Om det hade funnits ett pris för världens sämsta blogginnehavare hade jag garanterat varit nominerad. Hur eller hur så skrev jag idag min första anatomitenta och ber till uni-gudarna att det gick vägen. Men det är ingen ro och vila bara för att första delkursen är över, nejnej, ska nu sätta mig och gå igenom de nya områdena över en espresso till, eller två.

Och hörrni, det här med photobooth-bilder är ju lite mysigt ändå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igårkväll hade Tilda och jag bokat bord på Grilleriet här i stan för att käka burgare och snacka skit vilket alltid är en bra kombo. När vi sedan mätta och glada stegrade ut i den kyliga vårluften förde vi kosan mot deluxe för en drink och lite dans. Summa summarum, en bra kväll!

Likes

Comments

Hej på er! Har ju tydligen en blogg som av någon anledning inte skriver sig själv. Men nu när det börjar bli vår så händer det så mycket åt höger och vänster att det kan vara fint att i framtiden ha allt nedskrivet för en själv att minnas. Så förmodligen kommer det uppdateras lite sporadiskt här framöver. x

Likes

Comments

Även fast 90 procent av min garderob består av svarta och vita kläder skulle jag ändå påstå att min absoluta favoritfärg är röd. Det är konstigt det där att man drar sig till vissa färger även fast det är kärlek vid första ögonkastet med andra.

Likes

Comments

Godmorgon måndag! Vet inte hur ni har det hos er men hos mig skiner solen från en nästintill klarblå himmel. Så härligt! Från och med onsdag och enda fram till söndag kommer jag sitta nergrottad med vår hemtenta så idag och imorgon är planen att kolla igenom allt och se så att jag är med på banan. Så började min morgon på samma sätt som så många andra morgnar, med kaffe och avokadotoast.

Likes

Comments

Igår var jag och hämtade ut mina nya glasögon och wow vilken skillnad! Räknade lite på hur länge jag haft mina gamla glajjor och kom fram till att de varit i tjänst över 5 år. Valet föll på ett par betydligt mer markerade bågar från Dior, jämfört med mina gamla och än så länge trivs jag förvånansvärt bra i dom. x

Likes

Comments

Godkäll på er hörrni! Det har varit en lång dag idag men helt klart en av de mer produktiva. Seminariet var givande, fick mycket gjort på UB och yogan var precis sådär avkopplande som förra gången. Nu är det läggdags för morgondagen är minst lika lång plus att jag ska köra förbi boxen för ett pass och sen ska jag ÄNTLIGEN träffa min Emelie! Våra scheman har verkligen krockat totalt de senaste veckorna om man säger så haha.. Men nu så! Kram på er!

Likes

Comments

Godmorgon torsdag! Helt galet att vi redan är halvvägs igenom denna veckan, vart tar tiden vägen egentligen? Vaknade på rätt sida idag så frukosten och kaffet smakade extra gott. Ska strax sätta mig i bilen och bege mig mot universitetet för seminarium, följt av x antal timmars plugg på UB för att sedan avsluta min eftermiddag med veckans yogapass. För er som inte vet det så går jag varje torsdag på yinyoga vilket är en väldigt lugn form av yoga, närapå åt meditationshållet, vilket jag hade som en punkt på 2017 års bucket list. Hoppas ni får en superfin dag! kram

Likes

Comments

Hej på er! Ibland blir det så att livet kommer emellan. I torsdags förra veckan kände jag mig konstig stora delar av dagen och när min grupp skulle gå upp och presentera inför klassen susar det bara till i huvudet på mig, allt blir svart och jag faller ihop. Fruktansvärt obehagligt och i kombination med andra symptomer som jag hade tyckte vår lärare att vi skulle ringa efter ambulans. Tack och lov verkar det som att det bara var en otursam engångsföreteelse.

Hur som helst så har jag sedan sist suttit med huvudet i böckerna, jobbat, tränat och allt annat som hör en ganska så härlig vardag till!

Likes

Comments

Vad passar egentligen bättre än att kickstarta februari med att vara med i en tävling som kort och gott går ut på att hålla i bloggandet i 30 dagar? Jag som har en tendens att falla ur rutinen att titta in här regelbundet tycker detta är en superbra idé, åtminstone för egen vinning. Vad man kan förvänta sig här är en salig blandning av stil, träning, livet som student, långfrukostar och festligheter. Så #nouw30daychallenge kommer vara en perfekt infart för mig till att verkligen bli mer "seriös" i mitt bloggande.

Nu då? Sitter på universitetsbiblioteket med Tilda för att beta igenom den lite för stora högen med kurslitteratur. Vi hörs. kram

Likes

Comments