De här två sötingarna har jag för mig att jag köpte till förra julen. I dag när jag tog ner julen så gav dom mig visionen att Nu Är Den Grå Ängeln Född!!!Ängeln kändes Väldigt Go, Varmhjärtad och Vacker! Med en lite "hemvävd yllekänsla" och att sen se den här "cernitlerakrumiluren" ovanför tomteparet bara bekräftade visionen! Den "krumiluren" tror jag att jag gjorde jag innan innan jag ens flyttade hit år 2000, och har suttit på just den här platsen på väggen i evigheter!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Äsch då, det blir ju mest bara blombutik. Nej inte här, utan i min andra blogg. Jag som hade tänkt att vara ärlig, ösa ur mig, och så blir det mest bara blombutik...

Har det med förväntningar att göra? Texten formas utifrån det jag tror förväntas av mig?

Är det det som kallas kvantfysik 😉 betraktaren styr resultatet utifrån vad betraktaren förväntar sig att se?

Kanske jag bara ska låta texten hänga där i luften, utan nån slags underskrift...

Likes

Comments

Innan jag såg den här videon om Hälsa (nedan) trodde jag nog att jag visste. ...jag menar "PARADIGM SKIFTE" har man ju hört talas om - och med det menar man att världen håller på att förändras. Ett stort (och dramatiskt) paradigmskifte man brukar ta som exempel är när vi i västvärlden gick över från att tro att jorden var platt och låg i centrum av solsystemet -till att förstå att jorden snurrade runt solen.

Men själva ordet PARADIGM betyder att man kollektivt i liten eller stor grupp liksom "kommit överens" om en gemensam syn på något. Det kan t.ex. vara en gemensam moralisk, politisk eller kulturell "åsikt" vi kommit överens om, något vi "tycker" att så här ska det vara för att vi ska kalla det bra, att vi ska tycka det är kvalitet.

Paradigmskiftet inom Hälsa är att vi mer och mer sätter oss in i hur just Jag fungerar och söker förståelse i vad Jag kan göra för att uppnå hälsa. Vi går inte riktigt med på längre att "Social Styrelsen Rekommenderar 6 - 8 brödskivor om dagen" (jag formligen Älskar fotot från 70-talet!!)  Vi ser oss inte längre som en statisk grupp, där genomsnittet styr måttstocken. Att vi mindre och mindre förlitar oss blint på auktoriteter, och kräver att få vara medbestämmamde i beslut som rör vår hälsa.

Filmen: Kampen om Hälsoparadigmet: https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DK7wPorjNdsM&h=ATP7MznW2ugnSldXkOuQAzT208OLVSr-JsXx43SBoA9mzW3oDr_80wackO7EsDPbstWAPEbQ9X4gtGsJ_cRJAMGmq76x9x2sC8Ux9klvtNk3ernjXT8tHL768q8koDQeiMySSEJU&s=1


Likes

Comments