Torsdag idag och jag har redan haft min enda lektion mellan 08-09.40. I tisdags var vi på Ikea och jag köpte lite saker till mitt rum så nu är det mycket mysigare. Dessutom fanns det marabou så jag köpte med mig några hem och det var nästan det bästa köpet haha. Vi passade såklart på att äta svenska köttbullar till middag på Ikea. Det var gott men inte riktigt lika bra som hemma skulle jag säga. Däremot åt jag riktigt god mat igår då jag åt middag med Ronja, Anja och Anjas bror plus hans kompis som hälsar på denna vecka. Det var supertrevligt och skyskraporna är galet fina på kvällen! Idag blir det nog bara middag hemma då jag börjar 08 imorgon också och har rätt lång dag i skolan men då är det fredag iaf. Helgens planer är väldigt oklara, inget bestämt alls så vi får se vad som händer. Puss!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ännu en dag vid poolen då det var runt 32 grader och sol idag! Efter att ha registrerat oss för kurser på skolan åkte jag, Anja och Ronja till JW Marriott Hotell som låg några stationer bort med metron. Vi åkte upp till deras utomhuspool vilket var helt fantastiskt. Vi var nästan helt själva så vi låg i solstolarna och njöt. Poolen var dock ganska kall men det var skönt att kunna svalka sig. Väldigt bra start på veckan! Lyxigt med två dagar vid poolen dessutom men imorgon är det tillbaka till verkligheten då skolan börjar på riktigt. Jag tycker dock att det ska bli rätt kul så det blir nog jättebra. Det ska bli lite sämre väder också så skola passar kanske bra. Puss!

Likes

Comments

Nu är jag på plats i Shanghai sen två veckor tillbaka ungefär! Jag började med att bo på hotell en vecka innan jag flyttade in i en lägenhet med 3 andra killar från Göteborg. Vi flyttade in i onsdags och nu börjar jag komma i ordning vilket känns skönt. Första skolveckan är avklarad och förutom att kurserna strular och att skolan är lite dålig på administration verkar det bra. Vi har träffat 4 stycken från Jönköping som vi umgås mycket med vilket är superkul. I lördags var vi först på fakemarket vilket definitivt var en speciell upplevelse haha. Efter det drog vi på fotbollsmatch då det var derby! Det var sjukt bra stämning och riktigt roligt att kolla fotboll så det lär bli fler matcher framöver. Speciellt då John & Lackie köpte en halsduk och matchtröja haha. Idag har det varit superfint väder så vi hängde på ett hotell som har en utomhuspool. Imorgon ska det också bli fint så kan bli en dag vid poolen då också eftersom vi är lediga! Puss

Likes

Comments