Här kommer två höstlipp med en av mina favorit-youtuber när det kommer till mode! Tycker hon gör sjukt bra videos, som är väldigt inspirerande och informativa - det hörs att hon har ett genuint-intresse för mode och trender.

Vet att jag har länkat henne tidigare, men tycker hon är värd att lyftas ännu en gång - särskilt i det här höstrusket som råder, då kan man behöva lite sevärda tips på vad man ska titta på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bilder tagna av mig

Fantastiska skogsäventyr väntar! Längtar tills V är tillräckligt pigg för att följa med ut på skogsäventyr igen! Bilderna ovan är en mixad kompott av bilder, vissa är tagna under en promenad jag och V tog innan han blev sjuk medan exempelvis kantarellbilden är tagen efter jag fastnade i skogen under en regnskur (var och handlade, men påvägen hem kom världens skur).

Tänker ibland på att det är bara fantasin som sätter gränserna; En rotfälla kan vara ett dinosaurieben eller en grusad gång kan vara en öken medan en brantbacke är en bergsbestigning av Mount Everest! Jag och V försöker att inspektera djur och växter i naturen, för att lära oss om det som är omkring oss.

Dagens fråga/-or

Har du livlig fantasi? Hur gör ni promenader roligare?

Likes

Comments

Bilder tagna av mig

Var uppe på vinden hos min mor för ett tag sedan och tätt där efter var vi på second hand; Så har fått lite nya saker hem eller som i alla fall är nytt för oss här hemma.

Det är alltid kul att kunna återanvända grejer och se hur de får nytt liv. I helgen ska vi handla renoveringsgrejer och lite nya grejer till V. För som jag nämde i senaste inlägget så är hösten nu här och alla projekt ska startas upp; Egentligen hadr vi tänkt att starta denna helgen, som var men eftersom V var dålig fick vi skjuta på det.

Eftersom inget är ny införskaffat i butik, så länkast jag lite shyssta alternativ:

Glasfat: 1, 2 och 3

Trätallrik 1, 2 och 3

Koppar/Mässing vattenkanna 1, 2 och 3

Likes

Comments

Bilder tagna av mig

Min annars så stora kille har varit riktigt liten och ynklig. Där av har jag inte haft tid att blogga något för all tid har gått till den här lille knatten.

Nu är verkligen hösten här med sina förkylningar och sitt ruskiga väder; Ser dock fram emot alla vackra färger och varma dagar då det ser ut som hela skogen är en färgexplotion.

När inspirationen flödar och svamparna förhoppningsvis hoppar ner i korgen under ens promender. Tycker att hösten är full av inspiration i blandad kompott med hel gråa trötta dagar..!

Dagens fråga

Vad tycker ni om hösten?

Likes

Comments

Att tänka på
 • Inte cykla med för låg växel
  Det kanske känns som det går lättare till en början, men du behöver trampa, så många extra tramp, mot om du har i "rätt" växel!
 • Rätt utrustning
  Se till att både du och cykeln har rätt utrustning - hjälm, reflexer, cykellampa och kanske reflexväst osv. Det kan bli både böter och sjukhusvistelser utan rätt utrustning
 • Underhåll din cykel
  Smörj kedjan
  Är växeln rätt inställd
  Tar bromsarna ordentligt
  Kolla över däcken
 • 10 trampregeln
  När det känns jobbigt, trampa 10 tramp till och helt plötsligt behöver man inte de där extra 10 trampen mer! För att utvecklas måste vi våga pressa oss själv lite!
 • "Jag ska bara..."
  Ibland kan den där Alfons Åberg frasen vara rätt bra! "Jag ska bara cykla fram till den där korsningen" eller "Jag ska bara cykla i 5minuter till"

Likes

Comments

Här kommer ett tips på en youtube-kanal, för dessa regniga dagar och för andra tillfällen med så klart!

Josie som driver dessa konton är en Londonbo med känsla för stil. Hon berättar om senaste modet och vad man ska satsa på. Visar inspirerande bilder och berättar om fakta på ett härligt sätt. Man riktigt ser hur hon brinner för att som är vackert och för mode i helhet.

Tycker det är avkopplande och inspirerande att kolla på hennes videos. Det är ett konto jag verkligen har fastnat för det senaste, hon är så fruktansvärt charmig!

Hennes hemsida , youtube -kanal och Instagram

Likes

Comments

Bild tagen av mig i Indien

Utanför fönstret står regnet, som spön i backen och V snusar så gott tätt in till mig. Jag själv tittar på bilder och drömmer mig bort till en plats där palmerna bor!

Likes

Comments

Hjärtslagen slår, pulsen ökar och i tankarna återfinns det klassiska citatet "Run Forrest, run" - Därefter lite till orkar du, svetten rinner ned i ögonen och andetagen blir ytliga.

Ena dagen är man ute och springer för att i nästa sekund helt sakna motivation. Det är ta mig tusan inte alltid lätt att hålla motivationen uppe och "alla" säger att man bara måste hitta sin grej... Den omotiverade undrar så klart, hur lång tid det kommer ta?`

När resultaten kommer då, är det lätt under en period - Men sen då när det inte går lika fort och det känns som man inte blir bättre! Tror att många någon gång får den känslan och det är då det kan vara skönt med någon utifrån, som inte ser en varje dag.

För alla dem som inte kommer längre än till tanken "Jag borde börja träna"? Börja inte på måndag, börja så fort tanken kommer över dig. Annars blir det lätt måndag och det har liksom runnit ur sanden. Mitt bästa råd, är att börja direkt!

Men när första rundan slutar på 200meter i stället för 3km? Första steget är att komma ut över huvudtaget och det är bättre att gå de där 3km än att springa/jogga 200meter med spykänsla i halsen eller håll från helvetet. Ge inte upp, försök kom ut så fort som möjligt igen. Powerwalka i stället till att börja med, som sagt steg ett är att bara komma ut och börja överhuuvudtaget!

Likes

Comments