest sidan var där får man nog stå med stege. Mycket som händer på Rasul Thorneus recident men jag tycker de. Nästan står still är inte känd för mitt tålamod vill ha de klart direkt helst igår när man börjar med något.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Trädgården blommar för fullt själv känner jag mig riktigt vissen. Mycket att se fram emot men ändå så svårt att ens orka timme för timme. När jag kom hem va de lite njutning på altanen iallafall och Ibrahim och Dean är så snälla och mana om mej mina underbara pojkar.
Ska rycka upp mig och bjuda på lite bilder från huset men man har bara noll ork till något just nu.

Likes

Comments

Igår mötte vi upp aram och Sandra i Malmö med hopp om de underbara glassrolls på matmarknaden men vilken besvikelse inte alla som i Polen med färsk frukt utan världens ko och de använde glass sås så de hoppade vi och sparade de 70 spänn på något vettigare. Fan varför måste Sverige överdriva när de inte ens säljer kvalitet. I Polen kostade de 30span och var fylld av flaska hallon som de ska vara. I övrigt var de skönt byta miljö och komma bort ifrån allt hus fix och umgås i goda vänners lag.
Men den lilla sväng från huset tog sin nod supper hanging febrig och ont i kroppen idag hemskt man inte ska orka något.

Likes

Comments

Äntligen helg vart en tung vecka med förkylning, stress och tror båda jag och Ibrahim är halvt nervvrak inför hans operation både stressade och rädda. Och hur länge han kommer va sängliggande stressa oss mer dels han kommer bli galen sitta still och jag kommer få stressa ihjäl mig bara för att komma till jobb skola osv. Nu vill jag ha sommarlov för blir mycket lättare när han börjar skolan i ekeby två bussar mindre att springa efter så länge bla inte kan köra.

Likes

Comments

Äntligen börjar de vara någon ordning här hemma och en del i bråket med förra ägarna har gett effekt igår var en gubbe har hela dagen drog nya sladdar för antennerna och två rum fungerar nu vardagsrummet och sovrummet idag skulle han dra till ovanvåningen. Ja alltid något nu har vi ju varit i konflikt med säljarna och mäklaren som helst inte tagit sitt ansvar då säljarna inte följt sin del och mängder dolda fel som. Icke fungerande antennen som. De inte hade någon annan om. Haha ja man kan ju tro att lestadianer bott här men nej. Men vissa är bra på att leka dumma.
Nu är de en del kvar på listan att ta tag i. Får vi se hur de delarna går. Speciellt all skrot de dumpat på gården. Nu är ju gården en stor stopptip då vi va tvungen riva de risiga förrådet men förhoppningsvis så börjar utsidan få lite ordning och reda i. Helgen.

Likes

Comments

Idag blev en till frånvaro dag en del orka inte bry sig mer en annan del moralen ger en ångest över att jag borta så mycket. Men samtidigt den den sista tiden har jag lärt mig att de enda som bryr sig om min hälsa är jag och min hälsa påverkar alla i huset. Och all stress med flytt och allt som tynger en påverkar alla i huset så förstår Dean inte är pigg heller som en lärka så när han inte är de kommer han alltid först. De ger han tid att bygga upp sig och bli frisk men även oss jag och Dean att få balans och lugn i all stress och bara mysa och de är rätt skönt hade maten gått på bordet själv hade jag gärna gjort det heltid nu gör den inte de men inga pengar i världen kan ge en hälsa och för mig är Deans välmående de viktigaste av allt. Och Ibrahim ska snart opereras en väldigt allvarlig operation så vill inte att han ska smittas av våra bakterier.
Fattar faktiskt inte vad som hänt sen vi skrev kontrakt på huset har alla odds gått emot en oss även människor som inte ens har något med mig att göra gjort allt för att dra ner en. Avundsjuka hundra. Men ärligt talat kan man inte bara fokusera på sig och de man vill arbeta för de istället för att försöka ta ner andra för i slutet ger de ändå inte de som den har. Psykisk misshandel Ibrahims olycka och alla problem som huset erbjude känner jag mig helt slut orken är helt enkelt borta lusten till allt annat utanför dessa väggar samma önska jag bara kunde stanna här och aldrig mer behöva gå utanför dörren igen eller iallafall tomtgränsen. Men vi klarar oss tveka inte en sekund på de och allt vi under detta kaus byggt. Upp kommer sticka folk mer i ögonen än va de gjorde i början. Men jag vet detta bara är början snart kommer de bli mer stress på mig när Ibrahim kommer vara sängliggande in princip i minst sex månader. Jag är stark jag vet jag inte ger upp lätt jag faller tappa balansen men snart kommer den tillbaka och ger mej de där jäklare mamma som hållit mej på två självständiga ben i åtta år och ingen vet nog va jag gått igenom ibland glömmer man bort de själv men snart kommer benen få balans vi få ett lugn i kauset och reser oss igen. För egentligen är detta inget i jämförelse med de jag gått igenom bara att jag äntligen är så slut att de tar lite längre tid att resa sig och skratta åt idioterna som sparkar. Vet med utan tvekan jag och vi kommer få balans vi behöver bara lite mer tid denna gång för att samla ork och hälsa.

Likes

Comments

Solen skiner och det blåser inte som hela helgen typiskt för att man sitter inne och ruttnar. Tog mig ut på rasten njuter av solen hoppas att inte all färg ska ramla av men har tappat nästa allt redan förra veckan :(
Vill åka igen men blir inte något sådant när bla inte har pass vi boka iallafall en weekend i Berlin i slutet av maj så kul velat besöka Berlin länge och vi tänkte passa på att fylla baren till sommaren och för familjen som kommer på besök Ibrahims Bror och kusinerna med flickvänner på midsommar och mammsen och pappsen med snickare byxor där efter så lite öl kan va bra.

Likes

Comments

God morgon solen skiner äntligen. Igår. Å första dagen med sol och första dagen sen vi flyttade in som vi bara chilla och njutit av frukten. Jätte skönt vi grillade hade goda vänners sällskap och bara njöt. Idag återgå till arbete saker ska lämnas tillbaka och hoppas att solen skiner hela dagen så vi kan lägga olja på antanen och bron. Ja mycket jobb men inne är allt klart nu är det utsidan som ska få kärlek och vård om vädret tillåter. Så är det mycket med hus men underbart samtidigt detta är vårt var fristad och är så glad att vi har haft kommit så långt i vår dröm och verkligen bygga upp livet.

Likes

Comments

Hemma i kylan igen, så lagom kul. Men har underbara minnen från Dubai och ska genast börjar spara pengar till en ny resa när mannen får pass.

Likes

Comments