Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Onsdagar är min lediga dag. Det betyder inte att jag inte har saker att göra på onsdagar men jag kan lägga upp min tid hur jag vill. Just nu i mitt liv har jag behov av struktur. Jag tycker om att veta precis vad jag behöver göra och vart jag ska vara vid specifika tider, men det betyder inte att jag inte tycker om att planera lite själv ibland. Onsdagar blir en sån dag för mig. Jag har ofta mycket att göra, men på hemma plan. Jag behöver planera inför torsdagen, se till att kontakta alla de människor jag behöver prata med och helt enkelt fixa alla de småsakerna jag inte hinner under de andra dagarna. Jag försöker att inte lägga så mycket fysiska möten på onsdagar så att jag mentalt hinner pusta ut mellan varven. Jag gillar människor oh möten, men är man introvert så behöver man rejäla pauser ibland.

På tal om ingenting så har jag fortfarande inte vant mig vid hela blogg delen. Jag tycker om att skriva och har oftast mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud som är bra att få ner i blogg form. När jag har landat i det lite mer kan jag nog strukturera upp mina inlägg och min text på ett bättre sätt. Tills dess så får det vara lite svammligt här.
Nu måste jag tillbaka till min dag. Jag tänkte starta ett pussel om jag hinner, innan det ska tvättas här hemma!

Likes

Comments

Jag har stirrat på den här tomma sidan i flera veckor nu. Inte i sträck självklart, det hade kunnat bli jobbigt, men dagligen i alla fall. Jag vet aldrig hur jag ska börja. Ska man börja med att introducera sig? Ska man hoppa rakt in och skriva vad som händer i ens liv? Ska man vara ironisk och rolig och börja bloggen med ett citat? Jag har ingen aning, det enda jag vet är att jag måste sluta överanalysera och bara göra. Så varför inte slå ihop alla tre?

"It is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune, must be in want of a wife."

Vilket vackert quote eller hur. Speciellt passande på en dag som Internationella Kvinnodagen. Så sant, så sant. (Var vänlig och lägg märke till mängden av sarkasm.) Nej men allvarligt talat så är jag helt beroende av det citatet för tillfället. Om någon inte vet så är det första meningen i Stolthet och Fördom, en av mina favoritböcker skriven av Jane Austen och publicerad 1813. Jag gillar det inte för att det stämmer överens med verkligheten, för självklart så gör det inte det. Jag gillar det, på grund av reaktionen huvudpersonen i boken har över det. Det är en åsikt hennes mamma håller och Elizabeth Bennet är inte med på noterna. Varför är jag så beroende av det just nu då? Jo för mitt liv är webbserier för tillfället och Lizzie Bennet Diaries är en av de bästa webbserierna jag har sätt. Det var också den första jag såg så långt bak som 2012, så jag kanske är lite partisk.

I alla fall, jag heter Hedwig och jag är en stor nörd. Det är det enklaste sättet att förklara mig på för det kan inkludera så många olika saker. Jag tycker om att läsa, skriva, lyssna på musik, titta på serier, spela teater, spela ukulele och titta på youtube. Jag vet vad du tänker "Woha lugna ner dig lite nu, du låter ju som världens party monster." och ja jag förstår oron, men jag lovar att jag tar det lugnt ibland också. Märks det att jag tycker om ironi?

Det var en liten kort beskrivning om mig och mitt liv för tillfället. Vi får väl se om jag är modig nog att fortsätta skriva här. Jag vet, jag är lika spänd som ni måste vara, visst är det en nagelbitare? Nu ska jag gå och ta en kopp te för let's be honest here, te är viktigare än det mesta här i livet.

Tea you later!

Likes

Comments