Även fast 90 procent av min garderob består av svarta och vita kläder skulle jag ändå påstå att min absoluta favoritfärg är röd. Det är konstigt det där att man drar sig till vissa färger även fast det är kärlek vid första ögonkastet med andra.

Likes

Comments

Godmorgon måndag! Vet inte hur ni har det hos er men hos mig skiner solen från en nästintill klarblå himmel. Så härligt! Från och med onsdag och enda fram till söndag kommer jag sitta nergrottad med vår hemtenta så idag och imorgon är planen att kolla igenom allt och se så att jag är med på banan. Så började min morgon på samma sätt som så många andra morgnar, med kaffe och avokadotoast.

Likes

Comments

Igår var jag och hämtade ut mina nya glasögon och wow vilken skillnad! Räknade lite på hur länge jag haft mina gamla glajjor och kom fram till att de varit i tjänst över 5 år. Valet föll på ett par betydligt mer markerade bågar från Dior, jämfört med mina gamla och än så länge trivs jag förvånansvärt bra i dom. x

Likes

Comments

Godkäll på er hörrni! Det har varit en lång dag idag men helt klart en av de mer produktiva. Seminariet var givande, fick mycket gjort på UB och yogan var precis sådär avkopplande som förra gången. Nu är det läggdags för morgondagen är minst lika lång plus att jag ska köra förbi boxen för ett pass och sen ska jag ÄNTLIGEN träffa min Emelie! Våra scheman har verkligen krockat totalt de senaste veckorna om man säger så haha.. Men nu så! Kram på er!

Likes

Comments

Godmorgon torsdag! Helt galet att vi redan är halvvägs igenom denna veckan, vart tar tiden vägen egentligen? Vaknade på rätt sida idag så frukosten och kaffet smakade extra gott. Ska strax sätta mig i bilen och bege mig mot universitetet för seminarium, följt av x antal timmars plugg på UB för att sedan avsluta min eftermiddag med veckans yogapass. För er som inte vet det så går jag varje torsdag på yinyoga vilket är en väldigt lugn form av yoga, närapå åt meditationshållet, vilket jag hade som en punkt på 2017 års bucket list. Hoppas ni får en superfin dag! kram

Likes

Comments

Hej på er! Ibland blir det så att livet kommer emellan. I torsdags förra veckan kände jag mig konstig stora delar av dagen och när min grupp skulle gå upp och presentera inför klassen susar det bara till i huvudet på mig, allt blir svart och jag faller ihop. Fruktansvärt obehagligt och i kombination med andra symptomer som jag hade tyckte vår lärare att vi skulle ringa efter ambulans. Tack och lov verkar det som att det bara var en otursam engångsföreteelse.

Hur som helst så har jag sedan sist suttit med huvudet i böckerna, jobbat, tränat och allt annat som hör en ganska så härlig vardag till!

Likes

Comments

Vad passar egentligen bättre än att kickstarta februari med att vara med i en tävling som kort och gott går ut på att hålla i bloggandet i 30 dagar? Jag som har en tendens att falla ur rutinen att titta in här regelbundet tycker detta är en superbra idé, åtminstone för egen vinning. Vad man kan förvänta sig här är en salig blandning av stil, träning, livet som student, långfrukostar och festligheter. Så #nouw30daychallenge kommer vara en perfekt infart för mig till att verkligen bli mer "seriös" i mitt bloggande.

Nu då? Sitter på universitetsbiblioteket med Tilda för att beta igenom den lite för stora högen med kurslitteratur. Vi hörs. kram

Likes

Comments

Nu var det sådär längesen sedan jag kikade in här sist.. men de senaste veckorna har närapå kört på i snabbspolat. Bokstavligt talat sprungit förbi. De första veckorna på universitetet och sjuksköterskeprogrammet är nu förbi och fasen vad bra det känns! Allt har klaffat sådär bra som man bara kan drömma om, klassen, utbildningen och campus i sin helhet, allt har bara fallit på plats.

Idag har vi i vilket fall självstudier så till lunch slängde jag ihop en bönpasta från risenta som jag köpte häromdagen tillsammans med rödbetor, chevreost som jag sedan toppade med lite pumpakärnor. Riktigt gott, smidigt och hälsosamt.

Likes

Comments

Januari - Efter att bott i Kalmar det senaste halvåret bestämde jag mig för att flytta hem och istället pendla mellan Kalmar och Växjö då jag fortfarande pluggade till socionom. Det var nog det bästa beslutet jag tog under den månaden.

Februari - Likt så många år tidigare åkte vi och en annan familj ner till Österrike för en vecka bestående av skidåkning och gulaschsoppa. Det var en fin vecka <3

Mars - Ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg speciellt mycket av mars mer än att det förmodligen var den värsta månaden under hela 2016. Det var som om jag gick in i ett mörkt töcken av all smärta som jag gått igenom under året som varit. Man kan kort och gott säga att sjukdomen kom ifatt mig. Men jag började använda St Tropez brun-utan-sol vilket var det bästa skönhetsköpet under hela året då den sparat mig så många soltimmar (skulle nog påstå att jag har en släng av tanorexi).

April - Under april började jag återfå lite stabilitet under mina fötter efter några tuffa månader. Jag var på många kompisdejter, middagar, fikor och utekvällar och fick komplimangen att jag hade sådan livsglädje, vilket berörde mig något enormt och gör än idag. Jag och Emma körde många teampass på boxen och jag avslutade april med att genomgå den hittills största operationen av de 7 jag genomlidit.

Maj - Maj var i sin helhet en fin månad. Jag kämpade mig tillbaka efter min operation i slutet av april, jag och Maria åkte till Kosta Boda Art Hotel för att äta frukost och jag gjorde ex antal smoothiebowls. Var på en begravning vilket var en begravning för mycket och avslutade sen månaden med att åka upp till Göteborg med Emilia, Emelie och Maria för att göra Summerburst.

Juni - Jag var på student i en inte så färgglad outfit men bar för detta tillfälle klänning. Spenderade ett dygn på Öland vilket hamnade på topp 5 över finaste minnena från 2016. Sen bar det av till städernas stad New York där vi gjorde allt som sig bör och lite till, det var livets liv. Sen blev det ett och annat pass på boxen också, såklart. Avslutade sedan första halvan av året med att fylla 21!

Likes

Comments