Header

Jag kan ju undra lite själv vad jag höll på med där natten till Fredag när jag skulle hoppa upp på trainern mitt i natten. Men det gjorde jag, tro det eller ej. Jag hade gett upp det där med sömn vid det laget och insåg att jag kommer faktiskt inte kunna att somna. Hatar när det händer. 


Sagt och gjort, en timme på trainern mitt i natten och sen en timme på gymmet också mitt i natten. Det blev ca 0 minuters sömn den natten, typiskt o bra, JAG VET. Men kan man inte så kan man inte så då var det lika bra att göra något vettigt av situationen direkt istället för att grubbla järnet.


Sen var det dags att jobba. Jag var rätt trött, men inte sov trött, iallafall inte efter klockan 12. Tror det övergick till någon form av övertrötthet då. Om man säger såhär, jag somnade strax efter klockan 6 igår kväll efter att ha vart vaken i 35 timmar. 


Idag har jag vilat. Jag tror kroppen behövde det efter den lilla vaken-reiden jag hade. Är hundvakt dessutom så ute på en timmes promenix har vi vart. 


Imorgon är det jobb och träning. Är lite förkyld så ett styrkepass blir det och intervaller om snorandet försvunnit ännu mer. Hörs då, hej!

Likes

Comments

Hej och välkommen till denna sensationella dagbok som jag kommer dela officiellt med er, som inte ens finns än. Fantastiskt va?


Jag har på senare tid känt att jag saknat ett ställe att skriva av mig på. Det snurrar väldigt mycket planer och idéer i mitt huvud ungefär 24 timmar om dygnet, förutom de timmarna jag sover. Mina anteckningar på mobilen är fulla med planer och idéer om vad jag ska göra, hur jag ska göra det och vad jag har för mål. Jag känner att jag behöver få bättre struktur på det. För det är en av sakerna som jag behöver för att få min annars ganska så kaotiska vardag att fungera, struktur.


Som ni kanske redan insett med namnet på min blogg har jag oftast lite mycket energi. Jag lägger mycket av den tiden på träning men känner att jag vill ta träningen till nästa nivå. Jag tror att denna blogg kan få mig att pusha mig själv lite extra till att träna lite mer med någon form av mål, men vad vet jag, och vi lever ju bara en gång så det är väll lika bra att testa på en gång istället för att fundera hit och dit fram och tillbaka om hur jag ska lägga upp saker och ting.


Jag är iallafall år gammal och bor på östkusten. Men jag är egentligen från Dalsland som ni förmodligen inte ens vet vart det ligger. Det ligger iallafall på andra sidan landet. Dalsland är väldigt fint, särskilt på sommaren men förutom den vackra naturen har det inte speciellt mycket att hänga i granen, förutom delar av familjen som fortfarande bor kvar där. Därför försöker jag ibland vara en bra människa och åka dit och hälsa på, för man mår bra av nära och kära.


Nåja, nog om det. Jag är iallafall jättevaken just nu och borde egentligen sova för klockan ringer orimligt tidigt imorgon. Det är dags för jobbhelg och jag ska jobba dagpass hela helgen, det är så fantastiskt ofantastiskt så ni anar inte. Jag har iallafall gett upp den där biten med sömn inatt, jag får gå och lägga mig direkt efter jobbet imorgon istället. Fantastiskt hälsosamt med 3skift ändå.Nä ni, dags att hoppa upp på trainern och damma av någon timme på den. Här blir inga barn gjorda. Vi hörs, heppåre!

Likes

Comments