Hej!
Idag så har jag vart med bästa Maja. Vi har sett på två bra filmer och avslutade kvällen med monopol. Är så taggad för på onsdag ska jag, Wilma och Maja dra till Göteborg och shoppa. De var så längesedan jag var i Göteborg så de ska bli kul att få åka dit med sina två bästa vänner. Imorgon så ska jag Maja och Wilma förmodligen va och jag ska fram till stan för att köpa lite saker innan onsdagens resa.

Nu så hör jag på musik och ska om en stund sova. Är så glad att jag kom upp klockan 9 imorses istället för 12 jag hann göra så mycket och dagen blir längre om man vaknar tidigare. Men kommer göra flera inlägg om olika ämnen nu här på bloggen som sagt så ska skriva några inlägg om tillexempel detta året med mer.

Kram// Lissie 💖💖

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dessi är våran hund som jag knappt bloggat om. Dessi köpte vi någon gång i maj. Jag minns att jag kom hem efter en skolresa i Stocholm och när jag kom innanför dörren hemma så kom Alva ( min lillasyster) bärandes på Dessi. De tog en lång tid innan jag kunde inse att de var våran hund jag hade verkligen svårt att fatta det jag trodde de var liksom en dröm att vi hade en hund men de var verklighet. Jag har velat ha en hund jätte länge och jag trodde aldrig vi skulle skaffa en hund men vi gjorde det och de är jag så himla lycklig för. Dessi är de bästa som hänt mig och min familj hon förgyller verkligen mina dagar.

Hon är en golden retriver valp som älskar att leka. Hon är glad och älskar mat. De bästa som finns är godis och mat tycker Dessi . Hon har svårt för att låta saker vara hon vill äta på allt så de gäller att hålla koll. Vi håller på att uppfostra henne och mamma går hundkurser med henne så de är mamma som har de största ansvaret med henne angående uppfostran och träning. Hon älskar människor och speciellt barn. Klumpig är hon också men hon är så söt😍. Men väldigt smart är hon för att bara vara en valp🐶.

Jag älskar att lära henne olika konster och hon blir verkligen duktigare och duktigare på att lyssna när man lär henne saker. Vi trivs jätte bra med att ha hund och vi ångrar inte en sekund att vi skaffade hund. De var tufft när min andra djur har dött som har vart 2 kaniner och 2 marsvin så vi kunde inte skaffa någon mer kanin eller marsvin efter de för dom betydde så mycket och ingen ny kanin eller nytt marsvin skulle ersätta hur underbara dom var. Mina andra djur är saknade och jag tänker på dom ofta men jag veta att dom har de bra där uppe i himlen.

De bästa som hänt 2015 är att Dessi kom till vår familj . Jag älskar verkligen hundar och älskar verkligen henne💗.

De var lite om Dessi 😊🐶🌸💗.

Bilderna längst ner är tagna på Dessi i maj när hon var så liten, nu har hon växt och är större. Ska lägga upp fler bilder så ni ser hur hon växt genom tiden.

Likes

Comments

Hello!
Mitt bloggande under julen har inte vart de bästa, skulle bloggat mer den 23 december men hade bråttom till julfirande så förlåt för det.

Den 23 firade jag "lilla julafton" hos mormor och morfar med mammas sida av släkten. Vi firar alltid den 23 december hos mormor och morfar, de är så mysigt vi är i deras källare och de är tänd brasa och massa fint julpynt, vi öppnar paket och "tomten" kommer sen går vi upp till köket och äter julbord. Så de var väldigt mysigt och bra "lilla julafton" hos mormor och morfar som de brukar vara.

Julafton började med jul frukost och att öppna paket som låg i våra julstrumpor med familjen. Sedan åkte vi till farmor och farfar för att fira julafton med pappas sida av släkten. Vi åt julmat ( dock gillar jag inte julbord/ jul mat äter knappt inget då.) såg på Kalle ankas jul och öppna paket. På kvällen kom mammas sida av släkten igen och då spela vi julklapps spelet,spela andra spel, åt jul mat igen.. och julgodis. De var verkligen en mysig julafton med min underbara familj och släkt.

25 december fira vi jul en dag till med pappas sida av släkten. För på julafton så är vi inte så länge hos farmor och farfar för min kusin och hennes familj ska vidare till julfirande och vi ska hem till julfirandet vi har med mammas sida av släkten hemma hos oss så vi fira en dag till med pappas sida av släkten som sagt. Krångligt förklarat, men jag älskar julafton och få fira julen 3 gånger varje år med dom som betyder mest. Jag har haft en så bra jul och de är tack vare min familj och släkt som förgyller julen, mina dagar, mitt liv med kärlek jag är så tacksam att dom finns där för mig och aldrig sviker mig. Kärlek till min underbara familj och släkt💗.

December har vart en bra månad med julfirande, umgåtts med familjen, släkten och vänner och de har vart många bra dagar som skapat många bra minnen. Julkänslan i år har inte vart den bästa, snön saknades :/ men de har vart en fantastisk och mysig jul ändå. Med julmusik, massa julpynt och julkalendrar så har julkänslan blivit mycket bättre. Jag älskar julen och december månaden den är fylld av roligheter tycker jag🎅🏻❤️.

Nog om julen nu, idag så var vi på middag hos mormor och morfar med mammas sida av släkten, sen så träffa jag Artiola och Alketa en stund och nu så avslutar jag denna dag och kväll med modern family den serien är så bra. Ska börja skriva inlägg om olika ämnen jag vill ta upp och tycker är viktigt att ta upp och inte bara skriva om min vardag.

Men nu ska jag snart sova, ska försöka vända till baka dygnet får se hur de går. Vaknar vid klockan 12, halv 1 varje dag och somnar vid halv 3 på natten så vill gärna vända på de.

Hoppas ni haft en bra jul och bra dagar!
Puss å kram// Lissie ❤️❤️🎅🏻

Likes

Comments

Hello, sist jag blogga var nog några dagar sen om jag minns rätt.. Men jag var på julmarknad, var med vänner, och humöret har inte vart perfekt då jag både känt mig ledsen och haft ont i kroppen, hosta osv.. Men nu är jag tillbaka..

Idag så var de en kanon torsdag! Skoldagen rullar på som den alltid gör på torsdag då jag endast går till 12.30 och börjar 10.15. Jag var med Maja när jag kommit hem, vi såg på mysteriet på Greveholm som är bästa julkalendern och julpyssla och skrev julkort. Efter de lyssna vi på julmusik ❄️⛄️🎄. Älskar julen och allt som har med jul att göra, nu saknas bara snön❄️ vill ha snö och inte storm med regn typ.. Men får hoppas att snön kommer snart.

Imorgon så är de ganska lång dag i skolan, men vi ska kolla på fotbollsturnering på vård lektionen för några från vår skola/klass spelar mot en annan skola så de blir kul. När jag kommer hem blir det pepparkaksbak och resten av helgen vet jag ej vad som händer men får väll se vad helgen har att erbjuda.

Nu ska jag duscha, sen lägga mig! Är rätt slut efter denna vecka då jag inte alls mått bra, hoppas ni haft en bra vecka hittills och en bra torsdag.

Kram// Lissie ⛄️🎄❤️🎈

Min nya klänning från bubbelroom har kommit och är så nöjd med den. Jag ska ha den på våran julavslutning/julgala.. 🌸 Love my new dress❤️

Likes

Comments

Förr någon vecka sen så hade vi en antimobbningsdag på skolan. En dag då vi inte hade några lektioner alls, vi pratade om mobbning, vi gjorde olika övningar som hade med mobbning att göra, vi öva på att skriva positiva kommentarer och sånt som kan göra folk glada.. Vi öva på hur man ska bemöta varandra med mera. De var en lärorik dag.

De bästa med dagen var föreläsningen av Marwa Karim. Hon berättade om hur hon utsatts för mobbning i flera år och vad hon fått uppleva och stå ut med. Jag blev så rörd och tårögd. Hur kan de ens finnas så hemska människor som bara är ute efter hat och ska klanka ner på andra. Marwa är verkligen en hjälte och den starkaste människan jag vet. Hon är verkligen en stor förebild för mig, jag har kollat på henne på morgans mission och läser hennes blogg. Jag är så glad att hon kom och föreläste för våran skola och berättade om sin historia. Jag tog en bild med henne och hon gjorde min dag. De är verkligen den bästa och viktigaste föreläsningen jag vart på. Jag hoppas verkligen jag får träffa Marwa flera gånger för hon är verkligen en fantastisk förebild för mig.

Istället för att sprida hat, sprid kärlek. Vår skola arrangera denna dag och jag är verkligen glad att vi kunde ha en dag mot mobbning,en så lärorik, viktig dag.
Mobbning är inte okej på något sätt och kommer aldrig vara. Tillsammans mot mobbning, tillsammans kan vi stoppa mobbning. Ingen ska behöva få hat mot sig och taskiga kommentarer mot sig någonsin. Sprid mer kärlek och inget hat.

Tillsammans bekämpar vi mobbning!

Tusen tack till Marwa Karim för hennes jättebra föreläsning. 💗 och stort tack till plusgymnasiet Skövde (min skola) som hade en sån här viktigt och lärorik dag.


Kram// Lissie 💗

Här nedanför kan ni se mitt instagram inlägg som jag la ut om föreläsningen. Marwa la ut de jag skrev på instagram om föreläsningen på hennes Facebook , så kul. ❤️

Bästa förebilden 💗

Likes

Comments