View tracker

Allmänt


Två olika solnedgångar för att säga hejdå till sommarlovet. Tack för att du fanns där men nu är det tyvärr dags för dig att gå. Adjö sommarlovet 2016... Jag kommer sakna dig jättemycket!

//Liv

Hihi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker


Skolan. Det är ett ställe som ska bli skönt att komma tillbaka till men samtidigt lite jobbigt. Jag börjar nian i år så jag ska välja gymnasium och det är massa nationella prov. Det kommer att bli stressig med betygen för det är de jag ska söka in på gymnasiet med så jag känner att jag måste få höga betyg och så vidare. Det är mycket att tänka på under skolåret så jag blir stressad av det, framför allt gymnasievalet. Samtidigt tycker jag om att ha något att göra på dagarna och att komma tillbaka i rutiner och på det sättet är skolstarten ganska härlig. Just skolstarten är ett ämne som är både bra och dåligt för många. Jag börjar skolan imorgon så jag är lite nervös men samtidigt ska det bli roligt att träffa alla människor igen och som sagt, komma tillbaka i rutiner.

 Jag personligen gillar att gå upp tidigt om jag har något att göra men annars sover jag helst länge. Det är mest för jag hatar att stressa och om jag går upp tidigt så har jag mycket tid och slipper det. Om jag sover för länge dock så känns det som om jag sover bort hela dagen och inte har någon tid att göra saker, men på sommaren har jag inte särskilt mycket att göra i och för sig. När skolan börjar, då har jag något att göra varje dag så då gillar jag att gå upp och då känns det inte som att jag kastar bort dagen helt.

Ja, vad tycker ni om skolan. Är skolstarten bra, dålig eller en blandning? När brukar ni gå upp på morgonen när ni ska till skolan?

Vi ses imorgon

// Liv

Likes

Comments

View tracker


Idag har jag, min bror, mormor och morfar gått på bio.

 Jag vet, vi var på Liseberg igår men nu ska jag dra en snabb förklaring. Min mormor och morfar är skilda men för enkelhetens skull skriver jag mormor och morfar till både mormor och hennes man och morfar och hans sambo. Vi var på Liseberg med mormor och hennes man igår och idag på bio med morfar och hans sambo.

I alla fall, tillbaka till ämnet. Vi gick på husdjurens hemliga liv. Det var en lättsmält rolig film som både jag och morfar kunde skratta åt. Efter bion åt vi på Wasabi som är en asiatisk restaurang som ligger precis bredvid biopalatset där vi såg bion. Det var väldigt gott. Jag beställde kycklingspett med ris och jordnötssås för jag är inte ett särskilt stort fan av sushi som annars fanns där. Såklart fanns det mer men mycket hade gluten i sig som jag är överkänslig mot så jag tog ett säkert kort som jag vet är gott. Mums. Nu är klockan ganska mycket så jag ska börja gå och lägga mig strax.

Vi ses imorgon!

//Liv

Likes

Comments

Allmänt


Igår var jag , min bror, min kusin, min kusins kompis, mormor, morfar och mamma på Liseberg!

Det var superskoj men det var väldigt mycket folk. Det var varmt och fint väder så annat kunde man inte förvänta sig. Det var ganska mycket köer men inte så farligt faktiskt. Vi hade beställd biljetterna på Lisebergs hemsida och då ficka man välja till, för samma pris, quickpass till tre olika åkattraktioner. Jag tänkte åka helix men det blev inte så för jag blev fast i en kö och sen var vi tvungna att gå hem för min kusins buss hem gick då. Jag har inte åkt helix innan trots att jag har varit där flera gånger då den har funnits. Jag är lite feg av mig så det var synd att det inte blev av nu när jag hade bestämt mig för att åka. Vi tänkte åka uppsvinget också men den var avstängd och sen gick vi till annat. Aja, jag hade roligt i alla fall.

Just det. Det kanske syns på bilderna men jag har klippt mig. Okej, det var allt.

Hoppas ni njuter av de sista dagarna på sommarlovet eller om ni har börjat skolan att det är lugnt så hörs vi senare idag!

//Liv

Likes

Comments


Hejsan svejsan!

Jag och min kompis Paulina (hon på bilderna) har hade en photoshoot idag så jag tänkte ladda upp några. Blev väldigt nöjd med bilderna och med sminket. Det har i alla fall varit en rolig dag och tänkte att det kunde vara roligt att dela med mig av några bra bilder.

// Liv

Likes

Comments