Kolla tillbaka i bloggen blir ett minnes arkiv för en. Som man kan backa när livet rusa iväg. Nu finns bara grått. Men innan  så I de tyngsta fans en positivitet en glädje i de lilla. En linda som brydde sig inte om de onödiga jag fokusera på nu men en som brydde sig att ta hand om sig vara närvarande vara glad och trots att ändå någonstans älska sig själv och bry sig om sig själv. Idag titta jag mig i spegeln får ångest orka inte bry mig om att känna mig fin eller må bra ibland gör jag små försök kommer inte hela vägen. De ljuset i ögonen den lilla glimt av glädje i all motgång är borta? Var försvann hon? Hon som älska baka laga mat ha mysiga helger kvällar kramas mysa ge kärlek till ett tomt skal? Som när någon går bort blir de en konstig känsla av tomhet man känner döden att själen lämnat personen. Så känner jag jag ser mig och de är tomt linda finns inte kvar ett tomt skal. De är dags att hitta henne hitta den springa leende i ögonen den glädje för de lilla. Och närvara jag går i tusen men är aldrig där. De görs inte säker hemma med själ mer bara för att man måste inte med kärlek eller glädje även de saker jag innan älska att göra görs nu helt plötsligt som ett måste. Bort med måsten och in med kärlek och glädje i de enda jag gör blir mål 2018. Man ska inte låta motgångar och gammalt dra ner en som jag nu sista året när allt lugnat sig låtit dra ner mig och på något sätt tappa hopp, tro och allt som var viktigt innan.

Likes

Comments

Snart är julen här en och en halv vecka kvar i arbets väg sen iväg till Kiruna och äta safari mackor innan julmaten intar huset.
Sen blir det jobb igen och ett nytt år I Paris. Finns inte mycket jag önska mig i julklapp jag har allt jag behöver I matrella ting och mer där till. De enda som jag önskar är hälsan och att vi ska få vårat under.
I början av missfallet så jag jag inte vill försöka eller gå igenom de igen. De va rädslan för de kanske inte skulle gå eller att behöva uppleva ett så svårt missfall igen.
Jag kände sorgen för de va jobbig nog. Men att längta efter något man inte kan få göra väldigt ont speciellt när man redan förlorat de en gång. Men antagligen har all stress sista tiden påverkat allt för min kropp riktigt negativt. Så de jag främst önskar är lugn inte ha onödiga saker som drar ner en en stressfri fritid med människor som vill en väl inte gör allt för att dra ner en. Bara positiva närvaro.
Kommer bli härliga veckor fram över ser verkligen fram emot en mysig jul med hela familjen och sen ett riktigt idylliskt nyår i kärlekens stad med goda vänner. Något som ger en energi att gå framåt I vinter deppet tills sommaren kommer.

Likes

Comments

Här är de influensa tid. Haft feber och värk i kroppen hela veckan igår blev det olidligt gå till jobbet med 39 graders feber så legat hemma i sängen död hela dagarna. Idag fick vi gå och handla middag när lilleman kom hem. För Ibrahim är och jobbar igen. Nu är det soffmys I väntan på Julkalendern.

Likes

Comments

Maybe a reason why all the doors are closed
So you can open one that leads you to the perfect road

Många gånger har jag sagt man väljer inte sin familj men man kan välja vänner som blir som familj. Jag har säkert fått äta upp det dubbelt så många gånger. Livet går verkligen upp och ner ibland har vi stora uppgångar samtidigt som saker som drar ner en. Jag har sista tiden sagt att I uppgång ser man vem som är ens vänner. Men i uppgång och nedgång har saker vart svårt att se. Eller egentligen har jag sett men valt att blunda för de negativa och valt att höja de höga. Jag har fått varnings lampa efter lampa men tänkt på min mans skull. Men. Egentligen är detta inte egentligen väsentligt utan de jag lärt mig sista tiden och vetat länge att vänner är inget, familj är allt de är dem man kan lästa skit I mängder de man kan avlasta sig till och dem som aldrig har en lutad sida. Dem som alltid säger sanningen oavsett vinkling. De som säger rätt eller fel iallafall min pappa. Ibland känns det som jag slänger en sopsäck på han. Men han oavsett om jag har rätt eller fel säger till mig, vad som är rätt. Vägleder mig när jag saknar ork eller kompass. De enda man behöver I livet är inte falska människor som varken går med en eller emot en båda mot förfall. Utan människor som är ärliga och leder dig på rätt väg. Som min pappa som alltid hjälper mig ställer upp för oss oavsett om det går bra eller dåligt. Som alltid är en trygg och rättvis röst. Oavsett vad.

De behöves I en värld full av falskhet oavsett håll ser jag hellre rak ärlighet oavsett vad.


Likes

Comments

Julen är här känner mig helt slut hade massa på att göra listan. Men tids optimist och en liten vila efter en tur till soptippen blev de vila sen lite städning och lägga fram julpynt.
Nu har jag äntligen intagit soffan helt slut igen. Julbak får vänta tills nästa helg.
Enda bra med den hemska trappan blir riktigt mysig med julpynt.

Likes

Comments

Hela dagen har gått åt att fixa och dona I hemmet vi har äntligen hittat  ett vitrinskåp  vi tycke passade I vardagsrummet. Inte för att vi letat så tar tid att bo in och känna av vad man vill ha. Köpte och fixa Deans säng, sen hem städa montera tvätta renbädda och så. Nu ligger jag i soffan och känner mig nöjd för dagen imorgon blir de julpyntande bakande och städa. För att sen samla energi för en ny vecka.
Blev så snyggt med mina älskade lejon handtag som jag längtat hitta en perfekt plats för dem var de blir huvudrollen.

Likes

Comments

Fredag!!!
Som jag längtat vart en tung vecka förkylning huvudvärk så glad att ha helg.
Egentligen skulle vi på bröllop idag men mannen blev in beordrad att jobba så jag sitter här hemma slagit in julklappar jag magiskt lyckats gömma från killarna.
Vet inte vem som är värst Ibrahim eller dean😂

Likes

Comments

Den sista perioden har jag verkligen känt hur allt negativt drog ner mej. Jag kände mig riktigt bitter och arg på allt vissa tillfällen utan anledning , jag fick nog men kunde inte riktigt sätta fingret på tjuvarna.
Varför jag kände så.
När man har mycket negativa energier i all form människor som drar ner en suger energi alltid klydda tar de väldigt mycket energi från en.
Tillslut hur mycket man försöker att trycka ut de inte fokusera på det men när de tar över och du måste lägga energi på det så faller man tillslut med.
Augusti september va enorm energi tjuv. Nu när vi väl är kvitt de energi sugande skiten så känner man direkt hur mycket bättre man mår. Hur allt lättar hur man är gladare positivare och både jag och Ibrahim har verkligen rensat ut de två största som sugit vår energi.

Börjat på nya banor med människor som gör rätt för sig som man inte behöver bråka med för att få de man har rätt till som inte tar energi. Allt flyter på som de ska och mycket bättre.
De blir en helt annan stämning hemma man kan komma hem från jobbet och slappna av. Man har inte dessa blodiglar som suger energin och allt annat ur en.
Ens fritid ska va positivt inte negativt samma jobbet för de som finns där drar man hem.
Så något som jag verkligen märkt är att rensa, rensa bort saker som inte ger dig något bara förstör. Lägg energi på gott för oavsett hur mycket god energi man lägger på onda människor så hjälper de inte.

Man ska tänka på sig, själv fråga vad drar ner mig? Och dem jag älskar som in direkt drar ner dig också. Och när man vet ändra situationen bort med skiten in med solsken.
Bara på någon vecka kan man se skillnad både i mående men även mellan oss för även man är på samma sida så skapa sådant konflikter. Man går runt trött arg och tillslut tar man ut de på varandra för ingen annan bryr sig när de påverkar ditt liv negativt.
Blir en väldigt dåligt spiral.
Men nu är vi gladare piggare och har inte alls negativa tankar som styr vardagen.
Så något som jag verkligen märkt är att framtiden mår man dåligt går man I bitterhet, negatitet och trötthets banor så finns anledningen inte så långt borta och lugn och lycka inte omöjlig och avlägsen.

Sätt fingret på de som suger glädje de som gör dig i botten irriterad arg inte gör rätt för dig. Och sen backa ta bort de från ditt liv så snabbt de går byt vänner, människor omkring dig jobb eller vad som behövs för att få lugn. Backa ifrån de som drar ner dig och ta dig ur det. Sen ser man direkt skillnad. Inge negativa energier bara positiva.

  Jag har länge trott allt handlar om egen inställning men det är svårt va positivt när de öser skit över dig.
Man måste ta bort de dåliga för att sen kunna arbeta med sina egna tanke gångar de finns alltid dåliga sker som händer man inte kan påverka, men med att va nöjd I övrigt är det lättare att ta sig över det.
Så de man alltid ska börja med när man hamnar i en dålig karusell är att titta på vad som suger energi ur dig som inte är värd det vad du själv kan påverka ta bort.
Sen finns de alltid strider man måste ta med blodiglar men då tar man de och backa sen. Man ska alltid stå på sig och få de man förtjänar för gör man inte det så är detta också något som drar ner en. Får en att må dåligt för man inte stod upp för sig.
Så detta är två saker vi gjort vi har backat vi har stått upp för oss första gången i dessa situationer de har sugit energi men även visat oss väldigt mycket som I slutändan gett oss något gott.
Nu har vi båda bytt bana och fokusera var tid, energi på människor som vill väl gör rätt för sig och inte är människor som suger energi utnyttja och bara vill en dåligt.

De finns många människor som gör allt för att ta ner andra för att bygga sitt eget. människor som vill en dålig för de är grönt I ögonen människor som helt enkelt inte kan eller vill vara goda människor som vill väl och gör väl. Och dessa måste man alltid ta bort från livet oavsett vad.
Nu va de lång tid som detta drog ner oss vi båda har haft vara negativa plågor längre
än vad vi egentligen behövt . Men man lär sig av sina misstag och när man kommer ur sådana negativa spiraler lär man sig något nytt som man kanske inte kunnat tänka på innan.
De gjorde vi och nu skulle vi nog aldrig acceptera samma sak igen när vi ser hur bra vi mår under normala tillstånd.
Och när vi byggt upp vår karriär och byggt upp de vi kan påverka så finns de alltid nya steg att ta för bättre mående och bättre liv.
Saker jag aldrig innan velat göra på grund av dåliga erfarenheter börjar jag faktiskt drömma om. Ny start deluxe kan man säga. Jag har släppt de förflutna och ser gott i de jag innan sett på med rädsla.
Vilket är underbart men märkligt att bara ändra sinnes ställning kan få en vilja göra vissa saker om och rätt.
Idag första gången vill jag ha ett bröllop vilket jag sagt till Ibrahim jag aldrig vill ha igen efter alla dåliga erfarenheter. Idag kan jag se nytt och se ett lyckligt bröllop utan tårar och bara de är helt sjukt då jag aldrig trodde att jag någonsin skulle vilja ha ett riktigt bröllop igen. Jag såg alltid en framtid med max ett bröllop hos imamen bara vi.
Men livet ändras när man sluter sig ifrån ont och fokusera på de goda så börja man se lycka och glädje i de man innan sett som ont.

Likes

Comments