Nu så är det snö här i Stenungsund men det var det för typ en vecka sedan också och förlåt för dålig uppgradering på bloggen men jag ska försöka att lägga upp lite inlägg lite oftare.
Men jag älskar verkligen snö och det är så skönt med snö.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hola!
Nu så är jag här i skolan och väntar på att jag ska få komma in på lektion och det är det tråkigaste i hela universum alltså. Men så är det väldigt högljutt i korridorerna just nu och det är ju också jobbigt. Men jag ska gå in på lektion om en minut så hejdå alla fans.

Likes

Comments

Hej alla!!
Idag så har jag haft alltså jätte tråkigt så tråkigt jag har bara legat i sängen och ätit chips nästan hela dan och gjort matte läxan som är super tråkig och tittat på film så en as tråkig dag idag!!!!

Likes

Comments

Här på Pizzeria Copper sitter man och väntar på att få sin pizza att bli färdig och det är super tråkigt att sitta på en stol och vänta men ni får ursäkta mig om jag inte skriver så långa texter till min blogg.

Likes

Comments

Alltså en så jättetråkig dag i skolan den var så tråkig så att jag nästan somnade på lektionen och vi gjorde ju inget vettigt på lektionerna äns.

Likes

Comments