Hemsk dag och inte ännu fått respons eller ett agerande från skolan. Känns inte bra. Men mest av allt känns de väldigt skrämmande att en skola inte ta alvar på en så allvarlig händelse.
Jag saknar ord samtidigt som jag är rosenrasande är jag så besviken på mänskligheten och svenska skolan att en 8 åring ska komma hem med stryp marken runt halsen och skolan och ansvariga barnets föräldrar inte tar tag i de och kontakta oss är hemskt.  Vi lever i en helt annan värld idag de tragiska är att hade barnet varit en blatte hade de stått om i tidningen hur hemskt detta är och rektorn hade tagit hårda tag i händelsen men när de är ett svenskt barn mot en blatte är det ok.  Och hur mycket svenskar säger emot detta är detta en ren verklighet i vårt Sverige. De är skillnad på folk och folk oavsett hur många man tar in är rasism något som påverkar oss i vardagen på rätt och fel och det är accepterat att behandla min blatte son med kurd styvpappa hur man vill.  Sorgligt men sant och skolan har ju visat rätt bra innan i deras rasistiska mening om oss.  Men att man acceptera grov misshandel som faktiskt hade kunnat gå riktigt illa om ingen hade avbrutit känns fruktansvärt glad alla ❤️dag Sverige där de som oss inte är något värda uppenbart att de inte finns mycket hjärta i vårt land mer eller värld.  Allt är vi mot dom. 
Vi lever idag verkligen inte en värld där kärlek är något ingen mins precis som jag såg världens gång som liten. Nu när Dean är i den åldern är det en verklighet.

Likes

Comments

Good morning väckte mina pojkar med lite alla❤️dag frukost eller socker kick snarare.
Och lite presenter till mina underbara pojkar.
Men alla hjärtans dag och allt hade jag inte hjärtat att skicka iväg Dean till skolan efter igår. Man ska inte behöva må så dåligt när man bara är 8år. Och på något sätt känns det skönt att ha han hemma för innan skolan tar rejält tag i gårdagens hände kommer man vara sjuk av oro så fort man lämnar han där.

Likes

Comments

Måndagar brukar vara en jobbig dag och att förkylning och huvudvärk är lika illa som för tre veckor sedan om inte värre så är man lagom trött.  Men när jag fick samtal från Ibrahim att Dean blivit strypen och kommer hem med klösmärken och blåmärke runt halsen gör att all trötthet övergår till en extrem ilska.  Denna pojke kommer från en familj med rika föräldrar och då är det inget fel på barnet oavsett vad han gör tar man inte tag i det och jag har varit på skolan för denna pojke varit på Dean länge men istället för att lösa problemet försöker de få bort oss och Dean från skolan de säger att det är. Jag som brister som mamma och i skolan har han inget problem och trivs så bra med alla.  Fast han gång på gång kommer hem gråtande vägra gå till skolan sagt hundra tals gånger han vill byta skola och vart ledsen framför lärare och rektor förneka de problemet och inget fel på den pojkens beettende eller deras bristande kunskap att stoppa och motarbeta mobbing eller misshandel eller särbehandling.  Utan felet är jag jag är en dålig mamma som lär min son rätt och fel. Antar att det säkert är vårat fel min son blev allvarligt misshandlad av denna pojke och kommer hem med marken. Jag känner hur mitt hjärta brister hur man i Sverige 2017 kan behandla folk efter religion klass och bakgrund istället för att arbeta på att alla är lika värda att inget barn ska behöva vara rädd för att gå till skolan att vissa barn inte ens vågar försvara sig för skolan är på barnet leta fel på de men har du svenska överklass föräldrar får barnet slå skada sparka och strypa andra barn som tillhör lägre klass utan att rektorn inte ens bryr sig utan klär på sig och går medan hon får höra händelsen och se min sons skador av detta barn som inte fått ett fryst uppfostran utan bara uppmuntran för sitt totalt otyglande beteende.

Känner mig riktigt maktlös känner ett stort sår i hjärtat min son ska behöva bli behandlad så och börja faktiskt bli rädd för att lämna min älskade prins där för vem vet vad som händer nästa gång när den här ungen vill ge sig på min prins vem vet va som händer då de skrämmer mig riktigt riktigt mycket.

Likes

Comments

Idag har rensning vart på almanackan. Rensat bort en väldigt mycket skräp men oxa massa annat som åker till butiksloppisen. Bästa med flytta är nog att man får rejäl husrensning och fast vi flyttar till större ska inte massa skräp med vill ha ordning och reda och lätt städat i mitt palats.
I går var det mys deluxe och samma gäller i kväll bara gotta sig de är man värd.  Banta kan man göra när man dör... 😂

Likes

Comments


God morgon här händer inte mycket bara jobb och sova typ. Och längtar sjukt mycket till april. 

Likes

Comments

God morgon var helgen slut och fast jag vart Soffliggare hela helgen har förkylningen inte gett sig lilleman är iallafall pigg så skönt de ju.  Jag tror jag överlever att jobba denna vecka oxa med feber och förkylning.
Tänk walk in closet och man kan jobba med alla sjukdomar 😂

Likes

Comments

Har ju hänt en del sista dagarna kan ju säga blir ett spännande år.  I torsdags köpte vi ett hus.  Är helt lyrisk kan knappt bärga mej att flytta in och få börja med att fixa vårt drömhem.  Sista två dagarna har jag legat sjuk i soffan och drömt mej bort hela huset är förkylda så lugn helg. Vilket de lär bli nu till flytten vill spara så mycket pengar som möjligt just nu.

Likes

Comments

God morgon här händer inte mycket mer än jobb just nu har åkt på världens förkylning så är ännu tröttare än va jag var innan när man kommer hem.  Trodde inte det var möjligt men jo då.

Likes

Comments

Var de måndag helgen rusa iväg i vanlig ordning.  Men vart en skön helg med hälsa och välbefinnande i fokus.

Likes

Comments

Äntligen fredag vart en tung vecka. Kan kalla de arga veckan folk har verkligen gjort allt för att trampa på mina nerver.  Men idag är det fredag och helgen är i sikte.
Härligt något annat som va extra härligt var att igår när jag kom ut från kontoret var det ljust underbart att få en glimt av ljuset fast de va lika svart som vanligt innan jag hann hem.

Likes

Comments