Söndagshäng på hög nivå idag, alla kusiner har åkt hem och nu är det bara familjen hemma, alla ligger i var sin säng/soffa och bara slappar.

Imorgon börjar jag jobba på riktigt och har inte många lediga dagar i sommar.

Nu blir det ännu ett avsnitt av Friends.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej hopp allihop var alldeles för länge sedan jag skrev här, men tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg, idag tar min lillasyster studenten, STUDENTEN! wow att tiden kan gå så fort. Det var två år sedan jag hade student med aktiviter, fest, fika, champagnefrukost, härja på skolan, mössan på huvudet, städa skåp, bal, fotografering, känna av att man va trea för sista gången och påväg ut i arbetslivet! NU får min syster uppleva allt detta, kan sakna det lite grann det var en så rolig tid! men den tiden är över och jag börjar jobba igen efter semester på BALI! ska bli skönt att komma in i rutinerna med jobb.

Ska försöka att ge en uppdatera lite bättre än sist.

Bilderna är från Bali, hittade inte mina bilder från studenten..

Kram Lisa

Likes

Comments

Hej idag blev jag av med den. Tandställningen som jag har haft i 3år tog jag ut idag! Jag tkt aldrig om mina tänder sedan innan då dem satt väldigt snett och aldrig velat le med tänderna förens idag! ska nu ha en genomskinlig plast skena dygnet runt i en vecka och sen på nätterna. Men känns skönt att den är ute och är supernöjd med resultatet!

Likes

Comments

Hej
Igår skrev jag att ja skulle dricka te och titta på en film, när den var slut var jag så utråkad att ja ställde mig och bakade. Det blev Desiréebullar. Dem blev jättegoda ! :D ngt av de bästa ja har bakat, var dock väldigt enkelt men ändå. Det var första gången men inte sista som ja baka sånna.

Likes

Comments

I min familj ingår inte bara mamma, pappa o lillasyster utan mina två älskade hundar också. Min knäppisar, Saga och Khalaz. Två hundar som jag egentligen inte tror är hundar utan något annat... när jag gick i sexan och vi fick hem den äldsta Khalaz visade jag en bild i skolan och en klasskompis sa det där ser ut som en golvmopp. 

Likes

Comments

Hello en ny dag en ny vecka och nya möjligheter. Idag var det jobb på schemat men slutade vid lunch vilket inte gjorde mig något alls. Åkt till simhallen direkt efter och slängde mig i vattnet. Jag har sedan jag var lite älskat att simma och bada. Gick i babysim och sen har det varit simskola/träning så länge jag kan komma ihåg. När jag skulle börja 7.an slutade jag att simma i grupp utan började som tränare istället . Vilket har varit en av de nyttigaste och roligaste sakerna jag har gjort i mitt liv. Slutade med att jag var simtränare i 6 år. Vilket idag jag ibland saknar att jag slutade. Men nu så blir det egen träning istället. Utökade mitt pass idag och körde 2000m i stället 1500m vilket gick väldigt bra. Ska fortsätta med det. När jag kom hem var det dags för hundarnas tur att gå ut så det blev en löprunda på 40min. Vet inte var jag fick alla min energi idag. Är nu dock väldigt trött så ska ta fram en film och en kopp te och inte göra mycket mer idag hoppas ni har haft det bra idag.

Kram Lisa

Likes

Comments

Hej!

I fredags blev de klart ja ska upp till Vemdalen igen för en säsong till! Så sjukt kul är så taggad! En ny säsong med nya minne, skidåkning och träffa alla både gamla o nya vänner! kommer få spendera tid me bästisen igen! 


Likes

Comments

​Veckan och helgen nu har bara bestått av jobb. Har ingenting emot att jobba eftersom det är så kul. Kanske ska säga att ja jobbar som vikare i Hemtjänsten. Dock blir det tråkigt nu när alla sommarvikare försvinner. Denna sommaren har gått så sjukt fort men vi har haft så kul! 


Likes

Comments

I söndags morgon när vi åkte hem från Askersund bestämde jag och min lillasyster att vi skulle åka till Liseberg dagen efter, så vi åkte på måndagmorgonen för en heldag där. Vi hade tur med vädret och hade en grymt kul dag med mycket skratt och många åk. Samma dag var det avslutning av Lotta på Liseberg, Majas stora önskan var att vi var med i tv vilket som tur vi inte va. VI åkte inte allt till majas besvikelse men hade expresspass så slapp stå i kön till några av attraktionerna. Helix, Balder, uppsvinget och jukebox är klart mina favoriter. Helix åkte vi det sista innan vi gick hem i mörket, et blev en helt annan känsla än att åka på dagen. Vi hade en underbar med sis.


Likes

Comments

Förra helgen spenderades med familjen i Askersund och vi tältade det var kallt! under lördagen var vi vid Stjernsunds slott där vi åt lunch och gick runt och tittade på slottet. Sen åkte vi in till Askersunds centrum och fika. Det var första gången jag var inne i Askersund har bara åkt förbi det innan. Det var en trevlig helg att spendera med la famille

Likes

Comments