Header
View tracker

Postad i: Vardagsliv

Körde igång äggkläckaren igen. Micke,Molle och mammas höna och tupp måste få några kompisar så testar 4 köpeägg från affären. Speciellt nu när det visar sig att Molle är nog tupp trots allt 😳 vi kommer köpa unghöns närmare våren för att vara på den säkra sidan 😂😂😂
Sen tycker jag det är kul och se om det blir kycklingar, att få räkna ner dagarna och en vecka innan kläckningsdagen, lysa äggen och se om det är liv innanför skalet. Annars är det att bara börja om på nytt, ska köpa ägg från min kusin så fort hon börjar få ägg igen.

Likes

Comments

Postad i: Team , Vardagsliv

Wellness4u är vårt nya lilla 'center' som startar upp på torsdag med en timmes kurs om kost och näring. Du är varmt välkommen att komma och lyssna samt mingla med oss tjejer som arbetar som Wellness coach där vi kan hjälpa dig med dina hälso problem och du får svar på dina frågor. Skicka gärna ett PM till mig att du kommer så vi kan planera lite. Ta gärna med några vänner 😊
Torsdagen den 26:e startar vi en 6 veckors kurs, där vi mer djupgående går in på olika ämnen om kost och näring. Vill du gå kursen eller bara få lite mer info, skicka pm till mig så berättar jag mera.
Att starta året med att börja leva mer hälsosamt, kommer ge din kropp bättre resultat längre fram på året. Att en sån liten grej som att få i sig rätt näring på morgonen, har en stor betydelse resten av dagen. Så ta chansen och kom och lyssna på torsdag kl 18.30 , så kan du ta beslutet då om du vill gå kursen sen.
När jag gick 12 veckors kursen på Hälsocenter, så var det mycket tänk där jag trodde att jag åt en bra mat men visade sig vara alldeles för mycket av kolhydrater. Fick lära mig att kolla lite extra på maten jag handlade och få in mer protein i kosten. Så gå på våran kurs, det ger så mycket tillbaka till dig. Och 6 veckor är inte så lång tid 😉Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Min lille kille Sigge ❤. Ett riktigt busfrö till kattunge, han bara älskar att rivstarta i sängen och riktigt flyga över en när man ligger i sängen. Ett yrväder som inte kan sitta still det minsta och tror att han är en tiger när Lilleman ( grandis-korsning ) kommer och vill hälsa. Mycket mor och fräs kommer från den lille skvätten 😂😂😂 men det blir bättre för var dag. Nu klarar han av att vara med dom andra katterna, trots att dom beter sig som om Sigge är pestsmittad. Och nu kan han vara i samma rum iallafall 😁 Den lilla illbattingen hade hittat mina garnnystan igår, och levt rövare med dom 😡😫 Fick sitta en bra stund och försöka reda ut härvan innan jag gav upp. Sigge river ner blomkrukor och tuggar på mina kaktusar 😱😱 tur att dom är tagg fria kaktusar 😂. Tror banne mig att jag har fått fler gråa hår nu dom sista veckorna än vad jag har fått dom sista åren. Men han är bra söt när han kryper upp och lägger sig under hakan och pussar mig på näsan och spinner. Sigge är otroligt översocial kille som gärna ligger i sängen ( och snor hela kudden) eller krypa under täcket och killa en med morrhåren. Hans favorit är att bita husse på tårna och göra tjurrusningar över magen 😂😂😂😂 bästa sättet att väcka husse på.

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Först vill jag önska dig och dina nära en God Fortsättning på 2017 😊 . Jag hoppas du uppnår det du har satt som mål, eller som nyårslöfte.
Själv avger jag inga nyårslöften, utan sätter upp mål spm jag ska uppnå.
Mina mål för 6 månader framåt är:
~ Uppnå Supervisor status -och få 50% rabatt på produkterna från Herbalife.
~ Vara med på så många utbildningar som möjligt, för att lära mig om produkterna och hur jag ska bli en bra Wellness Coach. 😊 Och därmed kunna hjälpa andra till en bättre hälsa och välmående.
~ Kunna sluta mitt jobb eller iallafall gå ner från 80% till 50% i arbete innan juli månad.
~ Börja träna igen, saknar Tabata träningen. ( Ha det trodde jag aldrig att JAG skulle säga )
~ Äta mer hälsosamt, och få resten av familjen att göra det med.
~ Börja planera saker och ting bättre, samt SKRIVA ner. ( otroligt dålig på det)
~ Börja blogga mer samt lägga upp mer på min Facebook sida ( Eva-Marie, Wellness coach)
~ Få ordning på mitt hem ( just nu är det kaos område, då jag varit så himlans trött efter jobbet.) ( så jag kan ha kunder hemma på uppföljningar )
~ Lära Sigge ( ny familjemedlem, kattunge ) att Lilleman INTE är farlig trots sin storlek 😂😂😂😂 ( kommer bild och inlägg om Sigge )
~ Bli bättre på att prata med folk, och inte vara rädd för att bjuda in dom till Hälsoträffar m.m
Var lite mål som jag har att arbeta med, och jag kommer fylla på med nya mål allt eftersom jag uppnår dessa.
Första målet är att röja upp i hemmet, plocka bort julen och fräscha till här 😊
Så ha en fin nyårsdag och njut av dagen 😊❤️❤️


Ska bli så kul den 8:e januari och få lyssna på Zandras och Martins resa med Herbalife 😊 och hur dom gjorde för att bli Millioner team 😁 Vill du hänga med och lyssna ? Kan bli starten på ett helt nytt liv för dig och dina nära 😉.

Likes

Comments

Förra året hann jag med att baka, greja och dona trots att jag arbetade heltid. I år har jag lyckats pynta granen och få upp gardiner och lite tomtar, men hemmet är det totalt kaos med rentvätt överallt. Har nämligen börjat stryka tvätten, med följd att högen växer.....tror det har med att jag drar mig lite för att stryka och då gillar jag verkligen att stryka tvätt 😊😂 . Och trots att jag har gått ner till 80% i arbetstid så är jag mer trött nu än förra året. Eller så bryr jag mig inte hur hemmet ser ut 😬🤔 . Just nu så sitter jag nerbäddad i soffan med te och tittar på Gilmore Girls och bara tar det lugnt. Har en skinka i ugnen (2:a skinkan ) så nu blir gubben glad. Nej nu blir det film.

Granen, och en del av strykbrädan 😂😂

  • 15 readers

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Vardagsliv

Godmorgon, tänk vad tiden rusar iväg......😱 på söndag är det 1:a advent och snart knackar julen på dörren. Håller på för fullt att städa, dock ingen jäkla överdriven storstädning utan mer 'få ordning på mitt hem städning'. Hängt upp gardiner i kök och vardagsrum, dom två viktigaste rummen, sovrummen är det skitsamma om det är nya gardiner eller ej. Granen står och väntar på att få lika kulor och annat jox på, ska ta det till helgen allt pusslandet. Idag ( om jag orkar efter massagen ) så ska jag stryka tvätten som bara växer 😳 och kom på precis att jag måste hänga upp en tvätt innan jag åker till jobbet. Så hej Svens syns säkert senare 😬😂😉

En liten julhälsning 😂😂

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Idag har jag haft en heldag i Göteborg med en massa kollegor där vi har fått en massa inspiration och idéer. En helt underbar dag där många har berättat sin historia om hur de har börjat i Herbalife och deras resultat med produkterna 😊 Och jag är glad att jag slutade i PM och började i Herbalife, för nu får jag all den hjälp och support jag behöver för att utvecklas. Och jag har faktiskt fått helt underbara resultat med min kropp sen jag började med frukostpaketet. Min muskelmassa har ökat ( tack vare ökat protein intag) minskat i fett och hela fyra cm i midjan sen augusti. http://iamherbalife.com/blog/nutrition/protein-shakes/ här är en länk som berättar mer om VARFÖR protein är så viktigt för kroppen.
Nu gled jag lite av spåret här, men jag har så mycket information efter denna dagen så jag vet inte vilken ända jag ska börja och ärligt tror jag inte att jag kan återberätta dagen rättvis ändå, utan den måste upplevas på plats. 😊😊😁
Nu tar vi ett uppehåll i utbildning och startar upp i januari 😊👍🏻 Imorgon ska vi ha avslutning på Hälsocenter efter 12 veckors näringslära. Ska bli kul med lite mingel och prisutdelningar. Du är varmt välkommen att komma till Hälsocenter i Varberg imorgon kväll, skicka bara ett PM till mig så jag vet att du kommer 😊
Nu blir det lite tv och sen sängen. Imorgon ska jag köra en storstädning och få fram lite advent stakar.

Fick en fin nål idag på STS 😊👍🏻 och flera ska det bli. Bilden är lite kass, men det står Qualified producer 😁 vilket jag är och jag har nu 42% rabatt på mina produkter. Ska sikta in mig på 50% rabatt.

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Läste mitt sista inlägg och såg att det handlade om Busan, min katt. Vill bara säga att hon mår bra, visade sig vara blåsor på lungan. Först trodde vet att hon hade blivit påkörd, men varken klor eller päls visade några räcken på det. Så kom jag på att Busan hade bronkit som liten, och det kan tydligen ge blåsor på lungor. Nu är det full fart på henne igen och nu när vintern och kylan närmar sig så håller hon sig mer inne än ute 😀

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Hej, var ett tag sen nu.......typ ett sekel sen sist jag skrev 😂😂. Har haft otroligt mycket att göra både i jobbet och på hemmafronten.
Är så mycket som händer just nu, många järn i elden och många hemlisar som kommer att berättas så småningom. Vet inte riktigt var jag ska börja någonstans haha. Har börjat arbeta med Herbalife istället för PM, kände att produkterna och teamet var mycket bättre. Nu får jag den hjälp jag behöver och vi arbetar på ett helt annat sätt, än vad dom gör på PM.
Mitt i allt så fick pappa beskedet att han hade aggressiv cancer i magmunnen och metastaser i magen, och läkarna kunde inte göra något. Vilket ledde till att pappa gick bort 1 oktober omgiven av mamma och de flesta av hans barn och barnbarn. Det gick fort den sista tiden, jag pratade med honom på torsdagen och på lördagen var han borta 😩😢 Var en tung tid efteråt, men måste säga att jag är glad att vi hade ett byggstäd då som tog min tid så jag inte gick och grubblade för mycket. Även om pappa är borta rent kroppsligt så tror jag att han är runt omkring oss och kollar. Samma natt som han gick bort så gick bil larmet på min bil UTAN att någon var i närheten ( ser bilen från sovrums fönstret) så antar att pappa behövde något eller så har han lämnat av något i bilen. Och nu det senaste har min tax Maxi börjat pipa och gnälla och vill ha fram något som inte finns bakom fåtöljen, så frågan är om han vill ha något eller om det är någon där? Vi bor nämligen i ett radhus som det spökar i även om det har varit lugnt ett tag nu. Men vissa saker händer, någon/ något ringer på dörren, vindspel som börjar röra på sig INOMHUS mot en vägg ?! Plåster som försvinner trots att jag la remsan på köksbordet, hittade dock i förra veckan en liten bit i skåpet, så,antar att jag fick tillbaka en bit 😂😂 som jag letade efter den där plåsterremsan......... är så mycket som försvinner här, och annat som dyker upp på det mest konstiga ställena.
Så trots sorg, spöken och extremt mycket jobb så är det ganska bra 😀 snart är det 1:a advent och julen närmar sig med stora steg.
Och jag hinner även med mitt arbete med Herbalife och att lära mig att bli en Wellness-coach. Måste dock sätta mig och fixa min hemsida, har ju inte varit inne och grejat på evigheter. Är så mycket som ska ändras i texten, få se om jag hinner med det i helgen, har en del som ska göras då med.
Ska på söndag till Göteborg och STS-möte 😬 ska bli så jäkla skoj !!
Nu blir det sängen, jobb imorgon men snart är det helg igen 😍
Godnatt och sov gott

Körde en spa dag en dag med Herbalifes skin produkter, här har jag en ansiktsmask med mint. Man blir så fräsch och len i hyn....

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Ja vilken start på helgen, inte nog med att min bil blev dålig och fick lagas, min ena katt fick läggas in ikväll 😔. Kom hem efter jobbet och ska byta om för att ta hundarna på promenad. Hör en katt som gnäller och tänkte att det är nog bara Petter som vill ut, men se det var det inte. Utan Busan som låg och skrek av smärta, och min första tanke vara att nu har hon blivit påkörd. Tog upp henne och märkte att hon kippade efter luft hela tiden, en tanke jag hade var att hon fått gift i sig. Kollade genom henne och såg att det satt fast en liten korv i rumpan ,så jag masserade lite lätt för att få loss den och vips så bajsade hon ner golvet så det stod härliga till. Men hon var fortfarande dålig, så det blev en tur till Slöinge djursjukhus där dom konstaterade att hon hade blivit påkörd och hade en lätt blödning i lungorna samt ett hål som gjorde att hon hade problem att andas. Nu ligger hon med syrgas och ska få en del sprutor så får jag hämta henne imorgon igen. Något jag är förundrad över är att katter är otroligt tåliga djur, vet ju inte hur länge hon har varit sån här under dagen, då hon var fullt frisk imorse. Är glad att fönstret stod öppet så hon kunde komma in, tänk om hon hade legat ute i regnet och blivit riktigt kall och jag bara hade trott att hon var ute på äventyr 😱 Antar att det blir en sömnlös natt, tur att det är helg iallafall. Nu ska jag äta lite och försöka få upp värmen efter en regnig promenad med odjuren som äntligen fick sin promenad 😂

Busan med Maxi 😊

Likes

Comments