Header

Velkommen til mit univers af lækre planners, praktisk organising og smukt stationary! Jeg har en kæmpe forkærlighed for alt der kan få mig til at føle illusionen om at jeg har styr på mit liv. 

Jeg hedder Liva, er 28 år og på på Nørrebro i København

Min baggrund:

Jeg er sproglig student fra N. Zahles gymnasie, hvorefter jeg havde et enkelt shabbat år. Jeg havde siden jeg var 17 år gammel drømt om at studere historie og religion, så i 2010 startede jeg på Københavns Univeristet for at studere nettop dette. Min drøm var at blive gymnasielærer og vidergive al min viden og ikke mindst lærer unge mennesker at historie faktisk er mega spændene!

Da jeg startede på min kandidat i 2014 kunne jeg dog godt mærke at der var noget galt. Historiefaget var ikke det, som det havde været på min bachelor og jeg følte mig forkert og udbrændt. Jeg havde også lige fået min datter på dette tidspunkt, så mine prioriteter i livet hang ikke sammen med den fremtid som jeg havde i vente efter universitet.

I 2016 droppede jeg ud for at starte på en ny uddannelse. En uddannelse som kombinerede min (måske lidt skjulte) interesse for lægevidenskaben, organisering og planlægning. Jeg begyndte på lægesekretær uddannelsen, som har været det helt rigtige valg for mig!

Mit mål:

Jeg er ikke nogen 12-tals pige, og alt hvad jeg har lært (både fagligt og personligt) både i gymnasiet og på uni har jeg kæmpet for. Jeg vil gerne vidergive al den viden om hvordan man studere og planlægger det gode studieliv, for det er viden som er hårdt købt for mig og jeg ønsker inderligt at andre ikke begår de samme fejl som mig. Det er hårdt at blive voksen, og man leder desperart efter short-cuts for at få det hele til at virke lidt mere overskueligt, om det så gælder økonomi, venner eller pensum 📖

Det er det som er essensen af denne blog😊


Jeg kan kontaktes direkte på livagryn@hotmail.com

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Subscribe