Liv
Header

Fyfan januari är inte min favorit månad. Kallt som fan, mörkt och bara allmänt onice. Fryser typ hela tiden och blir så trött av detta deppiga ljus. Jag längtar så mycket till slutet av februari när det börjar bli lite ljusare och varmare och man märker att våren är på gång. Och därifrån är det inte långt kvar till min födelsedag. Dock ska man inte hålla på att längta bort, man ska ju försöka göra nuet så grymt som det går. Men blir dessutom så sällskapssjuk nu när det är såhär kallt och mörkt. Vill bara ha någon bredvid mig, vi behöver inte ens snacka bara vi hänger. Ni vet Drakes låt "Views"? Den börjar med en kvinna som sjunger "question is, will I ever leave you? The answer is no". Mår så bra av det introt, sätter ibland på låten bara för att spela om de några gånger. Lyssna på originalet av The Winans. Det är gospel haha, Men väldigt soft.

Likes

Comments

Helt sjukt va trött jag är. Har inga läxor eller prov denna vecka OCH är ledig på fredag men är så trött kan knappt hantera det haha. Gick upp 1h tidigare än nödvändigt idag för att skriva en engelska- uppsats som var till idag. Lyckas skriva klart den men så visar det sig att den inte ens ska bli inlämnad?? Bröh for real? Aja så går det när jag väl pluggar.

Annars då? Väntar på bussen till stallet. Sitter här mitt emot NK och ser alla sitta på ettan som äter lunch eller fikar. Vill också sitta där inne i värmen. Men men, pollen väntar och strax kommer väl bussen. Senare hurni, kramar

Likes

Comments

Käkade lunch med gänget på Non solo bar. Vi promenerade runt och hittade på lite saker efteråt men nu är jag hemma och börjar långsamt fixa mig lite inför ikväll. Jag och Lisa ska ut till hennes hometown på en fest. Blir säkert askul! Hörs hurni, hadee

Likes

Comments

Tjo! Fick ruscha till bussjäveln idag. Käkade frukost på 7 min och sminkade och klädde på mig på ytterligare 7. Sprang sen till bussen. Men jag hann i alla fall! Hade bara en lektion idag för den andra behövde vi inte komma på (haha som alltid typ) så slutade 11.50. Nu ska jag dra och fixa ögonfransarna och ikväll ska gänget hänga hos mig! Trevligt trevligt, skulle vara rätt kul att bjuda över fler men mina päron kommer alltid hem vi typ max elva så det räcker ej långt haha </3. Blir nog bara vi ändå, äschh roligast så!;)

Likes

Comments

Hej hej. Har pluggat hela dagen, knas. Har prov imorgon och började plugga idag. Skulle plugga igår men det blev ju inte riktigt av haha aja. Det känns ändå okej. Tror det kommer gå bra.
Träffade Mattan också! Alltid kul. Hon kom till espresso house där jag satt med min dator och mina böcker. Jag pausade plugget och vi snackade ett tag. Sedan drog vi hem till henne där jag pluggade och hon typ sov/lyssna på musik. Aschill ju...
Drog mig tillslut hem o nu har jag käkat middag och är strax klar med sista kapitlet. Ska forsätta lite nu, hade fint vänner💃🏼

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagens enda lektion var inställd så gick och shoppade istället. Drog till Zadig och köpte en tröja! Igår promenerade jag och mamma på NK och handlade lite då också. Och blusen längst ner kommer från Zara! Fick förresten sängen igår och den är soft. Madrassen kanske är lite mjuk men äsch vafan, typ skönt. Åt sushi när jag kom hem efter Zadig och sen har jag bara chillat hemma och ätit lite glass. Måste strax plugga juridik, har prov på torsdag... Äsch kommer säkert gå bra! Här kommer lite bilder på vad jag köpt, hadee, kram.

Likes

Comments

Nej men... Lackade sönder under middagen. För precis innan middagen sitter jag i mitt rum, lyssnar lite på musik och snackar i telefon. Helt plötsligt från ingenstans förutom kanske helvetets djupaste hörn, drar min morsa upp dörren. Och hahha ooooh jag ser på 1s att hon är lack. Ni vet hur man känner igen sin familjs ansiktsuttryck? Ja precis så såg jag på en gång att min morsa va pissed. Men jag är lugn och jag signalerar att jag talar i telefon. Men alltså denna människa... Denna människa går wild på 1s o ba "du hjääälper aldrig till här hemma" och HAHa alltså jag va i chock. Jag bara satt där på min säng och ba "mamma. Jag. Talar. I. Telefon." Men gissa vad? Hon bryr sig nada och ba forsätter. Hon babblade på och ba höjer rösten och jag bara hör min vän garva mer och mer i andra änden och jag ba känner hur vanligtvis Liv Roosmark som ändå brukar kunna bjuda en del på sig själv, bara försvinner ner under jorden och ba 'nej alltså detta händer ej'. Försöker uppmana henne att chilla och att jag kan komma strax men hell NAH kände hon. Hon var inte klar med att klaga.Tror serisöt jag zoonade bort och var i chock. Min kära mor brukar sällan skämma ut mig, sällan lacka på att jag inte hjälper till jättemycket hemma men äsch vafan hon kände antagligen 'varför inte bara ta och smälla två flugor i en smäll'. Så det slutar seriöst med att min mor fräser "Och fixa salladen också", stänger dörren och jag känner bara att hatet för sallad aldrig varit starkare.
Och han jag snacka med skrattade så mycket hahahah..... Kul kul ändå.

Är det okej att säga att jag fkn hatar när någon säger åt mig vad jag ska göra. Känner oftast att min väg är den bästa vägen. Nej men blev så sur när jag lagt på att jag knappt åt något under middagen för satt istället och lackade på min morsa och även min storebror som valde att ta mammas sida o ba 'ja Liv du är så slapp du gör aldrig något här hemma'. Excuse me boy men att jag ens bor i samma lägenhet som dig borde förgylla din vardag tillräckligt. Haha skämt dock, självklart skämt! Låt mig kaxa mot mina brorsor, dom brukar ändå boxas och jävlas med mig en del så lite skit får dem väl leva med..

Min kompis fick sig i alla fall ett gott skratt, den jäveln haha. Men skratta bäst som skratta sist. En glömd sallad och en lack mamma kan fan drabba vem som helst. Hoppas ni tycker detta va lite kul åtminstone, kände att man inte bara kan dela med sig av dagens outfits;) ... Hadee, gonatt!

Likes

Comments

Är så sugen på nuggets att jag funderar på att gå av vid Kungsträdgården, köpa nuggets på donken och sen åka vidare hem. Kommer nog motstå dock, får väl drömma om dem inatt istället.

Ps; Om du köper ett 20pack nuggets + en redbull har du alltid fri invite till mig <3

Likes

Comments