Ute på promenad med min prins ✨

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Senaste inlägget var en vecka innan Jeff kom till världen. Idag är en han en månad! Hur sjukt är inte det här 😍

Nu när jag är mamma förändras livet totalt, men det är så härligt och jag älskar det!

Dagarna rullar framåt och det går läskigt fort, trots att dagarna känns så långa?

Här är några bilder på honom

Likes

Comments

Livet

Hej, jag lovar bättre uppdatering hela tiden.. Men så händer det ingenting. Så denna gång lovar jag inget, så kanske trenden vänder. Smart va? 😄

Nu har det gått 27 dagar sen jag gick på mammaledigt, och om en halvtimme är det 16 dagar kvar tills prinsen kommer. Hur sjukt är inte det?

De senaste veckorna har gått åt till timmar av klädtittande online, köper inga kläder till mig själv förrän jag vet hur smal jag är efter förlossningen. Men ändå roligt att drömma sig bort lite grann 😉

Sen har vi också fortsatt som bara den i lägenheten, så den börjar kännas mer och mer som våran egen nu. Bilder kommer som sagt när jag känner mig nöjd, ännu en del kvar.

Sen har vi också firat Gregers föräldrar som fyllt år nu i helgen, var supermysigt att bara vara där och njuta.

Jag har börjat försöka vända tillbaka dygnet, blivit så att jag varit vaken till 04-05 på nätterna och vaknat sent nu när jag inte gjort något. Så jag skall strax lägga mig i sängen, ska bara duscha och ta nånting att äta.

Sen en vecka tillbaka så pluggar jag också igen, bra va? Jag vet inte hur jag skall lyckas med det samtidigt med sonen sen, men på något sätt klarar man allt bara man vill. Kursen är på distans och på 50%, så jag tror det löser sig ändå. Målet är ju att få ett fullständigt gymnasiebetyg och sedan plugga vidare inom något annat.

Imorgon skall vi kastrera Alexis och Texas, känner mig hemsk för att jag gör så mot dem. Men det är för det bästa så de kan få börja gå ut sen. Vi har inte släppt ut dem tidigare pågrund av att vi inte visste om vi skulle få köpa lägenheten här eller inte.

Men efter förlossningen skall de börja få gå ut själva, så det ser jag fram emot. Än dock lite nervös då de blivit mina bebisar.. 😳

Men nu skall jag göra mig iordning för sängen, kram till alla er därute och hoppas ni mår bra!


Likes

Comments

Hejsan! Om det någon som forfarande tittar in här.
Jag har inte bloggat på väldigt väldigt länge nu. Men idag är sista dagen jag jobbar innan jag går på mammaledigt.

Just nu befinner jag och prinsen oss i vecka 34, 45 dagar kvar tills beräknad födelse.

Men vad har hänt sista månaderna?

Vi har köpt lägenheten vi bor i nu, så äntligen kan vi forma den som vi vill ha den. Och möblera om skall vi Göra imorgon eftermiddag! Så vårt kontor blir vårt sovrum kort sagt.

Jag ränker att jag ska börja skriva igen, för jag saknar det ich det kan ju va kul att ha något att göra.
Men nu ska jag försöka sova! Godnatt så länge 💞

Likes

Comments

Hej mina fina. Jag sa att jag skulle börja blogga regelbundet och det skall jag försöka till mitt yttersta att börja med nu.

Jag och lillprinsen gick in i vecka 25 i fredags, bara 15 veckor kvar nu??! Helt sjukt. Längtar så efter honom 😍

Men till sanningen. Jag har varit nere på förlossningen två gånger nu, fått konstaterat att jag eller min son inte mår bra. Jag får kraftiga sammandragningar som jag trodde var värkar igen.

Jag har kört på och jobbat för länge och för hårt. Min kropp är helt och hållet slutkörd. Jag får så ont i mina ben, fötter och rygg efter bara drygt 3h på jobbet så jag bara vill gråta. Min BM vill sjukskriva mig, och ja, det är nog dags för det nu.. tyvärr.

Jag har sån ångest över att jag inte kan prestera längre som jag brukade, att jag hela tiden är trött och sur.
Jag har glömt bort att jag faktiskt har någon inne i mig, som tar så mycket energi av mig.

Jag gråter mig själv till sömn varenda natt, över ångest att sjukskriva mig. Jag vill prestera och va på topp, men alla graviditeter är olika.. och min är inte lätt. Lilla J blir stressad över att jag är stressad, och sammandragningarna försöker tala om att jag måste varva ner. Jag skall försöka jobba till 50% iallafall, har ett läkarbesök på måndag och därefter ska vi avgöra hur det blir.

Men sanningen är då, jag mår inte bra, på några plan alls. Men jag måste göra det som är bäst för mig och min son, och det är att varva ner.

I helgen är jag och älsklingen lediga tillsammans, så nu har vi faktiskt bokat en weekend i Stockholm, på ett fint hotell. Vi ska bara mysa där lör-sön och förhoppningsvis få ny styrka och energi.
Ska bli så otroligt mysigt, jag längtar till 10000000%.

Nu skall jag försöka sova vidare lite, ni får ha det så bra tills vi hörs igen!💞

Likes

Comments

Hej alla fina som fortfarande kikar in då och då. Jag tänker börja blogga igen! Dels för att något underbart har inträffat för 22 veckor sedan. Jag är gravid! Och vi väntar en liten underbar pojke.

Jag förstår fortfarande inte, trots att jag kan både känna och se prinsens rörelser.
Men jag kanske förstår efter förlossningen? Jag har ingen aning.

Dem senaste veckorna har jag jobbat, jobbat och åter jobbat. Sen sovit en massa också, så trött hela tiden. Men inte så trött som dem 16-17 första veckorna faktiskt.

Enda nackdelen med lillen är att jag har foglossning från helvetet, jag kan inte sitta ner för lång tid. Inre heller kan jag knappt gå vissa dagar och inte längre böja mig ner utan att det skriker i ryggen, dessutom kan man få det i fötterna också. Och det har jag ju självklart också fått! Haha..
Kan knappt stödja på vänster fot, så tar mig halvhaltandes fram igenom dagarna. Någon gång lättar det väl såklart 😄

Vårt giftemål som var planerat nu i maj ligger nu lite på is, vi får se när det blir av helt enkelt. Vet inte om jag skulle va så tjusig i en klänning med en mage faktiskt.

Idag och imorgon är både jag och Greger lediga. Så idag har vi sovit, sett på tv och nu ska vi äta pannkakor. Ska försöka ta mig ut en liten stund trots det onda.

Skriver mer lite senare! 😍

Likes

Comments

Hej alla läsare!
Gått ett tag sedan sist, men dagarna rullar på som vanligt här hemma.
Jobbar, pluggar, tränar och hänger med vänner.


Varit rätt nere i en svår period, som lyckligtvis har börjat lätta nu. Känns så otroligt skönt att slippa ha ångest hela tiden.

Har precis slutat jobba och ska nu gå och sova, sista natten imorgon. (Då jag jobbar natt alltså).

På tisdag så har jag först möte med jobbet, sedan bär det av till Stockholm med en nära vän till mig som heter Sofia. Ska bli jättekul!

Men godnatt på er, ska försöka bli mer aktiv framåt 😇

Likes

Comments