Record our first video! 

I thought that it was a good idea to write on English because I'm going to write about tomorrow! & tomorrow we're going to record our first videos as Little Harmonies! I'm very excited even though I don't feel so good. But I've been waiting for this soooo long, so it will be worth it. 
We're going to record two songs, we love both of them. One of the songs means really much too the two of us, so that video will be so emotional! 

So now I'm getting ready for tomorrow, I'm just done with recording when I sing and tomorrow Sandra is coming to my house to record. I'm so excited and I hope that she'll like what I recorded! Tomorrow it's her time 😉

I've been running around in my house the whole day, getting clothes, candles, lights and lots of more stuff! And in this very moment I remember that I forgot the cameras! smart  So I'll do that now! Or before I go to bed. 

We're going to have lots of different clothes, shoes, makeups and we'll make our hair pretty! 

- Little Harmonies, Sanna xx

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla som läser vår blogg, vilket säkerligen bara är jag och Sandra!

Idag ska min härlig mormor och morfar komma in till Växjö och de ska ta hand om mig. Och så ska vi mysa!! Har inte träffat dem på en månad och saknar dem superduper mycket!!

På Torsdag & Fredag ska jag och Sandra spela in. Men desto närmare vi kommer desto osäkrare blir jag på om jag kommer orka
Men får tänka positivt och hoppas på att jag orkar!

Spelade in lite igår, det blev bara en av låtarna eftersom den andra inte går att dra in i programmet 😡

Surt

- Little Harmonies, Sanna xx


Likes

Comments

Hej alla fina människor där ute! 

För det första så vill jag säga glad alla hjärtans dag!! 😍😘❤ Har ni gett någon något än? Själv har jag skrivit en lapp till mamma som hon kan se när hon vaknar, på lappen står det då massa gulliga saker.

Idag har har jag två dagens låt (alltså då dagens låtar). 

Låt nummer 1: Eftersom att det är alla hjärtans dag så måste vi ju ha någon smörig kärlekslåt. I detta fallet tar vi en gammal hederlig låt av Bryan Adams som heter Everything I do I do it for you. Det är nog enligt mig en av världens mest smöriga kärlekslåtar! Det är dock så himla söt och sjukligt rolig att sjunga 😍

Låt nummer 2: Denna låten har absolut inget att göra med alla hjärtans dag. Denna låten heter Word up av Little mix! Älskar denna låten ärligt talat, den är så bra och Perrie gör till sin röst på ett väldigt komiskt sätt. Som ni kanske har märkt så gillar både jag och Sanna Little Mix så detta är nog inte sista låten av dem som vi delar med oss av 😃

Ha en romantisk dag och gör något gulligt mot dina nära och kära! 

-SandraLikes

Comments

Dagens låt är Thousand years by Peter & Evynne Hollens. 

Jag finner inga ord för vad jag tycker om denna musikvideon och covern. Det är så vackert att Peter & Evynne sjunger låten på Peters systers bröllop, de har filmat ur vackra vinklar och gjort hela musikvideon så känslosam. Jag gråter varje gång jag ser den! Jag kan inte sluta glo på musikvideon & den rullar om och om igen, dag efter dag. 

Peter Hollens gör grym musik och gör även fantastiska musikvideor, han är alltid på vackra platser och jag blir lika amazed varenda gång! Hur kan han alltid hitta sånna vackra platser?

- Little Harmonies, Sanna xx
Likes

Comments

Nu börjar det närma sig till inspelningen & jag tänkte att jag & Sandra kunde avslöja en av låtarna imorgon! & sen den andra låten på Fredag? Men jag får kolla med Sandra först innan jag lovar någonting. 

Idag är det pluggdag, eller rättare sagt en slappdag, för det kommer troligen inte bli så mycket pluggande. Jag är sjukt trött idag som vanligt och orkar knappt gå fram & tillbaka till toan. Men jag gör mitt bästa. Nu får jag sluta gnälla!
Jag är extremt taggad över att få göra en musikvideo med Sandra, eller jag menar två! JA VI SKA GÖRA TVÅ MUSKVIDEOR! Dock blir nog någon av dem bättre än den andra. Men vi ska göra vårt bästa. Vi ska ha två goa tjejer som ska hjälpa oss med att spela in & komma upp med några idéer. Nadia & Sara. Det blir många S, Sanna, Sandra & Sara och lilla Nadia. 

Jag köpte en mikrofon igår & gissa om jag var lycklig. Men när jag kommer hem så fungerar inte ljudkortet. Sweet.. Så nu måste jag vänta tills på Måndag och gå ner och antagligen byta det, eller så har jag gjort något fel. Skulle inte förvåna mig. Så om någon grymt teknisk person sitter bakom skärmen & läser mitt inlägg, lite hjälp tack? xD

Här kommer en ganska gammal bild på mig.. Jag mosar mitt ansikte lite och jag vet inte helt vad jag gör på bilden, men... Here u go. 

- Little Harmonies, Sanna xx


Likes

Comments

Tycker att det här pojkbandet är för härligt! De leverar alltid! Dock slår INGEN 1D...
Är också överlycklig över att Eric följer mig på Twitter! Det var så jag upptäckte killarna, genom att en av dem följde mig
😍
-
Little Harmonies, Sanna xx


Likes

CommentsAAAAAJJJ SOM JAG VET INTE VAD!! Hade skridskor igår och krockade med en tjej i klassen, så nu har jag slitit upp en skada i svanken, fyyyyyy 17 vad det gör ont!! Vill bara hem igen och lägga mig o gråta 😥 

Bara två veckor kvar tills vi spelar in vår premiär video, längtar nått så enormt! Kommer bli såååååå kul 😃 

Hoppas att ni mår bra, langar in en bild från tidigare i veckan 😘 

Likes

Comments

Det är väldigt konstigt att många tar föregivet att killar inte kan bli sårade, att de inte kan ta det lika hårt på han när hans förhållande tar slut som tjejen gör.

Men det är ren bullshit!

Jag menar inte att det inte finns sådana killar, för det gör det! Men det finns lika mycket sådana tjejer! För varför skulle alla tjejer vara måna om sitt förhållande och killarna skita i det? Jag tror nästan att killar är mer försiktiga med sina förhållande än vi tjejer är!

När jag hör ordet player så tänker jag på en kille som leker runt med tjejer, att det skulle vara motsatsen är inte det första som dyker upp! Men varför ska inte en player lika väl kunna vara en tjej?

En sak jag tycker är störande är att folk tycker det är fel när killar gråter. Varför i hela fridens namn är det fel? Alla behöver gråta då & då för att må bra & det är inte bara något jag säger. Varför ska män behöva hålla inne alla känslor och tårar medan kvinnorna får springa runt och lipa hela dagarna? Jag tycker även att kvinnor ska börja förstå att män har känslor, självklart bryr han sig om ert förhållande, självklart så vill han lösa allt med dig.

Det krävs en bra man för att få en bra kvinna & det krävs en bra kvinna för att få en bra man!

-
Little Harmonies, Sanna xx

Likes

Comments


INSPELNING DEN 20-21 FEBRUARI! NU BLIR LITTLE HARMONIES MUSIKVIDEO SNART VERKLIGHET!

Nu ska jag hem ett tag innan jag beger mig till läkaren. Bussen låter konstigt, snart går den väll i bitar?! Bjuder på en liten bild som Rebban tog på mig & Sandra under en lektion igår!
-Little Harmonies, Sanna

Likes

Comments