Hej. De senaste dagarna har jag känt mig så tjock. När jag ser mig i spegeln ser jag mycket tjockare ut än vad jag gjorde för några dagar sen, men min mamma säger att jag nästan har börjat bli lite smalare igen. Jag är rädd. Jag är rädd för att jag ska bli sämre igen. Jag har börjat få mera ångest igen, jag försöker stoppa den innan det blir en ångestattack. Jag lyckas oftast, jag vet hur jag ska göra för att tänka på annat. Jag brukar sätta på en youtubevideo eller kolla på netflix med min mamma. Jag hoppas att jag inte kommer falla tillbaka i hur jag mådde i somras igen.

Likes

Comments

​Hej! Jag tänkte testa att blogga. Jag kämpar mot en ätstörning, i somras mådde jag som sämst. Det var den värsta sommaren i hela mitt liv. Nästan hela sommarlovet fick jag ångestattacker nästan varje dag. Jag tillbringade nästan hela mina dagar på soffan och isolerade mig från alla mina vänner. Månaderna innan sommarlovet var jag knappt i skolan alls. De få dagarna jag faktiskt klarade av att gå dit över huvud taget, gick jag bara halva dagen. Vid lunchen gick jag hem. Jag ville bara dö. Jag ville inte leva men jag vågade inte ta livet av mig. Jag minns hur jag bet mig själv i handlederna, jag började aldrig blöda men det blev bitmärken. Jag var inte mig själv, det var som om hela jag bara var ett tomrum. Den hyfsat glada och spralliga tjejen som jag brukar vara var borta. Jag åt ungefär en halv pannkaka utspritt på en hel dag. Jag orkade inte göra nånting. Jag var tvungen att gå till sjukhuset kanske två gånger i veckan för att de skulle väga mig och så. Inför de besöken fick jag alltid extra mycket ångest. Jag hatade att vara där.

Nu mår jag mycket bättre, jag har mer ork, går i skolan på "heltid" eller vad man ska säga. 

Jag tänkte som sagt testa att blogga. Jag ska försöka uppdatera varje dag, men det kan nog bli lite svårt iallafall i början​. Jag kommer skriva om mitt liv och min vardag. Hoppas ni kommer uppskatta min blogg. 

Hörs förhoppningsvis imorgon. 

Likes

Comments