yoooo, jag har E i svenska så jag kan basically inte stava hahah ville bara varna er

Which way? THAT WAY!?

300 kr för Tjuvjakt, Vad tror dem att dem är? Men det slå ändå inte att att Sverige vann mot Luxemburg med 8-0

Visste du att: Charlie Chaplin var en gång med i en Charlie Chaplins look-a-like tävling och kom trea, helt galet. Men det är ok för dem flesta av oss vet ändå inte vem Charlie Chaplin.

Om det är så att du snart ska välja gymnasieprogram så tycker jag att du ska satsa på att gå ett yrkesförberedande. varför? Jo för att du slipper alla "svåra" kurser som du ändå bara kan plugga upp sen.

puss och hej ;D


Likes

Comments

Ahhh först fredagen på länge som arbetslös.... Jobbade som volontär för ik pantern. När jag sa att jag slutade så erbjöd dem istället 5 kr/timmen, nej tack.

Spenderade gårdagen med lite mysiga människor. Det började att jag krossade familjen Cavander i Fifa och sen lite Subway på det. Lund e som det burkar, trevlig stämning vi Mårtenstorget och babbar som står och skriker på en vid ica.

Jag ska se ifall jag kan mjölka lite pengar på bloggen så ska försöka bli lite ner aktiv.

puss och hej lever pastej

Likes

Comments

Nazister i Göteborg, Massmord is USA och Jay-z har fortfarande inte lagt till Empire state of mind på Spotify. VAD HÄNDER MED VÄRLDEN!!?!??!?!? Men något som är bra är att jag börjar min servering imorgon så..... life is great #ht17. men mitt liv är inte så intressant så ska inte slösa bort er tid men har dock lite chockande nyheter.

Visste ni att I Sverige tillverkas ungefär 350 miljoner liter Coca Cola per år, det blir cirka 960 000 liter per dag.

Det blir en jävla massa socker bitar och sockerkorn per år.

mvh david ;D


Likes

Comments

Ett mycket superbt hopp över en liten fontän.

Det var Malmö som kallade idag och vi åkte till Scandic. På Scandic så fick vi en guide och ja vad ska man säga, man kan nog inte prata tystare än honom. Några av deras Konferensrum hade disco belysning och det är nog ett plus?

dagens citat: jag hoppas dem är riktigt snygga, 5 fingrar och 5 tår.

comback!!!!!!!!! mvh david

Likes

Comments

Tyra tror hon e cool, Tobbe tror han är orten, Martin försöker glida in med sina dm´s hos alla, Sahara är Sahara, Isac kommer närmre och närmre himlen för varje dag som går. Emma har sina dilemman och jag håller mig lit som vanligt. Konstigt nog så röker ingen på Vipan...... Sike not nästan alla röker.

Life update: Trya lyckades utvecklade en flask fetich och det tyckte jag var kul hihihi. mycket i mitt liv har hänt, jag har fått träningsvärk.....

Jag har varit borta nu några veckor..... jag är verkligen inte ledsen för det för jag har haft skitroligt haha men im back bitches, casshhhh meee oushhide Yeeee

mvh david

Likes

Comments

David Batra!!!!! aaa!!! träffade david Batra igår hahah ❤ livet leker och Roger borde inse att slå på projektorn kommer inte lösa hans problem.

Idag ska jag spendera en kvalledag med sandby pågar och bara snacka skit,

Hypar redan en resa till Bad Gastein, jag åker vecka 8. För er som undrar så tycker jag att ni ska välja hotell och turism när ni börjar gymnasiet.

Mvh davve124

Likes

Comments

Hej hopp, 2 dagar av skolan har gått och jag vill redan bort, så illa kanske det inte är. Jag har ett mycket softa schema som låter mig sluta väldigt tidigt på torsdagar och fredagar. vi är 4 killar och typ 24 tjejer men det är väll inget dåligt? ❤

vi har super mycket praktisk så det är inte så mycket sitta still.

Mvh knudan

Likes

Comments

Idag så börjar många av oss skolan, vissa av oss sliter oss upp kl 7 för att kunna ta sig till skolan.... men inte jag för jag börjar på torsdag. För er som valde LBS så börjar ni idag.

Skulle vilja ge en personal hälsning agge, grattis på första dagen

Mvh david

Likes

Comments

Snart slut på det sista sommarlovet i mitt liv då jag inte jobbar..... skolan börjar den 17 här i underbart gröna sköna lund. Men ni pajaser som valt LBS börjar den 14.

aja, ha det bra

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

The boyzz are back in town!!!! ny header nytt huvud och nya meningslöst roliga inlägg. rosa hästar och konstiga life lessons, nu kör vi.

men innan vi startar vill jag ge lite dash till arre the man

insta: arvidhalleus

stay tuned


Likes

Comments

"Fly me to Orust, let me play among the waves"

Likes

Comments

halloj, här är en bild på en mycket söt alpaca för er som behöver något sött i livet.

Likes

Comments

solen skiner och bonnabränna är på, Förmodligen inte men ifall det är någon utanför Skåne sol läser detta så är bonnabränna bara en ful tanline.

alla verkar åka på resor nu och lämnar mig i vackra sverige, viva la Skåne.

fick träffat en lite tjock häst igår som ingen visste namnet på så jag inofficiellt döpte honom till klumpen.

ska försöka uppdatera headern idag.

puss puss

Likes

Comments

get ready for some changes around here.

Likes

Comments

halloj, med hjälp av mina super skills så kunde jag Photoshopa mig in i en super fräsch bil, dock så föredrar jag en fin lambo före den men good enough.

livet leker och fåglarna kvittrar

Mvh david

Likes

Comments

Kiviksmarknad var dagens mål. vädret var fint och det såldes en jäkla massa figetspinners. men när vi gick på marknaden så såg vi ett gäng riktiga pajaser...... där var ett tält med sverigedemokratena skrivet stort över det.

-Hej skulle ni vara intresserad att lyssna lite, säger SD snubben

-Usch nej tack, jag.

-Ha en bra dag, svarar han.

-Pajas, säger jag lite tyst.

End of story.

Mvh david

Likes

Comments