viktresa

Första bilderna är tagna i Januari och den sista på varje kollage är tagna idag.. :) :)
Är så sjukt nöjd !
Jag har inte tränat något alls bara försökt äta lite lite bättre, men just nu när ungen kryper runt hela tiden så sitter man ju inte precis ner och tar det lugnt om dagarna.
Sen är det mycket ute som vi fixar med här hemma så det bidrar nog också rätt mycket.

Jag har fortfarande en bit kvar men har börjat gilla min kropp mer och mer nu så stressar inte med något.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Huset/renovering

Nu är nästan allt helt färdigt :)
garaget kvar och lite på framsidan som vi inte kom åt för vi inte har byggt trappan än men snart är det dags för det med :) är så himla nöjd.

(Ignorera stöket på trallet!)

Likes

Comments

Det är så skönt att vädret verkar ha vänt och det är fint och varmt igen :)

Nu har vi påbörjat målningen av huset, framsidan blev nästan färdig idag. Det som är kvar måste vänta tills trappen är byggt, i morgon ska farfar och Danny måla färdigt baksidan och börja på garaget :)

Vårat hus börjar lika det hemmet som har jag alltid velat ha. Är såååå nöjd !

Likes

Comments

viktresa

Vågen just nu står stilla sen jag skrev mitt inlägg här. Har kanske gått ner 1 kg sammanlagt, men jag har inte gjort något just nu för att gå ner heller. Äter på som vanligt men försöker tänka mig lite för när det gäller det göttiga godiset.
Men man känner på kläderna och jag ser på bilder att magen har krympt och även låren.
Nu får jag på mig mina gamla jeans,,, kan knappt knäppa dom så kan inte använda dom men dom går iaf dra över låren och knäppa. Men är en liten bit kvar innan dom blir bekväma att ha på sig igen.
Men jag litar mer på kläderna än vad jag gör på vågen.
Lär kanske gå ner lite mer nu när vi har börjat fixa i trädgården och håller på mer ute.

Likes

Comments

Huset/renovering

Nu är häcken färdig :) ska bara i lite mer jord och sen lite täckbark.

I morgon kommer pappa och mammas sambo och ska hjälpa oss att lägga stenplattor och eventuellt bygga en ny trappa beroende på vädret.

Det är så kul att se hur det blir finare och finare för varje vecka.

Likes

Comments

Är det någon mer än jag som tar sjukt många egobilder med snapchats olika filter ? haha.
min nya favorit är den med glasögonen.. har själv glasögon i vanliga fall men jag blev sugen på att köpa likadana nu !

Juste här rullar det på med trädgårdsarbetet, häcken är uppe och i morgon ska vi börja lägga stenplattorna och markstenen. Det är nu det roliga börjar, så kul att kunna se resultat nästan direkt.
En ny panna är inköpt med så istället för att elda med ved så kommer vi ha pellets! så sjukt skönt, slippa planera att tända pannan för att kunna få varmvatten.

Likes

Comments

Nu är det klippt !
Är så sjukt nöjd :) har gått och funderat på att klippa av mig håret länge men inte riktigt vågat men nu är det gjort och det är så skönt att inte ha slitet hår.. jag kan borsta håret utan att fastna med borsten ca 10000 gånger!
Nu ska jag bara vänja mig vid att ha håret utsläppt igen, har alltid det uppsatt för det brukade bara vara en enda stor tova.

Likes

Comments

Huset/renovering

Hej :)

Nu börjar vi äntligen att fixa lite i trädgården :)
Idag började Danny riva bort dom gamla stenarna och i morgon ska vi riva en del av muren så vi kan bredda uppfarten lite så vi kan få plats men två bilar.
På måndag kommer en kompis med en grävmaskin så då blir det att gräva upp framsidan och sen sätta häckar.
vi har lite jobb framför oss nu om man säger så :)

Likes

Comments

viktresa

Hallå idag igen :)

Jag skrev ju att jag skulle försöka äta nyttigare ny framöver och inte lika mycket skit. Jag har också lovat mig själv att testa något nytt i veckan som jag aldrig ätit/lagat innan och helst ska det vara åt det nyttigare hållet.

Så förra veckan gjorde jag en kyckling sallad med purjolök i och i vanliga fall äter jag inte ens lök men detta blev riktigt gott. Men nästa gång ska jag ta lite mindre lök för den tog över smaken. Men kommer definitivt göra salladen mycket i sommar då man aldrig orkar äta varm mat.

Denna veckan har jag testat Njies propud både blåbär och choklad.... nu vet jag inte hur nyttigt det här är. Men kan säga att blåbär smakade skit men chokladen var helt underbar ! som att äta chokladpudding, men detta kommer jag fortsätta äta, jag är jätte dålig på att äta överlag så dom kommer få fungera lite som mellanmål. Smidigt att slänga i sig undertiden som jag ger William mat. Köpte nyss protein milkshaken med samma märke och hoppas dom är lika goda.
Men jag kan lätt bli lurad så detta kanske är lika dåligt som att slänga i sig en chokladkaka men det känns bättre på något sätt.

Likes

Comments