Då var det dags igen! Ny vecka och nya resultat.

Vikt 76,7kg (+0,5)
Midja 93cm (-1,5)

Ja det händer ju grejer i alla fall! Att vikten inte fortsatt neråt är ju tråkigt, men å andra sidan har det inte blivit mycket träning denna veckan så inte så konstigt kanske.
Men midjan fortsätter neråt i alla fall! Har som sagt börjat med en 30-dagars magträningsprogram nu och är idag inne på dag 3.

Men nu är det en ny vecka men nya möjligheter så jag kämpar vidare! Hoppas på ett minusresultat på vikten till nästa vecka!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Man sover aldrig så skönt som i någons famn. Älskar att få ha mitt hjärta så nära 💖
Mat och toalettbesök får helt enkelt vänta!

Likes

Comments

Jag älskar min familj och efter en kvälls AW var det så skönt att komma hem till mina hjärtan som satt och myste i soffan.
Men k ärlighetens namn måste jag säga att det var så skönt att få vara bara jag för en stund. Att få sitta ner och känna att jag är också en person fortfarande med egna åsikter och viljor.

Som mamma blir man inland lite satt åt sidan. Barnet behöver tas om hand, underhållas, matas och bytas på självklart! Men när skatten sover så är det fortfarande barnet som fyller samtalen som förs. Just igår var det skönt att få prata om något annat en stund.

Likes

Comments

Vi har lekt, myst och vilat ihop hela dagen!

Ibland är livet bara så härligt! Efter gårdagens upp-och-ner-kaos har vi haft en fantastisk dag!
Känns nästan lite tråkigt att jag ska iväg på AW ikväll med jobbet och Michelle vara hemma med sin pappa. Skulle vilja vara med och avsluta hennes dag också.. Men det blir nyttigt för mig att låta Fredric ta hand om allt själv. Och för honom att få en stund själv när jag inte kommer in och petar i det han gör.

Just nu är jag tacksam för knipövningarna! Sängen var tydligen inte lika skön som famnen att sova i och jag skulle behöva kissa nästan lika mycket som Michelle behöver sin sömn för att ha en fortsatt bra dag 👍

Likes

Comments

Jag vart alldeles snurrig i huvudet när jag vaknade kl 6 och insåg att Michelle sovit genom hela natten.. Och fortfarande sov!
Så otroligt skönt att få sovs en hel natt! Samtidigt som jag blev orolig att något var fel. När hon vaknade fem minuter senare och ätit frukost och var precis som vanligt pustade jag ut.

Var tvungen att ta en vända på Google och läste om fler vars 2månaders kunde sova hela nätterna utan mat på 10-12 timmar utan problem.

Ska man orka ge sig ut utanför dörren idag? Vädret är inte precis strålande sol men inte heller ösregn....
Tar mig en kopp kaffe och slumrar bort lite huvudvärk medan Michelle sover.

Likes

Comments

Ojojoj... Idag är all verkligen upp och ner... Michelle vaknade lite för tidigt från förmiddagsluren och sen har allt bara blivit fel. Hon är toktrött men vill inte sova...

Just idag har vi mycket på att göra listan så jag hoppas att en stunds vila i famnen ska kunna råda bot på det hela.

Likes

Comments

Inte riktigt lika roligt resultat som förra veckan, men har fuskat ganska ordentligt över midsommar så inte så konstigt kanske.

Vikt 76.2kg (-0,7)
Midja 94,5cm (-1,5)

Det är bättre än ingenting i alla fall 😊 2,2kg kvar till delmål 1 -invägningsvikten när jag blev gravid.

Likes

Comments

Jag älskar livet som förälder. Att få vara mamma. Jag älskar pysslet för att få vardagen att gå ihop (säger jag nu när vi äntligen fått det att funka hyfsat).

På vardagarna är det jag som har hand om Michelle till större delen. På kvällarna hjälps vi självklart åt men om nätterna behöver han få sova för att orka jobbet.
Men på helgerna har vi bestämt att vi båda får varsin sovmorgon. Den som tar nattmatningen får sova på morgonen och sen som får sova hela natten går upp tidigt.

Idag är det jag som har morgonen. Michelle och jag myser på vardagsrumsgolvet. Hon har fortfarande klänningen på sig från igår då hon somnade på vägen hem.

Likes

Comments

Michelle gav mig TVÅ timmar sovmorgon och Fredric hade gjort kaffe innan han åkte till jobbet ❤️ Det är Vardagsskärlek det!

Michelle vaknade nästan helt återställd i ansiktet! Lite död hud som håller på att flaga av och lite rodnad bara. Ska smörja lite idag också men mammahjärtat kan pusta ut nu i alla fall.

Idag är dagen precis lagom grå för en dag utan någonting speciellt 😊 Mjukisar hela dagen!

Likes

Comments