Så kom då dagen. Dagen då LBF blogg går i grav.... Nänä. Vänta nu. Vi ska bara ta en paus, faktiskt. Men beslutet är oundvikligt eftersom vi tyvärr ska gå skilda vägar under en tid framöver.

Bloggen kommer dock att finnas kvar – och användas – vid specifika tillfällen. Med andra ord då vi har något att berätta om som rör oss alla tre.

Vad som mer kan sägas om det är att bloggens livstid är synonymt med de två av de mest sprakande, färgglada och finaste år som vi upplevt. Vi är otroligt glada över att det, om än i fragment, finns dokumenterat här och på www.littlebigfellas.tumblr.com, vår första bloggplattform.

Vi är obeskrivligt tacksamma för den här tiden. Den bär på minnen som aldrig kommer att tyna bort, och som i sina mest intensiva stunder alltid framkallar gåshud. Glädje, gemenskap, tillit, stöttning, tro och hopp är några av ord som genomsyrat den här tiden.

När gymnasiet är över och du inte vet vem du är, vad du vill, eller vad det ska bli av dig drömmer du ofta om ett liv bortom den trista vardagen, med spänning, upplevelser och lycka i kikaren. Det är precis vad vi upplevt.

Så ett rungande TACK till föräldrar, flickvänner, systrar, bröder, andra nära och kära, övriga LBF:are (ja, allhopa), nytillkomna bekantskaper, lärare, hyresvärdar och fan och hans moster. Och TACK till er som läst. 

Här kommer ett bildspel med bilder från åren, och livet: i dess renaste form. Scrolla dig ner. Vem vet, kanske hittar du igen dig själv i vimmlet av bilder? 

På återseende i framtiden/
P,W,J
Lidingmedborgarhöjden

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den senaste veckan har varit kantad av plugg och jobb, jobb och plugg samt jobb och tentor.

Därför är vi försenad med plats nr 6 av serien LBF rankar.

Men här kommer den!

Först kan vi berätta om lite smått & gott – som rubriken talar om – och i godispåsen hittar vi bland annat tio plåtar till Sveriges playoff-fight mot Italien nästa fredag. Så vi blir ett helt gäng från LBF som ska se den bataljen live. Gissa om vi är laddade?

Här kommer några bilder från sist det begav sig.

Och nu till sjätteplaceringarna....

Topp 10 ståuppkomiker

10: Russel Peters
9: Bill Burr
8. Kevin Hart
7. Anthony Jeselnik

PLATS 6: Patrice O’Neal

En hyllad men ack så saknad komiker. Patrice O’Neals komedi passar in perfekt i dagens PK-samhälle där man är tvungen att hålla tungan på vakt dygnet runt, för han kritiserade exakt det, med exakt precision. En av dem största, och kanske hade han blivit den allra största.

Topp 10 konstigaste sporterna

10: Bog snorkelling
9: Shallow dive
8. Kamelbrottning
7. Ostrullning

PLATS 6: Bo taoshi

Känner du dig som ett riktigt stolpskott? Då är detta något för dig! Lyft upp stolpen, sätt dig på stolpen och försvara stolpen. Motståndarna ska då försöka ta över stolpen och sätta någon av sina egna på den. Den som sist är i besittning av stolpen vinner. För en mer målande bild se länken nedan, let the games of poles begin!

Topp 10 låtar

10: Bohemian Rhapsody – Queen
9: When we were young – Adele
8. Strawberry fields forever – The Beatles
7. The river – Bruce Springsteen

PLATS 6: Dont't look back in anger – Oasis

Många i den yngre generationen hörde nog talas om denna visa för första gången i samband med terrorattacken i Manchester, där den här låten blev till en slags gemensam sorgesång med helande kraft för många inblandade. Och det är ju naturligtvis inget annat än ett fullbordat mästerverk som bröderna Gallagher har satt ihop. De må uppföra sig som barn i deras släktfejd, men den här låten är så mogen och kraftfull att självaste The Beatles nog skulle ha blivit inspirerade. Ilsken och besviken har vi nog alla varit, och när vreden tar över kan det ibland sluta illa. Och vem vill egentligen gå runt och vara arg i själen dag ut och dag in? Oasis råd till oss alla där ute är glasklart: Don't look back in anger, at least not today.

​​​

Allt gott,
/P,W,J
Byhammarhöjden och Platsmedborgaren​

Likes

Comments

Sedärja, då var vi tillbaka igen med nummer sju i rangordningen på våra listor. Dessutom har en av oss haft farsgubben på besök. Vedebörande tyckte att det var mycket trevligt och hans alldeles egna ord om helgen finner ni således i nästa stycke.

Farsan har varit på kurs hela veckan i Strängnäs, så på vägen hem gjorde han ett stopp hos mig och Anita och tog det lugnt efter en intensiv kurs. Vi var ute på Ol'earys Tolv och käkade burgare och tävlade i bland annat ”Thors hammare”. Vi har även kollat på en del film och druckit något glas vin. Vi hade en lugn och rolig helg som laddat upp oss för den kommande veckan.

Undertecknad med sambo har inte gjort någonting alls under helgen. Vi har båda pluggat oss fördärvade.

Här kommer bilder från O'learys-kvällen.

Och nu till listorna...

Topp 10 standup-komiker

10: Russel Peters
9: Bill Burr
8. Kevin Hart
PLATS 7: Anthony Jeselnik

Varning! Jeselnik är känd för att använda grova och inte särskilt politiskt korrekta skämt. Anthonys sketch ”Shark Party” blev viralt känd efter att hela Nya Zeeland reagerat starkt mot honom och hans komedi. Trots att en del av hans humor kanske ibland går över gränsen gör Jeselnik ett fantastiskt jobb att få ett och ett annat skratt även hos den mest kritiske lyssnaren.

Topp 10 konstigaste sporterna

10: Bog snorkelling

9: Shallow dive
8. Kamelbrottning
PLATS 7: Cheese Rolling (Ostrullning)

Om du gillar ost, se hit! Den sport går ut på att vara den som får tag i osten först. Hur svårt kan det vara tänker ni? Uppenbarligen väldigt svårt! Hur genomför man då Cheese Rolling?Jo man skickar iväg en ost ner för en backe, när osten börjar rulla ner för backen är tävlingen igång. Och som nämnt ovan först att fånga den vinner. Givetvis måste man säga Cheese vid seger fotot!

För den som är intresserad av denna sofistikerade och väl genomtänkta sport släng iväg ett getöga på denna summering av en tävlingsdag i backen.

Topp 10 låtar

10: Bohemian Rhapsody – Queen

9: When we were young – Adele
8. Strawberry fields forever – The Beatles
PLATS 7: The river – Bruce Springsteen

Precis som föregående artist, kan man lugnt påstå att mr. Springsteen har ett antal låtar som kan konkurrera om en plats på den här listan. Det faktum att han är 68 år gammal och fortfarande turnerar som om han vore 20 utan att tumma på kvalitén säger lite (eller mycket) om en av tidernas absolut största artister. Och visst – Born to run, Hungry heart, Thunder road med fler har sin charm, sin text, sin atmosfär och sin milstolpe i musikhistorien. Men det är ändå den här godingen som dröjer sig kvar längst i hjärta och själ när man lyssnat sig igenom Springsteens låtskatt. Det är när Bruce Springsteen går ner till den uttorkade floden som det brister inombords. Skör i all sin närvaro, men trots det så mäktig. Hatten av.

Vi återkommer om ett par dagar. Den 10 november blir det stor norrlandsåterförening i storstan då vi är ett antal gubbar som ska se Sverige piska Italien i playoff till fotbolls-VM.

Allt gott
P,W,J
Lidingströmhöjden och Hammarmedö

Likes

Comments

Hej och hallå i stugorna, vi återkommer som sig bör med plats 8 på vår exklusiva (nåja) lista eftersom det är måndag i dag.

Dessutom har vi varit på konserter igen, och därför har vi gett oss in i recensions-svängen igen. Vi börjar med Wille, som varit och sett de levande legendarerna Rolling Stones på Friends Arena. De "rullande stenarna" har genom åren svarat för ett antal geniala musikstycken som till exempel "Paint i black", "Midnight Rumble" och "Beast of burden". Om ni inte redan visste, alltså.

Läs Wiles recension här.

The Rolling Stones, Friends Arena, 2017

Betyg: 🍀🍀🍀
Bäst: Midnigt rumble och jumpin jack flash
Sämst:: Under my thumb
Korven: Serverades kebab, vet inte vad det säger.
Övrigt: Painted black ger mig tamejfan alltid gåshud, oklart varför.

Kommentar: Efter genidraget av Theo att inte följa anvisningarna till konsertparkeringen ankommer vi till National arenan i god tid (tillräckligt god tid för att först bli besvikna över att det bara serveras lättöl i kiosken till att efter en tids letande bli besviken över att starkölen enbart innehöll 33 cl)

Runt 19.30 entrade The hellacopters scenen och man började komma i stämning speciellt efter deras flaggskepp I I’m in the band. Runt 21 rullade dom in, stenarna. För det var just dessa egenskaper dom visade prov på denna kväll. Som kalla stenar som tar lång tid på sig att bli varm håller dom värmen alldeles utmärkt när de väl blivit upphettade. Efter en kallstartad inledning slog det fullkomligt gnistor om Mick och gänget efter att dom fullständigt smällt av en utomordentligt bra Midnight rumble. Betyget för kvällen blir en tre överlag men avslutning var värd att minnas.

(Jury: Wille)

----------------

Undertecknad har sett det danska indierockbandet Mew i Filadelfiakyrkan.

Mew, Filadelfiakyrkan, 2017

Betyg: 🍀🍀🍀
Bäst: Comforting sounds och 156
Sämst: Am I Wry? No
Korven: Åt inte, men chokladbollarna får starka 🍀🍀🍀

Kommentar: Mew är inga Rolling Stones, nej knappt ens Bo Kaspers Orkester, och förväntningarna var således relativt låga. MEN ibland ska man bli överraskad, som den här torsdagskvällen i Filadelfiakyrkan.

Ett par hundra hängivna fans, ett band som ger allt, en intim spelning långt från strålkastarljuset och den kommersiella världen kan ibland vara uppfriskande. Det här var ingen briljant spelning, men det var i alla fall ett ärligt, helhjärtat försök till det.

Och extranumren – ja de var fasiken riktigt bra. Åtminstone 156 och Comforting sounds, pärlorna i bandets låtkatalog, har nog sällan låtit bättre än vad de gjorde den här kvällen.

(Jury: Jacke)

The Rolling Stones, Friends Arena, 2017

Topp 10 standup-komiker

10: Russel Peters
9: Bill Burr
PLATS 8: Kevin Hart

Egentligen var inte Kevin Hart uttagen till denna lista (för han inte är bra nog), men eftersom han troligen är dagens mest populäre komiker var jag tvungen att ta med honom på denna åtråvärda lista. Kevin Hart är trots allt riktigt rolig!

Topp 10 konstigaste sporterna

10: Bog snorkelling
9: Shallow dive
PLATS 8: Kamelbrottning

För det första helt sjukt att så mycket folk faktiskt vill se detta. För det andra helt sjukt att det är en sport och att kamelerna faktiskt brottas(?). För det tredje, utan att vara insatt i ämnet, så vill jag nog inte veta hur dom får kamelerna att brottas...

För den som är intresserad av hur ett sådant här evenemang ser ut, kika här nedan.

Topp 10 låtar

10: Bohemian Rhapsody – Queen
9: When we were young – Adele
PLATS 8: Strawberry fields forever – The Beatles

The Beatles kräver förhoppningsvis ingen närmare presentation för er som väl läser detta, utan det räcker med att konstatera att de här grabbarna från Liverpool har ett GÄNG låtar som skulle kunna platsa på den hör listan.

Strawberry fields forever gör det. Varför? Tja, för att den är så fruktansvärt banbrytande. Lennons röst flyter vemodigt igenom det här experimentet likt inget man varken hört innan eller efter den här låten släpptes – och trots att den släpptes 1967 är den fortfarande i högsta grad relevant i dag.

"Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see". Det kan man fundera på både en och två gånger innan man blir klok.

....och därmed tackar vi för oss.

PÅ ÅTERSEENDE!
P,W,J
Slammarbyböjden & Utanborgarplatsen

Likes

Comments

Då var vi tillbaka igen, och bloggen, som tidigare låg i koma, har fått sig en liten skjuts mot ett anständigt liv igen.

Den senaste veckan har varit skoj. Originaltrion har "återförenats" för en kväll, vi har varit på AW, och vi har sett Sverige slå Luxemburg med 8-0, efter ett mål och tre assist av Ola Toivonen.

Dessutom är vi tillbaka med plats 9 i vår serie LBF rankar. Enjoy!

Från vår återträff.

På väg hem från återträffen, som tog hårt på oss...

Från Sverige-Luxemburg, 8-0 (3-0)

Topp 10 standup-komiker

PLATS 9: Bill Burr

Bill Burr trakasserar precis allt och alla, så känner du att du lätt tar illa upp rekommenderar jag dig inte att lyssna på Bill Burr. Däremot, har du en gnutta humor är Bill är briljant och sätter en komisk prägel på svåra samhällsfrågor

Topp 10 konstigaste sporterna

PLATS 9: Shallow dive

Gillar du höga höjder med vackra vyer samtidigt som du gillar grunt vatten att vada i? Då är Shallow dive något för dig! Sporten går ut på att hoppa från så högt ställe som möjligt för att sedan landa i några decimeter djupt vatten. Hur vet man om man vunnit tänker ni då? Min vilda gissning är vid gränsdragningar så är det den som överlever det högsta hoppet som vinner. För den intresserad klicka på följande länk. https://youtu.be/G5_n9l5Etko

Topp 10 låtar

PLATS 9: When we were young - Adele

Att Adele sjunger bra är nog de flesta överens om. När det är som allra bäst är hennes röst redo ta över en hel stad, ett land, eller för den delen ett utsålt Wembley. Att välja ut en relativt samtida låt så här högt kan lätt bli föremål för kritik, men faktum är att jag både tror och tycker att Adele i sina bästa stunder, som i den här magnifikt stora och känslosamma balladen, är minst lika stor som exempelvis Whitney Houston eller Aretha Franklin. Låten tuggas på radion och du tänker: "vad är det för speciellt med den här", men vänta bara. "When we were young" handlar om då och nu, det som är och det som har varit. Ett bombastiskt, stort ämne, som gör sig allra bäst klädd i Adeles fantastiskt stora röst. Lyssna här nedan. Och nix, det är inte playback.

Tack ska ni ha

/P,W,J

Höjarmedplatsen & Borgarbyhöjden

Likes

Comments

Som rubriken säger så är det alltså premiär för LBF rankar. Det fungerar ungefär som det låter – LBF rankar helt enkelt olika saker.

För att göra det lite enklare har vi valt varsitt mer eller mindre seriöst ämne där vi rankar topp 10. Därefter räknar vi ner placeringarna varje vecka i tio veckor. Här nedan följer våra ämnen.

Pontus: Topp 10 standup-komiker

Wille: Topp 10 konstigaste sporter

Jacke: Topp 10 låtar

Och vi börjar redan idag! Trevlig läsning...

Topp 10 standup-komiker

PLATS 10: RUSSEL PETERS 

Russell Peters är en standup-komiker med ett fokus på människors etnicitet, och han kan få alla att skratta åt alla. Peters klarar att göra komik för alla inom ett känsligt ämne på ett briljant sätt, vilket gör att han kommer med på denna åtråvärda lista.

Topp 10 konstigaste sporterna

PLATS 10: Bog snorkelling
Snorkel och simfötter på, sen ska du ner i ett smutsigt och halvdjupt dike. Två längder och snabbast vinner. Känns ganska straight forward. För den intresserade kommer här en länk för vidare läsning.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/snorklade-hem-seger-i-dike
Topp 10 låtar

PLATS 10: Bohemian Rhapsody – Queen

"Galileo, Galieo, Figaro". Tja, det är svårt att utesluta detta mästerverk från en topp 10-lista innehållande tidernas bästa låtar. Freddie Mercury är utan tvekan tidernas bästa rocksångare, och har ni tvivlat innan – lyssna på den här nedan.

Och det var allt för oss för den här gången, vi återkommer nästa måndag med plats 9 i LBF rankar. På lördag ska vi gå på fotboll, och vi har en annan, hemlig, grej på G dessutom. Kan bli ett "vanligt" blogginlägg om det innan nästa vecka.

/P,W,J
Hammarbyplatsen & Medborgarhöjden

Likes

Comments

Ja, vi har ju inte bloggat på ett tag. Skönt tycker ni? Eller kanske tråkigt? Eller mest troligt: ointressant.

Hur som helst – vi är tillbaka. Men någon recap på de senaste dagarna, eller rättare sagt månaderna, får ni inte. Bloggen har legat i respirator för länge.

Det vi kan berätta är vi har varit i Zakhyntos och London. Inte tillsammans, men vi har varit där. Dessutom har en av oss opererat knät. Men den största nyheten är givetvis att två av oss blivit sambos igen i Stockholm.

Om Zakynthos (tre meningar): Det var ju varmt, så det var ju ett plus. Det var i Grekland, och det är också ett plus. Stränderna och vattnet var fantastiska, men ändå lite besviken på maten.

Om London (tre meningar): Det var ljuvligt. Det var fenomenalt. Det var perfekt.

Om operationen i knät (tre meningar): Operationen gick väldigt bra och smidigt, och jag var på hemmaplan tre timmar efter själva ingreppet. De drog en del av min baksida som ersatte det gamla främre korsbandet, samt sydde ihop inre menisken. Nu är det rehab för fullt och rörligheten blir sakta men säkert bättre i benet.

Om att bli sambos igen (tre meningar): Mer disk. Mindre diskmaskin. Ge hit sladdfan, datorn laddar snart ur.

Tack, och på återseende

/P,W,J
Hammarbyplatsen och Medborgarhöjden

Likes

Comments

Little Big Fellas står som värdar för "LittleBigLeauge" där man samlar sin bästa elva i Premier League för 100 miljoner kronor. Hur spelarna presterar i verkligheten avgör poängen för spelarna du har i ditt lag och således även hur bra det går för dig i ligan. De hundra miljonerna är tyvärr också fiktiva, så du kan inte spara dom.

Vi utropar oss kaxigt till proffs på fantasy-ligor – tror du att du har en chans mot oss? Gå med nu!

Senast torsdag vill vi att du har signat upp.

Följande steg krävs för att vara med.

1. Gå in på hemsidan för Fantasy Premier League och skapa ett lag
2. Klicka på "Join a privte league" och slå in koden: 2592522-608499
3. Get your ass kicked

Över och ut
/P,W,J
Olika platser (Ej i trafik)

Likes

Comments

Jag och Emma har varit på Storsjöyran i Östersund, en stad som är dubbelt så liten som vår hemstad Sundsvall, men som trots det har kommit ungefär dubbelt så långt på idrotts– och nöjesfronten.

Över 30 000 personer brukar besöka "Yran", en folkfest som Sundsvall, åtminstone till synes, inte mäktade med trots att man klämde in Sensommar, Thai-festivalen och den Italienska matmarknaden under samma helg.

Östersunds fotbollslag har sprungit ikapp, hälsat på och kutat förbi Sundsvalls dito och är med stormsteg på väg ut mot Europa. Således väntades en publiksiffra uppemot fina 5 000 när bottengänget Halmstad under söndagen gästade Östersund. Att jämföra med "Giffarnas" dryga 4 000 mot flerfaldiga mästarna Malmö FF.

Men nog med gnäll, Sundsvall är en finfin stad på många sätt och vis. Ni kanske fattar min poäng ändå.

Yran bjöd på många akter – några bättre än andra.

Här kommer några mat– och musikrecensioner från festen.

Per Gessle, stora scenen
Betyg: 🍀🍀🍀
Bäst: Sommartider
Sämst: Marie Fredrikssons "ersättare"
Älgwrapen: 🍀🍀 (Aftonbladets femplussare var som alltid när Aftonbladet femplussar: inte så bra som man tror)

Kommentar:
Per Gessle är en speciell svensk artist. Han går hem både hos den äldre och den yngre generationen. Så när han entrar Stora scenen runt halv tio på fredagskvällen är det en blandad skara människor som ser på. Och Gessle levererar en "best of"-setlist med de största hitsen från såväl Roxette-eran som Gyllene Tiders glansdagar och sin egen solokarriär. Och det är harmoniskt och dynamiskt. Dessutom bidrar hela bandet med en skyhög energinivå. Men sedan blir det inte så mycket mer. Låtarna lirar sig själva och är perfekta för en danskväll på stan – som i alla ära kan vara riktigt bra emellanåt. Men djupare än så når aldrig Gessles hitmaskin.

Pet Shop Boys, Stora scenen
Betyg: 🍀🍀
Bäst: West End Girls och discokulorna på medlemmarnas huvuden
Sämst: Energin och övriga låtar
Älgwrapen: Skippade

Kommentar:
Cirka tjugo minuter efter utsatt rullar superstjärnorna in. Eller ska man kanske kalla dem för supergamlingarna? För nu har Neil Tennant och Chris Lowe blivit som vilka pensionärer som helst. "En ljusshow som aldrig tidigare skådats på våra breddgrader" stod det i festivalmagasinet. Men bara en stenkast ned, i Badhusparken leverade Alan Walker en fetare show. Pet Shop Boys må har varit upphovsmän till EDM-musiken, men den här kvällen blir de inte mer än ett par trötta föredettingar, tyvärr.

Alan Walker, Badhusparken
Betyg: 🍀🍀
Bäst: Alla låtar lät likadant
Sämst: Alla låtar lät likadant
Älgwrapen: Skippade

Kommentar:
Alan Walker har blivit streamad miljontals gånger på Spotify. Förra året var "Faded" en av de mest populära låtarna i hela världen. Men den omtalade EDM-musikern blir inte så särskilt mycket mer än sitt bås när han spelar live. Han trycker febrilt på olika knappar för att få den galna publiken att hoppa så högt och länge som möjligt. Och det är just det som räddar den här spelningen från underkänt – glädjen och energin som publiken bjuder på.

Laleh, Stora scenen
Betyg: 🍀🍀🍀🍀🍀
Bäst: Some die young och Kristaller
Sämst: Ge tillbaks det du tagit
Älgkebaben: 🍀🍀🍀🍀 (ett anonymt stånd långt in i Yran-träsket levererar högklassig kebab på norrländska. Klart bättre en den upphaussade wrapen)

Kommentar:
Laleh har alltid var en artist som förekommer i olika musiksammanhang mest för att fylla en lucka här och var. Hon gör covers i "Så mycket bättre", hon sjunger pop och ballader på både engelska och svenska. Hon ställer sällan upp på intervjuer intervjuer för hon vill värna om sitt privatliv så inte många vet särskilt mycket om henne. Men var säker på att det kommer bli ändring på Lalehs anonymitet i framtiden. Lördagskvällen i Östersund förvandlades till en enda stor dröm där fåglarna på Lalehs storbildsskärm flög ikapp med fåglarna ute i riktiga världen. Friheten, kärleken och drömmen kom påtagligt nära och när Some Die Young övergick i Kristaller förstod man att en sak var på riktigt: Laleh är redo för att utmana de största svenska artisterna – och triumfera. Är hon nästa Stadion-artist?

Henrik Berggren, Badhusparken
Betyg: 🍀🍀
Bäst: Shoreline, for sure
Sämst: Ljudet
Snacksen: 🍀 (Svinkalla och smakade dessutom som saltvatten)

Kommentar:
Henrik Berggrens nya album har fått idel positivt mottagande bland kritiker. Men det spelar ingen roll ikväll, det är fortfarande "Shoreline" som regerar. I live-comebacken strular både ljudet och Berggrens röst. Men ett moment av magi får vi alla fall, for sure.

Storsjöyran är en festival som håller ihop hela vägen. Personal i och runt omkring evenemanget är samspelta och polisen är konstant närvarande. Priserna är tillräckligt höga för att Östersundsborna och fler därtill är beredda att betala för att "rädda" fortsatt verksamhet samtidigt som det är valuta för slantarna. Ett koncept som är svårt att utrota. I tider med festivalhärdsmälta – usel ekonomi och hemska brott – får Yran ses som en av de sista fanbärarna för den svenska festivaltraditionen.

Dag 1: 🍀🍀🍀🍀
Dag 2: 🍀🍀🍀🍀🍀

(Jury: Jakob och Emma)

På återseende
P,W,J
Olika platser (Ej i trafik)


Likes

Comments

Så var vi återigen tillbaka med vad vi gjort på sistone i text– och bildform.

Först och främst så har vi jobbat. Det är förklaringen till varför bloggen just nu ligger inlagd med dropp. Men än så länge med huvudet över vattenytan i alla fall. Förhoppningsvis blir det lite tajtare mellan inläggen kommande veckor.

Just nu befinner vi oss alltså på olika platser, Pontus och Wille i Stockholm och jag i Sundsvall.

Men till helgen ser det ut att bli en fantastisk reunion när herrarna, plus Pontus flickvän Anita beger sig till nordligare breddgrader.

Innan vi berättar om vad vi gjort var för sig så kommer en recension från Sensommar, där två av våra små stora fellas befunnit sig.

"Första kvällen var bäst, då vi hade Cabana tack vare Jeppe och hans familj. I början av första kvällen var det lite glest med folk, men det blev bättre och bättre, och allra bäst var det under Norlie & KKV. Andra kvällen var lik den första men då hade vi inte lika bra biljetter så det drog ner lite. Men som helhet var det en grym helg."
(Andreas och Jesper)

Sensommar 2017, Idrottsparken, Sundsvall
Dag 1: 🍀🍀🍀🍀🍀
Dag 2: 🍀🍀🍀🍀
Bäst: Norlie & KKV
Sämst: Inget, men Steve Angelo får minus för att han inte spelade vissa låtar
Korven: Drack bara skumpa
Skumpan: 🍀🍀🍀🍀🍀

(Jury: Andreas och Jesper)

Från de södra delarna av Stockholm hälsar Pontus följande:

"Jag har varit på grönan med Anita och farsan. Ska upp i ringen med McGregor och Mayweather om en och en halv månad så har tränat slå mitt hårdast. Sparringpartner var farsan. Även fått en ny campingstol som passar grymt i vardagsrummet."

Wille, som har flyttat till mindre yta tillfälligt, messade förtvivlat häromdagen:

"Jag har ju förfan inte gjort någonting som du kan skriva om på bloggen"

Men han har blivit antagen till företagsekonomiprogrammet vilket med stor sannolikhet gör att det blir väääääldigt mycket plugg till hösten. Men det ger också ett väääääldigt bra CV i kombo med fyra år på juristlinjen. Grattis säger vi alla till Wille.

Här nedan på en mur någonstans i Stockholm.


Hemma i Sundsvall har det bland annat blivit examensfest och VM i minigolf (Västernorrlandsmästerskapen i minigolf).


Här nedan kommer bilder från de evenemangen.

Och det var allt för denna gång
P,W,J
/Olika ställen (Ej i trafik)

Likes

Comments