Hej alla!
Just nu är jag i något som nog skulle kunna kallas chock. Igår eftermiddag körde en kapad lastbild över flera människor i Stockholm. Den girade sedan in på Drottninggatan och körde rakt in i Åhléns. Polisen har gripit en man och man tror det rör sig om ett terrordåd. För mig är detta helt ofattbart... terrordåd, i Sverige? Vårt älskade land. Vackra, fina, säkra Sverige verkar inte längre särskilt säkert. Jag har tur som bor långt ifrån Stockholm mitt i ingenstans (skämt o sido) och slapp uppleva detta. Jag hade heller inga anhöriga som befann/befinner sig i närheten.
Ta hand om era nära och kära. All kärlek till de drabbade.
Remember I'm just a little girl in a big world
xoxo

Likes

Comments

Hej alla!
Förlåt för sjukt dålig uppdatering, ska verkligen försöka bli bättre på det.
Men jag tänkte göra en liten typ lifeupdate.
Så, i måndags så var det enda jag gjorde att öva på läxor då vi har/ska ha två prov denna vecka (spanska och SO). I tisdags så hade jag fotbollsträning dock så var vi bara 8 stycken som tränade när jag sedan kom hem så åt jag bara lite och sen övade inför spanska-provet. Igår (onsdag) så hade jag mitt spanska-prov som nog inte gick så bra... sedan så slutade jag tidigare så då hade jag utvecklingssamtal. Det gick bra, jag hade godkänt i alla ämnen så det var jag nöjd med. Sedan så åkte jag till mormors ålderdomshem och hälsade lite på henne och sedan hämtade jag en tjockare jacka. Efter det så skulle jag och några andra hjälpa till på en påskvandring (därför jag behövde en tjockare jacka) inom kyrkans verksamhet. Vi hjälpte till som guider och ledde grupper. Det blev ganska sent så när jag kom hem så gick jag och la mig nästan med en gång. Idag (torsdag) så har jag inte gjort särskilt mycket. Jag skulle åkt på fotbollsträning men behövde öva lite extra inför SO-provet imorgon så skippade den. Sedan så åkte jag en stund till min kompis (Liv) och vi åt kladdkaka och spelade undertale (ett datorspel). Detta var allt för idag <33
Remember I'm just a little girl in a big world
xoxo

Likes

Comments

Hej!
Som ni ser så har jag tagit bort mina tidigare inlägg, detta för att jag inte var särskilt nöjd med dom. Men jag hade tänkt starta en liten "serie" här på bloggen. Det är så att jag håller på att renovera min lilla toalett. Det som från början såg ut som ett litet projekt slutade som ett ganska jobbigt renoveringsprojekt. Det visade sig nämligen att vi blev tvungna att riva hela golvet och byta ut alla rör. Detta har tagit oss ungefär 2 veckors tid men nu är äntligen alla rör bytts och golvet är tillbaka. Som sagt så tänkte jag alltså starta en serie där ni får följa denna lilla renovering. Nästa steg blir att köpa toalett, handfat och en liten hylla. Vi ska troligtvis till Ikea och Bauhaus snart för att kolla på det.
Ses snart
Remember, I'm just a little girl in a big world
xoxo

Likes

Comments