Contains affiliate links

Mads Nørgaard blouse / Boohoo top

Dette outfit havde jeg på i går, mens jeg var i skole og ude at spise med en veninde om aftenen. Jeg er vild med denne kombination af en t-shirt eller bluse og en top med tynde stropper over. Det ser så fint ud med et par jeans eller vidde bukser. Generelt er jeg også stor fan af de simple striber fra Nørgaard, og denne fine gule farve giver mig lyst til mere forår. Jeg håber, at I nyder weekenden lige så meget som jeg gør.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Puma x Fenty Bow Sneakers and Slide

Disse smukke sko kreeret af Puma i samarbejde med Rihanna udkommer i dag. Jeg er vild med begge farver, men satser dog på at købe de lyserøde slides. På trods af det dårlige vejr, vil jeg kunne se mig hoppe rundt i dem. Forhåbentlig snart, når foråret må vise sit sande jeg. Giv mig nu sol og varme. Vi trænger til dét. Og et par lækre sko.

Likes

Comments

Denne støvle er en klassiker fra Givenchy, men hvis man som mig ikke ønsker at give næsten 8 klik for et par støvler, har jeg fundet et par i en lavere prisklasse. Jeg har længe haft øjnene på de smukke støvler fra Kurt Geiger, som laver fodtøj i god kvalitet. Da jeg så dem sat ned til under 300 kroner, kunne jeg ikke lade være med at slå til.

Likes

Comments

Jeg har haft disse sange på min spotify playliste i flere måneder og jeg er endnu ikke blevet træt af dem. Alle tre er lavet af kunstnere jeg normalt ikke lytter til, men jeg vil klart prøve at holde mere øje med dem. Denne søndag har jeg planer om at lave afleveringer og være sammen med en veninde. Håber I har nydt weekenden.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Sengesæt H&M / Sovemaske Sandra Willer for Missya / Lingerie L'Agent by Agent Provocateur / Kimono Hunkemøller / Flødeboller Spangsberg / Serie Girls HBO / Tøfler / Loungesæt Nelly

Efter en aften med dans og sprut, trængte jeg virkelig til en dag i sengen. Alle har brug for en dag med serier og chokolade en gang i mellem. Man behøves dog ikke være mindre fin af den årsag. Jeg drømmer om at iføre mig det lækre veloursæt fra Nelly eller en fin kimono og fur slippers. Kys.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Bukser Zara / Strik Rue de Femme / Beanie Nike / Støvler Dr Martens

Selvom foråret er kommet i form af marts måned, hopper jeg stadig i et par store støvler og en beanie. Da jeg så disse fede bukser fra Zara, faldt fuldstændig for dem. Sennepsfarven, de sporty striber, viddebenene. Det funker bare. Samtidig var de på tilbud til knap 80 kroner. Det kunne jeg ikke stå for, men man må skynde sig, hvis man vil nå at have et par. Strikken har jeg brugt en del i efteråret og vinteren, da den er enkel, varm og med en sporty detalje. Nu vil jeg smutte til spinning. Kys.

Likes

Comments

Adidas Yeezy Boost 350 Oxford Tan


Adidas Yeezy Boost 350 Pirate Black


Adidas Yeezy Boost 350 V2 Beluga


Adidas Yeezy Boost 350 V2 Core White

Instagram: @livdues

Min interesse for sko, specielt sneakers, har altid været stor. Dette førte også til at samarbejdet mellem rapperen Kanye West og Adidas fangede min opmærksomhed. Jeg har efterhånden købt og solgt 7 par yeezy, og tjent godt på det. Alle skoene er vundet i en raffle fra en dansk butik.

Mine første to par vant jeg i en raffle hos Naked CPH. Det var to par i farven Oxford Tan, hvoraf jeg solgte det ene par og beholdte det andet. Det skete i juleferien 2015, hvor min familie var i København. Mit tredje par hentede jeg i Wood Woods butik i Århus med en veninde i februar 2016. Farven var Pirate black. Jeg brugte disse sko meget, da den sorte farve naturligvis passede til alt. Det var især fedt at have dem på i byen, hvor jeg fik en del opmærksomhed på grund af dem. Jeg solgte dem efter nogen måneders brug. Mit fjerde par vandt jeg i en raffle hos Støy i Århus. Det var farven Beluga, som er den colourway, jeg bryder mig mindst om. Skoens udtryk er simpelthen for voldsom til at jeg som kvinde, vil gå med den. Derfor solgte jeg dem med det samme. De to par i ser ovenfor, vandt jeg i en raffle hos Wood Wood og Støy i Århus. Dem solgte jeg også kort tid efter, da jeg havde andre planer for mine penge. Det seneste par jeg har købt var i farven BRED, som betyder black/red. De blev solgt en time efter jeg købte dem i Wood Wood i Århus.

Til kvinder kan jeg bedst lide den første model der udkom, da den er mindre voldsom i udtrykket. Dette er naturligvis en smagssag, og jeg mener stadig at V2 er en fed sko. Det par jeg har været allervildest med er Oxford Tan, som jeg mener har den helt rigtige Kanye West stil. Jeg må bemærke, at jeg har været utrolig heldig at vinde i alle disse raffles. Samtidig vil jeg også påpege, at man jo ikke vinder uden at deltage eller sælger uden at forsøge. Derfor har jeg altså også gjort en indsats for at få mit lille projekt til at lykkedes. Jeg håber ikke, at dette indlæg var for kedeligt eller at nogen har et negativt syn på det. God onsdag.

Likes

Comments

Bape / Acne Studios / Stone Island

Adidas NMD / Adidas Yeezy / Nike Air Force Suede / Vans slipon

Wood Wood / Acne Studios / H&M

Benefit / MAC / NARS / Bobbi Brown / Too Faced

Hvis du ønsker at følge den internationale trend og blive en ægte baddie, så er her et godt bud på hvordan. Uniformen består af en stor trøje, et par fede sneakers, cool headwear og en flot makeup. Desuden skal farvenskalaen naturligvis være neutral. T-shirten skal helst være fra et af de dyrere mærker og gerne med logo, så man ved hvor den er fra. Denne stil kræver et par comfy sneakers i samme farvetone. Hovedbeklædningen er som oftest en kasket, men jeg synes også, at huen fra Acne er et godt bud. Det er vigtigt som baddie at have en god makeup. Dækkende foundation og skarp contour skal komplimenteres med en flot øjenskygge og eyeliner. Looket afsluttes med en overdrawn lip. Husk at tage dette med et gran salt. Kys.

Likes

Comments

Jeg er så vild med Rihannas ANTI album, at jeg simpelthen ikke udelukkende kunne vælge 3 sange. Selvom det er lang tid siden albummet udkom, lytter jeg stadig til dette smukke album. Badgal RiRi viser en anden side af sig selv, ved ikke at være den hit-skabende popdronning, hun var før. Det gør hende dog ikke mindre populær. Nærmere det modsatte. Rihannas stemme klæder både romantiske Love on the brain, hårde Yeah, i said it og hæse Higher. Jeg er vild med hendes musik, og håber på at høre flere af hendes flotte toner i fremtiden.

Likes

Comments

Instagram@livdues