Lyssnar på turkiets jimi hendrix, erkin koray <3 Dricker vin och äter 90procentig choklad. Som varje Fredag sen tre veckor tillbaka.

Idag har jag dock en deppig sambo intill. Vill inte plugga, vill bara spela musik och levalevaleva livet. Ni vet.

Men vad ska man göra. 2000talet.... Måste tjäna brödaföda. Trots att robotarna snart tar över halva yrkeskategorin ska pensionsåldern höjas till 69, WTF, Lär ju gå i pension när jag är 80. Eller 79, som en kund på jobbet setat hemma och räknat ut åt mig.

Det var ju logiskt. Jag som just börjat tänka på när de ska börja ge oss medborgarlön om ändå halva befolkningen blir ofrivilligt arbetslösa pågrund av robotar, teknik, massa arbetsvilliga invandrare m.m.

Gör de såhär med flit? Måste man lämna landet?

FAN TA DESSA SVENSKA POLITIKER!!!!!!! Vem fan kan jobba tilll 69, typ 10 % max...

Nåväl. musik<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Alltså åh. Har äntligen hittat ett jobb som verkar helt OK. Och har sovit en timme på hela natten... Kunde inte starta sämre.

Har första dagen idag och på Fredag sen ska dem besluta om jag får jobba vidare....

Första gången jag dygnar och ska gå till jobb. Spännande va, har bara ca 300 lunchgäster att underhålla mig med.

Åh vad jag hoppas att jag håller igång och inte ser ut som en pundare!

Önska mig lycka.................................. Tack till ångest och sömnproblem, men nej tack

Likes

Comments

Musik är min terapi, jag är inte mig själv utan bra musik. NÄR ÄR MIN VINYLSPELARE TILLBAKA??? D:

Kommer på mig själv med att det faktiskt finns musik på internet och att vi har bra robusta hörlurar dock...NICE

Helt sjukt hur stämningshöjande rätt musik kan vara alltså, blir lättad, och lite olyckligt kär över hur bra det kan vara...

Just nu King Crimson som någon kanske listat ut <3


Likes

Comments

Har spenderat helgen i en stuga i dalarna med en tjejkompis vilket var ur-längesen, och välbehövligt.

Älskar verkligen att befinna mig på landet, i en skog. Plocka svamp, hugga ved, elda i spisen, gå i skogen... Saknar det. Så vill jag bo iallafall inom 10 år.

Det VET jag att jag vill, och det är skönt att jag vet något om mig själv iallafall!

På jobbfronten är jag fortfarande helt lost dock. Har inte gått så bra, hört av mig till varenda blomsterbutik snart. Förutom de extremt floristiga små butikerna där jag vet att jag inte kommer vara till någon nytta.

Sen har jag plöjt de övriga vanliga jobben man ej behöver vara utbildad till.... Städ, disk, lager osv, osv.

Hoppas stenhårt på att något som jag kommer trivas med skall dyka upp! Men ska nog ta en tänk-paus. Jag grubblar alldeles för mycket och mina tankar snurrar bara in i varandra och det slutar med att det blir negativt och uppgivet. Ska försöka syssla med sådant jag tycker om, göra något kreativt och låta ideerna komma till mig, orkar inte jaga mer.

Likes

Comments

Varit på nya vårdcentralen nu, förvånad över att de var så snälla och frågade mig saker och genuint verkade bry sig. Fick även kolla blodvärde vilket var deras förslag :o

Finns så mycket dåliga jag varit på hittills och hade tappat hoppet om oprivata vårdcentraler. Men det finns hopp!

Ville ta reda på min blodgrupp då jag verkligen är nyfiken att prova blodgruppsdieten. Har läst mycket och efter att ha kollat runt med lite bekanta verkar det faktiskt stämma! Min pojkvän är till exempel en definitiv 0:are, tyvärr då vi båda älskar vegetarisk mat.,.. Han har dock en kompis som blir nästan sjuk när han äter kött, och se där, han är blodgrupp A!

Blodgrupp 0 är alltså dem som bara ska äta kött,fisk, osv. Som lchf utan mjölkprodukter ungefär. Detta är alltså den första blodgruppen, stenålderstiden och innan dess då..

Och blodgrupp A har lyckan att äta vegetariskt och fisk. Utvecklades under jordbrukets framkomst.

Ab och B verkar kunna äta nästan vadsomhelst(modernare grupper). Dock verkar fläsk dåligt för alla, vilket jag länge misstänkt.

Så vill gärna ta reda på min blodgrupp så jag kan testa.. Hade hopp om att jag skulle vara A, då min mamma är det och min pappa är 0.

Men har varit vegetarian sen 2010 tills nyligen. Och kan tyvärr se ett samband mellan min deprission och trötthet som började eskalera ungefär samtidigt. Har börjat äta kött nu då och då och märkte lite skillnad i början men inte så mycket längre.

Det är sjukt dock hur mycket kosten kan ha inverkan på ens mående. Men alla är olika och man måste själv hitta det man mår bäst av. Alla mår inte bättre av att bli veganer t.ex.

Hur som helst verkar det som att man måste lämna blod för att få veta, och därför tog de mina blodvärden föra jag ser allmänt järnbristig och hängig ut.....

Ska bli spännande att få se om det är något.

Resten av dagen åkte jag runt med en kompis och letade efter fina kyrkor, tog inga bilder dock för min mobilkamera suger. och digitalkamera gör att man känner sig som en skummis nuförtiden. Hade velat ha en mobil med bra kamera, med knappar och utan internet, men nej! Då måste man skaffa en jäkla sändartelefon med fett ologiska touchknappar som man knappt kan skriva med. Och knappt använda när det regnar.... :( Är det något fel på vanliga knappar eller??

Likes

Comments

​Påväg upp igen efter en deppig apatisk period. Dock första gången sen vi flyttade jag ramlade ner där igen. 

Men orkar fan inte vara deppig mer! Lätt att säga nu i efterhand, jag vet det. Men ska försöka låtsas/spela teater för mig själv att jag är en glad positiv person o.s.v. Tvinga mig själv att göra klart saker jag påbörjar och vara noggrann tills det är klart. 

Tänka positivt och hoppas de nuvarande problemen som ekonomin, löser sig snart. Jag kommer ju att hitta ett kneg så småningom. 

Allt löser sig..

Denna vecka ska bli bättre, skriver upp listor på allt jag ska göra dagen efter och gör det därefter vare sig jag vill eller  inte. Hjälper något.

Vill ha frid i hjärnan.

Likes

Comments

uäääh. Sen jag var hos den där arbetscoachen har jag inte tänkt på något annat än jobb och utbildningar. IGEN.

Det går bara inte.

Vad kan jag något överhuvud taget om eller är någorlunda bra på?

Låt se...

Blommor och skötsel.

Teckna/Rita dock är jag ganska slarvig

kost och hälsa

Arbeta praktiskt och självständigt

bra gehör

Musik från 60/70talet

tänka negativt


Något jag knappt tål på arbetsplatser:

Inrutat 7-4 arbete

Stress

För mycket människokontakt

Leda och tala inför grupper

Sitta framför en dator i 8 timmar.


Någon därute som har ett tips???? Kan heller inte plugga 5 år på högskola, det är ganska uteslutet...

Likes

Comments

Har fyllt äldre nu, 24 bast va. Tillbaka i hemstaden, mer socialt live och nya möjligheter. Eller?

Mycket funderingar rumlar runt i huvudet, kommer inte fram till något och skulle fortfarande inte ha något emot att ramla ihop å dö. Men jag vill inte vilja dö. Faktiskt. Vill ha lite liv och mening bara.

Iallafall! Vaknade upp idag för att bege mig till någon arbetscoach eftersom jobbsökandet ej gett resultat..........

Hon försökte kicka igång min livsgnista och självförtroende i ett par timmar men fick nästan mer panik, har ändå varit förvånansvärt lugn sen flytten.

Den eviga frågan.. Vad ska man jobba med i framtiden?

Nä, fan vet jag. Måste man bli något?

Jag har ju intressen/hobbys egentligen (även om allt har blivit svagare och känts meningslöst senaste åren) men såfort man tänker på det i yrkessammanhäng verkar det inte så jäkla lockande längre.

Egentligen hade eget företag passat mig så jag jobbar själv helst, men har så jäkla lite drivkraft och dessutom ingen större talang inom något egentligen... Bara halvbra på diverse grejer.


5-6 timmars arbetsdag med heltidslön så hade jag kunnat skaffa vad som helst för samhällssnällt yrke! Det är ju det att man inte vill vara fånge på ett sådant jobb,...


Likes

Comments

Åh, ibland glömmer jag hur mycket jag älskar att lyssna på musik, vinylerna har aldrig stått så mycket orörda som det senaste halvåret... Har liksom gett upp allt och gått på autopilot och jobbat, ätit och sovit ungefär...

Sen får man en kick när man sätter igång något med 60tals ljud och sväng. Musiken var så mycket mer förr.

Mer talang, mer känsla, bättre melodier och bättre mysigare ljud!

​Packnings, städ och musikdag idag. Frukosten på IKEA har hållt igång energin hela dagen så slipper äta mer idag.

Gick runt lite i affärer i hopp om att hitta något att ha på mig men utan framgång... Hittade däremot en passare så nu kan jag rita hur mycket cirklar jag vill. Skönt.

Imorgon åker vi, hoppas bilen håller. Ser framemot att träffa lite folk! Åka utomlands blir nog inte av något i år, men hade varit schysst om vi lyckades ta oss till Armenien! Är man väl där är det inte så jäkla svårt att klara sig på en knaper ekonomi.


Likes

Comments

Sitter och grubblar, jag sitter och grubblar och tänker på livets gång. Att lämna denna ensamma deprimerande stad jag borde gjort till något roligare.

Alla verkar fullt upptagna med jobb och sina egna liv i sommar nu när jag väl slutat på mitt jobb. Stod inte ut mer och slutade. Sambon glad (slipper gråt, gnäll och aggressionsutbrott), familjen arg. Men det är mitt problem, jag mår bättre och klarar mig i några månader till innan det är dags att försöka hitta något nytt igen. Slog rekord dock, samma arbetsplats i 8 månader. Innan var det 6. Jag är 23,5 år och har inte fäst mig vid någon arbetsplats än. Inte uppskattat av arbetsgivare och arbetsförmedlingen såklart...

Helst ska man ju slava på ett och samma ställe i minst 3-7 år och hoppas på att få vara ledig ca 3 veckor om året... Mår illa.

Ekoby/gård. Hade. Varit . NICE. Och eventuellt ett deltidsjobb så man kan tjäna lite pengar till att göra roliga saker/ resa också.

Kan ju vara något att sträva efter...Men man "får" ju inte. Ska ju inte. Det är inte okey att jobba deltid om man är fullt frisk... Så det ska ju försvåras. Men det borde gå.


I väntan på att få åka någon gång gör jag en onödig lista:


3 saker jag ser fram emot

Åka bort från den här staden...

Umgås med någon vän där hemma, hänga, grilla, öla, tälta osv... HOPPAS

Frukostbuffe på ikea imorgon ( de små sakerna man lär sig att uppskatta här)

3 saker jag gillar

Att åstadkomma något produktivt och kreativt. Tex musik eller konstväg eller vadsom

Få umgås med goda vänner där alla gillar varandras sällskap, äta och dricka ihop

Musik som svänger!

3 saker jag inte gillar

Att vara oönskad och oinbjuden/ignorerad

Nutiden och framtiden

lögner, undanflykter

3 saker jag vill

Bli lycklig, VÄNNER...

Att min pojkvän får credd för sin musik och får släppa den på vinyl, samt att det går bra för honom och hittar ett liveband osv.

Komma på vad jag vill bli/göra och sedan bli det.

3 saker jag borde

Träna, springa

Bli mer utåtriktad antar jag

Hitta ett nytt jobb

3 saker jag kan

Rita(någorlunda)

Plantera blomsterplanteringar

virka

3 saker jag inte kan

Arabiska

Hålla föredrag

Bokföring

3 saker jag ofta pratar om

Minnen

Musik

gnäll

3 saker jag önskar mig

en stuga med liten gård därtill, tack. Gärna en sjö intill.

Ordentlig tecknings och målar utrustning

bra vänner


3 saker jag blir lugn av

Skogen, promenader i natur

Tröstande och lugnande prat (trovärdigt)

kontroll över livet och framtid(någorlunda)

3 saker jag blir stressad av

Det mesta;

Jobbrelaterad stress, såsom kundruscher osv

Att prata inför folk/grupp, min puls går upp i nästan 200 och känner mig svimfärdig av någon korkad anledning

Tid

3 saker jag ska göra i veckan

Köra bil i 5 timmar till hemstaden

Tacka nej till konstskolan jag kom in på... :(

Träffa familj och eventuellt någon vänBilden för att jag tycker om den och känner igen mig i den.

Likes

Comments