Igår var det dop för fina Agnes, Josse och Jonas dotter, i Hällestad kyrka och sedan fika i deras stuga. Himla trevlig dag.

Och idag var det beräknad nedkomst för vårt tillskott till familjen men Räkan har det tydligen alldeles för bra där inne i magen och tycker inte att det är dags att komma ut än så vi får fortsätta att vänta och vänta..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Noooo då var sista episoden av säsong 6 sedd och nu måste man vänta ett år igen på nästa. Åh denna väntan. Vänta, vänta, vänta.

Apropå vänta, nu är det bara 3 veckor kvar till beräknad nedkomst, hjälp.! Snacka om blandade känslor, på samma gång så efterlängtad samtidigt så skräckinjagande.
Det skulle verkligen kunna bli när som nu även om jag tror att det dröjer några veckor till. Men den som väntar på något gott.?!

Likes

Comments

Gaah igår var det 30 dagar kvar till beräknat datum. 1 månad, OMG det är så att man börjar bli nervös på riktigt...

Så här såg magen ut i söndags. Har börjat sjunka så trycket uppåt har minskat en del och det är är skönt. Men känner mig ändå som en knubbsäl emellanåt 😆.

Förra helgen var vi i Ullared för att köpa bland de sista prylarna som kan tänkas behövas om drygt en månad och även lite längre fram. Räkan var i vanlig ordning den som fick mest, det är till att vara bortskämd redan som ofödd bastard ❤️️.

Likes

Comments

Nu är det inte allt för långt kvar, går in i v33 nu i veckan. Ändå är det 8 veckor kvar då till beräknat nedfall, gissar att de veckorna kommer flyga förbi.

Att plocka med bebiskläder är mysigt och är som balsam för själen... Det mesta på ställningen fick vi förra helgen på babyshowern.

Vi har beställt och shoppat lite själva med till Räkan så klart. Bl.a. denna onepice som kom hem i veckan. Räkan kommer att vara coolast i stan, I'm Batman. 😊

Likes

Comments

I lördags blev jag glatt överraskad med en babyshower. Mycket gott fika, fina presenter och trevligt sällskap bjöds det på. Vill tacka alla inblandade för en trevlig eftermiddag. Räkan tackar med.

(Blått och rosa var temafärg eftersom vi inte vet vad det blir :).)

Likes

Comments

Då är vi på g. Väskan incheckad och nu väntar vi på boarding. Räkans första utomlands vistelse blir Amsterdam. Det är en äventyrlig krabat som redan åkt skidor, varit på spelning och snart även flugit. Vi får väl se vad hen tycker om det...

Fyra generationer Anckarman på resa.

Likes

Comments

För en vecka sedan gick vi ned på två siffrigt och idag är det 3 månader kvar till beräknat datum. Det är så klart ett tag kvar men det känns som att nedräkningen kan börja på allvar nu ändå.

Och magen har växt så det knakar de senaste veckorna..

Likes

Comments

Igår var det free cone day med Ben&Jerry och så klart var jag och systeryster där för att få oss varsin glass. Super gott!! Tog greekstyle med blåbärssås och cheesecake, god.! Passade fint i vårvädret.

Likes

Comments

Idag har det varit julmys med julmusik och bak hos mamma med systrarna Anckarman med respektive. Det blev lussebullar och pepparkakor.

Även lite glögg och provsmakning av årets tomteskumssmak, denna gång var årssmaken helt okej men som vanligt föredrar jag originalet.

Allt kan ju inte alltid bli rätt (och vara perfekt) som en av plåtarna med pepparkakor blev idag. Men det fick oss att skratta i alla fall och mammas lägenhet att lukta bränt en stund.
Thats life.

Likes

Comments

Igår natt så hade sista Hunger games filmen premiär på bion i stan. Enligt min och systeryster Tildas tradition så var vi så klart och såg den som vi gjort med alla de andra Hunger games filmerna och även några av Twilight filmerna. Tidigare på kvällen såg vi så klart filmen innan den nya, Mockingjay part 1, viktigt så man förstår vart den nya tar vid. Denna gång blev det hos syster med pizza och popcorn och choklad att mumsa på.
Blev sent eftersom den nya filmen började vid midnatt (eftersom den riktiga premiärdagen är idag så måste den visas den 18:e). Så det var segt att gå upp imorse efter ca 3,5 timmes sömn, tog ett tag att komma igång men det var det värt! Nu blir det ingen mer om det inte kommer ut någon annan bra filmserie som man kan följa och gå på nattbio på :).

Likes

Comments