Header

Sweep it under the mat, don't look at the time,
just let the hours pass us by,
pretend you're blind, you can't hear nor see,
the only ones that matter here are we,
but when we open our eyes,
peeling of our skin to realize
this surreality has stolen what we had

"It's like being in a war. One minute, you're crawling around blind. Next minute, you get your foot blown off." - Red Forman

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

with Fallout!

När fallout 4 släpptes 2015, då jag pluggade och bodde i Växjö, så upprepade historien sig och jag hamnade under en välbekant Bethesda-spell i jämförelse med när Skyrim kom ut. Denna gång bänkade jag mig i soffan och sträck-spelade tills jag glömde tid och rum. Första gången jag prövade det slutade med att jag satt framför tv:n i 12h..
I och med det intensiva spelandet och mycket "fritid" i och med skolans upplägg så jobbade jag mig igenom spelet relativt fort och när jag gjort allt man kunde, spelade igenom alla factions så långt det gick innan beslut behövde fattas så spenderade jag otaliga timmar och dagar med att collecta unique weapons, magazines, bobbleheads och annat roligt loot. Men så kom jag till den punkt då det inte fanns mer att göra, ungefär som i Skyrim.
Upptäckt alla locations, stora och små, och till och med googlat upp sidequests för att desperat ha något att göra ingame. Så det blev liggandes ett tag. Sen flyttade vi, flera gånger, det hände mycket med jobb och skola och vår tv stod magasinerat ett bra tag tillsammans med playstationet under tiden när alla expansions kom ut.
När vi sedan plockade upp det i våras då vi var nyinflyttade här så har så mycket annat varit i fokus, men en kväll för ett par veckor sen när adaptern till N64 gav vika startade jag upp ps4 och gjorde ett försök med Fallout 4 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaand I'm back in addiction.
Jag har inte på långa vägar hunnit klart, men so far, I love it!
Började med att utforska Far Harbor som är en ny värld med nya mindre factions, nya storylines och karaktärer och jag är så taggad! Har redan spelat igenom "main storyn" och valt sida, men finns massor kvar att upptäcka! För innan jag ens var klar med att utforska Far Harbour hamnade jag i Nuka-World, and I love it even more. Vet inte riktigt hur man ställer sig till den råhet som finns där, då det inte riktigt gifter sig med den spelstil och karaktär som man varit innan (inte jag i alla fall), men what the heck. Jag har inte alls hunnits långt i storyn i Nuka-World, men gillar verkligen miljön, upplägget och världen än så länge. Det märks att DLCs inte är påstressade utan att dom faktiskt lagt ner tid och enerig på dem, och det är skitviktigt. Att dom inte bara skiter ut DLC:s för pengarn och så blir det halvdant och bara besvikelser. Så ja, har blivit en hel del tid i tv:n soffan. Önskar dock att jag hade det till PC, jag trivs bättre med PC när det kommer till denna typ av spel, och så är jag en sån achivment-hunter att jag skulle vilja collecta steams-achivements. Funderar på att köpa det till Steam, har endå tänkt spela igenom storyn igen. Men än så länge, är jag jävligt nöjd framför tv:n.
Så jag ska gå tillbaka dit. Sayonara!

Likes

Comments

Vad är bättre än efter en underbar fredagskväll att vakna upp till en solig höstdag med mysfrukost?
Navi gillar också mysfrukost

Likes

Comments

Jag tror jag utryckt mina känslor för det här bandet loud and clear, och när de nu skulle komma till Sverige igen var det ju inge snack om saken att jag skulle se dem. Det var så självklart att Max köpte en biljett till mig utan att fråga, han förstod att jag skulle dit no matter what.
Denna gång var det många som inte kunde följa med, så jag åkte med människor som föredrar att lyssna på musiken lite i bakgrunden, och i vanliga fall hade jag nog hållit ihop med dem.
Men inte idag. Jag fick tränga mig fram och stå själv i folkhavet för första gången ever, but you know what? Det gjorde absolut ingenting. För det första blir man ett med alla runt omkring, och för det andra kunde jag inte bry mig mindre. Jag fick se och höra Rise Against igen.
Bara det är ren jävla lycka, kunde stått där hela natten.
Det som är bra med att vara med folks om inte vara framme och härja är att dom kan filma/fota. Här är kvalitén kass, men lyssna på publiken❤
Plektrumet fångade jag under en spelning 2014 när jag var där med Henrik och Johan aka Derpy som jag saknade igår, längtar till nästa gång dem kommer.
This was not enough.

Likes

Comments

Det har varit ganska tungt på pratiken ett tag nu, det är mycket nytt och ibland känns det övermäktigt och jag blir lite discourage när jag gör fel eller inte förstår. Men i fredags fick jag jag jättefin feedback och jag blev även erbjuden en timanställning när min praktik tar slut(!) Så det kändes jättebra och var ett härligt sätt att kicka igång en väldigt bra helg. Fredagsmys, en lördagsdag i solen och kväll på lokalen med Mojje och Davve.
Skön trio endå.
Ny vecka nu, som startade med finluch och en eftermiddag med förhandlingar.
Livet flyter på.

Likes

Comments

Nu är hösten verkligen här, träden börjar skifta färg, det är mörkare, kallare och regnet slår ofta mot fönstrena. Men jag gillar hösten. Har alltid haft en liten förkärlek till denna årstid, jag tycker den är så vacker och mysig.
När solen väl lyser på de färgglada träden med en klarblå himmel som bakgrund känns det så härligt, och när det mulnar på och himmeln är helt grå och omgivningen känns mörk lyser gula, röda och orangea fallna löv upp med sin alldeles egna prakt. Hösten är även tid för mys.
Det är tjocka tröjor, tända ljus, varma drycker och man behöver inte skämmas över att krypa upp i soffan under täcket och gömma sig inomhus när det är mörkt och kallt ute. Det är dock inte så min vecka eller helg sett ut, utan det har gått i ett ganska rött tecken. I torsdag blev det gott vin och sällskap med tingsrätten på AW, och efter en ganska seg jobbfredag blev det AW med Mojje på vårt favoritställe Bistro Gränden med lite för mycket vin i deras glaskub. I lördags tog jag morgonkaffet hos mina farföräldrar, träffade brorsan och sen blev det vin-lunch för att sedan göra nödvändiga ärenden i regnet och sen hamnade man på O'learys med Mojje och Davve och ännu en gång pimplades det vin in på småtimmarna. Så tror jag fyllt på med vin för ett tag framöver. Men nu är jag hemma i säkert förvar och med sockorna på, så blir till att laga en höstig gryta i vår nya, fina Le Creuset gryta, som är helt underbar.👐

Jobbfredag med förhandlingar och handläggning

Det kanske blir en fin höst endå

Likes

Comments

Idag hade vi på tingsrätten möte med åklagarkammaren, då många av de mål vi får in får vi in av just åklagarmyndigheten och vi har mycket kontakt med dem i arbetet. Det diskuterades om hur våra olika handläggningsystem fungerar, och vilka problem som kan uppkomma under överlämning och informationsutbytet, vilket jag tyckte var rätt intressant. Efter mötet gick vi alla på afterwork, tillsamman med teamet från åklagarmyndigheten, dricka vin och knyta kontakter i mysig miljö, inte helt dumt faktiskt.

Likes

Comments