Viktigt för kropp o själ!! Är tyvärr usel på att ge mig själv egen tid 😕... Får alltid dåligt samvete o förstör hela stunden med att göra raka motsatsen... Alltså stressa!!!
Nu har jag dock tagit mig lite egen tid 👍🏼

Liggandes på golvet i badrummet, stirrandes i taket 😊. Ingen egen tid är fel!! Skönt att bara vara o känna värmen från golvet!

Ha en härlig kväll ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kämpar o kämpar o kämpar med att lära mig attvara utan mina långa naglar. Älskar det o har haft nagelförlägning sedan -96.... Nu har jag i princip varit utan i lite mer än ett halvår, undantag för 2 dagar för ett tag sedan. Skönt att vara utan o slippa underhålla dom men tyvärr inte lika snyggt. Vi får väl se hur länge jag orkar att vara utan 😊.

Dags att hoppa i säng.

Sov gott 😘

Likes

Comments

Allergisk var det ju 😂..... Vet inte vad som är fel just nu 😕, det kliar i ögon, på huden i hårbotten o ja i halsen också..... Blir tokig.... Har inte haft problem vintertid på typ 1000 år.... Men nu jäklar, inte ett dugg kul i allafall. Jaja inget att göra åt, bara tugga vidare på tabletter o droppa ögonen fulla o hoppas på bättre tider 😊.

😘😘

Likes

Comments

Runt jul har jag absolut ingen koll på dagarna alls... Snurrigt med alla lediga dagar barnen som är hemma o dagar o nätter byts ut helt 😊. Lever mestadels som en vampyr faktiskt .... Uppe o kollar serier nattetid o sover mest halva dagarna ..... Heeela familjen är Dock likadana så det är en jäkla tur 👍🏼.

Idag vart det ett eftermiddagsbesök på Mall of Scandinavia, såå fint där tycker jag. Stora butiker, ljust fräscht o massor med folk.
Avslutade med middag o buffé på O'Learys ..... Bara att säga buffe till mig så är jag proppmätt 😂.... De hade verkligen allt där från sallad kött till sushi godis kakor o glass o jag lovar att alla var proppmätta när det var dags att fara hem.

Nu sitter vi o plöjer i några avsnitt av Gåsmamman. Brukar inte vara jätte förtjust i svenska varken serier eller filmer, men detta är helt ok faktiskt 👍🏼. Nu drar ytterligare ett avsnitt igång o jag vill inte missa.

Hoppas att ni njuter utav dessa julveckor!! O glöm inte att vara rädda om varandra.

Kärlek ❤️ o kram

Likes

Comments

Nöjd glad o jätte trött 😊. Det är väl ändå ok såhär dagen efter självaste julafton.

Eller hur?

Kram ❤️

Likes

Comments