Jag har ju tidigare tipsat om Ashley Brooke, men gör det igen; Då jag tyckte att det här klippet (det ovan) var riktigt bra. Många av oss kanske inte alltid har den bästa inkomsten, men vill ändå se stylish ut. Många av Ashleys klipp är riktigt bra i varje fall om man har ett intresse för mode.

Tycker att ni som inte har kollat in hennes kanal sedan tidigare ska göra det - om inte på studs, så en regnig sommardag..!

Likes

Comments

Bild tagen av mig

Jag älskar att V har ett sådant intresse för djur och blir genuint lycklig i deras närvaro. Försöker lära honom om respekt för andra levande varelser, men på samma gång bibehålla kärleken till det!

Respekt för djur och natur borde vi vuxna många gånger få lära oss igen -i alla fall om man kollar runt omkring oss...

Likes

Comments

Bild tagen av mig

På midsommar fick vi njuta av vacker natur - mellan skurarna (som väl hör till midsommar!) såg vi till att njuta till fullo. Det är få saker som slår den svenska naturen i alla fall på sommaren. För tillfället har jag semester och där av lite sporadiska inlägg, men förhoppningsvis kommer det dagliga inlägg igen inom kort.

Laddar batterierna och njuter av semestern med nära och kära - samt samlar en massa inspiration.

Likes

Comments

Bilder tagna av mig

Dessa växter är köpta på Nisses Växter


Jag håller för tillfället på med lite sidoprojekt i trädgården och ett av dem är att få en blomstrande sten. I stället för att försöka odla gräs på den, så ska jag försöka mig på en liten plantering där; vilket passar sig rätt så bra här på Västkusten, då vi har mycket karja klippor här i kring.

Idags läget försöker jag sälja in taklökar till min sambo, att de är fina och lätt skötta! Vet inte riktigt hur det går om jag ska vara ärlig, han är måttligt intresserad av växter över lag. Tror han helst hade velat ha något träd eller något, som mest skötte sig själv.

Ska försöka lägga upp en bra plan för det här projektet för kör oftast på impuls, vilket har sina för- och nackdelar kan man säga!

Likes

Comments

Bild tagen av mig

Jag och V var ute i trädgården - då jag plötsligt såg att under buskarna fanns en stenlagd kant! Nästan sprang upp till förrådet och hämtade lite olika verktyg, för att tillslut få fram denna kant!

Superfin var den och med lite mer jobb, så kommer det nog bli riktigt riktigt snyggt, men för tillfället vill inte vädret samarbeta med oss! Så projektet får ligga vilandes i väntan på bättre väder! Snart har jag semester, så hoppas på lite fina dagar då.

Vad har ni för semesterplaner?

Likes

Comments

Bilder tagna av mig

För varje dag som går inser vi hur lyckligt lottade vi är, som fick tag på ett hus med en mysig trädgåd tillslut. En massa pill med örtträdgården och nya projekt är på "g" - till min sambos förtret(?).

Att kunna ta sig en liten smootie på ena uteplatsen är guldvärd eller att sparka boll med lilleman - men som ni ser på bilden ovan tröttnar han snabbt och smiter sin väg.

Recept 

Ingredienser

  • 1dl blåbär
  • 1dl jordgubbar
  • 2dl mjölk


Så här gör du

  1. Häll allt i en mixer
  2. Mixa allt väl
  3. Häll upp i valfria glas
  4. Garnera med fördel med bär och mynta

Likes

Comments

Bilder tagna av mig

På bilderna finns bland annat: Citronmeliss , Marockansk mynta ochjordgubbsmynta

Det är ju givet att det ska finnas lite väldoftande myntor i trädgården och det ihop med citronmeliss/hjärtans fröjd - blir roliga "ta på"- växter för V. Drömmen är ju att få en inspirerande trädgård för både vuxna och små!

Får se hur det går med V och alla hans kusiner i sommar, det är ju ett steg på vägen för att se om den blir lyckad i framtiden. Ett steg i taget! Än så länge har både jag och V haft mycket roligt under våra planteringsstunder samt i jakten på nya växter - detta bland annat tillsammans med min mamma.

Tror att hon tycker det är kul att hennes intresse för trädgården förts vidare. Det kan vara en stund för lugn och ro samtidigt som det är njutningsfullt i maten samt för ögat!

Likes

Comments

Vardagslunket är minst sagt mer eller mindre igång för min del - där av den dåliga uppdateringen på bloggen i mellanåt. Försöker få till ett par träningar per vecka, men ibland är jag helt enkelt för trött för att få till så många träningspass, som jag vill!

Tröttheten brukar minska när jag faktiskt tränar, så förstår inte varför jag låter tröttheten vinna i mellanåt - Kanske är det ett tecken på min mänsklighet och att vi alla har våra laster. Något som jag är duktigare med att faktiskt cykla fram och tillbaka från jobbet - detta oavsett väder och dagsform. Rutten är på dryga 6km enkelväg - dvs en dryg mils cykling varje dag.

Känner att jag måste bli bätte på att faktiskt komma iväg på träning tre gånger varje vecka, så att det sitter på rutin inför inskolningen av V i slutet av sommaren.

Har ni några tips, mottages dessa med öppna armar...

Likes

Comments

Hår och kokosolja

Ungefär fyra månader efter jag fick min son, började jag tappa en MASSA hår - vilket inte är något helt ovanligt; Men tyckte ändå det var väldigt jobbigt. Från att ha ett tjockt hår till ett tunt hår med en hel del bebishår. De i min närhet verkade inte märka hur mycket hår jag hade tappat och inte heller förstå min oro...

Inte förrän nu, när håret börjar komma tillbaka och jag har en ofrivillig lugg - förstår folk hur mycket hår jag faktiskt tappade. I samband med mitt hår tappande, kom jag över en recension av kokosolja och tänkte att det kanske var dags att testa. För vad hade jag att förlora, då de flesta produkter som är rekommenderade för håret ger mig allergi eller torkar ut min hårbotten.

Jag tycker verkligen att mitt hår har haft en ordentlig uppsving sedan jag började med kokosolja.

Hur gör jag?

Kvällsrutin

Jag flätar mitt hår och tar en liten (extremt liten) klick med kokosolja - värmer upp det i handen smörjer in ansiktet och det som sedan är över använder jag i mina hårtoppar. Se till att applicera i hårtopparna och eventuellt lite i längderna, men absolut inte i hårbotten; För risken är att du upplever att ditt hår är väldigt fett om du råkar applicera i hårbotten.

Tvättrutin

Applicera en riklig mängd i hela håret och riktigt massera in i hårbotten, låt det värka under tiden som du tvättar kroppen och de andra bestyr du har i samband med duschen. När detta riktigt har fått värka, så gör du din vanliga hårvårdsrutin. Om man har tid och vill kan man även låta kokosoljan var i över natten, men se till att täck håret ordentligt för att slippa fettfläckar i sängen...

Likes

Comments