Ja, jag älskar hösten. Den är vacker, och det är väldigt mysig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Börjar morgonen med några banan pannkakor, och senaste avsnittet på the vampire Diaries 🙊

  • 0 readers

Likes

Comments

Ännu en lugn fredagkväll för min del, och de är faktiskt också väldigt skönt.

Ingen av oss orkade laga mat, så det slutade med att vi gick till pizzerian istället och köpte med oss mat hem. Nyttig som jag är tog jag en kyckling sallad, men det var gott!

Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Grey's Anatomy, och njuta av en god smoothie.

  • 3 readers

Likes

Comments

1. Whole heart - Gryffin, Bipolar Sunshine

2. Dom sa - Veronica Maggio

3. Bad like you - Ericka Jane

4. Arigato - Julie Bergan

5. Cold ain't for me - Oceans

Likes

Comments

Jag ska göra ett erkännande och det är att jag faktist har Gaddat mig, för en vecka sedan.


Det är en runa ifrån en av mina absolut favorit böcker, The Mortal Instruments - serien skriven av Cassandra Clare. Den står för orädd, Fearless på engelska. Anledningen till att jag valde att göra den är för att jag vill ha den som påminnelse att jag faktiskt ska vara orädd, och stark. Jag vet att det kanske är lite konstigt att jag tatuerar in något ifrån en bok, men Cassandra Clare är en av mina förebilder och hennes fantastiska böcker och världen hon skapat räddade mig på något sätt när jag var yngre, och det är därför tatueringen betyder väldigt mycket för mig.

​Jag är faktiskt jätte nöjd över den, jag vet att mamma och pappa bland annat kanske inte kommer bli allt för glada när de ser den, men den betyder mycket för mig, och ja, jag kanske kommer ångra mig när jag blir äldre. Men jag känner såhär: Jag vill inte sitta där när jag blir gamla och ångra allt jag aldrig gjorde när jag hade chansen. 

Likes

Comments

Mina två absolut största favoriter i höst är over the knee stövlarna, och bomberjackorna. Elly Posto har helt klart snyggast bomber jackor, de är dock lite dyrare än om man bland annat skulle handla på Nelly, men de är sjukt snygga!

Något annat som hösten bland annat domineras av är som vanligt stickade tröjor, och mysiga mössor. Maybelines nya ögonskuggspalet, the Rock nudes, har också en perfekt kombination av höstens färger.

​Kläderna och accessoarerna är bland annat ifrån Chiquelle, nelly och Elly pistol. 

Likes

Comments

The vampire diaries är serien som jag var besatt av som femtonåring, och nu har sista säsongen premiär ikväll i USA. Vilket innebär att jag kan se den imorgon. 

Helt ärligt tycker jag att det är på tiden, men ändå tråkigt. Kommer ju sakna Damon, haha.

Som de flesta vet så handlar den här serien om två vampyr bröder, Stefan och Damon Salvatore, som tävlar om en människoflickans Elena Gilberts hjärta. Det är i alla fall vad de första säsongerna handlar om, nu är det ju den åttonde säsongen som kommer gå och serien har förändrats en del.

Likes

Comments

Har eget arbete idag, som jag haf varje onsdag och det innebär ju att jag kan arbeta vart jag vill när jag vill egentligen.

Därför gick jag upp imorse vid nio tiden, och började morgonen med en choklad protein smoothie som jag mixade ihop igår, och ett äpple.

Sen gick jag till gymmet och körde mage och armar, och prövade även mina nya tränings tights och sport bh. Tightsen och bh:n va faktiskt riktigt sköna, och satt på riktigt bra.

Sen kom jag hem och gjorde stekte på lite banan pannkakor, smeten blandade jag visp ihop igår. Med tanke på att jag får lunch om en timme, så åt jag bara tre små, och sparade resten till i eftermiddag.

Toppade dem med kokos chips och lite agave sirap, va riktigt gott!!😍

  • 11 readers

Likes

Comments

Dessa kom idag ifrån stronger, alltså, så himla snygga. Det är verkligen roligare att träna om man har snygga kläder på sig, och jag är kär i dessa.

Stronger har generellt verkligen jätte snygga kläder, man får verkligen beslutsångest när man ska beställa därifrån. Vill egentligen ha varenda par som finns. Men får nöja mig med ett set tills vidare.

Har inte provat träna i dem än, men har däremot provat dem bara och kan säga att de verkligen är jätte sköna.
Hittills tycker jag att tightsen sitter på bra, men kan inte riktigt bedöma då jag endast gott omkring i dem. Men jag har dem på gymmet i morgon, så då får vi se hur bra de är!

I paketet fick jag också en väldigt peppande lapp, och så här stod det:

Dear hero!

We all experience major life events that force us to be strong and motivate us to never give up. We hope that wearing STRONGER will inspire you towards an active and confident lifestyle. Every piece in our collection is a tribute to the inherent strength behind every woman. If you are the strongest version of yourself in every facet of your life, you will look as beautiful as you feel.

Do it for yourself - get shit done

Själva prislappen var också peppande, där stod det:

Every piece in our collection is a tribute to the inherent strength behind every woman. If you are the strongest version of yourself in every facet of your life, you will look as beautiful as you feel.

  • 13 readers

Likes

Comments