View tracker

God morgon. Idag är det julfest med jobb och idiot som jag är här jag glömt var tusan jag lagt mina klackskor kan inte hitta dem vilket säger svårt att ha en playsuit med stövlar får se hur tusan jag ska lösa det på jobbet. Fatta inte har hur mycket skor som helst hur Fan kan de bara försvann helt inte något litet..  😠

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen jobb och nu har jag nästan hunnit hela vägen till jobbet utan samtal från fritids.  Håller fingrarna!  Så skönt älska att vara mamma men gud vad skönt slippa va personlig städerska och titta på barnprogram. Vuxna människor och jobb shibby. 

Likes

Comments

View tracker

Helgen rusade iväg i vanlig ordning.  Igår var det första advents mys i stan. Älskar Helsingborg så underbart mysigt man får julstämning vilket man aldrig få i Malmö på skyltsöndag.

Likes

Comments

Hemma idag också man märker hur vän man är att jobba jag blir jätte rastlös hemma.  Tråkigt ca hemma isolerad speciellt hemma har tappat sug helt fixa och dona som jag brukar känner mig nog rätt trött på lilla lägenheten med för mycket skit. 
Bla är på julbord och jag och Dean har mys kväll samtidigt som jag prova några nya Kina produkter. Så roligt handla de kosta inget och kul prova ibland hittar man nya favoriter just nu som iallt annat arbete guld som gäller i huden oxa massa olika guld produkter spännande.

Likes

Comments

Han inte långt till jobbet innan jag blev hem ringd av fritis.  Så vab igen hoppas inte min chef ångra sig han gav mig fast. Men va ska man göra.  Idag börjar spänningen.  Håll tummar och tår för oss.

Likes

Comments

Dean har blivit mycket bättre och var trött på att vara hemma så gick till skolan idag.  Själv har jag blivit smittad och är så olagom pigg hosta feber halsvark men bara köra på.
Mitt vikariat går ut sista och något måste jag gjort bra fast jag ofta känner mig helt blåst för jag fick fast anställning direkt utan prövotid.  Så känns bra min första riktiga anställning och i sommar kan jag njuta av riktig semester bara mannens pass som saknas. 
Deans kalender hänger fint på väggen bara Klapparna som saknas eftersom jag beställde speciella saker från Kina verka de ta evigheter hoppas att de dyker upp snarast.

Likes

Comments

Var en riktigt mysig helg i Stockholm med familjen massa mys lite julklapps shopping Men mest mat i mängder. Ibrahim och jag var ute en sväng med hans bror och kusiner i lördags. Synd bara avsluta resan med en super sjuk pojke igår morse och en dag på resande fot och innan dess springande i storstan gjorde vi har en riktigt sjuk liten prins.  Så får va hemma med han och hoppas Ibrahim hinner hem idag om han får sina saker fixat i ambassaden idag.  Så han kan passa var prins imorgon.

Likes

Comments

Jag är ju en drömmare och under vår resa mot huvudstaden sitter jag och leta upp material till mitt nya kök.  I ett hus vi inte ens har.  😂😬

Likes

Comments

God morgon.
Vakna med värdens värk i halsen.  Men pigg och positiv idag.  Är så tacksam för de senaste året mitt liv har verkligen vänt till de positiva efter tio års helvete. Vilket år ändå.  Förlorad tagit examen hittat mannen vi vart liv som både är en underbar pappa och man.  Riktigt lyckad lottad och nu hus snart inshallah.  Livet har verkligen sina vändningar.

Likes

Comments

God morgon!
Här är orken låg ont i huvudet och hängig kommer väl va lagom sjuk till helgen då vi ska till Stockholm och träffa familjen.
Men men blir nog bra.
Blir en stressig vecka iallafall full rulle varje kväll till fredag. 
Nu kaffe innan jag ska bege mig i rusket.

Likes

Comments