Header

Det er så viktig med søvn, men hvorfor er det mange ganger så vanskelig å sovne?

I går var en sånn kveld der jeg ikke fikk sove, jeg har ofte det. Det går i perioder, nå er en sånn periode, jeg hater det. Hvorfor skal alle tanker komme på kvelden, jeg vil jo bare sove. Det er deilig å sove, jeg elsker å sove.

Hele natten ligger jeg og vrir og vender på meg, alt kjennes feil. Puta ligger feil, dyna er aldri kald eller varm nok. Jeg er våken, men samtidig sover jeg. Du vet perioden rett før du sovner, men fortsatt er våken. Du hører lyder rundt deg, og om noen spør; "er du våken, så svarer du ja". Det føltes som jeg var i det stadiet hele natten, utenom de 3-4 timene jeg faktisk sov.

Slitsomt. Ja det er det det er, slitsomt. Å våkne med en følelse at, i natt har jeg kjempet for å sove. Jeg vet ikke hva jeg tenker på heller, det er alt mellom himmel og jord. Små ting som hva jeg skal ha til frokost, til større ting som hva jeg burde ha sagt annerledes til venninna mi som mistet mormoren sin.

Følelsen av at i natt kommer jeg ikke til å få sove, den følelsen kjenner jeg hele kvelden. Det er som at den følelsen fyller meg med energi. Full av energi klokken elve på kvelden, er ingen god ting. Jeg prøver sleep meditation, det hjelper litt. Men jeg får fortsatt ikke sove.

Jeg vil bare sove, og i natt tror jeg at jeg kommer til å sove.

God natt

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - Klicka här

Likes

Comments