Hejsan! Idag är det måndag och jag har varit i skolan, jag har väldigt mycket framför mig denna veckan. I morgon ska jag lämna in en saga jag håller på att skriva, jag ska även göra klart och lämna in en SO uppsats (tror jag det är haha), ha läst ut en hel bok på engelska och kunna ett antal glosor tills på torsdag. Jag har jobbat på varje lektion men är ändå inte klar med något av det jag nyss nämnde... Känns ganska stressigt nu när det bara är ungefär två veckor kvar till jullovet! Så idag har jag planerat att bara plugga hela eftermiddagen och inte åka till stallet. (Jag har fått hjälp med mackan idag) Men det är väldigt jobbigt att plugga så pass länge så jag blir ganska lätt distraherad av annat hehe.

Nu börjar det ju bli jul-tider och för vissa dags att köpa julklappar, men jag tycker att det är svårt att veta vad man ska köpa, om du läser detta inlägget får du gärna ge tips på vad man kan köpa (som inte är för dyrt) till sina vänner och familj. Jag själv har ganska mycket på önskelistan, bland annat ett marmorbord till mitt rum och en ny ridhjälm. Jag tycker att julen är en jätterolig högtid och jag älskar all julgodis och mat, och idag snöade det till och med där jag bor och det är verkligen jättemysigt!

Men nu måste jag ta tag i mitt pluggande igen (om jag inte somnar). Önska mig lycka till!

Vi hörs! /LIva

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag är det lördag och jag ligger i min säng och kollar på Stranger Things. Jag är på näst sista avsnittet nu så kommer förmodligen kolla klart på hela serien idag. Denna veckan har varit väldigt stressig, Vi har haft 3 prov och vi går även igenom mycket nytt och får nya läxor. Jag själv tycker att skolan är ganska lätt men det blir jobbigt även för mig ibland. I torsdags hade vi ett SO prov om brott och brottsutredning och vi hade även ett svenska prov. Svenska provet var dock inget man behövde förbereda sig till och jag tyckte att det var väldigt lätt. I fredags hade vi ett NO prov som handlade om tryck och krafter, jag kände mig inte alls förberedd till det och jag har även haft en dålig vecka, men hursomhelst gick det faktiskt bra och det är jag glad över (och förvånad hehe!)

Idag har jag inte gjort särskilt mycket, jag har planerat lite för hur jag vill göra om mitt rum, vad jag behöver köpa osv, och även ridit ut med Mackan. Det var väldigt kallt även om det inte ens var minusgrader och jag är inget fan av kyla så det är ganska jobbigt haha, vintern är ju den värsta årstiden i stallet tråkigt nog:/ Imorgon har jag inget särskilt planerat så vi får se vad jag gör då!

vi hörs! /Liva

Likes

Comments

Hej, Välkomna till min nya blogg! Jag har aldrig bloggat förut så detta blir något nytt. Jag och min bästa kompis Johanna ( Hennes blogg: https://nouw.com/johannabergströms ​) har ett tag funderat på att börja blogga, anledningen till det är för att vi själva tycker det är roligt att läsa andras bloggar om kläder och andra produkter, det är även det jag tänkte blogga om, Men även om min fritid och annat.

Jag Heter Liva och är 14 år, jag går alltså i åttan och måste lägga ner mycket tid åt skolan, men på min fritid brukar jag träna, både på gym och med min häst Mackan, jag brukar även vara med vänner och familj. Sedan har jag ett väldigt stort intresse av mode och jag gillar att ha på mig kläder som uttrycker min personlighet. Jag älskar att resa och det är något jag skulle vilja göra mycket när jag blir lite äldre. Jag tycker även om att fota och skriva och därför tror jag att det passar bra för mig att blogga.

Vi ses! /Liva

Likes

Comments