Header
View tracker

Postad i: Vardagsliv

Godmorgon, tänk vad tiden rusar iväg......😱 på söndag är det 1:a advent och snart knackar julen på dörren. Håller på för fullt att städa, dock ingen jäkla överdriven storstädning utan mer 'få ordning på mitt hem städning'. Hängt upp gardiner i kök och vardagsrum, dom två viktigaste rummen, sovrummen är det skitsamma om det är nya gardiner eller ej. Granen står och väntar på att få lika kulor och annat jox på, ska ta det till helgen allt pusslandet. Idag ( om jag orkar efter massagen ) så ska jag stryka tvätten som bara växer 😳 och kom på precis att jag måste hänga upp en tvätt innan jag åker till jobbet. Så hej Svens syns säkert senare 😬😂😉

En liten julhälsning 😂😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Vardagsliv

Idag har jag haft en heldag i Göteborg med en massa kollegor där vi har fått en massa inspiration och idéer. En helt underbar dag där många har berättat sin historia om hur de har börjat i Herbalife och deras resultat med produkterna 😊 Och jag är glad att jag slutade i PM och började i Herbalife, för nu får jag all den hjälp och support jag behöver för att utvecklas. Och jag har faktiskt fått helt underbara resultat med min kropp sen jag började med frukostpaketet. Min muskelmassa har ökat ( tack vare ökat protein intag) minskat i fett och hela fyra cm i midjan sen augusti. http://iamherbalife.com/blog/nutrition/protein-shakes/ här är en länk som berättar mer om VARFÖR protein är så viktigt för kroppen.
Nu gled jag lite av spåret här, men jag har så mycket information efter denna dagen så jag vet inte vilken ända jag ska börja och ärligt tror jag inte att jag kan återberätta dagen rättvis ändå, utan den måste upplevas på plats. 😊😊😁
Nu tar vi ett uppehåll i utbildning och startar upp i januari 😊👍🏻 Imorgon ska vi ha avslutning på Hälsocenter efter 12 veckors näringslära. Ska bli kul med lite mingel och prisutdelningar. Du är varmt välkommen att komma till Hälsocenter i Varberg imorgon kväll, skicka bara ett PM till mig så jag vet att du kommer 😊
Nu blir det lite tv och sen sängen. Imorgon ska jag köra en storstädning och få fram lite advent stakar.

Fick en fin nål idag på STS 😊👍🏻 och flera ska det bli. Bilden är lite kass, men det står Qualified producer 😁 vilket jag är och jag har nu 42% rabatt på mina produkter. Ska sikta in mig på 50% rabatt.

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Vardagsliv

Läste mitt sista inlägg och såg att det handlade om Busan, min katt. Vill bara säga att hon mår bra, visade sig vara blåsor på lungan. Först trodde vet att hon hade blivit påkörd, men varken klor eller päls visade några räcken på det. Så kom jag på att Busan hade bronkit som liten, och det kan tydligen ge blåsor på lungor. Nu är det full fart på henne igen och nu när vintern och kylan närmar sig så håller hon sig mer inne än ute 😀

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Hej, var ett tag sen nu.......typ ett sekel sen sist jag skrev 😂😂. Har haft otroligt mycket att göra både i jobbet och på hemmafronten.
Är så mycket som händer just nu, många järn i elden och många hemlisar som kommer att berättas så småningom. Vet inte riktigt var jag ska börja någonstans haha. Har börjat arbeta med Herbalife istället för PM, kände att produkterna och teamet var mycket bättre. Nu får jag den hjälp jag behöver och vi arbetar på ett helt annat sätt, än vad dom gör på PM.
Mitt i allt så fick pappa beskedet att han hade aggressiv cancer i magmunnen och metastaser i magen, och läkarna kunde inte göra något. Vilket ledde till att pappa gick bort 1 oktober omgiven av mamma och de flesta av hans barn och barnbarn. Det gick fort den sista tiden, jag pratade med honom på torsdagen och på lördagen var han borta 😩😢 Var en tung tid efteråt, men måste säga att jag är glad att vi hade ett byggstäd då som tog min tid så jag inte gick och grubblade för mycket. Även om pappa är borta rent kroppsligt så tror jag att han är runt omkring oss och kollar. Samma natt som han gick bort så gick bil larmet på min bil UTAN att någon var i närheten ( ser bilen från sovrums fönstret) så antar att pappa behövde något eller så har han lämnat av något i bilen. Och nu det senaste har min tax Maxi börjat pipa och gnälla och vill ha fram något som inte finns bakom fåtöljen, så frågan är om han vill ha något eller om det är någon där? Vi bor nämligen i ett radhus som det spökar i även om det har varit lugnt ett tag nu. Men vissa saker händer, någon/ något ringer på dörren, vindspel som börjar röra på sig INOMHUS mot en vägg ?! Plåster som försvinner trots att jag la remsan på köksbordet, hittade dock i förra veckan en liten bit i skåpet, så,antar att jag fick tillbaka en bit 😂😂 som jag letade efter den där plåsterremsan......... är så mycket som försvinner här, och annat som dyker upp på det mest konstiga ställena.
Så trots sorg, spöken och extremt mycket jobb så är det ganska bra 😀 snart är det 1:a advent och julen närmar sig med stora steg.
Och jag hinner även med mitt arbete med Herbalife och att lära mig att bli en Wellness-coach. Måste dock sätta mig och fixa min hemsida, har ju inte varit inne och grejat på evigheter. Är så mycket som ska ändras i texten, få se om jag hinner med det i helgen, har en del som ska göras då med.
Ska på söndag till Göteborg och STS-möte 😬 ska bli så jäkla skoj !!
Nu blir det sängen, jobb imorgon men snart är det helg igen 😍
Godnatt och sov gott

Körde en spa dag en dag med Herbalifes skin produkter, här har jag en ansiktsmask med mint. Man blir så fräsch och len i hyn....

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Ja vilken start på helgen, inte nog med att min bil blev dålig och fick lagas, min ena katt fick läggas in ikväll 😔. Kom hem efter jobbet och ska byta om för att ta hundarna på promenad. Hör en katt som gnäller och tänkte att det är nog bara Petter som vill ut, men se det var det inte. Utan Busan som låg och skrek av smärta, och min första tanke vara att nu har hon blivit påkörd. Tog upp henne och märkte att hon kippade efter luft hela tiden, en tanke jag hade var att hon fått gift i sig. Kollade genom henne och såg att det satt fast en liten korv i rumpan ,så jag masserade lite lätt för att få loss den och vips så bajsade hon ner golvet så det stod härliga till. Men hon var fortfarande dålig, så det blev en tur till Slöinge djursjukhus där dom konstaterade att hon hade blivit påkörd och hade en lätt blödning i lungorna samt ett hål som gjorde att hon hade problem att andas. Nu ligger hon med syrgas och ska få en del sprutor så får jag hämta henne imorgon igen. Något jag är förundrad över är att katter är otroligt tåliga djur, vet ju inte hur länge hon har varit sån här under dagen, då hon var fullt frisk imorse. Är glad att fönstret stod öppet så hon kunde komma in, tänk om hon hade legat ute i regnet och blivit riktigt kall och jag bara hade trott att hon var ute på äventyr 😱 Antar att det blir en sömnlös natt, tur att det är helg iallafall. Nu ska jag äta lite och försöka få upp värmen efter en regnig promenad med odjuren som äntligen fick sin promenad 😂

Busan med Maxi 😊

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Hej nu var det ett bra tag sen jag skrev något. Typ en månad 😁 har haft fullt upp sen semestern, ja även under semestern. Där lyckades jag pricka in sommarvärmen under min ledighet. Var jäkla skönt men inte fick jag gjort något vettigt hemma utan det får jag ta nu innan näst värme kommer in.
Jag har även slutat i PM- International och börjat arbeta med Hebalife. Det är en lång historia till varför jag började där ska berätta det en annan dag.
På onsdag den 17:e ska jag ha hälsoträff hemma med min coach, det ska bli intressant och spännande att få lyssna på henne. Har bjudit hem kollegor och ska även lämna lapp till grannarna och se om dom är intresserade av att veta mera om hälsa 😁😊
Om du bor i närheten av Derome eller bara är intresserad av att komma så skicka ett PM till mig så jag vet

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Måste säga att det har varit en helt underbar vecka. Min första semestervecka och jag prickar in den så jäkla bra. Värme och sol och det ska visst hålla i sig till nästa vecka. Och jag har semester nästa vecka med 😂 . Även om nätterna är jobbiga och varma så är det helt underbart att känna värme igen efter denna kalla sommar som vi har haft. Får hoppas att hösten sen blir torr och fin. Då blir inte vintern lika lång 😉
Är så härligt att sitta ute på altanen, och att hundarna kan vara ute hela dagen och bara få vara. Även om Maxi lider lite av värmen så älskar han när han får bada i Viskan. Sen får han duscha kallt en gång om dagen.

Även Lilleman gillar att bada.

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Har nu tränat Tabata i två veckor, och märker nu att min kondition har förbättrats betydligt. 😊 Även om vikten inte har minskat något enligt Hälsocenters våg, så känner jag mig smalare och lättare. Inte lika svullen eller trött, har fått en sån härlig energi i kroppen. När det gäller ätandet så har jag förändrat det med, tar Powercoctail innan promenad, sen en shake efter promenaden. Mellanmål är en bars och sen en lunch som bestå av lagad mat eller sallad. En bars till mellan mål och sen en shake till middag. Vid träning så blir det en shake före och en shake efter träning. Är ju väldigt viktigt att få i sig proteiner efter träning för att musklerna och kroppen ska må bra. Är så mycket jag har fått lära mig och kommer att få lära mig på hälsocenter. Och träna Tabata är hur kul som helst. I onsdags funkade inte musiken så då kopplade dom in en liten högtalare till telefonen så vi fick lite musik. Som vi skrattade 😁 men tränat fick vi och det intensivt.
Och nu har jag gått på två veckors semester så då ska jag plåga den stora hunden med extra powerwalk, bara han och jag. Lillskiten Maxi får stanna hemma dom gångerna och får en lugn och stilla promenad i hans takt. Längtar till måndagen då vi först har hälsokurs och sen träning. Hmm trodde jag aldrig skulle säga det, men denna träningen längtar jag efter att få göra. Lite synd att det bara är två gånger i veckan, hade lätt kunna träna på fredagar med 😁😁 nu kommer jobbet med att förändra gubbens matvanor också, shake tar han men sen kan han glömma bort att äta då han inte har någon hungerkänsla. Tror det har med ölen som han dricker, ska nog få bort dom med så småningom 😂😂😁 får ju inte chocka den stackars mannen helt och hållet. Börjar med att byta ut chips,ostbågar och annat godis till frukt. Vattenmelon och ananas får han istället.
Nu är det dags att plugga lite, så jag blir färdig med veckans uppgift, ska nämligen på fest ikväll så jag kommer nog vara ganska seg imorgon. Tjingeling / Eva

Maxi och lillen kikar in hos kycklingarna 😊 det är så intressant med dessa pippisar

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv

Idag var jag på träning och jisses, jag hittade muskler jag inte visste fanns. Är härligt trött i kroppen nu och min nacke är uppmjukad och inte stel. Denna träningen gillar jag, inga vikter eller annat skrot utan bara kroppen och utomhus. Ska nu köra i 5 veckor, två ggr i veckan så får vi se sen hur kroppen ser ut 😊. Nu blir det sängen, upp och jobba imorgon men snart är denna veckan över och bara en vecka till sen går jag på semester. Så godnatt 😊

Likes

Comments

Postad i: Vardagsliv, Mina produkter

Det är så skönt att helgen äntligen är här, har haft en jobbig och tung vecka på jobbet. Jag och två av mina kollegor har haft en flyttstäd och det huset var så smutsigt och eftersatt. Är trött i både kroppen och själen just nu, vi hade tom mardrömmar om huset, men nu är det äntligen gjort. Och chefen lovade att hon aldrig mer ska ta ett sådant hus igen. Har varit så trött på kvällarna så jag har inte ens orkat läsa något om webbutveckling. Så idag ska jag ägna hela dagen åt att plugga så jag kan göra min uppgift och skicka in den. Vem vet jag kanske får tid och kan städa lite i hemmet med, ser ut som en tornado har härjat runt i huset. Nästa vecka blir lite lugnare och snart är det semester 👍🏻👍🏻 bara två veckor till YES !!

Lite frukost, håller på att gå ner i vikt då jag har slarvat och gick upp en del ( lite för mycket ) låg på 72 kilo och tänkte att NÄ nu måste jag ta mig i kragen och fixa detta. Så har nu 'tappat' 3,6 kilo och ser du dom så får du gärna behålla dom haha. Jag vill inte ha tillbaka dom och mer ska försvinna.

Mina kycklingar växer så det knakar, börjar få riktiga vingar så nu har jag beställt ett nytt hem till dom. Ett litet hönshus med utegård som dom ska få bo under sommaren och hösten för att sen flytta till mina föräldrar under vintern. Om jag inte isolerar huset och har värmelampa på. Få se om det funkar 😊 http://www.lantbutiken.se/butik/honshus-till-dina-hons-kan-du-kopa-har/6650-honshus-nice-med-utegard-och-varprede.html detta blir nog bra till mina små dunbollar 😊

Likes

Comments