Hej alle her som læser med derude, idag er det igen blevet tid til "friday outfit" håber i nyder det.

Så idag har jeg min heartbreaker t-shirt på fra sisters point, mine ripped jeans på (igen fra sisters point), og min sweater fra Adidas.

-Liva<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

hej alle jer som læser med derude. jeg har tænkt mig at starte en ny "serie" her på bloggen, som er et outfit of the day, hver fradag.

så i dag har jeg endeligt bare haft min metallica t-shirt fra H&M (jeg elsker metallica), og mine lyserøde bukser fra monki, som er vildt behagelige, og kan klart anbefales.

-Liva<3

Likes

Comments

hej alle jer som læser med derude, som i kan se på overskriften bliver det her en back 2 school outfits.

1. mine røde bukser fra only, min hvide nike t-shirt, min grønne blonde bh fra bjorn borg, og mine Stan Smith fra Adidas, og til sidst mine solbriller fra netto.

2. min superman t-shirt fra H&M, min (ynglings) bukser fra H&M, mine briller fra (guess what) H&M, og igen mine stan smith.

3. min lyserøde t-shirt fra monki, mine denim shorts fra H&M, mine solbriller som er nogle der har været min mors, sandaler ??

-Liva<3

Likes

Comments

hej alle jer som læser derude, idag ville jeg lave "en dag i min ferie" så i kan se hvad jeg går og laver. jeg håber i vil læse med.

jeg vågnede op ca. klokken 07.15. tog tøj på. spiste morgenmad. børstede tænder. ordnede mit hår. pakkede min taske, også tog mig og min mor ned for at træne.

da vi kom hjem tag jeg et dejligt bad. da jeg kom ud af badet havde min bror og hans kæreste lavede nogle vildt lækre protein pandekager med jordbær smag, som smagte sygt godt!

efter det lagde jeg endeligt bare og slappede af. hørte scarlet pleasure, og kiggede på pintesrest.

da klokken den var omkring 11.00, tog mig og og min mor ned i byen, hvor jeg fik et par bukser og et par vildt fede shorts.

da vi kom hjem lagde jeg lidt mere på pinterset, og hørte lidt mere scarlet, også besluttede jeg mig for at prøve at sætte mit hår op i sådan nogle "miney mouse" knolde (kald dem hvad du vil).

så tog vi alle sammen (mig, min mor, min far, min bror, og hans kæreste+ en af min fars venner) ud for at spise, hvor jeg fik en MEGA lækker vegetar burger (jeg er ikke vegetar, ville bare gerne smage den).

da vi så kom hjem tog jeg nogle billeder. så noget youtube. så noget serie. så noget mere youtube. jeg ville ligge mig til at sove der ved 10-tiden, men så lagde jeg på pinterrest i en halvtimes tid, også lagde jeg mig til at sove.

-Liva<3

Likes

Comments

hej alle jer der læser med derude. her for en måneds tid siden var jeg i Aarhus med mine bedsteforældre, for at se saturday night fever the musical, hvor vi selveføldig også købte nogle få ting.

i H&M fandt jeg de her mega søde pins. her bruger jeg dem på min sorte denim jakke, men de ville også være mega fede på f.x en læder jakke.

i H&M købte jeg også denne grå mega søde t-shirt, hvor der der står "Lets go banannas" og så med den lille banan ved siden af, ELSKER DET!

igen i H&M købte jeg det her cover, totalt meget mig, men er alt med glimmer ikke også det. i gina tricot købte min mormor den her ring, jeg elsker det med at den sidder på to fingre, og så føler jeg mig også en lille smule som buffy (fra "buffy the vampire slayer" når jeg har den på.

og guess what, også i H&H, købte jeg det her mega fede stryge mærke. jeg føler mig såden lidt som et badass bande medlem når jeg har den på, men så alligevel ikke, fordi regnbuer er ikke mega badass.

i monki fandt jeg det her mega søde lyserøde "sæt" det er jo ikke købt som et sæt, men jeg tror jeg vil komme til at bruge det meget sammen.

i monki købte jeg også de her MEGA søde avocado strømper, jeg ved ikke helt hvad jeg ellers skal skrive, har ingen ord.

det skal lige siges at nogle af tingene har min mormor givet mig ; )

-Liva<3

Likes

Comments

hej alle jer der læser med derude. som i kan se på overskriften er det blevet tid til life update, da jeg ikke rigtigt har været så aktiv på det senneste.

så jeg har ikke rigtig skrevet så meget på det senneste blandt andet fordi at jeg har været nede ved min veninde i Viborg, hvor jeg kom hjem fra her i søndags, der fik jeg ikke rigtig skrevet. den første weekend i ferien var jeg hos mine bedste forældre, hvor jeg heller ikke rigtig fik skrevet. jeg tager også snart på sommer lejr, og er der 7-8 dage, det kan være jeg måske kan få lidt tid til at skrive der, men det tror jeg ikke. jeg har 3 forskellige indlæg i tankerne (det ene er et haul), som jeg tror kommer op snart, nu hvor jeg alligevel bare går lidt og keder mig herhjemme, og det er jo heller ikke fordi det er mega godt vejr sådan at jeg bare vil være ude dagen lang, og alt det der.

noget andet jeg lige hurtigt ville skrive lidt om er min insta (Liva_vikz). jeg har længe tænkt at jeg gerne ville have et slags "instagram theme" så jeg er kommet frem til at i stedet bliver det lidt mere et koncept i stedet for. mit koncept er at det bliver en meget "chill" account hvor jeg kun lige opdatere når jeg har lagt et nyt indlæg op. billederne bliver også meget chill, altså nogen som jeg bare hurtigt har taget, også måske sætter jeg et filter hen over, men heller ikke mere end det.

-Liva<3


Likes

Comments

Hej alle jer der læser med derude, i dag ville jeg lave en dags rutine, det her er alt sammen fra i onsdags (altså den 7. juni) så jeg håber i vil læse med.

Så det første jeg gjorde (som nok de fleste andre), var at stå op Ca. kl. 7. Da jeg var stået op, og lige var vågnet ordenligt, gik jeg på toilettet. Efter det tog jeg tøj på, som i kan se på det første billed. Så var det ved at være tid til morgen mad, og som altid fik jeg havregryn (med sukker) så børstede jeg mine tænder. Når så jeg havde gjort det begyndte jeg at ordne mit hår, og ansigt, og alt det der. Efter det sat jeg noget musik på, pakkede min taske osv. Efter det tog jeg jakke og sko på, og gik i skole.

I de første 2 timer havde vi håndarbejde, og det er jo bare mit ynglings fag (ironisk).

Så havde vi frikvarter hvor jeg ikke rigtigt lavede så meget.

I de næste 2 timer havde vi musik, hvor vi så "Sound of music"

Efter det havde vi frikvarter, hvor jeg heller ik rigtigt lavede så meget.

Så havde vi 1 times lektie cafe, hvor jeg lavede noget matematik, og læste "The hunger games"

Så skulle vi have 1 times engelsk, hvor vi lærte lidt om "New York"

Efter det havde vi 2 timers dansk (hvor jeg ærligtalt ikke kan huske hvad vi lavede).

Så gik jeg hjem, hvor jeg tog noget mad. Bagefter gik mine forældre og jeg ned i byen, hvor jeg købte den FEDESTE taske i hele f****** verden jeg ELSKER den så sindsygt meget (det er den i kan se på det andet billed). Nå men da vi var kommet hjem fra byen, gik jeg op på mit værelse med min taske, også kørte min far og jeg ned til mine bedste forældre, hvor vi sad og snakkede og fik noget juice. Da vi så var kommet hjem pakkede jeg mine nye taske, imens jeg hørte noget musik. så skulle vi spise, hvor jeg ærgerligt talt ikke kan huske hvad vi fik, sådan Liva, godt klaret (ironisk). Efter vi havde spist, hørte jeg lidt musik imens jeg gjorde mig klar til at sove, så lagde jeg lidt med min telefon, også lagde jeg mig til at sove.

  

Likes

Comments

Hej alle jer der læser med, i dag havde jeg tænkt mig at skrive 10 facts omkring mig, så i kan lære mig bedre at kende, håber at i nyder det.<3

1. Mine hofter vener indad, det er ikke noget der ses meget tydeligt, men det betyder dog at jeg går en smule skævt.

2. Jeg er spejder, og jeg ELSKER det, og jeg har fået en hel masse nye venner, og været på fede ture, anbefaler helt klart alle og begynde til spejder!!

3. jeg ELSKER at skrive, og derfor er det mega fedt at jeg er begyndt at blogge.

4. Jeg er sygt god til engelsk, ikke for at være sådan "jeg er bare den bedste, og meget bedre end alle andre" Fordi sådan er jeg ikke, men jeg ELSKER virkelig at snakke engelsk.

5. Min ynglings serie NOGENSINDE er The Vampire Diaries!! Jeg har set de første 6 sæsoner. Mine ynglings sæsoner må nok være 4, 5, og 6.

6. Jeg er en meget positiv person, f.x. I dag efter jeg kom hjem fra skole, har jeg været så hype, jeg sprang rundt i hele huset, og havde det for fedt.

7. Jeg ved godt at det her måske lyder mega dumt, men jeg kan ikke cykle, jeg kunne engang, men ikke mere.

8. Igen det her lyder måske også sygt dumt... Jeg kan ikke klokken.

9. Min ynglings farve er gul. Jeg ELSKER farven gul (jeg har også 2 gule jakker).

10. Jeg synger FORFÆRDELIGT, virkelig det gør jeg, og da jeg var lille troede jeg at jeg sang som en engel.

Jeg håber at i syntes det var fedt og få lidt mere at vide om mig. (stort shotout til min veninde Emma, som også har en blog. I kan tjekke hende ud på http://nouw.com/emma_hojriis/profile.

Likes

Comments

Hej alle jer der læser med, jeg tænkte nu hvor april er ved at være ovre, tænkte jeg at jeg ville jeg skrive lidt om mine ynglings sange gennem den sidste måneds tid.

1. "Want to want me"-Jason Derulo. Jeg elsker virkelig den her sang, den gør mig altid glad og helt op og køre, og så har jeg hørt den uafbrudt her på det sidste.

2. "Down and dirty"-Little Mix. Sangen "Down and dirty" er virkelig en af mine ynglings sange, blandt andet fordi den er på, lige fra starten, den har et mega fedt remix, og så er den bare sygt god!

3. "Don´t"-Ed Sheeran. Jeg elsker generelt bare Ed Sheeran, men den her sang, mmh... Jeg elsker den så meget, igen den er bare på helt fra starten (det kan jeg rigtig godt lide ved sange;D)

4. "Little do you know"-Alex and Sierra. Det er en mega sød sang, teksten er nærmest lige til at dø over, den er så sød, og jeg græder nærmest hver gang jeg høre den.

5. "marilyn"-Patrick Dorgan. Det er sådan en god sang, jeg elsker den virkelig. Altid når mig og mine forældre høre musik, når vi står og laver mad i weekenderne, høre vi altid den her.

Likes

Comments

​Hej alle jer der læser med, idag vil jeg gerne skrive lidt om selvtillid, selvtillid er et meget vigtigt emne. Personligt har min selvtillid gjort en verden til foreskæl, der jeg var mindre havde jeg ikke selvtillid, og mange drillede mig med min vægt og med at mine bryster var stører ind de andre pigers. Det foregik for det meste i omklædningen til gymnastik, jeg kunne gå hjem stort set vær eneste dag, og bare give mig til at græde. Efter hvad der føles som en evighed, begyndte jeg og få mere og mere selvtillid, selvfølgedig tager jeg mig selv i græde nogen gange, og det er okay og græde, at græde betyder ikke at man er svag, nogen gange har man bare brug for at få grædt ud.

Efter jeg begyndte at få selvtillid, begyndte jeg også at få et meget bedre liv, de piger i omklædningen der altid kommentere på alt det der var en lille smule anderledes ved mig begyndte at stoppe, og jo en gang i mellem er der stadig nogle folk der kommentere på mit den måde jeg ser ud, især den måde jeg går klædt på f.x. Var der engang her i februar en af pigerne fra min klasse der kom hen til mig "de der bukser der er altså vildt grimme, det ved du godt ikke også" og mit svar var selvfølgedig "så er det godt det ikke er dig der skal gå i dem" bagefter det blev ret fornærmet, ikke noget jeg vil videre ind i, og gøre det til en noget stort, for det var det ikke. så til alle jer der sidder og læser med der ude, husk selvtillid er noget af det vigtigste man kan have som menneske, det er en kraftig evne som jeg synes alle skulle have. Uden min selvtillid ville jeg bare være en helt normal pige, som ikke turde sige sin mening.

Likes

Comments