Dagen började med körlektion tidigt på morgonen, kan säga att jag var så trött men måste vänja mig vid att gå upp tidigt för på tisdag börjar skolan. Packade nyss min väska för att om en stund möta upp Natalia i Skövde och sen åka vidare mot Tibro. Ska bli roligt med en tjejkväll med saknade vänner helt enkelt.

Så fort jag fick min lön köpte jag Anastasias glow kit och de var verkligen ett så bra inköp. Älskar detta glow kit
😍😍⭐️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag har jag, Maja och Linn spenderat dagen i Gränna och Jönköping. Vi åkte först mot Gränna och kolla på polkagristillverkning, gick ner till hamnen och bara strosa runt. De var så fint i Gränna och de var så längesen jag var där, nästa gång vi åker till Gränna ska vi åka över till Visingsö. Mot eftermiddagen åkte vi mot Jönköping där vi gick på både A6 och Ikea, jag fastna vid all fin inredning och tänker på så mycket som jag vill ha när jag flyttar hemifrån i framtiden.

Nu är vi hemma hos Linn efter en väldigt bra dag och snart ska jag åka hem för imorgon har jag körlektion tidigt och efter de ska jag träffa några vänner i fagersanna för spelkväll och sleepover.

Hoppas ni haft en bra dag!

Kram/ L
💋

Likes

Comments

Vaknade vid 07 och kunde inte fortsätta sova så nu är ja uppe och lyssnar på musik. Ska väll snart göra iordning mig och sen städa mitt rum innan min körlektion, men har lång tid på mig så de är skönt med ingen stress. Brukar sova till 11 eller 12 på morgonen men nu inser jag de är rätt bra att gå upp tidigt som man inte sover bort hela dagen samtidigt som jag älskar min säng.

Likes

Comments

Idag har jag haft körlektion med körskolan och efter de så träffade jag Rebecka. Jag och Rebecka har vart från eftermiddagen tills nyss och bara snackat, lyssnat på musik. Vi planerar lite inför utgång på tisdagen då de är första skoldagen och efter de ska de va inlopp på Plateaux för alla studenter, vilket jag är så taggad på.

Men nu ska jag sova imorgon väntas körlektion och efter de blir de förmodligen att åka in till Skövde och träffa Marina.

Hoppas ni haft en bra dag!

Godnatt// L
🌹

Likes

Comments

I helgen har de vart kräftansdag och kräftival i stan. Vi var framme igår på kräftivalen och kolla på Linnea Henriksson som uppträde. Hon var så bra, hennes röst, hennes framträdde och budskap var så bra. Hon pratade om så viktiga saker och såg till så alla trivdes och kände sig säkra när hon uppträde. 💫

Likes

Comments

I veckan när jag var i Skövde hitta jag dessa fina byxor från Vero Moda. De är utsvängda byxor och tyckte dom var så snygga!! Hade de vart jag för bara några år sen hade jag aldrig köpt utsvängda byxor, men nu tycker jag de är så snyggt med de. Byxorna passar jätte bra till fest då man kan klä upp dom med en body och typ smycken eller till vardags då man kan ha dom med ett linne eller en t-shirt tillexempel. 🌹

Likes

Comments

Hej fina ni!

Denna veckan har gått så fort och jag förstår inte riktigt att detta var näst sista veckan på sommarlovet. Vart tog tiden vägen? Denna sommaren har gått så snabbt. Detta var mitt sista sommarlov någonsin och de känns så konstigt att mitt sista år på gymnasiet börjar så snart. Har jobbat detta sommarlov men har ändå haft ledighet som spenderats med familj och vänner. Men som sagt tiden bara flyger förbi och de gäller att ta vara på tiden. Vädret har dock svikt mig denna sommaren... säger bara tur jag vart i Spanien och fått lite värme och sol.

Har inte uppdaterat så jätte mycket men har under veckan som gått spenderat tid med vänner, går även på inringning så fick komma in och jobba ett kvällspass i veckan och jobba två pass denna helgen också.

Uppdaterar bloggen med fler inlägg idag
🌹

Hoppas ni mår bra och har de bra!

Kram/ L
❤️

Från i veckan när Emilia & Natalia kom till Tidaholm. Sleepover, bad och skrattanfall bestod den dagen av med bästa E & N❤️

Likes

Comments

Från i Lördags då vi fira Felicia som fyllt 18 med trevliga folk. Kvällen starta med förfest och avslutades med utgång! En väldigt bra kväll med trevligt folk💫

Likes

Comments

Hello!

Idag bestämde jag och min kusin oss för att dra in till Skövde. Vädret ute har ju vart regnigt och tråkigt, känns som sommaren är över och hösten kommer tidigare än vad den ska. Saknar värmen som var i Spanien men får va glad för att jag fått lite sol och värme i sommar iallafall. När vi var i Skövde luncha vi på Alpina och efter de gick vi runt och kolla i olika affärer först på Elins och efter de åkte vi till Comerce. Jag och min kusin gick och hälsa på Denis som jobbade, var så roligt att träffa han, en underbara och saknad vän.

Har haft en väldigt bra dag, en heldag i Skövde spenderad med min kusin
🌹💫. Vid 19:00 så kom min moster och hennes man som hade vart i skara och hämta oss i Skövde så vi bestämde att åka med dom till mormor och morfar och äta kvällsmat där. Min moster och hennes man är nere på besök i Tidaholm denna vecka så är extra roligt att vi kunde spendera resterande av eftermiddag/kvällen med dom.

Men nu ska jag lägga mig för är ganska trött
😴. Hoppas ni haft en bra dag!💋 imorgon blir det fira Felicia som fyller 18 med utgång på Bogrens.

Godnatt/L
🌹

Köpte nya örhängen idag på Glitter, tycker örhängena var så fina!!🌹 köpte även en bandana💫

Likes

Comments