Postad i: Veckans hits!

Här kommer ni varje fredag få se fem av de låtarna jag tyckt bäst om under veckans gång. Så om ni vill ha tips på nya feta låtar så titta in hit varje fredag.

Likes

Comments

Postad i: Krönikor

Ibland får jag många starka känslor, och behöver skriva av mig. Och då passar det perfekt att skriva en krönika, tycker ni inte? Och bloggen är ett bra ställe att lägga ut det på, för då får någon möjlighet att läsa det. Eller hur?

Jag sätter väldigt ofta för hög press på mig själv, men det tänker jag inte göra den här gången. Därför kommer jag börja med att publicera en krönika runt den tjugonde varje månad,, vissa månader kanske mer. Vi får helt enkelt se vad som händer.

Likes

Comments

Det är den tanken som snurrar i mitt huvud just nu. Vad ska jag skriva? Något vill jag skriva, något bra. Jag ska testa någont nytt, en blogg som skiljer sig ifrån de tidigare bloggarna jag haft. Den här gången ska jag vara mer ärlig och öppen, säga mer som jag tycker och tänker. Skriva mer än vad jag gjort i mina tidigare bloggar för att jag älskar att skriva.

Jag kan säga så här, att den här gången ska jag försöka. Jag ska inte tappa hoppet och motivationen igen, jag ska göra mitt bästa.. Jag ska vara helt ärlig den här gången, ni ska få se den riktiga jag. Jag ska inte försöka vara någon som jag inte är, jag ska vara mig själv till hundra procent.

Ni ska få sen den riktiga jag, vad som rör sig i mitt huvud och vad som händer i mitt liv.

Mitt namn är Alicia Åhman, jag är 20 år och kommer ifrån Falun. I augusti 2017 flyttade jag ihop med min pojkvän i Halmstad där jag bor nu och jobbar på McDonalds.


Likes

Comments