Heeeejsan <3

Idag....ONSDAG! SISTA SKOLDAGEN!!! Och därmed har jag överlevt första året på gymnasiet! Eller vadå överlevt!?? JAG FICK UPPLEVA DEN BÄSTA TIDEN EVER! Tack vare alla människor runt omkring mig! Men även pga den egna utveckling som har blivit präglat av mina värderingar. Jag börjar stå för det jag tycker, och det boostar mig något in i helvete! En självförverkligande process som har kunnat sättas igång genom detta miljöbyte jag har gjort! En tid fyllt av äventyr, då jag har hittat massor nya, fina vänner och fram för allt har jag kommit in i den fasansfulla tiden som min syster gycklande kallar tonårsåren... VAD ÄR DET FRÅGAN OM? Jag blir så snabbt upprört, men bara hemma, jag är så styrt av impulser, hormoner och skit så jag undrar vad mitt gamla jag har tagit vägen... detta är ju något alla måste genomleva. Fast jag trodde inte att jag skulle få en så uppenbarelse om hur jobbigt det faktist är. Jag hamnar i konflikter utan att jag egentligen känner för det, jag hamnar i bråk utan någon provokation. Jag känner mig lite som Emil från Lönneberga som påstår att "Hyss bara blir, man vet inte om det förrän efteråt" …..där talade han sanningens ord kan jag säga. Jaja… snart är denna tiden över och jag kan leva i fred med alla mina medmänniskor…
Jo, det är inte så himla lätt att vara gymnasieelev, jag känner mig vilsen, samtidigt har jag mina mål tydligt framför mig. Jag känner mig så himla självsäker och i nästa stund undrar jag hur jag ens tänkte för 5 minuter sedan… Jag saknar den tiden då jag var en liten skitunge… lekte med lera och bara njöt av tillvaron… Men time is changing, och vi får bara gilla läget och försöka surfa på vågen. Eftersom (och detta lärde mig mina smarta stora syster Veronika) "You are sexier on the surface than under the surface!" Detta sa en kunnig, indonesisk surfare till henne… och detta kan man nog använda som metafor i alla möjliga sammanhang.

Så för att idag kunna knyta ihop säcken... The surface is your friend, darling, ride it or gilla läget som en mindre sexiga individ... )

P.S. Här kom pizzan jag lovade er om i första inlägg... Naaaj, det var inte jag som gjorde denna härliga BRUNCH-brickan... det var Veronika som överraskade Mamma... men tur att hon fångade pizzan på bild som jag faktist har hjälpt till att laga 😉

Någon som vill ha recept?

laters Babes

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lukten av björklöv..söt och örtig.. det var fan värt att promenerar 8 km i blöta gympaskor. Detta är mitt första inlägg, och här kommer mitt första tipps, så att det är lite givande för er att läsa också: Promenerar fjällastigen som ligger i Herrljunga kommun, Västra Götaland! Jag rekommenderar starkt att göra detta på våren då västarna precis har slagit ut, och allting är så ljusgrönt och pigg på livet! Denna känslan smittar verkligen av sig. Jag blev pigg på livet efter denna promenaden. Gött är det att leva! Gött är det att promenerar genom en svensk skog som är så vanlig men ändå så utomstående! Jag som fotograf hittar tusentals motiv att ställa skarp på. 

Vädret var mot förväntan soligt, vilket gjorde denna berg och dalbanan till ett svettigt spektakel haha.. utan vatten liknade detta en scen från Sagan om Ringen när Frodo typ halvdör i mossan.. typ.. och där kommer vi till mitt andra tipps: de som inte har sett sagan om ringen.... PLEASE WATCH IT! Inte bara bra för allmänkunskap utan också en gött distraktion från det trista gymnasielivet. ( Vilket är inte så trist ändå, men dagens ungdomar påstår ju detta så innerligt.. så att jag bara delar offerperspektivet utan att tjafsa emot.. är ingen mening med det ändå.)

För att knyta ihop säcken: LIVET ÄR GÖTT, GYMNASIELIVET ÄGER, Hika fjällstigen (för att leva vardags-hipen om success med den perfekta vältränade kroppen) OCH SIST MEN INTE MINST KOLLAR PÅ SAGAN OM RINGEN! 

Best wishes 

ps people who reply to my sarcasm with sarcasm are my favorite <3


Och för att leva upp till BLOGGARLIVET ska jag snart dela med mig av pizzan jag ska baka, med ett snyggt kort och maaasssoooor filta på, laters babes. 

Likes

Comments