Tröja från Nelly, deras egna märke! Nelly är en väldigt bra sida! Denna topp kosta 299kr och är en ganska kort tröja men samtidigt går den över naveln på mig, och jag har en kort överkropp. Jag tänkte ha denna på skolavslutningen om jag inte ska ha en klänning. Den där nere!
#sommar #summer

Sen har jag även klickat hem en klänning från Nelly, den kosta 459kr, och är en klänning från Vero moda, eftersom Nelly säljer kläder från andra märken. Den här klänningen älskar jag, har själv breda revben och i denna klänningen blir min kropp finare med formen, så jag älskade den! ( ursäkta för bakgrunden)
#dress #klänning
#skolavslutning

Och om ni inte har fattat ska jag ha på mig det här på skolavslutningen). Sen har jag köpt ett par Nike air force 1, jag köpte dom från junkyard men dom finns att hitta på andra ställen också, mina kostade runt 900kr någonting sånt!
#nike #sommar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag ska alltså på klassresa i helgen, den 6/6 då åker hela min klass till Västerås.

Vi kommer då åka till Västerås klockan 10:30 tror jag ungefär, vi tar bil dit! Sen är vi framme vid ca 12:00 och då stannar vi och äter vid Max eller donken typ, sen beger vi oss mot prison island! Ungefär som fångarna på fortet, kl 18:00 ungefär åker vi till hotellet, ( Elite hotel,) då äter vi middag och sen får vi vara på relax avdelningen om vi vill, sen ska vi bara ha en mysig kväll, dagen efter åker vi till stan/köpcentret i Västerås och ska då shoppa, senare på eftermiddagen åker vi hem!
#klassresa
Xoxo

Likes

Comments

Har fått hem 2 grejer från Nelly! Nelly är en bra sida om man ska beställa saker och vill få dom relativt fort!
Jag fick de här kläderna 2 dagar efter jag beställt! 👍🏼

Jag köpte ett par show pants, tror dom kostade 199kr, sen köpte jag en pyjamas för att vi ska på klassresa på söndag, kommer ett inlägg om det senare, men pyjamasen kostade också runt 199kr.

Likes

Comments

Igår så hade jag jätte kul! Jag träffade min farmor och mina kusiner, + deras föräldrar! Vi prata om att åka till västkusten. Sen cyklade jag och 4 kompisar till ett café och åt glass. Sen när vi var klara då cyklade vi vidare till en lekpark kind off där träffade vi 2 till kompisar och hängde där i 1,5 timme typ. Sen cyklade vi hem och då var jag med Amanda ( en av kompisarna ) och vi gick ner till ån och kollade runt, sen gick hon hem, efter någon timme va vi igen och då gjorde vi bananglass och körde hängartävling på studsmattan!
Syns i nästa inlägg! #studsmatta #bananglass

Likes

Comments

Idag så kom en annans skolas klass till våran skola.
Det var lite nervöst, men det gick absolut bra! De var på skolan ca 2h kanske och sen åkte de tillbaka, vi fick faktiskt inte ens hälsa på varandra. Hade önskat att man iaf fick prata med dom, vi fick inte ens följa med dem, aja. Sen hade jag ett so prov idag, jag tror det gick bra faktiskt.
Nu är det bara några veckor kvar tills skolavslutningen? Hur kul är inte det?
Nu blir det thai mat! 🍚
Vi syns sen! #sommarlov

Likes

Comments


Idag är det en deppig dag. Fick reda på att vi skulle splittra klassen förra veckan, nu när jag går mot sjuan. Vet faktiskt inte varför, de hade inte det bästa argumentet heller.
Rektorn sa bara att det var för våran skull? Nej, tror inte det va? Vi har blivit jätte bra kompisar och vi har känt varandra i snart 7år!
Plus att klasserna inte gillar varandra, det är som att vi är fiender typ.

Syns i nästa inlägg!

Det fick bli en gammal bild! ❤️

Likes

Comments