Header

Får hela tiden frågan varför jag valde p-stav och inte p-piller. Jag tycker det är ganska uppenbart men eftersom jag börjat få frågan på ask och facebook så bestämde jag mig för att skriva ut det på bloggen!

Jag skaffade min P-stav (ove) för 1 år sedan ungefär, hitintills har vi kommit överens super bra! Han håller bort min äckliga röda kompis! Alla vet hur mens är...äckligt, klibbigt, rött...man får ont. Och för er killar som läser bloggen. HUR SKULLE DET VARA ATT BLÖDA FRÅN SNOPPEN 7 DAGAR I MÅNADEN?! Inte nog med det, jag känner mig lite säkrare vid sex.Jag går inte heller upp i vikt av någon anledning!

Skulle jag ha p-piller så skulle jag glömma ta dom. 1 av 100 blir gravid om dom faktiskt tar p-piller varje dag. Glömmer man 1 dag så blir 9 av 100 gravida. Jag brukar vara ganska duktig, har synfel som är 1 på miljonen. Så jag vill inte chansa! Och jag gillar inte ta piller, har hellre en liten stav i armen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

 Saker jag gör som enligt mig (men ingen annan) är helt normala:

1. Ibland stryker jag ansiktet mot Tocer så att han ska känna att vi båda är katter och att jag är hans mamma. 
2. Jag vågar inte blunda i duschen. Hellre schampo i ögonen än att bli knivhuggen av en mördare!
3.  Jag hjälper sniglar över vägen för att dom inte ska bli påkörda
4.  Jag sjunger oftast när jag kissar
5. Om jag gillar dig så slickar jag på dig! Hugs are weird...

 

Likes

Comments

Jag har inte bloggat på länge då jag inte klarat det tidsmässigt! Mycket har hänt och mycket har förändrats. Men nu har jag saknat bloggen för länge så kände för att börja blogga igen! Yay ^...^ Kommer blogga om min vardag och mina åsikter och tona ner lite med sexbloggandet! Kommentera gärna vad ni vill läsa!

Så vad har förändrats? Jag gick från blondin till brunette! Maid some IQ! Jag fick killen jag väntat på i 4 år (Ni som har följt min blogg vet) och vi har varit ihop i över 7 månader! Jag bytte linje från djurvård (mocka skit) till fordon (mecka). 

Likes

Comments

VAD ÄR FEL PÅ MÄNNISKOR!?
Okej, så min bästa vän heter Linda, hon är precis som jag. Öppen, ärlig, skämtsam och glad. Hon har inget emot att snacka sex, och hon ska gå Munkagårdsgjymnasiet. Vi är lika som personer men inte utseendemässigt. Så linda har Ask.fm, och igår läste jag lite saker där. Och linda har vart öppen och berättat en story om en morot som hon (experimenterade med).

Alla exprimenterar vi, men tydligen kan inte folket på hennes ask släppa det. Alla tar vi på oss själva och det är fkn normalt. Så började jag läsa runt och insåg hur jävla mycket hat och fjömpiga kommentarer linda får ta emot...
Så till er som sprider hat på lindas ask ville jag bara säga:


Nej men mina trogna underbara läsare, tycker ni kan gå in på lindas ask och skriva nått fint. Ge mänskligheten lite hopp! ;)
Lindas ask :)

Likes

Comments

Något jag stör mig på är dagens yngre personer, en del av dom verkar vara äldre. Jag är bara 16 men jag vet att när man är yngre så är det lättare. Så en del av dagens 11-15 åringar ser ut som 18, bär kläder man ser rakt igenom, svär, går i string och högklackat, har halvnakna bilder på facebook, dricker och röker och till sist, surar när dom inte får vad dom vill (systemkamera, iphone 5 osv.

När jag var 11-15 så lekte jag med tamagotchi, höll på med Nintendo Ds och satt sällan vid datorn utan var ute och lekte med andra barn. Jag använde facebook till att spela på och hade en katt som profilbild.

Asså vad tänker dom hära 13 åringarnas föräldrar när deras tex dotter är halvnaken på sin bild, skriver #yolo eller något, skriker och svär, röker och super. Och sedan var får dom cigg och alcohol ifrån? vem ger någon så ung sprit?

var är värden på väg? Kan inte barn vara barn?

Likes

Comments


Vad vill du veta om mig? Skriv en fråga i kommentaren så lovar jag att svara på den i ett video inlägg!
Var inte blyga nu, alla frågor svaras på!

Likes

Comments


Japp du läste rätt, jag tar bloggpaus idag och imorgon. Ska va med kompis och det värkar så himla drygt att ligga och blogga sex osv då ^^ Kanske blir att jag gör nått litet mobilinlägg om det händer nått intressant men annars så ses vi ju snart igen. 

Likes

Comments

Okej, så alla har vi ju nån/några kändisar man gärna skulle ligga med! Jag menar hur många hetingar finns det inte där ute? Någon man inte kan få men så gärna vill ha. Ni vet lite ögongodis ^^ Så idag tänkte jag presentera mina 3 favoriter. Tänkte dock ta killarna denna gången ^^ 

Så nummer 1 är Adam Gregory!!

Jag menar, lock at him! ^^ Grrrr :3

Och nummer 2 är ju min idol, Niall horan! 

Han är perfekt i mina ögon! Mjaaou asså ^^ 

Nummer 3 blev Hunter Parrish

I mean, kolla honom!! Does ögon :') 


Kommentara gärna vilka 3 killar eller tjejer du tycker är ögongodis ^^

Likes

Comments

Okej, så camsex vet dom flesta vad det är. Man hör det på namnet, men nu tänkte jag dra upp min åsikt om just camsex. Jag anser att vill man ha camsex så ska man välja sin partner noga, partnern bör ha webbcam eftersom man vet aldrig vad för folk det finns på internet. Se till att du har en partner du kan lita på, en liten skärmavbild kan leda till helvete. Jag menar kolla på Amanda Todd. 

Jag anser att camsex är naturligt, och jag tycker inte det är fel att folk håller på med det. Jag vill bara att folk är försiktiga. Internet är en mycket farlig plats. 

Finns inte så mycket mer att säga om camsex! 

Har du frågor så kommentera dom så svarar jag så fort jag kan!
Btw, förlåt för inget bloggande. Ska försöka skärpa mig!

Likes

Comments

Åkte och bada med Emina, Robin, Linda, Dennis och Sofia! Lite kallt men faktiskt ganska kul ^^ 
Ganska mys att svalka av sig, så då taggar man kvällen men Emina. 
Önskar hon kunde sova över ^^

Likes

Comments