bilder tagna från weheartit

xo /E

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja, utifrån rubriken förstår ni nog ganska direkt vad detta handlar om; ens självbild. Detta är nånting jag har börjat tänka mer på senaste tiden. Min egen självbild har blivit mycket bättre än vad den var innan, både när det gäller min kropp men även min personlighet. Men nu först är det kroppen vi ska prata om mest; kroppen och kläder.

Förrförra lördagen så var jag på ett ställe med många jag känner och hade på mig kläderna på första bilden(fast jeans istället för pyjamasbyxor, men dem satt lika högt) och då sa en jag känner till mig att denne var obehagad av min mage, och jag undrar bara varför, det är min mage och den sitter på mig; varför gör den folk obehagade? Skulle dem varit mindre obehagade om jag var mindre? Min mage har väl inget med dem och göra, jag är bara mest glad att jag äntligen är stolt över min kropp nog att ha på mig mer tajtare kläder. Innan om jag hade en tajt t-shirt så var byxorna tvungna att hålla inne magen annars kunde jag inte ha på mig den. Jag hade väldigt enkel klädstil för jag vågade inte riktigt sticka ut eller visa upp mig.

Även på nyår hade jag på mig nåt som jag kanske inte skulle vågat ha på mig innan, i alla fall inte utan något som håller inne magen hårt. Och jag kände mig så snygg den dagen och det är så det ska vara, man ska inte behöva bry sig om vad som sticker ut och var det sticker ut, man ska trivas i sin kropp.

Jag har inte världens mest vältränade kropp, jag har inte en platt mage men det är okej, för så länge jag trivs med den jag är så behöver ingen annan bryr sig om hur jag ser ut och klär mig, och det samma gäller den som läser detta, learn to love yourself honey! Sen är det ju en sak med att träna för att bli mer nyttig för det behöver jag göra, för min kondition är den värsta, men jag kommer aldrig träna för att passa in i normerna.

You do you baby! Var inte rädd för att vara snygg!

Dettta är det jag kan komma på nu när det gäller kroppen men om jag kommer på nåt mer kommer det väl ett till inlägg. Jag har redan tänkt att jag ska skriva ett inlägg om sjlävbild när det gäller personlighet men det kommer senare.

xox /E

Likes

Comments

God dag folket, ja nu har ju inlägg inte kommit ut men jag kommer skylla bort det. För helt seriöst har jag varit trött hela tiden denna veckan så det funkade inte helt enkelt men nu är det ju helg och sen har jag studiedag på måndag så ska göra o fixa med inlägg i helgen.

Ha det bra och sov gott nu!
xox /E

Likes

Comments

Så då är det dags för skola igen, lite redo men samtidigt vill jag bara sova men jag ska nog klara det. Klockan är nu tjugo i tolv och jag ska upp 7, bra där Evelyn, jätte smart, du kommer absolut inte vara trött imorgon nejdå.
Måste dock verkligen kämpa med skolan nu, jag vill kunna vara stolt över mig själv.

Jag har några inlägg planerade så det kommer komma ut i veckan, ett lite mer seriöst nämligen som jag funderat lite på och jag har många åsikter om.

Här får ni en fin fin bild på @HannizPanniz som jag tog på vår photoshoot dag, på tal om det ska bara redigera bilderna lite så snart kommer dem börja komma upp, tiptop.

Ha det bra peeps!
xox /E

Likes

Comments

Idag var jag iväg och shoppade med @HannizPanniz och @nelliebellie vilket var mycket trevligt, vi lyckades vara pinsamma flera gånger om. Shockerande.

Mina larm ringde ganska tidigt för jag, så duktig som jag är på att planera, hade ingen skjuts in till tåget sprängattentat tvungen att fånga mamma innan och stack till jobbet.
När vi väl var där så åt vi lunch på Jensen's Böfhus vilket var helt underbart, jag stress-äter ofta men jag såg till att ta det lugnt och verkligen njuta av maten. Se till att göra det i vardagen; ta det lugnt och NJUT!
Det kändes dock konstigt att vara på shoppingtur på emporia med tjejerna utan Esther(@Aussieyear)

Lite småfynd blev det och dagen var en väldigt lyckad dag även om vi alla var ganska trötta(jag är jätteduktig på att lägga mig tidigt host host

Lite hår-tips: ta tygbitar(3-4cm breda och ca 12-15cm långa) och börja med att ta ändarna av håret och snurra upp håret och knyt ändarna av tygbitarna och sov sedan med det. Ta ut dem när du vaknar så har du rejält krulligt hår som känns riktigt sassy.

Ha det nu riktigt bra i kylan!
xox \E

Likes

Comments

Tja ja det var ett tag sen, återigen har jag ingen bra förklaring, jag gillar att blogga och sånt men lyckas inte få till det.

På måndag inleder jag min sista termin av gymnasiet, mitt liv kommer vara stressigt men vill kunna ha bloggen för att skriva av mig när det behövs. Ska försöka få till nån bra uppbyggnad som funkar med min vardag.

Idag har jag varit med @HannizPanniz och tagit en massa bilder så det har jag mycket av, just nu får ni lite behind the scenes.

xo/E

Likes

Comments

// @elleen // @FelixE // den högst upp var den ända seriösa bilden jag fick, det säger kanske en del//

Ja det blir en hel del massa bilder nu som sagt, ska ge er ett uppdaterings-vardags inlägg snart. 😉

xox /E

Likes

Comments