Jaha va helgen slut känner mig mer slut nu än innan helgen började. Kaoset börjar ta på psyket och energin. Inte speciellt rofylld helg med renoveringen och lådor överallt.
Tur man jobbar en dag innan semestern
👌 känner mig redo väskan ompackad och kroppen skriker efter värme sol bad och underbart äventyr med familjen ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

God morgon här vräker snön ner och jag börjar tappa tålamodet helt att bo i renoverings och flyttkartong kaus.
Köket blev inte klart igår och idag verka de inte heller bli det. Suck jag säger kommer aldrig mer flytta helvete speciellt för en stressad själ som mig som vill ha ordning runt mej annars mår jag piss. Får se va man gör idag kan inte sitta inne här iallafall för blir galen att allt står still och grilla middag är ju inte läge för idag igår var de iallafall inte nederbörd och vi kunde som tur var grilla.

Likes

Comments

God morgon här är det snuvigt värre tvn funkar inte än och huset är lika kaus som i i måndags.
Köket börjar iallafall falla på plats men var projekt de oxa han som fixa de har ett helvete med alla gamla ojämna väggar så bara att få jämt för skåpen har tagit hela gårdagen när han jobbar. Tur att vi anlita proffs för det.  Ja blir nog inte klart idag kanske kanske imorgon. Hopp om livet börjar tappa tålamod bo i kaus.

Likes

Comments

God morgon här ute haglar det för fullt typiskt april väder. Dricker kaffe och samla ork att försöka börja få iordning min walk in closet. Köks renovationen är i gång köket utrivet så ännu mer kaus än innan men kommer bli så bra i slutet så härligt. Mässing marmor och ljusgrått ska de gå i. Vi har beställt från Kurdistan kranar så hoppas att de oxa kommer snart :)

Likes

Comments

Storm i Helsingborg ska bli skönt att åka hem nu  till ekeby. Fortsätta fixa hemma medan mannen håller på med köksrenoveringen.

Håller om huvudet idag på er promenad så inte avundsjukan och bitterheten blåser bort 😄

Likes

Comments

Igår var en dag med mycket blandade känslor. Vi blev ju offentligt husägare vilket känns underbart fast vi har lite frågor angående deras Icke existerande flyttstadning de har lämnat ett berg av sopor på gården som måste bort. Vi får se hur det löser sig sig. Så direkt efter jobbet åkte vi igen till huset för att fixa och dona idag går flyttlasset och i natt ska vi sova i vårt nya hem spännande.
Samtidigt som jag innan när jag satt på jobbet och fick den hemska nyheten om terrorattacken i Stockholm så fick man ju ett magknip dels för att de är så nära en men dels för att både bla och jag har familj där så antagligen som alla andra slängde jag mej på mobilen kolla allt var ok med min syster hennes man och sen blas familj som bor där. Man blir ju orolig när de drabbas en så nära. De är jätte hemskt de som hänt men samtidigt sitter man och ser på tv hur två hundra barn dödas i Syrien ingen får panik, ingen reagerar och tänker på dessa stackars oskyldiga barn. Barn går ensama mitt i krigs gränsen försöker fly modul. Små barn deras familjer är redan döda de går utan skor och slitna kläder i ett vinter klimat helt ensam ingen bryr sig om dem ingen reagerar längre för kriget pågått så länge att man inte bryr sig i Sverige ser vi inte bilderna som egentligen sker där. Vi ser inte mycket alls om de oskyldiga i Syrien där hundratals dör, massgravar hittas, och man kunde tänka efter alla dessa terrorattacker varför har inte världen vaknat enats och satt stopp för blodbadet i Syrien och samtidigt visat att världen är enad oavsett land oavsett folkslag det och religion går vi emot isis och främst emot krig och dödande av oskyldiga människor de som dödats oskyldiga i terrorattacker men även de 100000 som dödas i Syrien för de tillhör andra delar islam eller är kristna och är andra civila som dödats för att de inte sympatiserar med isis. Sätter man inte stopp där så sätter vi inte heller stopp för terrorister för där är kärnan av de som igår drabba oss men idag och i år drabbat barn, kvinnor och män oskyldiga i Syrien.

Vi lever i en kall värld vi sakna medmänsklighet, vi saknar respekt och vi saknar kärlek till medmänniskor oavsett vem de är. Ser dagligen i en liten krets hur kalla människor blivit vilken ni nivå man lägger på att vara elak mot andra istället för att behandla alla med respekt och som en medmänniska. Man behöver inte inte älska varandra men bara för man är olika bor man inte heller hata. Men de saknas en mitt i vår värld allt är svart eller vitt ingen grå zon. Man måste tydligen visa sitt hat mot den som inte faller en i smaken, respekt för vi alla är olika men ändå lika mycket värda är borta. Och fast hat tar mer kraft drivs människor idag i allt det gör i hat mot olika istället för kärlek respekt och medmänsklighet. Sorgligt de är en kall hemsk värld vi lever i fylld med hat överallt i varenda liten vrå även i vårat land. Man behandlar helre folk illa man inte förstår eller tycker om än att behandla dem med respekt. Vilket är ett recept för katastrof de är vår nya värld vi lever i ingen är längre saker så länge hatet får vinna.

Likes

Comments

Vaken som vanligt så mycket som snurrar i mitt huvud att jag inte hade tyckt det var konstigt om jag blir galen på riktigt snart.
Men två nätter kvar här sen i lugnet förhoppningsvis med tiden får jag mer ro och koppla bort allt negativt och fokusera på hur långt vi kommit se oss bygga upp vårat drömhem. Mycket kvar på väg dit men vi kommer att få allt precis som vi vill ha det. Och bara komma in där vakna varje morgon ta en kaffe på altanen äta middag där ute gud va jag längtar bara höra fågelkvitter och finna lugn i stunden iallafall. De är verkligen en plats att samla kraft på. Hade en älv vart nära hade de vart lika bra som stugan i lainio men ut över det är de lungt och skönt och stora ytor framför oss som är bara vara.

Likes

Comments

En sömnlös natt igen blir galen kommer inte ihåg något har ingen energi mitt huvud känns som en mosad banan. Går i en dimma hela dagen och kan knappt lyssna på när någon pratar med mig och koncentrera mig på samtalet.
Känner mig så stressad och frustrerad att. De normala är världens problem för mig vill bara sova så trött men kan inte sjukt.
I helgen går flyttlasset och inget är gjort.
Vet inte hur det ska gå till.
Får be om ett mirakel svårt att hinna med allt i normala tillstånd i mitt tillstånd kaus när man inte kan göra något. Kommer inte ihåg något vet bara att jag sa gärna vill sova.

Likes

Comments

Utbrändhete är en fruktansvärd sjukdom.
Ångest, Sömnproblem stress och ilskan att man vill men inte kan "dra upp sig" eller som folk säger ryck upp dig alla är trötta och nere ibland.
Jag tror att det är väldigt svårt att se hur jobbigt det är alla utbrändhete, ångest depression eller vad man vill kalla det visa sig olika. Precis som vi människor är olika är sjukdomen det. Vi som drivs av ångest vi har inte valt att leva med det själv. Vi har fått de av naturen. För använde människan dessa instinkter för att överleva de som hade dessa instinkter var starkaste.
Idag ses vi som svagaste när vi. Inte behöver de för att överleva så är gör denna instinkt som en gång var livsnödvändiga för att överleva något som har blivit något som man knappt orkar leva med..
Den är med oss varje dag. Den driver oss varenda sekund gör oss stressade nojig, känsliga och blir vi påhoppade kanske vi inte hantera de som en "normal" skulle göra.
Ångesten finns i allt driver huvudet och valen vi gör den här oss i ett fängelse som ibland känns omöjligt att komma ut ifrån. Något som innan användes för trygghet har blivit var otrygghet. Oftast försöker vi och klarar av att hantera den finns där jämt bitande på nagelband skakande av ett ben, bankande med en penna mot bordet, skakande händer undvikande av situationer som framkallar den mer, rädslan att gå själv offentligt i affärer frågor till ens sällskap om något är konstigt på en om man är smutsig i baken eller om sminket ser konstigt ut, rädslan för att någon titta på en skrattar, man undviker ögonkontakt titta helst ner i marken för att inte möta någons blick.  Var enda steg i livet vi gör gör vi med hjärnspöket. Men vi hanterar det men så kommer något som stärker den trigga den att gå i full styra något som den ser som en hot som gör att vi får höjd puls eller får ett obehagligt bemötande eller vad som helst den tar var som tar över hela huvudet och hela vår tillvaro. Den styr allt och hur mycket vi brottas med den är de omöjligt. Den tar bort var sömn vår närvaro i livet vi är i den lilla fängelse i en bubbla. Vi försöker fokusera se va som händer utanför bubblan men det är så svårt den gör oss galen. Galen för att vi inte blir av med den att den påverkar varje sekund av vårat liv varje tänkte varje steg och varje handling. Ju sämre vi sover desto mindre kan vi se utanför bubblan. Bubblan blir var värld ingen rolig värld den drar ner oss tar bort var ork energi och livsgnista. Vi saknar inte lycka i livet men vi saknar ork att kämpa mot den, vi saknar energi inte för man sovit dåligt en natt utan vi är så psykiskt trötta vi orka knappt resa oss varje steg är så tungt varje del av kroppen värker. Ångesten vill vi bara ska ligga stanna kvar i bubblan den tar vår energi och ork för att vi ska ge upp sluta kämpa mot detta spöke. De går inte att ta på de går inte att se kanske därför folk har så svårt att förstå va vi går igenom. Hur hårt vi kämpar för att resa oss på morgonen och bara borsta vara tänder suger all energi från oss. De är osynligt gå inte att ta på men de är verklighet och verkligt. De är de som gjort att mänskligheten idag lever de finns där en gång i tiden var det en styrka nu är det en svaghet
.

Likes

Comments