Heej, det ver ett tag sedan, men eftersom jag går i skolan så har jag ganska mycket läxor och prov & sedan så tränar jag väldigt mycket också, Men jag ska försöka att uppdatera så mycket som möjligt, men minst ett blogg inlägg per vecka. Jag hoppas verkligen att jag ska kunna göra det!
Men hörni! jag har tänkt på en sak, jag kanske vill börja med YouTube! Jag kanske ska köpa en kamera om drygt en månad. Men ni som läser detta får gärna kommentera om ni tycker det eller har några tips på redigeringsprogramm!

Jag var på stan i helgen, och provade lite kläder! Bilden längst upp till höger är när jag provade en tröja på Vero Moda, som var så HIMLA skön! MEN jag köpte den inte, för att jag ska till stockholm om några veckor och d vill jag ha mycket pengar så att jag kan shoppa loss!! haha. Jag provade även ett par bootcat-jeans, dem var väldigt fina och sköna, och jag har inga sen innan så det kanske också blir ett stockholms köp!

Det här var men mat när jag kom hem från skolan, det bästa man kunde tänka sig!!🥞🍓

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej! idag är det fredag och nu helg, HURRA! Jag har varit på skolan och haft tre lektioner och gått hem. Satt och kollade på lite höst plagg, och de här är nog några av mina favoriter mina favoriter. Det här är väl de mysigaste plaggen för en kall och solig höstdag! Jag älskar den grå tröjan till höger! Som man kan ha till lite finare tillfällen lika bra som en hemma-mys dag. Samma sak med den andra tröjan.

Men om ett tag så ska jag iallafall på träning och träna inför en tävling i sundsvall, kommentera gärna om du bor där! Sedan så ska jag hem och fredags-mysa! <33 Imorgon så ska jag vara barnvakt åt min lillasyster, vi ska gå på bio och fika lite på stan, kommer väl antagligen uppdatera i helgen också. Men ett FEL från förra inlägget är att jag inte alls är tretton haha, jag är tolv, ska fylla tretton. Hoppas att alla får en bra freda! Hejdå <33

Är det bara jag som känner så haha?

Likes

Comments

Heeej! det här blir första inlägget och kommer antagligen bli ganska kort! Jag heter lisen och är 13 år,jag tävlar i gymnastik och jag gillar mode och design om man kan säga så, alltså gillar jag att fixa och köpa nya saker till mitt rum för att göra det så fint som möjligt, men iallafall så har jag varit på träning och har gjort en smoothie, den blev SÅÅ god, ingredienserna:

-banan

-jordgubbar

-vanilj kvarg

-mjölk

-fryst mango

Gör så här:
ta en banan och lägg den i mixern tina sedan up jordgubbarna (ta ganska många)i micron så att de blir ganska mjuka, ta sedan lite kvarg man kan ta så mycket som man vill men jag tar ca två matskedar. Ta sedan lite fryst mango och mjölk (du kan ta så mycket du vill, om du vill att den ska va lite mer rinnande så kan du ta mer) mixa sedan allt och njut haha!

så hoppas ni kommer att gilla min blogg framöver!
Kram hejdå!

följ gärna mina sociala medier:
snapchat: lisen.boeye
instagram:lisenboeye_

Likes

Comments