hi alle jer som læser med derude. idag vil jeg lave en lookbook, og jeg glæder med sindsygt meget, så jeg håber i vil læse med.

1. her har jeg min vildt lækre sweater fra adidas på, mine denim shorts fra h&M, og mine gamacher fra h&m på.

2. her har jeg min helt basic hvide t-shirt fra H&m på, med min top fra missya over, mine bukser fra h&m, og mine vildt søde øreringe fra monki.

3. her har jeg min mesh trøje fra sisters point, min nike tee, mine ripped jeans fra sisters point, min nike cap, min choker fra h&m, og mine sneaks fra adidas.

-Liva<3​

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej alle jer som læser med derude, idag er det igen blevet tid til Friday outfit- bare det er lørdag, hehe.

Igår var mine forældre og jeg ude at spise, hos nogle venner. Og der havde jeg min oversize tee fra H&M på (mandeafdeling), min oversize skjorte/jakke på (også fra H&M mandeafdelingen), og mine mega fede ripped jeans fra sisters point.

Likes

Comments

Hej alle jer som læser med derude, idag er det igen blevet tid til "Friday Outfit" (på en lørdag)

Igår havde jeg min heartbreaker tee fra sisters point på, med min lilla bomber jacket fra gestuz over. Jeg havde mine lyserøde bukser fra monki på, med mine helt normale sorte gamacher fra H&M på inden under, fordi det er pisse koldt udenfor. Da jeg kom hjem tog jeg min (ynglings) hoodie fra global funk på, fordi den er vildt lækker.

-Liva<3

Likes

Comments

hej alle jer som læser med derude. idag vil jeg gerne skrive om et mere personligt emne, min angst. jeg håber at i syntes at det er "spænende" at læse om.

Hvad er angst??

Angst er Kun bekymringer, det foregår Kun oppe i ens hovedt, det er som At vlre bange for noget som ikke er der. Det er en frygtelig føelse, som Folk der ikke har haft ikke forstår.

jeg har haft angst i ca. et halvt år nu. jeg har angst for at svømme, LARM, mange mennesker (jeg ikke kender), jeg har også prøvet en enkelt gang hvor jeg bare sad og hørte musik i klassen, hvor jeg så pludselig ikke kan trække været, og min hjerte begyndte og banke vildt hurtigt, hvilket også var mega skræmmende når jeg ikke viste hvorfor.

mit første anfald fik jeg til skole svømning (som jeg også blev fritaget fra efterfølgene), som jeg altid har HADET. jeg havde ingen motivation for noget som helst, hverken inden eller efter, da har også været en dag hvor jeg blev hjemme fra skole fordi jeg havde det så dårligt over at skulle afsted.

jeg Er ret sikker på at at det var en dag hvor vi skulle springe fra vippen, og da jeg så kom op fra vandet bagefter havde jeg det svært ved at trække været, mit hjerte vankede utroligt hurtigt, jeg vidste slet ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg følte mig alene, og som om der var noget galt med mig, det ee virkelig noget af det mest Uhyggelige jeg nogen sinde har prøvet.

Efter den oplevelse opsøgte jeg en AKT lære ovre på min skole som har hjulpet mig sygt meget og har gjort en masse ting lettere for mig. Efter et stykke tid finder Vi ud af at det er amgst. Jeg er begyndt til psykolog hvilket helt klart er noget Af det bedste der er sket for mig, og jeg anbefaler klart alle som har måske bare en snært af angst At begynde til psykolog, fordi selvom det bare er en snært så udvikler det sig, og pludselig det blevet meget være og så tar det længere tid at komme over.

Angst er nok det værste Der nogen simde er sket for mig, Jeg bar også været vildt deprimeret over det ver på det sidste, hvilket Blandt andet er en af grundene til at jeg ikke har uploadet så meget på det sidste.

Det var endeligt bare det, jeg håber i blev lidt klogere på Emnet, og at i syntes det var "spændene"

-Liva<33

Likes

Comments

hej alle jer som læser med derude, idag ville jeg skrive om mine ynglings sange her gennem sommeren. håber i nyder det.

1. "attention"- charlie puff.

2. "there's nothing holdin' me back"- shawn mendes.

3. "unusual"- mads langer.

4. "mama (feat. william singe)"- jonas blue.

5. "strip that down (feat. quavo)"- liam payne.

6. "despacito (remix) (feat. justin bieber.

7. "beliver"- imagine dragons.

8. "paradise (feat. oliva holt)"- brandon beal.

9 "slow hands"- niall horan.

10. "pop"- L.I.G.A.

11. "justin"- fie laursen.

12. "sorry not sorry"- demi lovato.

13. "bad liar"- selena gomez.

14. "legende (feat. skinz)"- guldreng.

15. "reflection"- scarlet pleasure.

16. "bedre end din eks"- page four.

17. "back to you (feat. bebe rexha & digital farm animal)"- louis tomlinson.

18. "deja vu"- Scarlet Pleasure.

19. "limbo"- Scarlet Pleasure.

20. "white rose"- Scarlet Pleasure.

21. "think before i talk"- astrid s.

22. "2U (feat. justin biber)"- david guetta.

23. "camilla"- mickey skeel.

24. "no promises (feat. demi lovato)"- cheat codes.

25. "look what you made me do"- tayler swift.

26. "wait (feat. loote)"- martin jensen.

27. "røvdans"- le homes.

28. "pretty girl"- maggie lindemann.

29. "passionfruit"- drake:

30. "instruction (feat. demi lovato &stefflon don)"- jax jones.

31. "cold (feat. future)"- maroon 5.

32. "thunder"- imagine dragons.

33. "uh huh"- julia michaels.

34. "your song"- RITA ORA.

-liva<33


Likes

Comments

Hej alle her som læser med derude, idag er det igen blevet tid til "friday outfit" håber i nyder det.

Så idag har jeg min heartbreaker t-shirt på fra sisters point, mine ripped jeans på (igen fra sisters point), og min sweater fra Adidas.

-Liva<3

Likes

Comments

hej alle jer som læser med derude. jeg har tænkt mig at starte en ny "serie" her på bloggen, som er et outfit of the day, hver fradag.

så i dag har jeg endeligt bare haft min metallica t-shirt fra H&M (jeg elsker metallica), og mine lyserøde bukser fra monki, som er vildt behagelige, og kan klart anbefales.

-Liva<3

Likes

Comments

hej alle jer som læser med derude, som i kan se på overskriften bliver det her en back 2 school outfits.

1. mine røde bukser fra only, min hvide nike t-shirt, min grønne blonde bh fra bjorn borg, og mine Stan Smith fra Adidas, og til sidst mine solbriller fra netto.

2. min superman t-shirt fra H&M, min (ynglings) bukser fra H&M, mine briller fra (guess what) H&M, og igen mine stan smith.

3. min lyserøde t-shirt fra monki, mine denim shorts fra H&M, mine solbriller som er nogle der har været min mors, sandaler ??

-Liva<3

Likes

Comments

hej alle jer som læser derude, idag ville jeg lave "en dag i min ferie" så i kan se hvad jeg går og laver. jeg håber i vil læse med.

jeg vågnede op ca. klokken 07.15. tog tøj på. spiste morgenmad. børstede tænder. ordnede mit hår. pakkede min taske, også tog mig og min mor ned for at træne.

da vi kom hjem tag jeg et dejligt bad. da jeg kom ud af badet havde min bror og hans kæreste lavede nogle vildt lækre protein pandekager med jordbær smag, som smagte sygt godt!

efter det lagde jeg endeligt bare og slappede af. hørte scarlet pleasure, og kiggede på pintesrest.

da klokken den var omkring 11.00, tog mig og og min mor ned i byen, hvor jeg fik et par bukser og et par vildt fede shorts.

da vi kom hjem lagde jeg lidt mere på pinterset, og hørte lidt mere scarlet, også besluttede jeg mig for at prøve at sætte mit hår op i sådan nogle "miney mouse" knolde (kald dem hvad du vil).

så tog vi alle sammen (mig, min mor, min far, min bror, og hans kæreste+ en af min fars venner) ud for at spise, hvor jeg fik en MEGA lækker vegetar burger (jeg er ikke vegetar, ville bare gerne smage den).

da vi så kom hjem tog jeg nogle billeder. så noget youtube. så noget serie. så noget mere youtube. jeg ville ligge mig til at sove der ved 10-tiden, men så lagde jeg på pinterrest i en halvtimes tid, også lagde jeg mig til at sove.

-Liva<3

Likes

Comments

hej alle jer der læser med derude. her for en måneds tid siden var jeg i Aarhus med mine bedsteforældre, for at se saturday night fever the musical, hvor vi selveføldig også købte nogle få ting.

i H&M fandt jeg de her mega søde pins. her bruger jeg dem på min sorte denim jakke, men de ville også være mega fede på f.x en læder jakke.

i H&M købte jeg også denne grå mega søde t-shirt, hvor der der står "Lets go banannas" og så med den lille banan ved siden af, ELSKER DET!

igen i H&M købte jeg det her cover, totalt meget mig, men er alt med glimmer ikke også det. i gina tricot købte min mormor den her ring, jeg elsker det med at den sidder på to fingre, og så føler jeg mig også en lille smule som buffy (fra "buffy the vampire slayer" når jeg har den på.

og guess what, også i H&H, købte jeg det her mega fede stryge mærke. jeg føler mig såden lidt som et badass bande medlem når jeg har den på, men så alligevel ikke, fordi regnbuer er ikke mega badass.

i monki fandt jeg det her mega søde lyserøde "sæt" det er jo ikke købt som et sæt, men jeg tror jeg vil komme til at bruge det meget sammen.

i monki købte jeg også de her MEGA søde avocado strømper, jeg ved ikke helt hvad jeg ellers skal skrive, har ingen ord.

det skal lige siges at nogle af tingene har min mormor givet mig ; )

-Liva<3

Likes

Comments