Ibland tar det lite tid för mig att komma till skott... Jag är ibland mindre bra på att avsätta tid åt saker som faktiskt kan hjälpa mig i vardagen utan det förblir en fantasi eller en framtida göromål.

Men! Idag har jag gjort just det - kommit till skott alltså. Jag har startat en blogg för att dela min allra starkaste passion med er: Digitaliseringen och den digitala kulturen. Det är ett rätt spännande levnadssätt vi människor har åtagit oss. En slags digital förlängning av vårt liv, där mer än 50% av vår tid spenderas på nätet, appar och sociala medier. Till exempel är det faktum att du sitter och läser det här, ett ganska exemplariskt tecken på att vi rör oss i en tid där digital kommunikation, nästan är all vår kommunikation. Både vad gäller privatpersoners men också företag och varumärkens kommunikation.

Vår informationskonsumtion har mer än tredubblats de senaste 10 åren, just på grund av att det digitala gör det så lätt att ta reda på saker som man undrar över, vill marknaadsföra eller helt enkelt bara är nyfiken på. Vi har liksom blivit experter på att omvärldsanalysera allting - samtidigt.

Det är just detta som min blogg kommer handla om. Hur vi människor lever och nyttjar det digitala för att omge oss med livet, som vi numera känner till det.

Stay tuned!

/L

Likes

Comments