Hej och hallå i stugorna, vi återkommer som sig bör med plats 8 på vår exklusiva (nåja) lista eftersom det är måndag i dag.

Dessutom har vi varit på konserter igen, och därför har vi gett oss in i recensions-svängen igen. Vi börjar med Wille, som varit och sett de levande legendarerna Rolling Stones på Friends Arena. De "rullande stenarna" har genom åren svarat för ett antal geniala musikstycken som till exempel "Paint i black", "Midnight Rumble" och "Beast of burden". Om ni inte redan visste, alltså.

Läs Wiles recension här.

The Rolling Stones, Friends Arena, 2017

Betyg: 🍀🍀🍀
Bäst: Midnigt rumble och jumpin jack flash
Sämst:: Under my thumb
Korven: Serverades kebab, vet inte vad det säger.
Övrigt: Painted black ger mig tamejfan alltid gåshud, oklart varför.

Kommentar: Efter genidraget av Theo att inte följa anvisningarna till konsertparkeringen ankommer vi till National arenan i god tid (tillräckligt god tid för att först bli besvikna över att det bara serveras lättöl i kiosken till att efter en tids letande bli besviken över att starkölen enbart innehöll 33 cl)

Runt 19.30 entrade The hellacopters scenen och man började komma i stämning speciellt efter deras flaggskepp I I’m in the band. Runt 21 rullade dom in, stenarna. För det var just dessa egenskaper dom visade prov på denna kväll. Som kalla stenar som tar lång tid på sig att bli varm håller dom värmen alldeles utmärkt när de väl blivit upphettade. Efter en kallstartad inledning slog det fullkomligt gnistor om Mick och gänget efter att dom fullständigt smällt av en utomordentligt bra Midnight rumble. Betyget för kvällen blir en tre överlag men avslutning var värd att minnas.

(Jury: Wille)

----------------

Undertecknad har sett det danska indierockbandet Mew i Filadelfiakyrkan.

Mew, Filadelfiakyrkan, 2017

Betyg: 🍀🍀🍀
Bäst: Comforting sounds och 156
Sämst: Am I Wry? No
Korven: Åt inte, men chokladbollarna får starka 🍀🍀🍀

Kommentar: Mew är inga Rolling Stones, nej knappt ens Bo Kaspers Orkester, och förväntningarna var således relativt låga. MEN ibland ska man bli överraskad, som den här torsdagskvällen i Filadelfiakyrkan.

Ett par hundra hängivna fans, ett band som ger allt, en intim spelning långt från strålkastarljuset och den kommersiella världen kan ibland vara uppfriskande. Det här var ingen briljant spelning, men det var i alla fall ett ärligt, helhjärtat försök till det.

Och extranumren – ja de var fasiken riktigt bra. Åtminstone 156 och Comforting sounds, pärlorna i bandets låtkatalog, har nog sällan låtit bättre än vad de gjorde den här kvällen.

(Jury: Jacke)

The Rolling Stones, Friends Arena, 2017

Topp 10 standup-komiker

10: Russel Peters
9: Bill Burr
PLATS 8: Kevin Hart

Egentligen var inte Kevin Hart uttagen till denna lista (för han inte är bra nog), men eftersom han troligen är dagens mest populäre komiker var jag tvungen att ta med honom på denna åtråvärda lista. Kevin Hart är trots allt riktigt rolig!

Topp 10 konstigaste sporterna

10: Bog snorkelling
9: Shallow dive
PLATS 8: Kamelbrottning

För det första helt sjukt att så mycket folk faktiskt vill se detta. För det andra helt sjukt att det är en sport och att kamelerna faktiskt brottas(?). För det tredje, utan att vara insatt i ämnet, så vill jag nog inte veta hur dom får kamelerna att brottas...

För den som är intresserad av hur ett sådant här evenemang ser ut, kika här nedan.

Topp 10 låtar

10: Bohemian Rhapsody – Queen
9: When we were young – Adele
PLATS 8: Strawberry fields forever – The Beatles

The Beatles kräver förhoppningsvis ingen närmare presentation för er som väl läser detta, utan det räcker med att konstatera att de här grabbarna från Liverpool har ett GÄNG låtar som skulle kunna platsa på den hör listan.

Strawberry fields forever gör det. Varför? Tja, för att den är så fruktansvärt banbrytande. Lennons röst flyter vemodigt igenom det här experimentet likt inget man varken hört innan eller efter den här låten släpptes – och trots att den släpptes 1967 är den fortfarande i högsta grad relevant i dag.

"Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see". Det kan man fundera på både en och två gånger innan man blir klok.

....och därmed tackar vi för oss.

PÅ ÅTERSEENDE!
P,W,J
Slammarbyböjden & Utanborgarplatsen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då var vi tillbaka igen, och bloggen, som tidigare låg i koma, har fått sig en liten skjuts mot ett anständigt liv igen.

Den senaste veckan har varit skoj. Originaltrion har "återförenats" för en kväll, vi har varit på AW, och vi har sett Sverige slå Luxemburg med 8-0, efter ett mål och tre assist av Ola Toivonen.

Dessutom är vi tillbaka med plats 9 i vår serie LBF rankar. Enjoy!

Från vår återträff.

På väg hem från återträffen, som tog hårt på oss...

Från Sverige-Luxemburg, 8-0 (3-0)

Topp 10 standup-komiker

PLATS 9: Bill Burr

Bill Burr trakasserar precis allt och alla, så känner du att du lätt tar illa upp rekommenderar jag dig inte att lyssna på Bill Burr. Däremot, har du en gnutta humor är Bill är briljant och sätter en komisk prägel på svåra samhällsfrågor

Topp 10 konstigaste sporterna

PLATS 9: Shallow dive

Gillar du höga höjder med vackra vyer samtidigt som du gillar grunt vatten att vada i? Då är Shallow dive något för dig! Sporten går ut på att hoppa från så högt ställe som möjligt för att sedan landa i några decimeter djupt vatten. Hur vet man om man vunnit tänker ni då? Min vilda gissning är vid gränsdragningar så är det den som överlever det högsta hoppet som vinner. För den intresserad klicka på följande länk. https://youtu.be/G5_n9l5Etko

Topp 10 låtar

PLATS 9: When we were young - Adele

Att Adele sjunger bra är nog de flesta överens om. När det är som allra bäst är hennes röst redo ta över en hel stad, ett land, eller för den delen ett utsålt Wembley. Att välja ut en relativt samtida låt så här högt kan lätt bli föremål för kritik, men faktum är att jag både tror och tycker att Adele i sina bästa stunder, som i den här magnifikt stora och känslosamma balladen, är minst lika stor som exempelvis Whitney Houston eller Aretha Franklin. Låten tuggas på radion och du tänker: "vad är det för speciellt med den här", men vänta bara. "When we were young" handlar om då och nu, det som är och det som har varit. Ett bombastiskt, stort ämne, som gör sig allra bäst klädd i Adeles fantastiskt stora röst. Lyssna här nedan. Och nix, det är inte playback.

Tack ska ni ha

/P,W,J

Höjarmedplatsen & Borgarbyhöjden

Likes

Comments

Som rubriken säger så är det alltså premiär för LBF rankar. Det fungerar ungefär som det låter – LBF rankar helt enkelt olika saker.

För att göra det lite enklare har vi valt varsitt mer eller mindre seriöst ämne där vi rankar topp 10. Därefter räknar vi ner placeringarna varje vecka i tio veckor. Här nedan följer våra ämnen.

Pontus: Topp 10 standup-komiker

Wille: Topp 10 konstigaste sporter

Jacke: Topp 10 låtar

Och vi börjar redan idag! Trevlig läsning...

Topp 10 standup-komiker

PLATS 10: RUSSEL PETERS 

Russell Peters är en standup-komiker med ett fokus på människors etnicitet, och han kan få alla att skratta åt alla. Peters klarar att göra komik för alla inom ett känsligt ämne på ett briljant sätt, vilket gör att han kommer med på denna åtråvärda lista.

Topp 10 konstigaste sporterna

PLATS 10: Bog snorkelling
Snorkel och simfötter på, sen ska du ner i ett smutsigt och halvdjupt dike. Två längder och snabbast vinner. Känns ganska straight forward. För den intresserade kommer här en länk för vidare läsning.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/snorklade-hem-seger-i-dike
Topp 10 låtar

PLATS 10: Bohemian Rhapsody – Queen

"Galileo, Galieo, Figaro". Tja, det är svårt att utesluta detta mästerverk från en topp 10-lista innehållande tidernas bästa låtar. Freddie Mercury är utan tvekan tidernas bästa rocksångare, och har ni tvivlat innan – lyssna på den här nedan.

Och det var allt för oss för den här gången, vi återkommer nästa måndag med plats 9 i LBF rankar. På lördag ska vi gå på fotboll, och vi har en annan, hemlig, grej på G dessutom. Kan bli ett "vanligt" blogginlägg om det innan nästa vecka.

/P,W,J
Hammarbyplatsen & Medborgarhöjden

Likes

Comments

Ja, vi har ju inte bloggat på ett tag. Skönt tycker ni? Eller kanske tråkigt? Eller mest troligt: ointressant.

Hur som helst – vi är tillbaka. Men någon recap på de senaste dagarna, eller rättare sagt månaderna, får ni inte. Bloggen har legat i respirator för länge.

Det vi kan berätta är vi har varit i Zakhyntos och London. Inte tillsammans, men vi har varit där. Dessutom har en av oss opererat knät. Men den största nyheten är givetvis att två av oss blivit sambos igen i Stockholm.

Om Zakynthos (tre meningar): Det var ju varmt, så det var ju ett plus. Det var i Grekland, och det är också ett plus. Stränderna och vattnet var fantastiska, men ändå lite besviken på maten.

Om London (tre meningar): Det var ljuvligt. Det var fenomenalt. Det var perfekt.

Om operationen i knät (tre meningar): Operationen gick väldigt bra och smidigt, och jag var på hemmaplan tre timmar efter själva ingreppet. De drog en del av min baksida som ersatte det gamla främre korsbandet, samt sydde ihop inre menisken. Nu är det rehab för fullt och rörligheten blir sakta men säkert bättre i benet.

Om att bli sambos igen (tre meningar): Mer disk. Mindre diskmaskin. Ge hit sladdfan, datorn laddar snart ur.

Tack, och på återseende

/P,W,J
Hammarbyplatsen och Medborgarhöjden

Likes

Comments

Little Big Fellas står som värdar för "LittleBigLeauge" där man samlar sin bästa elva i Premier League för 100 miljoner kronor. Hur spelarna presterar i verkligheten avgör poängen för spelarna du har i ditt lag och således även hur bra det går för dig i ligan. De hundra miljonerna är tyvärr också fiktiva, så du kan inte spara dom.

Vi utropar oss kaxigt till proffs på fantasy-ligor – tror du att du har en chans mot oss? Gå med nu!

Senast torsdag vill vi att du har signat upp.

Följande steg krävs för att vara med.

1. Gå in på hemsidan för Fantasy Premier League och skapa ett lag
2. Klicka på "Join a privte league" och slå in koden: 2592522-608499
3. Get your ass kicked

Över och ut
/P,W,J
Olika platser (Ej i trafik)

Likes

Comments

Jag och Emma har varit på Storsjöyran i Östersund, en stad som är dubbelt så liten som vår hemstad Sundsvall, men som trots det har kommit ungefär dubbelt så långt på idrotts– och nöjesfronten.

Över 30 000 personer brukar besöka "Yran", en folkfest som Sundsvall, åtminstone till synes, inte mäktade med trots att man klämde in Sensommar, Thai-festivalen och den Italienska matmarknaden under samma helg.

Östersunds fotbollslag har sprungit ikapp, hälsat på och kutat förbi Sundsvalls dito och är med stormsteg på väg ut mot Europa. Således väntades en publiksiffra uppemot fina 5 000 när bottengänget Halmstad under söndagen gästade Östersund. Att jämföra med "Giffarnas" dryga 4 000 mot flerfaldiga mästarna Malmö FF.

Men nog med gnäll, Sundsvall är en finfin stad på många sätt och vis. Ni kanske fattar min poäng ändå.

Yran bjöd på många akter – några bättre än andra.

Här kommer några mat– och musikrecensioner från festen.

Per Gessle, stora scenen
Betyg: 🍀🍀🍀
Bäst: Sommartider
Sämst: Marie Fredrikssons "ersättare"
Älgwrapen: 🍀🍀 (Aftonbladets femplussare var som alltid när Aftonbladet femplussar: inte så bra som man tror)

Kommentar:
Per Gessle är en speciell svensk artist. Han går hem både hos den äldre och den yngre generationen. Så när han entrar Stora scenen runt halv tio på fredagskvällen är det en blandad skara människor som ser på. Och Gessle levererar en "best of"-setlist med de största hitsen från såväl Roxette-eran som Gyllene Tiders glansdagar och sin egen solokarriär. Och det är harmoniskt och dynamiskt. Dessutom bidrar hela bandet med en skyhög energinivå. Men sedan blir det inte så mycket mer. Låtarna lirar sig själva och är perfekta för en danskväll på stan – som i alla ära kan vara riktigt bra emellanåt. Men djupare än så når aldrig Gessles hitmaskin.

Pet Shop Boys, Stora scenen
Betyg: 🍀🍀
Bäst: West End Girls och discokulorna på medlemmarnas huvuden
Sämst: Energin och övriga låtar
Älgwrapen: Skippade

Kommentar:
Cirka tjugo minuter efter utsatt rullar superstjärnorna in. Eller ska man kanske kalla dem för supergamlingarna? För nu har Neil Tennant och Chris Lowe blivit som vilka pensionärer som helst. "En ljusshow som aldrig tidigare skådats på våra breddgrader" stod det i festivalmagasinet. Men bara en stenkast ned, i Badhusparken leverade Alan Walker en fetare show. Pet Shop Boys må har varit upphovsmän till EDM-musiken, men den här kvällen blir de inte mer än ett par trötta föredettingar, tyvärr.

Alan Walker, Badhusparken
Betyg: 🍀🍀
Bäst: Alla låtar lät likadant
Sämst: Alla låtar lät likadant
Älgwrapen: Skippade

Kommentar:
Alan Walker har blivit streamad miljontals gånger på Spotify. Förra året var "Faded" en av de mest populära låtarna i hela världen. Men den omtalade EDM-musikern blir inte så särskilt mycket mer än sitt bås när han spelar live. Han trycker febrilt på olika knappar för att få den galna publiken att hoppa så högt och länge som möjligt. Och det är just det som räddar den här spelningen från underkänt – glädjen och energin som publiken bjuder på.

Laleh, Stora scenen
Betyg: 🍀🍀🍀🍀🍀
Bäst: Some die young och Kristaller
Sämst: Ge tillbaks det du tagit
Älgkebaben: 🍀🍀🍀🍀 (ett anonymt stånd långt in i Yran-träsket levererar högklassig kebab på norrländska. Klart bättre en den upphaussade wrapen)

Kommentar:
Laleh har alltid var en artist som förekommer i olika musiksammanhang mest för att fylla en lucka här och var. Hon gör covers i "Så mycket bättre", hon sjunger pop och ballader på både engelska och svenska. Hon ställer sällan upp på intervjuer intervjuer för hon vill värna om sitt privatliv så inte många vet särskilt mycket om henne. Men var säker på att det kommer bli ändring på Lalehs anonymitet i framtiden. Lördagskvällen i Östersund förvandlades till en enda stor dröm där fåglarna på Lalehs storbildsskärm flög ikapp med fåglarna ute i riktiga världen. Friheten, kärleken och drömmen kom påtagligt nära och när Some Die Young övergick i Kristaller förstod man att en sak var på riktigt: Laleh är redo för att utmana de största svenska artisterna – och triumfera. Är hon nästa Stadion-artist?

Henrik Berggren, Badhusparken
Betyg: 🍀🍀
Bäst: Shoreline, for sure
Sämst: Ljudet
Snacksen: 🍀 (Svinkalla och smakade dessutom som saltvatten)

Kommentar:
Henrik Berggrens nya album har fått idel positivt mottagande bland kritiker. Men det spelar ingen roll ikväll, det är fortfarande "Shoreline" som regerar. I live-comebacken strular både ljudet och Berggrens röst. Men ett moment av magi får vi alla fall, for sure.

Storsjöyran är en festival som håller ihop hela vägen. Personal i och runt omkring evenemanget är samspelta och polisen är konstant närvarande. Priserna är tillräckligt höga för att Östersundsborna och fler därtill är beredda att betala för att "rädda" fortsatt verksamhet samtidigt som det är valuta för slantarna. Ett koncept som är svårt att utrota. I tider med festivalhärdsmälta – usel ekonomi och hemska brott – får Yran ses som en av de sista fanbärarna för den svenska festivaltraditionen.

Dag 1: 🍀🍀🍀🍀
Dag 2: 🍀🍀🍀🍀🍀

(Jury: Jakob och Emma)

På återseende
P,W,J
Olika platser (Ej i trafik)


Likes

Comments

Så var vi återigen tillbaka med vad vi gjort på sistone i text– och bildform.

Först och främst så har vi jobbat. Det är förklaringen till varför bloggen just nu ligger inlagd med dropp. Men än så länge med huvudet över vattenytan i alla fall. Förhoppningsvis blir det lite tajtare mellan inläggen kommande veckor.

Just nu befinner vi oss alltså på olika platser, Pontus och Wille i Stockholm och jag i Sundsvall.

Men till helgen ser det ut att bli en fantastisk reunion när herrarna, plus Pontus flickvän Anita beger sig till nordligare breddgrader.

Innan vi berättar om vad vi gjort var för sig så kommer en recension från Sensommar, där två av våra små stora fellas befunnit sig.

"Första kvällen var bäst, då vi hade Cabana tack vare Jeppe och hans familj. I början av första kvällen var det lite glest med folk, men det blev bättre och bättre, och allra bäst var det under Norlie & KKV. Andra kvällen var lik den första men då hade vi inte lika bra biljetter så det drog ner lite. Men som helhet var det en grym helg."
(Andreas och Jesper)

Sensommar 2017, Idrottsparken, Sundsvall
Dag 1: 🍀🍀🍀🍀🍀
Dag 2: 🍀🍀🍀🍀
Bäst: Norlie & KKV
Sämst: Inget, men Steve Angelo får minus för att han inte spelade vissa låtar
Korven: Drack bara skumpa
Skumpan: 🍀🍀🍀🍀🍀

(Jury: Andreas och Jesper)

Från de södra delarna av Stockholm hälsar Pontus följande:

"Jag har varit på grönan med Anita och farsan. Ska upp i ringen med McGregor och Mayweather om en och en halv månad så har tränat slå mitt hårdast. Sparringpartner var farsan. Även fått en ny campingstol som passar grymt i vardagsrummet."

Wille, som har flyttat till mindre yta tillfälligt, messade förtvivlat häromdagen:

"Jag har ju förfan inte gjort någonting som du kan skriva om på bloggen"

Men han har blivit antagen till företagsekonomiprogrammet vilket med stor sannolikhet gör att det blir väääääldigt mycket plugg till hösten. Men det ger också ett väääääldigt bra CV i kombo med fyra år på juristlinjen. Grattis säger vi alla till Wille.

Här nedan på en mur någonstans i Stockholm.


Hemma i Sundsvall har det bland annat blivit examensfest och VM i minigolf (Västernorrlandsmästerskapen i minigolf).


Här nedan kommer bilder från de evenemangen.

Och det var allt för denna gång
P,W,J
/Olika ställen (Ej i trafik)

Likes

Comments

I dagens inlägg kommer en recension från Coldplays andra kväll på Ullevi. Den blir möjligtvis något partisk, men det får ni leva med.

Coldplay, Ullevi 2017
Betyg: 🍀🍀🍀🍀🍀
Bäst: "Fix you", "Charlie Brown" och "Violet Hill"
Sämst: "Always in my head" och som vanligt – att konserten tog slut.
Godispåsen: 🍀🍀 (Gott & Blandat har blivit för sliskigt med åren)

Att som multimegafan besöka sina idolers konsert är en väldigt speciell känsla. Klyschorna om vad musik (oavsett musiksmak) betyder för människor haglar ofta ner runtomkring oss i vardagen. Här ska jag kort försöka beskriva lite mer ingående vad det betyder för mig att se Coldplay live, bandet som fyller mest plats i mitt musikhjärta.
Charmen och baksidan med det är pendlandet mellan äkthet och falskhet. De två timmar Coldplay spelar är så overkligt förtrollande att det både är på renaste och djupaste allvar men ibland känns det ändå som en illusion, för efter konserten är det vanliga livet tillbaka igen.

Coldplay har inte världens bästa sångare, inte världens bästa låtkatalog, inte världens mest spektakulära bandmedlemmar, uppfinner inte musiken på nytt eller stylar i snygga scenkostymer. Men de knarkar heller inte ihjäl sig, bryter upp under kaosartade förhållanden eller följer mallen för "trasiga konstnärsstjälar".

De är som du och jag. Dessutom med ett hjärta av guld. Och därför är de störst för mig.
/Jakob L


Allt gött
P,W,J,E
Olika platser (Ej i trafik)

Likes

Comments

...men vi börjar med HÅKAN HELLSTRÖM, som vi både sett i Stockholm och i Gävle på sistone.

I Stockholm fick vi precis vad som utlovades – rullande åska. Men Håkan, han var lika bra som alltid trots tjugo minuters avbrott, buller, brak och långvarigt skyfall. Han gled på knä på scenen, brände av några ackord på elgitarren och sjöng om "gbg-regn". Dessutom fick han hjälp av Erik Lundin, First Aid Kit, Silvana Imam och Veronica Maggio.

Håkan Hellström, Stadion
Betyg: 🍀🍀🍀🍀
Bäst: "Hela huset", "Jag utan dig"
Sämst: "Det tog så lång tid att bli ung" och skyfallet
Halloumiburgaren: 🍀🍀🍀

I Gävle och Gasklockorna (där endast undertecknad såg honom) var förväntningarna inte så höga. Och det var kanske därför hakan föll mot backen när Håkan exploderade både låt- och energimässigt inför den 10 000 personer stora publiken. Efter en trevande inledning hände något som är svårt att förklara. Hitsen avlöste varandra och Gävleborna fick uppleva något de sent kommer att glömma.

Håkan Hellström, Gasklockorna
Betyg: 🍀🍀🍀🍀🍀
Bäst: "Valborg", "Man måste dö några gånger.." "Fri till slut"
Sämst: Inledningen
Halloumiburgaren: Åt inte
Rubriken vittnar om att vi har något spännande att berätta. Och det har vi.


Vi har som många vet (och de flesta inte vet) flyttat ur vår lägenhet på Lidingö.

Diskussionerna mellan oss och nära och kära har ofta handlat om huruvida det verkligen var smart att säga upp en fyra på 102 kvm2 i de tider vi lever i nu med skyhöga andrahandshyror osv.

Och nu har vi fått ett svar på frågeställningen: Det var smart. För till hösten har vi lyckats knipa en trea i "skatteskrapan" på Medis till ungefär samma pris. Så bloggen kommer alltså i högsta grad leva vidare till hösten då vi som tidigare nämnt kommer att tillbringa den terminen i Stockholm, alla tre.

Coldplay-specialen

Och nu är det slut på det roliga för många av er som (kanske) har läser det här inlägget, för nu är vi framme vid Coldplay-specialen. Bandet som endast gör "bögmusik" eller i bästa fall "bakgrundsmusik" har, när de kommer Ullevi i midsommarhelgen lirat inför 3,5 miljoner människor världen runt och har bara kommit halvvägs på sin turné.

Men jag och mina kompisar, vi tycker att de är rätt bra ändå. Här kommer några bilder från (näst) senast det begav sig. Wembley 2016. Sedan följer Coldplays fem bästa låtar.COLDPLAYS FEM BÄSTA LÅTAR

PLATS 5: See you soon
Vår kommentar: En nätt, avskalad akustisk låt från -99 om att inte tappa modet. Suverän i sin enkelhet.

PLATS 4: Green Eyes
Vår kommentar: En av få låtar med Coldplay där relationsdilemmat får ett lyckligt slut.

PLATS 3: Yellow
Vår kommentar: Ska man slå igenom, så ska man göra det med "Yellow".

PLATS 2: The Scientist
Vår kommentar: En tidlös klassiker om ånger och kärlek.

PLATS 1: Fix You
Vår kommentar: Tidernas bästa låt.

Och det var allt för denna gång
P,W,J
Olika platser (Ej i trafik)


Likes

Comments

Hej och välkomna till Håkan-specialen.

Här kommer vi att ranka Håkans (enligt vårt tycke) bästa låtar inför helgens två konserter på Stockholms stadion. På lördag är vi ett helt gäng som ska gå nämligen. Här kommer först några sköna bilder från senast det begav sig. Ullevi 2016.

oooops, sista bilden tyckte Nouw passade bättre upp- och ner. Men eftersom hela resan var lite upp- och ner så kör vi så.

DÅSÅ. HÄR KOMMER HÅKAN HELLSTRÖMS FEM BÄSTA LÅTAR.

PLATS 5: Tro och tvivel

Vår kommentar: En fantastisk Springsteendoftande dänga om att lämna all skit bakom sig.

PLATS 4: Vid protesfabrikens stängsel

Vår kommentar: Man vill ju gärna vara vid protesfabrikens stängsel, helt enkelt. För att uppleva stämningen.

PLATS 3: Man måste dö några gånger innan man kan leva

Vår kommentar: Ja, ibland behöver man säcka ihop några gånger för att palla med livet.

PLATS 2: När lyktorna tänds

Vår kommentar: Till och med vrede och ilska gör sig bra i en av Håkans allra bästa kompositioner.

PLATS 1: Du är snart där

Vår kommentar: Vi tror att när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än.


Allt gott/
P,W,J
Lidinghellström

Likes

Comments