Liv
Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tja!

Igår stack jag och Maria ut. Fick reda på att det var eventkväll och eventkvällar suger ju balle. På riktigt alltså. Det var alldeles för mycket folk, alltså helt proppat och aslökigt, och dessutom en sådär dj. Samma under Valborg när jag och Gabbi var där...Nej så vi drog snabbt därifrån. Vi drog vidare och lyckades få lista på Spybar med ett gäng killar men kom tyvärr inte in för vi är ju 18åriga småglin så vi fick helt enkelt vända på klacken och vandra vidare. Vi funtade på Soli men det har varit sådär varje gång vi dragit dit så vi beställde taxi och åkte hem istället. Ingen lyckad utgång helt enkelt.

Aja...Så är det ibland. Ikväll ska dock jag, Lisa och Julia på min kusins skiva och det kommer säkert bli skitkul! Det är ju temakväll, så köpte lite ansiktsfärg och ett par öron haha. Fick också med mig en nice parfym hem, Poison girl från Dior.11 av 10 på den.

Nu tänkte jag bara ligga hemma och chilla ett tag. Sen ska ett gäng till Mattan och föra/chilla typ. Hadee

Likes

Comments

Ska iväg och fixa fransarna, sen tänkte jag kanske hitta på något med någon polare. Lyssnar också på Skam listan på Spotify, den är fan soft.

Har blivit helt kär i två märken: Stone Island och Gucci. Gucci har jag alltid älskat men på senaste tiden med deras sneakers och vår-sommar motiv har jag förälskat mig ännu mer. Och Stone Island, älskar märkets chill stil och sköna färger. Tänkt vilket drömsamarbete haha, Gucci x Stone Island! Skulle kunna bli riktigt coola kläder.

Likes

Comments

Jag skäms! Skäms över hur fruktansvärt dålig jag är på att uppdatera. Jag ser att många fortfarande klickar in fast jag inte skriver vilket får mig skämmas ännu mer..

Jag älskar verkligen att skriva, men tyvärr inte på detta sätt. Att skriva blogg är trevligt, man får liksom en chans att uttrycka sig på sin alldeles egna plattform. Men egentligen vill jag ju skriva böcker, noveller, dikter och liknande. Jag skriver rätt ofta små noveller och liknande, men det är däremot sällan jag publicerar dem här på lilla bloggen. Känns ibland som att ni som i sånna fall skulle läsa dem, inte skulle förstå att de absolut flesta är fiktion och helt enkelt påhitt.

Aja...Nog om det. Jag har dragit ut en del på sistone. Absolut roligaste var i onsdags när jag drog ut med Lisa. Då tog vi varsin cosmo på Brillo och hade väldigt kul. Efter ett tag drog vi oss till cafét. Där hann vi precis beställa varsin till cosmo när jag vände mig om och såg Gorm, Fille och Eddie haha! Gorm är då min bror och de andra är hans nära vänner som jag också känner. Så vi drog med dem upp och hade så jäkla kul!

I fredags drog jag, Mattan och Sonja till Dahlander som hade en liten fest och det var sannerligen en upplevelse. Och i lördags åt jag och Gabbi middag på underbara Panevino på söder! Vi åkte sedan till Vau och förade där med Catrin och Clara. Typ rätt kul där, bra musik och mycket människor. Sen drog vi till cafét men vi åkte hem tidigare än vanligt.

Idag har jag varit hemma hela dagen och bara chillat. Har tittat på oändligt många youtube- klipp och även fått lite plugg gjort, plus en macka till lunch. Guuud va jag längtar till onsdag. Då får vi ju mini- lov och jag ska självklart ut! Dessutom får vi ju lön då:,)

Vi hörs hurni och jag ska börja uppdatera mycket bättre nu. Fortsätt klicka in jäkla stjärnor!;) Puss

Likes

Comments

Plugg, plugg, plugg. Allt känns så underligt nu. Har massa ledig tid från inställda lektioner eller tidigt avslutade kurser, men har samtidigt massor av plugg och stress- känslor. Ibland intalar jag mig själv att min skola är "så jävla slapp" och att vi inte har något plugg "för allt är typ över". Men så kommer jag på att allt är inte alls över utan nu är slutspurten. Massa inlämningar, prov och föredrag behövs göras och jag får sån ångest haha...

Det känns dock som att jag har allt under kontroll. Igår skrev och skickade jag in två uppsatser, varav en riktigt jävla lång. Idag har jag skrivit mitt natur- tal till imorgon, börjat på en svenska- inlämning som är sen (classic <33) och håller på att avsluta företagsekonomi- rapporten som också är till imorgon med en sjukt strikt deadline... Haha samtidigt har jag chillat galet, kollat på netflix- serier och hängt flera timmar med Mattan typ. Fattar inte själv hur mitt liv går ihop. Mina flesta vänner stannar hemma hela dagarna om de har plugg. Jag däremot gör oftast allt i princip som vanligt; hänger med polare och slappar i timmar framför datorn. Jag är så fkn rastlös att jag bara inte klarar av att plugga hela dagarna. Jag måste ut och göra något. Tror kanske jag är hyfsat effektiv när jag väl sätter igång. Något sånt i alla fall.

Imorgon ska jag ut. FYFAN va välbehövligt. Och dagen efter på torsdagen är jag ledig, vilket Lisa också är! Så självklart ska vi dra ut och vifta på svansarna. Vill dra på mig en riktigt nice outfit, dricka cosmos och bara stå och dansa med min Lisa<3:)) Vi har alltid så jäkla kul.

Måste iväg och öva på mitt natur- tal. Hare!

Likes

Comments

When I'm high I don't come down

But I get angry, baby, believe me.

I could love you just like that

but i can leave you just as fast.


You do shit on purpose

You get mad and you break things.

Feel bad, try to fix things

But you're perfect, poorly wired circuit

And got hands like an ocean

Push you out pull you back in.


'Cause I got issues, but you got 'em too

So give 'em all to me and I'll give mine to you.

'Cause we got the kind of love it takes to solve 'em.


Yeah, I got issues

And one of them is how bad I need you.

Likes

Comments

Snart är proven slut. Snart är alla inlämningar inskickade. Fyfan va skönt. Vill ha sommarlov och bara chilla sönder: Sova, äta, festa och sola. Jag vill cykla till stranden på dagarna och hoppa in i taxis till efterfester på nätterna. Äta frukost på balkongen eller ligga på en filt i en park under solen med cider och musik. Typ sånt skönt ska jag syssla mig åt i sommar. Och åka utomlands. Det ska också bli jävligt skoj!

Likes

Comments