RESOR

Ååh vad man saknar värmen när man kollar på dessa bilder!!! Fast ändå lite mysigt med höst nu;))) och höstlov som kommer snart!!! Längtar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

TRÄNING

Igår morse åkte jag och pappa ner till havet och tog en löptur längst vattnet på stranden. Det var så härligt men sååå jobbigt. Man bara sjönk och sjönk med fötterna på vissa ställen haha, men det var kul!!!

Likes

Comments

RESOR, Okategoread
Long time no see:))

Hej, nu var det länge sedan jag bloggade sist. Vad anledningarna är vet jag faktiskt inte men nu är det slut med det!!! Jag har faktiskt försökt blogga ganska många gånger men det har aldrig gått att ladda upp inläggen;(

Som t.ex. så var jag och några vänner i London för några helger sedan, där jag tog väldigt mycket bilder, som tyvärr inte heller har gått att ladda upp. Men tänkte göra ett eller två inlägg om det, som en liten "sammanfattning" av det hela. Tog som sagt väldigt mycket bilder, så det blir nog bra!!

Som ni säkert sätt ovan så är jag på Österlen. Gillar det verkligen här, alla åkrar, havet, dem vita stränderna och så mycket mer. Kommer visa lite mer bilder här ifrån sedan. Men här är några snapshots från stranden för någon dag sedan. Det var fint väder men gaaanska kallt i vattnet, men när man väl var i så var det okej;)

Bye bye!!

Likes

Comments

Äntligen lite vårkänsla! Känns nästan som sommar nu;)
Var i Kungsträdgården för någon vecka sedan med min kompis Mathilda(som tagit bilderna), fikade och fotade!Älskar verkligen Kungsträdgården med alla blommor, synd bara att det är 2 veckor per år typ:((((
Nu är det bara 1 månad kvar till sommarlooov!!!
Längtar så mycket, fattar inte vart tiden tar vägen, kändes som det nyss var vinter. Men jag klagar inte, så taggad för lite sommar och sol nu!!!

Likes

Comments

RESOR

Nu har jag kommit hem från Thailand:((((((( Vi hade fyra fantastiska dagar där nere!! Och jag fick sitta i cockpit för första gången!! Jag åkte med min kompis vars pappa är pilot så vi fick henka på en liten trip till Thailand;))
Första dagarna var internet trasigt på hotellet :( så då kunde jag inte blogga och de två sista dagarna var det fullt upp, men har tagit väldigt mycket bilder så kommer göra massor av inlägg ändå!!;))
Bye bye!!

Likes

Comments