Några av mina finaste minnen med några av de allra finaste människorna och platserna. Blev så sentimental när jag såg bilderna att jag är tvungen att dela med mig.


Fårö

Har spenderar många somrar på Fårö och i somras fick jag vara där med min fina kille.

Både stället och personen på bilderna är underbara, tror ni kan gissa på att det är min starka, fina mamma som står med sin favvo häst på vårt stall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag var det så vackert väder så jag kunde inte låta bli att gå ut lite, det är så otroligt vackra hus i gamla stan i Stockholm men jag går inte där så ofta så det blev en ny utflykt!

vi testade lite olika höstiga bänkar och letade efter de perfekta gula löven.

Lämpligt nog fanns också en vacker växt entre precis där vi gick

Likes

Comments

Hej alla! Idag köpte jag en träningsväska som jag har kollat på ett tag. Jag tränar inte på fitness 24/7 men jag tycker att denna väska var snygg och praktisk så var tvungen att kolla in den. Och den var lika bra som jag trodde, anledningen till att jag föll lite extra för den är eftersom en kan ha den som ryggsäck. Sjukt bra att kunna fördela vikten jämnt mot kroppen!!Hittade ingen länk till väskan med kika in på deras hemsida och leta upp närmaste gymmet, där finns väskorna!

Likes

Comments

Godmorgon! Idag är det lördag och solen skiner! Äntligen lite motivation till att lämna sängen och inte sova hela dagen. Dessutom är det höstlov för mig som går i skolan. Denna lördag kunde inte startat på ett bättre sätt. Jag tror skolan gör mig tröttare än vad jag tror för igår somnade jag typ vid elva... På en fredag? Det var såå skönt med kändes lite konstigt haha.

Idag händer inget super speciellt men ska städa och ta det lugnt och bara njuta typ!


Bilderna är från en vandring vi gjorde med skolan i måndags, japp sjukt hurtig skola jag vet!

Likes

Comments

Tänkte göra ett lite annorlunda inlägg nu om böcker. Jag älskar att läsa och min kärlek startade när jag var typ 8, vi var på semester och jag läste 5 elr 6 böcker på en vecka, efter det har jag aldrig riktigt slutat. Dock har antalet per vecka minskat kan en säga. Det är så svårt att få tid att sitta och läsa i en stressig vardag. För mig är läsning något jag måste ge mig själv fullt till och det går inte om jag oroar mig för något annat. Just nu är det så mörkt och kallt ute så jag anpassar mina böcker lite efter tiden, jag ska dela med mig av vad jag läser just nu och några gamla favoriter som alltid kommer finnas i mitt hjärta.


För dig som vill ha något mastigt att läsa; 

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn är en triologi och alla bökcer är ca 500 sidor men den är lättläst och jag rekommenderar den verkligen! Den har precis blivit film och även om de skiljer sig väldigt mycket från varandra var filmen väldigt bra, en kan se det som fyra olika delar där böckerna är de tre bas delarna och filmen är som en fjärde del med massa extra material! Klicka på bilden för att komma till alibris som säljer bocken i pocket format!

Boktjuven är också en bok som blev film ( jag verkar gilla populära böcker) men det visar ju också hur bra den var. Vet inte hur mycket jag kan säga om boken utan att avslöja men den är fruktansvärt bra och sorglig så var beredd! Den handlar om förintelsen och är fantastiskt skriven. Länk finns till den också!

Den tredje boken är också känd men för lång för att vara populär, den är typ 1000 sidor och ganska komplicerad att läsa men väldigt bra så om du orkar läsa så mycket så testa denna bok! Den handlar om en epidemi som gör människor till super zombies, om du gillar sånt så är den här boken för dig! Hittade länk till den också!

En speciell bok

Jellicoe road är min absoluta favorit bok och alla som läser den säger att de älskar den, dock är den lite svår. En förstår ingenting förens de sista 50 sidorna typ men det är det som gör den så fantastisk!! Ett måste att läsa! Om ni bara vill läsa en bok så skit i alla andra och välj den här!

Vad läser jag? 

​Jag läser tredje boken om Miss Peregrines besynnerliga barn som heter själarnas bibliotek och det är en perfekt höst bok som jag har svårt att lägga ifrån mig! Och det är den enda boken jag fokuserar på att läsa just nu! 

Likes

Comments

så kommer bilder från Kroatien nu! Det är både härligt och lite sorgligt att se på bilderna eftersom jag saknar det! Men samtidigt är det som ett minne jag kan tänka på för att få lite styrka.

​Nu får ni alla bilder i stort format utan någon speciell ordning, titta och njut. 

Likes

Comments

Sedan jag slutade dricka annat än vatten, eller. Ja om jag ska vara ärlig gick det väll sådär, hade prov i slutet av förra veckan och kände att det var ytterst nödvändigt att förbereda mig med kaffe. men annars gick det ganska bra. Typ lika jobbigt att sluta äta sötsaker som jag tror alla har försökt sluta med ngn gång med och kände ungefär lika mycket skillnad haha. Men vill ändå fortsätta mitt experiment men utan att ta bort något helt eftersom det verkade vara en omöjlighet för mig... Vatten är ju trots allt super bra för kroppen och jag behöver dricka mer än vad jag gör så jag fortsätter kämpa

​avslutar med en vatten bild för att motivera mig själv ( och er). Kärlek tills nästa gång <3

Likes

Comments

Ibland har vi dagar då det känns som att en inte kommer att klara av någonting och det är okej men ofta känner jag att jag vill få bort den känslan så fort det kommer. Därför vill jag dela med mig av några tips som får mig att känna mig bra och produktiv, det ger mig extra mycket motivation.


Likes

Comments