Ja som rubriken lyder veckan rullar. Det är måndag igen och inget är väl så hämst som måndagar ,på morgonen och förmiddagen i skolan känns det ändå helt ok men dom två sista lektionerna är hemska, jag sitter typ och sover...

I helgen har det varit toppen jag var på Bohuscupen i hoppning, hon nollade förklassen och i lag klassen nollade hon och fick 23 stil poäng vilket ledde till en individuell  9 plats och plasering  av 44 startande plus att det var typ en etta fem eller sex 2 or en trea och fem fyror och jag var en av dom så egentligen blev jag fyra men jaja jag fick plasering !!! för andra kanske det inte är så stort men det är min andra lokala\ regionala tävling så för mig var det stort.

Ja ja, lång skoldag imorgon men på onsdag bär det av till Lisen och Peders grevlundagård, ska bli så kul!!

Nu får alla ha en toppen vecka så hörs vi snart igen, puss och kram <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Helg !! 

Ja nu är man fri för några dagar för mig blir det en mer en vanligt då jag har studie dag på måndag vilket är jätte skönt. Idag har det varit lite upp och ner först var jag hos läkaren för att kolla mitt knä som gjorde jä**igt ont igår och har gjort lite av och till i typ en månad nu så nu ska jag gå på tabletter i typ tre veckor och dra ner lite på ridningen ):): sen till skolan och ha typ två och en halv lektion. Måste bara skriva att jag är så förbannad på min spanska lärare han kommer aldrig i tid, förutser att vi går hem och pluggar utan att han säger det, ger oss läxor utan att säga till och sedan säger han att vi har förhör och så har vi inte det alltså jag kommer explodera. Jaja nog pratat om honom nu ska jag njuta av att det är helg, imorgon ska jag till sjöstjärnan då min kompis ska på jobbintervju så det ska bli kul. 

Ha en bra helg så hörs vi snart! Kram💗😜

Likes

Comments

Alltså jag måste skärpa mig med bloggen men nu ska det bli bättre.
Varför det inte kommit någon uppdatering är för att livet kommit i mellan. Jag har dansat typ ganska mycket det sista och sen har jag ju min lilla pålle också och skolan så klart. Men nu har jag försökt ta tag i mitt liv och starta lite på nytt.
Ska försöka göra inlägg minst en gång i veckan, får se hur det går.
Iallafall så får alla ha en bra dag! Hejdå ❤️❤️

Likes

Comments

Alltså suger på det här med blogg men jaja.. Ska försöka bli bättre❤️ nu är det iallafall jul och ska försöka njuta va den så mycket som det går. Över jul har jag två hästar vilket är lite extra kul, jag har såklart min egen men även min kompis ett årig som är snäll och gosig men har mycket egen vilja så vi får försöka lära känna varandra så bra det går denna korta tid men det kommer nog gå bra ❤️❤️ I morgon är det julafton och då blir det tidigt stall pga jul frukost men det ska bli mysigt.
Ha nu värdens bästa jul, puss och kram ❤️

Likes

Comments

Hej

har inte varit jätte duktig på att uppdatera en jaja. Idag ska jag rida och någonting mer som jag inte vet. Kan ni inte skriva något förslag på vad man kan göra. Hade inget mer att säga för idag så puss och kram!❤

Bild på sjöstjärnans Prisilla💜

Likes

Comments

Hej sorry att jag inte har bloggat på ett tag men har anledningar. Nu har jag varit i Småland men har kommit hem nu, iallafall så hade jag jätte kul med mina små kusiner ( så mycket energi !!) men vi hade kul. Nu är det bara ner till stallet om någon timma och rida. Skulle på claer round men så blev det ej så det blir väl hoppning över stockar hemma istället.

Bilden är på sjöstjärnans Lyrik (:

Likes

Comments

Nu är jag äntligen här !! Hoppas ni har kul därhemma. Kram från mig

Likes

Comments

Hej 

Behöver lite tips till Falsterbo. 

Falsterbo är ju som gothenburg horse show mässan man måste ha något! men jag kommer inte på något. snälla hjälp mig !!!! skriv en kommentar så kanske jag köper det! 

​​​​​​​​

Likes

Comments

Nu bär det snart av till Falsterbo och det ska bli så kul. Ska försöka lägga ut bilder därifrån när jag är där men vet ej om jag kommer ha bra nät. Ni kan väl kommentera om ni är där eller om ni ska dit !

Ha nu det bra resten av veckan!! (:

Likes

Comments

Lite sjöis bilder

Hästar
❤️sjöstjärnans lyrik ❤️
💜sjöstjärnans Prisilla 💜
❤sjöstjärnans Gucci❤️
💜sjöstjärnans Labra/Lavra 💜
❤️sjöstjärnans Boccacio❤️

Likes

Comments