Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Endelig etter mye ned-pakking og opp-pakking har vi endelig blitt ferdig og tok oss en tur til familien min i helgen. Utrolig deilig. Nå sitter vi i båten og koser oss på tur utover, noe som mest sannsynlig blir den siste turen ut i Sognefjorden for i år.

Hva gjør du i helgen?

Littlered.

Likes

Comments

Fra det ene besøket til det andre og tredje. I går nevnte jeg smått om at vi skal flytte, og at jeg driver å pakker en del om dagen. Jeg fikk besøk av en venninne i går, så hun hjalp meg litt med pakkingen. Så det vi rakk å gjøre i går var så og si å pakke ned alt av kjøkkenutstyr og Stort lengre enn det kom vi ikke før hun måtte reise hjem igjen. Vi hadde knapt vært hjemme en liten stund før noen kompiser dukket opp på døren. Samboeren og dem satt å pratet en del hvor jeg bare totalt ramlet ut av samtalen og fikk lyst å se på film. Dermed tok jeg macbooken med på rommet la meg til rette for å se film. Jeg husker ikke stort etter det hvilket må si det at jeg faktisk har sovnet.

//iPhone bildet, Drammen.

Det er mye nedbør for tiden. Man kan trygt si at sommeren 2017 er offisielt over.

dag våknet jeg uten å skjønne noe som helst og var mer eller mindre helt i koma. Samboeren skulle reise på jobb tidlig i dag, så han vekket meg slik som han bruker før han reiser og jeg har fri. I dag er dagen for å møte mamma igjen, noe jeg kjenner skal bli ganske godt.(<3) Vi har alt spist frokost i skrivende stund. Nå sitter jeg å venter på at hun skal komme tilbake fra sykehuset så vi kan tilbringe litt mer tid før hun reiser hjem igjen.

Savner familien min en del når jeg bor her nede og håper på innerst inne at en dag kommer, hvor dem faktisk flytter nedover her. Og om ikke det, at dem flytter litt nærmere, slik at det går Ann å besøke dem på en dagstur uten at hele dagen går bort. Det hadde vært Perfekt sånn mer eller mindre. Det er så godt å være litt med mamma igjen. Gleder meg allerede til neste helg når vi skal reise oppover på besøk igjen slikt at jeg kan få sett paps igjen også, savner han en del. Har ikke set pappa siden før roadtrippen, så nå er det på tide å klemme pappa igjen også føler jeg! Pappa har jobb bursdag om bare ett par dager.

Resten av dagen skal brukes til flytting og pakking. Fortsetter jeg pakkingen i dette tempoet tar ikke flyttingen to uker, men en.


Bor familien din langt unna deg?

Ser du familien din ofte?

Bruker du lang tid på flytting?


Littlered.

Likes

Comments

Dette innlegget er ikke mening at skal gi noe mening. Gøy ikke sant? Uansett, bildet er fra søndag da vi skulle på familie middag. Elsker skjorten jeg har på meg, sløyfer. Nå har jeg kommet hjem fra jobb, slappet av en liten stund, så om ikke lenge skal jeg begynne å pakke. Hvorfor? Fordi vi enkelt og greit skal flytte. Jeg både gleder meg og gruer meg. Men tenker at det skal bli godt for oss begge å få spart noen kroner så vi heller kan få noe egent. Det er som regel det beste. Eller? Så, da er det pakking som stå for tur. Jeg må bare kjøre en tur på jobb for å kjøpe noen pappesker så det går ann å få pakket litt i dag. Har faktisk hele dagen og morgen dagen på å pakke, så det blir flott per definisjon. ​heh..

Hva gjør du i dag?

Littlered.

Likes

Comments

Tiril har vært bestevenninnen min så lenge jeg kan huske. I går kveld fikk jeg bare lyst å ta turen ned til henne. Så jeg pakket meg en bag og reiste ned. Vi har egentlig bare slappet av på sofaen med The 70s show. Luksus å være på besøk hos henne, hun fórer meg med mat så jeg fikk ritz på "senga" i dag når jeg våknet. Hun er gull verdt. Elsker å være på besøk, er så digg å bare se forferdelig ut og slappe av. Når jeg bodde oppi dalen var vi ikke så ofte på besøk hos hverandre, men når vi først så hverandre så er det som om null tid har gått. Elsker den jenta.

Har du en bestevenn som er gull verdt og skjemmer deg bort når du er på besøk?

Littlered.

Likes

Comments

God morgen alle solstråler. Per nå har jeg fått i meg morgenkaffen og kommet meg avgårde på jobb. Jobbet i 4 timer, så godt jeg klarte i en dårlig form da jeg er syk om dagen. Skulle egentlig jobbe til to i dag, hvilket vil si jeg har fri-HELG. Fantastisk. Jeg har ingen planer for helgen er noe jeg skulle ønske jeg kunne sagt, men slik er det ikke. Som alle andre fridager er også fri helgen planlagt til punkt og prikke (nesten). Ikke alle planer er like sikre så det blir spennende å se hvordan denne helgen gått ut i fra planer. En ting er i hvert fall sikkert. Jeg skal bruke mye av tiden til å slappe av, å prøve å bli 100% frisk igjen så jeg slipper gå hjem fra jobben noen flere dager nå.

Etter innlegget som jeg postet i går kveld om kaklingen min med min kjære mor og bilderedigeringer i samme slengen, fikk jeg noen spørsmål om hvordan bildene jeg lekte meg med ble. Så derfor tenkte jeg å vise dere både før og etterbilder slik at dere faktisk kan se hvor stor forskjell et bildet kan få bare med å endre lysstyrker, dybde, skarphet osv. Nå er ikke jeg noe "proff" på dette her, en slags "nybegynner" som alle andre, bortsett fra at jeg har holdt på med dette her siden jeg fikk mitt første kamera, min første pc og mitt første redigeringsprogram. I begynnelsen brukte jeg Photoshop, husker ikke hva mer det het den gang. Nå bruker jeg fremdeles Photoshop, men jeg har også begynt litt smått med Ligthroom. Mye av grunnen til det er at flere jeg kjenner eller har småkontakt med har anbefalt meg å kjøre begge deler, Og det angrer jeg ikke et sekund på. Så langt, selv så lite jeg har brukt Ligthroom så liker jeg programmet veldig godt. Nå som jeg til og med har klart å lære meg å legge inn bildene der, så blir det jo litt enklere å kombinere de to programmene når jeg selv ønsker det. Så før-bildet, ligger over her, og nå kommer etterbildet.

Og som man tydelig kan se... Så er det ganske stor forskjell og jeg mener selv at etterbildet gir mere stemning en orginalen. Orginalen er et godt utgangspunkt. Å være hobbyfotograf, eller fotograf generelt handler ikke bare om å ha det rette utstyret, de rette motivene, men også om etterbehandlingen av bildet. Nå er det ikke slik at jeg mener man redigere bildene etterpå, for ofte så er bildene veldig fine uten redigering også. Det er noe man føler på selv. Neste bildet er ikke redigert, jeg er fornøyd med det og føler ikke det trenger noen redigering.

//Hagatjern med samboeren tidligere i sommer.
Jeg liker dybden i bildet slik den er, og ofte så er det slik. Men andre ganger føler jeg også bildet gir litt lite dybde, kontraster osv, og dermed ønsker jeg heller fremhevet bildet ved å redigere det litt. Det er ikke alltid man har riktig innstillinger på eller riktig lys for å ta ønsket bildet selv om motivet er der. Lys har veldig mye å si, uansett vær og vind. Er det mørk, kan du ikke se noe som helst, og er det for lyst ser du heller ingenting.


Littlered.


Likes

Comments

Det å bare sitte her å slappe av etter jobb er deilig. Middagen er levert til samboer på jobb, så heldig som han er. Så nå er det bare husarbeidet som gjenstår før helgen, hvilket jeg tenkte jeg skulle bruke noen timer på nå. For husarbeidet må gjøres enten man orker, vil eller ei. Slik er dessverre voksenlivet og det å være selvstendig.

Men nå er det ikke sagt det at jeg faktisk er liker å gjør husarbeidet. Gjerne skulle jeg hatt det som en fulltidsjobb, og ellers bare gjort som man selv ville. Nå gjør jeg jo som regel som jeg vil uansett, noe som også er fordelen med å være selvstendig voksen. Så nå har jeg da, sittet her, nesten på samme sted i to timer og pratet med mamma på telefonen. (<3) Skulle egentlig bare fortelle at jeg har fått meg en ny jobb, igjen sånn sikkert for hundreÅåttåførtiende gang i år. (Snakk om å være ubesluttsom og ikke vite hva man vil jobbe med, hihi, sånn er det) Noe som da resulterte i en to timers lang prat om alt fra bryllupskjoler til grå strek over neglen som tyder på sjelden dødelig krefttype. Så rett å slett alt ble omtrent nevnt i den samtalen. Uansett, jeg sliter med å holde fingrene mine i ro, og klarer sjeldent sitte stille når jeg prater i tlf, så denne gangen satt jeg meg rett å slett ved macbooken for å prøve å finne ut av hvordan jeg skulle få lagt inn bilder fra Ferien vår helt inn på lightroom. Til slutt omsider fant jeg ut av det, og var ikke vanskelig en gang, hadde bare ikke tenkt på at jeg kunne legge det rett inn fra minnebrikken. Så dermed bestod resten av den telefonsamtalen med bilderedigering.

Jeg elsker å sitte å redigere bildene mine, se hvor mye jeg faktisk får fremhevet i bildet. Det er noe av det jeg liker best med motiver og det å ta bilder. Bare sitte noen timer på kveldingen, slappe av med bildene og bilderedigeringen. Helt fantastisk. Jeg koser meg virkelig. Men nå må det legges bort litt igjen siden jeg skal få ordnet huset her hjemme til helgen. Jeg er booket i morgen av LifeTimeAdventurer(link) fra etter jeg kommer hjem fra jobb i morgen da dem trenger noen litt "data-kyndige" til å hjelpe dem med litt datating.


Littlered.

Likes

Comments

//Inspirasjons bilder jeg har funnet på we❤️it.
Høsten. Den er her nå. Jeg hadde skikkelig høstfølelse i dag da jeg sto opp. Det var kaldt ute, jeg kunne kjenne hvordan bakteriene angrep halsen min og kroppen frøys. På tide å finne frem høstklærne. Varme sokker, gensere, bukse, sko og jakker skal frem nå. Jeg elsker høsten. Lukten av det, av vinteren som er på vei. Fantastisk. Det å skulle starte dagen i dag med jobb er ikke akkurat det jeg ønsker meg nå. Jeg føler meg ikke vel i det hele tatt og kjenner forkjølelsen eller halsbetennelsen er på vei. Så jeg er utrolig glad for at jeg ikke har den lengste vakten i dag. Det hadde vært helt krise.

Hvilken årstid syntes du er den beste årstiden?
Jeg liker generelt alle, men er ekstremt glad i høsten da luften er så frisk og fargene du finner ute. <3

Littlered.

Likes

Comments

Etter jeg begynte å spille The Sims igjen så syns jeg det er så gøy med møbler og interiør, bare det å dekorere et hjem. Noe som ofte får meg til å tenke på når jeg finner mitt drømmehus eller bygger det, hvor gøy den siste delen med huset skal bli. Å lage et hjem. Jeg er jo så heldig at jeg har en samboer som jobber i en møbelforretning, noe som gjør at jeg stadig er på utkikk etter de perfekte møblene til det hjemmet vi skal bygge sammen.

Jeg tenker en del på hvordan mitt drømmehus er. Og tenker at fri tiden min fremover blir nok til å bygge en del på The Sims, bare for å se etter løsninger og måter ha både rom og detaljer på. Jeg elsker å sitte å innrede rom, hus Osv. Bygge fra bånn er det beste. Fordi da får man det slik man selv vil. Dette er inspirasjonskilder på Instagram jeg har hentet bildene i fra. Jeg sitter nesten daglig å ser på slike bilder på Instagram, det også til fotografi forslag, altså div motiver. Uansett..Jeg er veldig på svart/hvitt som grunnbase Til alt. Men også sterke farger, dype farger, generelt egentlig litt forskjellige farger, i detaljer rundt. Jeg elsker møbler og interiør. Det er noe av det som gjør hjemmet til et hjem, når man gjør ting mer personlig.

Liker du interiør ?
Eventuelt, hva liker du innen interiør ?

Littlered.

Likes

Comments

I dag føler jeg meg totalt redusert. Føles ut som om jeg var på fylla i går selv om jeg ikke var det. Skikkelig søndags følelse med andre ord. Det å reise ut på byen er ikke noe jeg driver med så mye lengre, har rett og slett fått avsmak. Det er en gang i blandt, noe som er som regel en gang for mye og likevel får jeg den der "dagen der på"-følelsen.

//iPhonebildet, fordi jeg fant ikke laderen til kameraet i går, kriiise.
I ettermiddag har vi bare slappet av egentlig. Vi sov til halv 3 i dag på grunn av at gutta skulle se kamp med Mayweather og McGregor. Jeg var så sliten etter å ha gått i byen i 4-5 timer i går, så jeg slet med å holde meg våken i hele går kveld og i natt. Endte opp i at jeg takket for meg i 4 tiden i natt. Greit å ikke snu døgnet helt med tanke på at jeg skal på jobb i morgen tidlig klokken 6. Vi plukket opp en kompis og dro til byen. Vi gikk rundt, spiste og slappet av. Fulgte litt med tivoliet og vandret videre. Tok oss en tur opp på Spiralen. Er en fantastisk utsikt over Drammens området. Så nå ruller vi egentlig bare videre, og turen går vel hjemover etter hvert. Må bli tidlig kvelden på meg siden jeg jobber tidlig i morgen.


Har du vært på Elvefestivalen i helgen?
Har du vært oppe på spiralen?

Littlered.

Likes

Comments