Grå lång kofta
Spetstopp
Boyfriend slim fit

Detta tyckte jag var sjukt snyggt! Fint ny inför hösten, och går att använda både till fest, men även om man bara ska ut i stan eller vad man nu känner för.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tisdag idag och jag har varit "ledig", skulle egentligen ha pluggat men kände att det behövdes en ledig dag och bara få göra lite vad jag kände för. Sagt och gjort så cyklade jag och E in mot stan där vi gick runt i lite secondhand butiker. Fick äntligen(!!) bokat tid till tandläkaren också, så tagga fräscha tänder wiho! Har bara två samtal kvar nu som ska bli överstökade, attans att jornalarkivet skulle stänga så himla tidigt(LÄS: kl.16).
Haha okej, är nog bara jag som är för seg för att ringa, men imorgon är dagen det ska ske! (Det har jag sagt nu de senaste två veckorna hehe).
Jag lever med en tarmsjukdom kallad Chrons, och jag har lite ärenden där jag ska ha fixat alla journaler, men jag har tyvärr varit helt inne i jobb och nu skola, så det har lagts lite på is. Men det ska fixas! Med detta vill jag säga att jag haft en jäkligt bra dag, och hoppas ni också har haft det!

XOXO
Likes

Comments

Måndag idag!!
Idag har jag faktiskt hunnit med en massa saker! Nästa vecka har vi tenta i barndomshistoria så vi sitter i fullt tentaplugg. Men vi har vårt sista seminarium nu på torsdag så vi har gjort lite uppgifter till det. Efter det hann jag hem och laga mat, och efter det träffade jag E! Vi hann handla lite på Emporia och sen lekte vi av oss på linbanan påvägen hem hehe.
Åhhh!! Vet ni? Är ett stort fan utav serien Outlander, och gissa om jag är glad att den nya säsongen är ute!!? Har ni inte sett den eller vet vad det är så rekommenderar jag er att kolla upp den!! Nej, nu ska jag ta och mysa ner mig i sängen och glo film resten utav kvällen!

XOXOLikes

Comments

Hellu! Välkomna hit till mig!
Jag heter då Melissa och planerar att driva bloggen med lite allt möjligt; inspiration, bilder, tankar och ja, lite allt möjligt!

Bjuder på en throwback till i somras när jag och en kompis var i Söderåsens nationalpark, en sjukt underbar plats att vara på, och när vi var där så hade vi sjukt fint väder!!


Likes

Comments