View tracker

Vardag

Men alltså inser ni hur bra denna film kommer att vara? Skönheten och odjuret i otecknat, kommer bli helt underbar. Trailern ger mig typ gåshud? Och blir så sugen på att se den!! Jag och Jenny ska fan se premiären. 17 mars då smäller det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Shopping

​Kollade runt lite på Nelly efter saker jag skulle kunna köpa nu till hösten och här är några av dom! Höstkläder är btw generellt jävligt snygga? I like it!!

Likes

Comments

View tracker

Vardag, Tankar & funderingar

Tjenatjena, nu är jag tillbaka efter nästan en månads uppehåll. Detta beror på att jag har börjat jobba! Jobbar alltså som elevassistent åt en tjej i sexårs som behöver hjälp med att äta regelbundet samt få proteintillskott via magen osv. Jag är med henne från 08.00 till 16.30 varje dag. Man kan säga att på eftermiddagarna är jag som en "vanlig" fritidsledare, tar hand om alla barn men håller självklart ett extra öga på min lilla tjej. Hittills tycker jag att det är jättekul! Ett bra första jobb, trivs verkligen. Har dessutom börjat komma överens med lilltjejen senaste veckan och det blir nästan jobbigt att lämna henne på fredagarna. Har jobbat i 3 veckor nu och börjat med mina volleybollträningar. Har även varit förkyld och därav missat en dag jobb och en hel veckas träning!!! Måste komma igång igen för nästa helg är det Uppsala Cup och vi ska lära känna varandra på plan innan matcherna börjar helgen efter det. Ojojoj vad mycket att göra! I går, lördags, var jag iväg en sväng ner till vårat älskade Caesars och va där med några kompisar. Jag skippade drinkarna och var taxi åt Jenny istället, skönt att vakna klar i huvudet. Men nu blir det inte något Caesars på minst 2 veckor, kommer saknadet sååå. Men så fort jag kan drar jag dit direkt!

Har en till sak att ta upp, jag kommer verkligen inte kunna blogga något alls i princip. Vet ni varför? För jag tar inga bilder samt att mina dagar ser exakt likadana ut. Vet liksom inte hur jag ska kunna göra ett inlägg utan bilder eller något att skriva om. Men kanske kan lägga upp bilder på saker jag vill ha osv, lite såna saker? Inlägg som inte kräver personliga bilder, inte så kul att läsa kanske menmen!
​​​Hoppas ni har det superbra 🌸

Likes

Comments

Shopping

​Nej men ärligt vad är det här för vackra skor? Dessa ska jag fanimej ha oavsett vad. Jättefina ju!!

Likes

Comments

​Åh, jag har ju sökt massa jobb till i höst och hoppats på att det ska lösa sig och nu ringde en av de jobben jag sökt till och ville ha mig på intervju! Vill verkligen ha det här jobbet, hade passat mig perfekt med tider och syssla. Men eftersom inget är klart än så nämner jag inte vad det är, vet ej varför men känns bara bra att ha det som en hemlis så länge. Det som har varit knepigt är att jag har volleybollen vid sidan av, på kvällar och helger. Det gör att utbudet av jobb för mig blir mycket mindre. Det som skulle passat mig bäst är ett heltidsjobb. Aja, hoppas på att det löser sig! Är verkligen taggad på att jobba nu minst i ett år, samt att spela volleyboll såklart. Ha de bra!!!

Likes

Comments

Vardag

​Kom på att jag kunde visa alla er hur jag har sett ut de senaste 4 åren. Detta är massa selfies som är tagna genom åren, dom ligger inte i ordning, bara på ett ungefär, vilket man kanske kan se? Jag ser i alla fall en liten skillnad på mig själv i dag och för 3 år sedan. Men är ändå mig själv lik!

Likes

Comments

Hahaha okej. Vaknade 08.00 i morse av mitt larm och for iväg till Lida, Tullinge, där det finns en höghöjdsbana. Det är alltså som en hinderbana fast uppe i luften. Det fanns 6 olika svårighetsgrader på banorna. Vi började med den tredje graden tror jag? För de innan var mer till barn. Sedan tog vi fyran. Alltså jag är ju en mes när det gäller vissa saker, till exempel sånt här. Jag gillar ej höjder, får svindel bara när jag befinner mig 2 meter upp liksom. Men det var skitkul ändå, trots att mina ben skakade sönder och illamåendet var påväg. Jag är en sån som blir lugn när jag blir stressad, det är nog så min kropp kontrollerar det och panik. Jag blir tyst och fokuserar bara på att klara av skiten och vara klar. Som när jag åkte flygande mattan på Grönan, värsta jag gjort. Jag stirrade på en punkt och väntade tills allt var slut, bet ihop liksom. Har allt under kontroll medan alla runt omkring tror att jag ska svimma eller spy. Men tillbaka till banan, det var som sagt kul och man får adrenalin. Gjorde aldrig den svåraste graden, sex, men mina syskon och pappa tyckte den var rolig och gjorde om den några gånger. Miljön var jättemysig och det ligger ju på ett superfint ställe.

ACCROPARK
Klicka på länken här ovan så kommer ni till deras hemsida och kan boka in er eller bara läsa mer om det, passar perfekt som teambuilding etc! 

Likes

Comments

Tankar & funderingar


                                                                                EMMYWIN.SE
​​Okej detta är mycket viktigt hörrni. Många av er kanske känner till Emmy Winther från Twitter? Om inte, gå in och börja följ henne för hon är en sån person som bidrar till att samhället kommer utvecklas till det bättre. Hon är feminist, som alla jordens människor bör vara, oavsett kön. Hon har även en blogg där hon publicerar tjejers upplevelser där de har blivit kränkta på något sätt eller bara fått uppleva något som gör att man förstår varför feminism är så helvetes viktigt. Jag tycker personligen att detta är en helt fantastisk idé och alla bör läsa. Varenda en. För det är bra att ha i huvudet att sånt här händer fler än vad man tror, av fler än vad man tror. Ni tjejer som känner att ni har något att dela med er till resten av världen, anonymt, skriv er berättelse till henne. 

TJEJER ÄR BÄST!!!​​


Likes

Comments

Tankar

Mormor 💜

Jag kan inte förstå att du inte finns längre. Den tanken är som tanken på att Gud skulle existera, den är helt overklig. Det som är värst är att jag inte känner den här sorgen som jag borde, för att jag inte har fattat att du är borta. Min kropp känner en djup sorg, känner det fysiskt. Men huvudet hänger inte med. Det är som att tårarna bara kommer men jag känner ingenting till en början. Det är så konstigt att du inte finns någonstans. Du sitter ju inte och väver handdukar eller stickar vantar till dina barnbarn längre. Du är inte heller uppe i Dalarna och målar av utsikten för hundrade gången i ditt liv. I morgon skulle du fylla 89 år och min första tanke är "fan va gammalt" men sen känner jag bara att den tanken inte alls passar in på dig. För du var aldrig gammal, du var alltid lika pigg som oss andra och precis lika frisk. Inget var fel och sen över en natt var du borta. Det är på ett sätt orättvist att du inte hade fått stanna med oss några år till. Men på ett annat sätt är det så fantastiskt att du har klarat dig genom livet så pass bra som du gjorde och att du aldrig har varit ensam. Vet du vad som är det jobbigaste? Att få bort vanan att du finns. Att jag nästan varje dag tänker "det här måste jag maila mormor om!!!" Och sedan måste tänka att det inte går. Eller att mamma inte längre har sina timslånga telefonsamtal med dig som jag brukade avlyssna. Det är så jävla mycket som ändras och som försvinner med dig. Men jag kommer alltid att minnas. Du var finast, på insidan och utsidan. Jag kan inte hitta några fel någonstans för du är godhjärtat och skulle aldrig göra någon illa oavsett vad. Jag längtar efter att få besöka dig och morfar i Leksand och plocka lite blommor till er. Jag längtar så mycket efter dig och har gjort sedan senast vi sågs. Hade du varit vid liv nu hade jag åkt till dig på direkten och aldrig åkt därifrån. Så mycket saknar jag dig. Längtar tils vi ses igen och kan prata om allt och jag får hålla på med din hand, precis som vanligt. Men nu är du och morfar återförenade igen och det gör mig glad ända in i själen. Önskade att jag hade fått chansen att lära känna honom så pass bra som jag lärde känna dig. Han måste också ha varit en person av guld eftersom du valde att tillbringa ditt liv tillsammans med just honom. Men vi ses ju igen, det vet ju både jag och ni. Någon dag sitter vi där allihopa tillsammans igen. Du är en speciell person som jag såg och kommer alltid att se upp till mer än någon annan. Är så glad att jag fick ha just dig som mormor, det kunde inte ha varit någon bättre.

VI SES.

Likes

Comments