En god morgon!

Imorse vaknade jag pigg och utvilad, vilket inte händer så ofta. Lägger mig allt som oftast alldeles för sent på kvällarna.

Hur som helst hann jag med både morgonbestyren och göra chokladbollar fast i en nyttigare tappning. Nämligen dadelboll. Med tanke på att jag styrs lite av mitt kostschema just nu och ändå vill ha något till fredagsfikat på jobbet så får man göra vad man kan.

Jag är inte så duktig på att göra exakt efter recept men ungefär såhär:

10 färska dadlar
3-4 msk kakao
En skvätt kaffe
En skvätt vatten
1,5 dl fiberhavregryn
En klick Philadelphia light
En klick kvarg
Vaniljpulver
Lite mandelmjöl
Gärna litelite havssalt

Mixa allt med en stavmixer, rulla till bollar och doppa i riven kokos, klart!
Superenkelt och supergott utan smör och socker 👍🏼

Vi får se vad kollegorna tycker i eftermiddag...!

Ha en underbar fredag✨

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Barngymnastiken

På onsdagar är det gymnastik som gäller. Här konkar mina små gymnaster på varandra i skottkärran. Den övningen är bra, dels för att de lär sig sammarbeta men de tränar även bålstyrka inlindat i lek! 👍🏼
idag har vi övat trampett och kullerbyttor.

Att vara ledare är otroligt energigivande glädjefyllt och utmanande. Jag ångrar aldrig en sekund att jag hoppade på det!

Jag och min ledarkompanjon (syster min) avslutade kvällen med ett zumbapass. 💃🏼
Ikväll sover jag gott.

Natti!

/f

Likes

Comments

Året som gått

Har ni haft känslan att vara lycklig men samtidigt känna sorg? Att ha gråten i halsen och samtidigt känna bruset i kroppen bubbla? Ja, ungefär så har mitt senaste år sett ut. En riktigt berg och dalbana rent känslomässigt.

Lyckan över huset. Flytt. Sorgen över sjukdomar, cancer och döden. Två jobb. Från ett toppenjobb till ett annat. Relationer som rasat och byggts upp. Min livs längsta semester. Stress och harmoni. Skratt och grått. Ilska och glädje.
Som ni förstår går listan att göras lång.

Men livet är upp och ner och det är också det som gör oss till dom vi är idag! ✨

Ta hand om varandra!

#livet

Likes

Comments

Foodboxchallange är en utmaning som arrangeras av Hässlöhuset i Västerås!

Vi är 10 stycken personer som har antagit oss till utmaningen. En liten komigångmånad med kostschema och träningsschema. En kickstart mot ett sundare liv helt enkelt. Du ska även byta ut 40 av dina måltider mot en foodbox(ett exempel på bilden). Det är färdiga och nyttiga färdiglagade matlådor och säljs endast på gym runt om i Sverige!

Jag har sedan vi började bygga hus jobbat på dubbla arbeten, jag är gymnastikledare och har i största allmänhet bara väldigt många bollar i luften samtidigt och under det senaste året har liksom min hälsa och kropp kommit i andra hand. + att jag är en godisråtta. Därför tänkte jag boosta kroppen att komma igång och få in träningen och kosten som en del av vardagen igen med denna utmaning. En motivationsskjuts.

Idag är dag nummer fem av 31. Och jag måste erkänna att jag är hungrig och sugen på saker mest hela tiden. Enligt min vetskap går suget över efter ett tag så det är bara att kämpa på lite till😅. Det har varit lite svajigt första dagarna. Jag har kräkts efter träningspass och andnöd av att gå upp för en backe. Krämpor i framsida lårmuskler(Det ska tilläggas att jag varken är överviktig eller superotränad). Men jag MÅSTE bli bättre på att dricka vatten. Det jag nämner ovan har förmodligen berott på vätskebrist.

Det ska bli offantligt roligt att gå tillbaka och se skillnaden på hur inställning och prioriteringar i vardagen är efter denna månad. Även någon minussiffra på vågen skadar inte. Nu siktar vi framåt! 💪🏻Likes

Comments

Huset
Vi byggde klart vårt hus utanför Västerås i slutet av mars i år och har nu bott här i 7 månader. Tiden springer iväg när man har roligt. Vi har slitit med trädgård, stenläggning och trallbygge sedan dess. Sakta men säkert kommer huset mer och mer iordning. Bilden är tagen från framsidan av huset.
Det kommer mer om detta längre fram.
#byggahus


Här är han. Calle. Min högra hand (även om han står vid min vänstra 😉) livskamrat och fästman. Vi har hållit ihop i fem år och hunnit uppleva en hel del tillsammans. Vi har hela livet framför oss och jag kan inte vänta på att se hur framtiden kommer att utveckla sig tillsammans med dig! 🌸

Likes

Comments