Liv
Header
View tracker

Drog till Ella vid nio och käkade middag där med en del andra, sen var det skönaste frågesporten haha! Kolla bilderna nedanför... Vid typ halv elva kom andra och fler o fler droppade in allt efter som. Tillslut blev det rätt fullt o jag kämpade för att smuggla in några haha. Fick tillslut in Mattan som kom vid tolv. Vi dansade, tjoade oss och självklart ägde jag och Gabbi dansgolvet. Hahaha fruktansvärt kul (och förnedrande) när jag och Gabbi körde cotton eye Joe- dansen och helt plötsligt trasslar in oss i varandras ben och BÅDA ramlar på arslet rakt ner på marken samtidigt. Skratta så jävla mycket. Alltså det såg fan ut som att vi ba satte oss ner helt plötsligt för vi ramla liksom båda på rumpan rakt ner, mitt i dansen. Haha gulligt när killarna kasta sig fram till båda oss och ba "OH HERRE GICK DET BRA" och typ drog upp och stödde oss och ja tror fan någon till o med kallade mig lugnt och fint på axeln HAHA roligaste. Jag va ju inte krigsskadad liksom, vi ramlade ju bara. Men äsch det va fint gjort dom kom till undsättning haha.
Jag och Gabbi drog vid kl 2 till någon efterfest. Stannade rätt kort innan vi avslutade på donken och köpte Nuggets såklart(!). Sedan hoppade vi in i en taxi Stockholm och så va kvällen över.
Nu ska ja in till stan, hörs..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

Tja hurni!

Idag hade jag en lektion med en skön lärare och chill grupparbete så tiden gick rätt snabbt. Efter skolan drog jag mig hem, beställde sushi och njöt av 11- bitars, hälften lax hälften rullar. Sedan tog jag mitt pick och pack, drog på mig skorna och drog mig ut på stan. Bestämde mig nämligen för att hitta ett par nya skor. Jag älskar skor, något av det roligaste att handla. Åhh snygga klackar eller sneakers är favoriterna. Men men... letade efter ett par Puma i mocka runt hela jävla Stockholm. Det var ju fruktansvärt. Trodde liksom jag skulle få en lugn och skön promenad på NK och ett par nya, fräscha skor med mig hem men heeeelll no... Jag gick till NK, sen Pkhuset, vidare till Hollywood och sedan vidare till en annan butik, för att gå tillbaka till pkhuset samtidigt som jag pratade i telefon med Stockholms ca. alla skobutiker, för at gå ut och fråga efter vatten på ett cafe (ni vet jag höll nästan på att börja gråta av frustration och misslyckande) för att sen gå in tillbaka till affären och slutligen promenera tillbaka upp till Nk; 1h 30 min senare, där jag dessutom förnedradxe mig själv ännu mer när jag frågade expediten om hon bara kunde ta och mäta min jävla fot då jag hade sån jävla storleks- ångest, typ som när man stod med mamma i skobutiken när man var åtta. Jag var så arg så jag ringde en vän och berättade om hela misslyckandet påväg hem (utan skor!!!!). Skorna är inte ens så jäkla snygga, tyckte bara dem var softa. Men jag är ju så jävla envis så ska fan ha dem. Dock besökte jag eller ringde varenda butik och modellen finns inte i min storlek (haha om en storlek kunde definiera ångestbarn; 38,5 :,) ) så ska försöka beställa dem från internet.

Vägrade gå hem tomhänt så köpte en basic, militärgrön collegetröja på Hm haha. Nu har jag precis duschat och ska väl äta middag strax. Mormor är här och fixar pasta... Damn tasty. Är skithungrig faktiskt.

Hörs,,

Likes

Comments

Likes

Comments

Är piss trött, vill gråta. Haree

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag spenderade en lugn fredagkväll hos Madde. Vi åt sushi, snackade om saker och ting och så självklart myste jag med Leon och Noel. Senare traskade jag hem och drack först en redbull och sen te, perfekt blandning vill jag påstå;)
Fick för övrigt hem en klänning idag som är so freakinnn extra. Like damn. Men ibland måste man bara rock it och köra. Så har beslutat för att behålla den och möjligtvis svänga på höfterna i den på någon exxxxtra evening!
Natti natti alla ugglor därute. Hare

Likes

Comments

Klockan är två och jag pluggar. Och lyssnar såklart på musik. Vill bara bli klar men skriver ändå här. Äsch ja blir klar snart...
Nej gud nu får jag sån ångest så jag måste fortsätta och inte sluta skriva förrens jag verkligen är 110% klar haha. Hörs.

Likes

Comments