Hele livet mitt har jeg slitt med en følelse av å ikke passe inn. Jeg har en familie der jeg enten var for liten eller for stor og selvom det var masse kjærlighet, så følte jeg meg litt alene. På barneskolen fortsatte følelsen, jeg følte meg alltid litt til overs, ikke god nok til å være noens førstevalg. På ungdomskolen fikk jeg noen gode venner, til og med en kjæreste eller to, men jeg følte meg fortsatt ikke god nok.

Det er en veldig vond følelse når du aldri føler deg som en i gjengen, jeg følte meg alltid som et tillegg bare. Jeg vet ingen mente å gi meg den følelsen, og fordi min egen selvfølelse var så lav ble jeg kald og spydig for å holde folk unna meg. Det var bedre å velge å være alene, enn å bli utstøtt, da hadde jeg hvertfall valgt det selv. Psykologen min mente det ikke var det smarteste jeg har gjort, og det er jeg forsåvidt enig i.

Denne følelsen av å aldri helt passe inn fulgte meg ganske lenge. Den fikk en pause når jeg bodde i England og endelig fikk venner jeg hadde skaffet meg helt selv, som jeg kunne være meg selv sammen med. Men følelsen av å ikke være god nok ble liggende å murre i bakgrunnen.

På et eller annet tidspunkt i livet mitt ble tallet 27 mitt mål. Hvis jeg fortsatt ikke hadde funnet min plass her i verden når jeg var 27 år så ga jeg meg selv tillatelse til å avslutte det hele. Jeg følte at om jeg ble så "gammel" så var det mer enn bare en ungdomsting eller en fase. Da var det meg, jeg var ikke i stand til å bli lykkelig i livet mitt og på et tidspunkt måtte det stoppe på den ene eller andre måten.

I dag føler jeg meg fantastisk heldig, jeg blir 28 år i dag og jeg lever fortsatt. Jeg har det faktisk ganske bra. Jeg har noen fantastiske venner som ser meg for den jeg er og som godtar meg med feil, sykdom og alt. De reddet livet mitt. Sammen med en psykolog fikk jeg hjelp til å endre tankegangen min og godta meg selv også. Stoppe å ødelegge for meg selv fordi jeg følte jeg aldri var god nok. Gi slipp på de som jeg aldri klarte å være meg selv rundt. Jeg er og fantastisk heldig som har foreldre som stiller opp og støtter meg i al jeg gjør. De tar vannvittig godt vare på meg og jeg er så takknemlig for dem. Jobben er langt fra over, og jeg vet det er mange steg igjen, men det første og viktigste steget er tatt. Jeg har valgt å leve videre, valgt å fortsette å kjempe. Valgt å bli 28.

Så i dag så skal jeg kose meg, med noen av de fantastiske menneskene jeg har i livet mitt og nyte at dagen jeg ikke trodde jeg ville oppleve er her, og jeg er veldig glad for at jeg får feire den i dag.

Så bobler i glasset, tiaraen på hodet og et hjerte fylt av kjærlighet så er jeg klar for dagen min. Dagen som nesten ikke kom.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Når jeg var 18 år og i min første leilighet slapp jeg inn en person i livet og hjemmet mitt som utnyttet meg mens jeg var slått ut av alkohol og muligens noe ekstra i drinken min. På mange måter har det forandret meg, jeg gikk fra å tro alle mennesker var en mulighet for en ny venn, nå tror jeg alle mennesker er ute etter å gjøre alt for egen vinning.

Det som gjør aller mest vondt er at jeg har slitt med å føle meg hjemme noe sted. Jeg sliter med å føle meg trygg og det gjør at man ikke føler seg hjemme. Man skal være trygg hjemme ikke sant? Jeg prøvde å bo sammen med noen, men jeg hatet at andre hadde muligheten til å slippe noen inn i mitt hjem, så det fungerte veldig dårlig for meg og jeg ble urolig og deprimert. Så til slutt fant jeg ut at jeg måtte bo alene, være eneste med nøkkel og fikk sakte tilbake følelsen av kontroll og trygghet. Jeg sliter fortsatt med å ha andre hjemme hos meg, jeg føler meg sårbar og på utstilling.

Jeg har sliter en del med angst og det er vondt, men jeg jobber med det. Det vanskeligste er at det går ut over de som står meg nærmest. Jeg vet de er glad i meg og de betyr hele verden for meg, men dessverre tar ikke angst hensyn til det. Jeg kan ha like mye angst ovenfor mennesker som står meg nærme som en vilt fremmed. Det betyr ikke at jeg ikke setter pris på dem eller at de ikke er viktige for meg, men jeg trenger plassen min. Så hjemmet mitt er ganske beskyttet, jeg har sjelden gjester og jeg trives i mitt lille private fort. Tanken på å ha andre mennesker her stresser meg til tusen, men jeg jobber med det. Jobber meg å gjøre bostedet mitt til mitt eget hjem. Jeg vil ha et sted i verden som er mitt og som føles ut som hjemme, et sted jeg føler meg trygg og komfortabel alltid.

Jeg hater at noen har gitt meg evnen til å føle så mye frykt og usikkerhet, men jeg vet at jeg er sterk nok til å overkomme dette, jeg bare har ikke funnet rett oppskrift enda. En dag så vil jeg være en bedre versjon av meg selv, og finne evnen til å slippe folk inn i livet mitt både fysisk og psykisk.

Ønsk meg lykke til ;)

Likes

Comments

Er det bare jeg som tror Trump ble stemt frem av komikere verden over fordi Obama rett og slett var for folkekjær? En Amerikansk president skal tross alt tilby uendelig timer med humor materiale.

Bill Clinton var en horebukk og George Bush Jr. var en idiot, vi snakker årevis med humor! De kan fortsatt dukke opp i media med klønete uttalelser som livnærer komikere verden over.

En annen teori jeg har er at markedsføringsbudsjettet til Orange is the new black til Netflix er ENORMT! Enten de eller alternativt Cheetos som reklamerer for en ny type ostepop: smakløs.

Jeg tror også dette kan være et sjeldent genitrekk fra amerikanske 'rednecks'. Det er ingen som kommer til å ta fra noen våpen i USA nå i rent håp om at en av de er gal nok til skyte Trump.

For hvor stor er oddsen på om Trump overlever presidentperioden?

Mannen har irritert mennesker i en årrekke og han ble president?! Det er som vi skulle stemt på Krf! Ja det finnes de gærningene som tror det er en god idé, men alle med over gjennomsnittlig intelligens vet at det ikke er bra for verden.

Når Bush ble president sa jeg, "Kan Bush kan alle". Når Obama ble president så ble jeg positivt overrasket. Nå tenker jeg, om sytti år kommer vi til å si om USA som med Hitler, "Hvordan i verden klarte han å komme til makta? Var det ingen som kunne forutse dette?!".

Joda, men History Channel begynte å gå tom for nazi dokumentarer, så de krysser fingrene for krig eller presidentattentat.

Sesong 1 av Trumps presidentkarriere er halvveis og vi venter på en spennende sesongfinale som får Scandal til å virke som et rolig barneprogram!

Lykke til med valgsesong i Norge! Hvis du fortsatt har tro på demokrati da..

Likes

Comments

Jeg griner egentlig av det meste, men noen ting er standard.

- Takketaler, uten å vite hvem som holder talen eller hvorfor
- Alle som snakker om døde, igjen trenger ikke vite hvem som snakker eller som de snakker om.

Så Komiprisen 2017(ligger på YouTube), total knekk, humor er min favoritt aktivitet, jeg flirer 90% a fritiden min. Så når komikere hylles levende og døde så går jo jeg i knestående. Da de hyllet Åsleik Engmark og spiller Can You Feel The Love Tonight og jeg må akseptere at Timon er død, ja da var det ganske så ille er en periode.

I og med at jeg bruker headsett når jeg bruker macen til avspilling(takk til godstoget uttafor) så vil naboene mine eventuelt kun høre kort krampegråt ca en gang i timen.

En gang ble jeg sittende på do og se på videoer av soldater som kommer hjem til hundene sine, så da ble jeg sittende på skåla å grine til begge beina hadde sovna og jeg trodde jeg skulle brekke beina da jeg reiste meg.

Så hvis du skulle se meg en gang og jeg sitter med telefonen og prøver å puste rolig, så ja, da er det mye grining som foregår på innsiden for da har jeg sett et Instagram bilde av Alpinlandslaget som gleder seg til det kommer snø. �#idrettsglede på andres vegne selvsagt!

Likes

Comments

En av de tingene jeg stusser over i verden er merkelappene vi gir oss selv, våre identifiserende kvaliteter og betegnelser. Den rareste av disse må være å identifisere ser basert på tidligere erfaringer innen kjærlighet og sex og tro de automatisk gjelder for framtiden også.

Statuser som heterofil, homofil, bifil, transseksuell, aseksuell og en rekke andre betegnelser har blitt normale ord, men jeg ser ikke helt behovet for dem. Jeg ser ikke behovet for å begrense seg til et kjønn.

Kjønnrollene viskes stadig ut og det er ikke lenger noen satte regler på hva som definerer en kvinne eller en mann. Så hvorfor skal man begrense seg til å kun godta kjærlighet hvis den passer inn i den begrensede kategorien du har bestemt deg for?

Personlig så vil jeg nok gå under kategorien heterofil fordi jeg per dags dato aldri har falt for en kvinne, men om jeg skulle falle for noen så håper jeg det er personligheten som avgjør det og ikke kjønnet.

Tenk å ufattelig trist det er at noen kan leve hele livet uten den store kjærligheten bare fordi de ikke var fornøyd med pakningen?

Når man snakker med noen som venter barn og man spør om de vil ha gutt eller jente er de aller fleste mest opptatt av at det er friskt. Kjærlighet mellom foreldre og barn er ikke begrenset basert på kjønn. Dette er en begrensning vi setter for oss selv fordi vi tror samfunnet krever det.

Jeg håper at verden vi lever i fortsetter å viske ut skiller mellom kjønnene og gjør at vi står fritt til å uttrykke vår personlighet og vår kjærlighet ubegrenset.

Kjærlighet er ubegrenset og likestilling burde også være det.

Likes

Comments

Jeg tror vi alle kan være håpløse romantikere i blant, mens jeg venter på kjærligheten så finner jeg den i bøker og filmer. Mine favoritter som jeg aldri blir lei av er:

- Love, Rosie
- Because I Said So
- Ten Inch Hero

Dette er alle filmer som beskriver ulike former for kjærlighet. Alle har til felles at de handler om å falle for personen som gjør deg bedre, som din beste venn, den som overkommer alt og den du ikke trodde var rett for deg.

Love, Rosie er en ny favoritt selvom filmen ikke er ny, jeg var bare litt treg med å oppdage den. Filmen er basert på to bestevenner i England som møter ulike utfordringer i livet, noen som drar dem sammen og noen som drar dem fra hverandre. Jeg falt for filmen grunnet den fantastiske britiske humoren, den nydelige historien og de sjarmerende karakterene. Personlig har jeg alltid ment kjærlighet bør bygges på vennskap og det er denne filmen et prakt eksemplar på.

Because I Said So er historien om hva som skjer når mor bestemmer seg for at du har vært singel lenge nok. Hun setter opp en kontaktannonse og finner den perfekte fyren for dattern sin, men hun møter også en som ikke er god nok for henne, mener hun. Dattern møter selvsagt begge og historien handler om hvem hun bør velge og hvordan forholdet til moren og alle rundt henne påvirkes når sannheten kommer frem. Jeg elsker skuespillerne i denne og historien gir meg en følelse av at den rette for deg er den som gjør deg bedre, mer deg selv. Pluss du får forklaringen på hva en orgasme er, i tilfelle du lurte.

Ten Inch Hero er muligens min favorittfilm. Den handler om å akseptere den du er og bare sånn vil du finne elte kjærlighet. Vennskapene i denne filmen er rørende og du vil ønske å jobbe på denne sandwich sjappa du og. Humoren er fantastisk og jeg er litt fan av dette er filmen som brakte Daneel Harris og Jensen Ackles sammen. Kjemien mellom dem er til å bli litt sjalu av, men de er så søte at man godtar det. Absolutt en film man bør se, en feel good film med masse sjarm.

Så da bør din neste søndag være klar om du er en romcom/chick flick fan. Om du har noen favoritter du vil anbefale så kom med de :)

Likes

Comments

Nå og da så hender det at jeg blir skikkelig sint. En av de tingene som plager meg er urettferdighet. Det var derfor jeg begynte å studere jus, dessverre er ikke alltid livet rettferdig og jeg hadde rett og slett ikke en kropp som tillot meg å være jusstudent og jeg klarte ikke gjennomføre. utrolig trist, men jeg er glad for muligheten og mulig om helsa mi endres at også studier kan bli en del av fremtiden min.

Grunnen til at jeg skriver dette her er fordi at for et par dager siden så spurte Facebook meg om jeg ville bli medlem til en gruppe som het "Nei til Islam i Norge", og jeg klikka litt for meg selv. Innlegget mitt da var:

Siden 1970tallet har nærmere 21000 blitt drept i såkalte "muslimske" terrorist angrep. På fem år drepte nazistene 6 millioner jøder. Så det er fortsatt langt verre å være rasist enn "muslim". Ja jeg bruker gåseøyne fordi jeg mener at terrorister som skylder på religion mest sannsynlig ikke følger religionen. Det finnes ingen religion som er bygget på å hate andre mennesker. De er bygget på kjærlighet, troen på noe større, respekt og samhold. Jeg kommer til å klikke om jeg ser flere "Nei til muslimer i Norge", så hvis det er din mening så vær så snill å slett meg fra vennelista di! Vi må da være intelligente nok til å forstå at ikke alle muslimer er onde, på samme måte som at ikke alle katolske prester er pedofile. Hvis vi lar hat og frykt vinne så gjør vi akkurat det terroristene vil. Ikke vær et brødhue! Om du ikke liker muslimer så greit nok, men å hate de, utestenge de og nekte dem hjelp? Det er ikke greit! Du må ikke bli bestevenn med dem, men ikke spre hat og frykt. Hva om du kom til et annet land fordi ditt eget var ødelagt, du har muligens mister familien din, de fleste eiendelene dine, alle stedene du holder kjært er ruiner og du snakker ikke en gang språket der du havner. Det siste de trenger er rasshøl som ikke vet bedre.

Du kan muligens se mangelen på redigering, men det hadde jeg ikke tid til midt i raseriet mitt. Jeg syntes det er ufattelig urettferdig at Islam får skylden for terrorangrep. Ja, IS mener de er muslimske, men Adolf Hitler er vokst opp med en katolsk mor og har hatt en kristen oppvekst, men de fleste kristne ender likevel ikke opp som nazister.

Det er mange som er redd for det ukjente og det har jeg all forståelse for, men jeg startet å møte flere med andre bakgrunner enn min egen, og jeg fikk lov til å spørre om alle mine uvitende spørsmål. Jeg lærte blant annet at det finnes de som tror på arrangerte ekteskap og setter sin tillit til at foreldrene er i stand til å finne en god partner til dem. Det var ekstremt overraskende for min naive tankegang, men jeg lærte noe. Ikke alt vi ikke forstår er utelukkende negativt. Jeg er sikker på at hvis du spør en person som har et annet syn enn deg hvorfor de tenker eller tror sånn så vil du lære noe, dere blir nødvendigvis ikke enige, men dere vil få en større respekt og forståelse for hverandre.

Det vil alltid finnes kulturelle forskjeller og ulike grupperinger i samfunnet, men foreløpig er den eneste forskjellen vi trenger å tenke på er godhet og ondskap. Vis godhet for å bevise for hele verden at godheten er størst og ondskapen er en minoritet uten makt.

Norge for kjærlighet, samhold og respekt for kulturforskjeller. Det er mitt Norge. Mitt Norge er et trygt sted der alle er velkomne, der vi tar vare på hverandre og har forståelse. Mulig det er en drøm og ikke helt virkelighet i dag, men om vi alle prøver å være litt bedre i dag, og kanskje enda litt bedre i morgen, så knskje klarer vi å gjøre drømmen virkelig?

Jeg skal hvertfall prøve! Ønsk meg lykke til ;)

Likes

Comments

Gjennom mitt liv har jeg alltid blitt imponert av mennesker som setter andre først. Det er fantastisk å se mennesker som gjør ting for andre selv om det ikke er noe de ønsker å gjøre selv. Det er hva jeg kaller hverdagshelter.

Sykepleiere som har godt humør ovenfor alle pasienter og som gjør sitt ytterste for å gi andre en bedre dag. Psykologer og psykiatere som har valgt et yrke der de står ovenfor mennesker som har det vondt og kan være farlig for seg selv eller andre. Leger som gjør en vanskelig hverdag til noe bedre. Jeg er så imponert av de menneskene som ser håp og potensiale i alle mennesker. Jeg er så takknemlig for at det finnes sånne flotte mennesker i verden. Uansett hvor mange ganger jeg har vært hos ulike leger så er jeg fortsatt skikkelig nervøs, jeg hater prøver, sprøyter, tester og undersøkelser. Jeg hater å være syk og jeg føler meg ekstremt langt nede når jeg er syk. Så disse menneskene som gir meg trygghet ved å smile, ta seg tid til meg, forstå meg og lar meg beholde verdigheten selv på de verste dagene. De er hverdagshelter ❤️

Gode lærere er og mennesker som imponerer meg. Jeg har vært igjennom gode og dårlige lærere. De gode er med på å forme deg som person, guider deg mot framtiden din og gir deg verktøy du trenger for å komme deg til neste steg i livet. Jeg tror på at gode lærere redder liv ved å bry seg og gi den oppfølgingen og veiledningen man ikke visste man trengte.

Ledere, det er definitivt noen ledere som er hverdagshelter. Jeg har vært heldig og hatt noen virkelig fantastiske sjefer. De ga meg masse motivasjon, støtte, trygghet og yrkesstolthet. Å jobbe for et firma eller en leder som ser deg er fantastisk og jeg er ekstremt takknemlig å ha fått lære fra slike ledere. Jeg vet at sykdommen min kan potensielt være en karriere stopper og jeg får muligens ikke æren av å bli en leder en dag, men jeg kommer til å bære med meg alt jeg har lært uansett og ta det i bruk der jeg kan.

Foreldre og foresatte er også helter i mine øyne. Selv har jeg fantastiske foreldre som setter andre først, hjelper alle og lar mennesker være seg selv. De har et åpent hjem som alle vennene mine føler seg hjemme i. De er også de beste besteforeldrene. Vi har alltid hatt masse støtte hjemme til å utforske alle drømmer vi hatt. Vi har vokst opp med ubetinget kjærlighet og det har gitt oss en enorm styrke. Vi er ikke perfekte noen av oss, men sammen er vi ganske gode.

Alle mennesker som ser godhet i andre, som gleder andre og jobber for å gi alle mennesker det beste utgangspunktet i livet er helter! Min familie, mine venner og støttespillere på jobb er mine helter. De har reddet livet mitt og gitt meg livsgleden tilbake når det har vært på det verste. De har gitt meg uendelig mengde latter, kjærlighet og gode minner.

Mine hverdagshelter er fantastiske mennesker og jeg skulle ønske jeg var flinkere på å fortelle dem hvor viktige de er for meg. Jeg håper de vet det og jeg håper jeg kan være der for dem også ❤️

Likes

Comments

En ting dere kanskje ikke kommer til å høre så mye om på bloggen min, kjærlighetslivet mitt. Jeg føler at det er noen ting som er privat og et forhold mellom to mennesker på den måten er noe intimt for meg og jeg ville aldri vært komfortabel å fortelle verden om det.

Jeg skal alikevell dele litt, nok til at dere blir bedre kjent med meg. Jeg er litt utenfor normen føler jeg, fordi jeg har veldig lite negativt å si om eksene mine. De er fantastiske menn og jeg vil alltid være glad i de og våre minner. Jeg tror på at mennesker som har et dårlig forhold til eksene sine ikke gikk inn i forholdet av riktig grunner. For meg finnes det kun en grunn til at to mennesker skal velge å gå inn i et forhold, og det er fordi de beriker livet ditt. Ikke med materialistiske ting eller god sex, men fordi selv å sitte på en sofa i joggedressen og se på en dårlig film fortsatt er en bra kveld med den du er sammen med.

Siden jeg verdsetter de forholdene jeg har hatt så er det en ting jeg aldri kommer til å være ok med. Hvis du prøver deg på eksen min kan ikke vi være venner. Grunnene til det er flere, for det første så har det lite med sjalusi og gjøre, fordi jeg unner dem all lykke i verden. Jeg og mine ekser er avsluttede kapitler, følelsene er ikke der lenger. Årsaken til at det ikke vil fungere er fordi jeg kjenner disse gutta på en spesiell måte. Jeg vet hvordan de så på meg når vi var sammen. Hva skal jeg gjøre om han ikke ser på deg på samme måte som han så på meg, eller om han ser på deg på samme måte. Som din venn bør ikke jeg kjenne partneren din bedre enn deg, og sannsynligheten er stor for at jeg vil gjøre det en stund. Det kommer ikke til å være komfortabelt for noen av oss.

Så fall gjerne for eksen min, de er fantastiske, men da kan vi ikke være gode venner lenger.

Hvis noen lurer på hvorfor det ble slutt siden de er så flotte så er det rett og slett fordi vi ikke ville de samme tingene lenger, og det er greit. Ingen dårlige følelser og jeg er som sagt fortsatt veldig glad i dem og jeg setter pris på rollen de har hatt i livet mitt.

Når det kommer til fremtiden så tar jeg ting som de kommer. Jeg har sett mange forhold være bygget på feil verdier og jeg vil heller være singel enn å starte et forhold av feil grunn. Jeg er selvstendig og på dette feltet ganske tålmodig. Jeg faller for følelsen noen gir meg når de er i nærheten, de som gir deg trygghet og gjør at du føler deg spesiell og verdsatt. Jeg begynner å bli ganske glad i meg selv, så jeg vil finne en som gjør at jeg vil være bedre for meg selv og ha en som elsker meg selv når jeg bare er ok. Like viktig er det at jeg føler jeg tilføyer noe til min partner sitt liv, at jeg kan elske alle de tingene ingen andre legger merke til.

Skulle noe magisk skje så kan det være jeg deler noe av det med dere <3

Likes

Comments

Jeg var forrige uke i Stockholm og besøkte noen helt fantastiske mennesker jeg jobbet med da jeg var i England. Mens jeg var der så ble det selvsagt litt shopping. På handlelisten stod en ny Fake-Tan.

Normalt er min favoritt Palmer's Instant Tan, den er lett og bruke og den er tinted og gir en fantastisk farge, men den selges ikke i Norge. Vil du alikevel prøve den så får du tak i den på FeelUnique husk å holde deg under 350 kroner så du slipper toll.

Tilbake til denne lille rosa vennen. Jeg har prøvd den to ganger nå, første gangen 1 time og andre ganger 3 timer. Dette er en mousse så første jeg oppdaget er at du kan fint så brune små flekker på hele badet så husk å vaske det som spruter ut. En time gir deg den "Jeg var ute i sola i dag". Koselig, men ikke helt det jeg var ute etter. Så neste gang gikk jeg for tre timer, da fikk jeg mer den, "Jeg var ute halve sommer'n".

Den er lett å påføre moussen og den har en lett tint så du kan sjekke at det blir jevnt. Den tørker også raskt og ble ikke påvirket at jeg lå på sofaen, for sikkerhets skyld hadde jeg håndkle under med. En løs kosedress kan også funke, eller du kan dra fram OnePiecen igjen. Fargen er naturlig og ble ikke stripete eller flekkete på meg, annet en føtter og håndledd som alltid er litt vanskelig, men det kan skrubbes etterpå.

Min nyeste favoritt skrubb er fra Lindex og er akkurat nå på tilbud!


Denne skrubben gjør huden så myk og jeg har blitt stor fan av den!

Jeg har faktisk kjøpt en ny fake tan for å teste den også, litt fordi jeg føler fortsatt at selvom Cocoa Brown veldig bra, så syntes jeg den ikke slår Palmer's. Så neste som skal testes er denne. Anmeldelse av den kommer så snart jeg har testet den, jeg har foreløpig en fin farge med Cocoa Brown og liker ikke bli for tan heller.

Jeg har ferie så jeg kunne solbadet på takterassen og blitt naturlig brun, men jeg er en SPF 30-50 og vil ikke utsette huden min for unødvendig skade med solarium og timer i sola. Det er få ting så trist som mennesker som har hud som minner om en skinnveske. Da foretrekker jeg å beskytte huden min og ta vare på den og gi den litt fake farge isteden.

Da håper jeg dere får en flott dag alle sammen!

Likes

Comments