Vardag

Äntligen är det höst!🍁

Som jag har längtat efter att få visa denna outfit, jag bara älskar den! Allt det gråa som sedan bryts av med dem lite rödbruna färgerna i skjortan, den olivfärgade jackan och dem bruna skorna<3

Jackan är så mysig och varm. På huvan finns det syntetpäls men man kan ta av om man vill. Det är dragkedja på jackan och slag. Man kan ta av innerjackan och använda den separat på tex våran eller tidig höst. Jackan slutar strax vid början av låret vilket jag tycker är en perfekt längd på hösten då jag brukar använd lite längre kläder som tex nu skjortor, tröjan sticker inte ut från jackan i sånna fall. En ficka på varje sida med dragkedja ovanför för prydnad. Man kan knäppa fickorna med slag. Jackan finns i storlekarna XS till XXL och kommer från Zara. Jag har jackan i XS och den är lite för stor.

Länk --> http://www.zara.com/se/sv/trf/jackor/kort-lumberjacka-med-huva-c665507p3645808.html 

När jag gick in på Gina Tricot och såg den här koftan dog jag seriöst. Den är sååå mysig och verkligen den perfekta höstkoftan, lång stickad och såklart grå. Fast att den är stickad är den inte obekväm utan tvärt om, jättemysig. Tror nog att jag älskar koftan mest av hela outfiten<3 Den kommer som sagt från Gina Tricot och finns i storlekarna XS till XL. Jag har storlek S bara för att den inte fanns i XS i affären och jag var bara tvungen att köpa den så den är lite för lång på mig, egentligen ska den gå till ungefär låren.

Länk --> http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klader/trojor-koftor/koftor/mickan-stickad-kofta/prod746068380.html

Skjortan kommer också från Gina Tricot. Den finns i storlekarna 34 till 44, jag har en i storlek 36 och den passar perfekt. Skjortan är rutig i färgerna röd, brun, blå, vit. Den blåa färgen är mycket mer mörkblå på riktigt än vad dem visar på bilderna på deras hemsida. Den har en klassisk krage, bröstficka och rödbruna knappar.

Länk --> http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klader/blusar-skjortor/penny-skjorta/prod743943843.html

Jag bär ett par gråa Matilda highwaist jeans från Gina Tricot. Älskar modellen och har även ett till par jeans i samma modell men i en annan färg. Eftersom att dem är så höga kan man även stoppa in skjortan lite. Dem är väldigt stretchiga vilket jag tycker är bra. Jeansen finns i storlekarna 34 till 44 och jag bär storleken 36 som är lite för långa för mig men som inte gör något då man bara kan vika upp dem.

Länk --> http://www.ginatricot.com/cse/kollektion/klader/jeans/matilda-highwaist-jeans/prod758418000.html

Och så tillslut skorna! Om jag ska vara ärlig har jag ingen aning vart dem kommer ifrån då jag köpte dem i Spanien förra året. Men man måste inte precis ha dem här skorna utan använda bara dem skorna du tycker passar bäst. Gärna bruna!

-Om du är en halsduk-människa så kan det vara fint med en ljus rosa halsduk till. Och så kan du lägga till ett par rosa fingervantar också<<

-Tycker du att outfiten är för grå byt bara ut jeansen mot ett par svarta istället eller helt enkelt köp koftan i en ljusare färg.

-Man kan enkelt göra om den här outfiten till en vår outfit om man vill. Byt bara ut den rödbruna skjortan till en vit istället. Istället för dem gråa jeansen välj ett par svarta eller en annan färg istället. Välj en bomberjacka till istället och ett par vita Nike och du har en vår outfit!

//Liv


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments